Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

De website is overzichtelijk en het is een goed lopend proces van uitkiezen naar betalen; duidelijk ook wanneer geleverd wordt.

Supersnel bezorgd, zaterdagavond besteld en die maandag namelijk al in huis

I ordered twice from Megekko. Very easy to order and fast confirmation, next day shipping.

Ik heb in de voorbije weken meerdere bestellingen gedaan van PSU tot RAM modules. Website werkt heel snel en bestelling gaat heel vlot. Ook voor Belgische klanten betaling met Bancontact mogelijk en dergelijke.

Snelle verzending en wordt zelfs in België geleverd binnen de 24u! Op zaterdag namiddag besteld wordt op maandag geleverd!

Na levering nog de digitale facturen opgevraagd en ontvangen binnen het uur.

Telkens na 1 werkdag geleverd in België en heel goed ingepakt! Super, zeker voor herhaling vatbaar!!

Na bestelling had ik nog even gevraagd naar de digitale facturen, deze heb ik zelfs binnen het uur toegestuurd gekregen!

In het verleden al eerder wel zaken besteld bij Megekko, wat mij betreft een degelijke zaak met eerlijke prijzen en goede levertijd (in de meeste gevallen de volgende dag in huis). Gaan dus al een paar jaartjes mee, en in de toekomst kom ik zeker terug bij deze zaak.

Binnen een dag in huis en goed verpakt

Daar al vaker besteld

Dat gaat daar makkelijk. Levering meestal binnen 1 dag binnen. Prima shop.

Product voldoet prima.

Deze service nog nooit nodig gehad.

Maandag rond etenstijd besteld, dinsdag binnen. Alle onderdelen + pc kast, snel geleverd en correct.

Fijne webshop, maak er al jaren gebruik van en stelt nooit teleur. Website is makkelijk te navigeren, en ziet er goed uit.

De website zelf is zeker niet de meest handige, maar wel uitstekende service, vlotte levering (ook naar België binnen 1 dag als het op voorraad is) en goede communicatie. Product met mankement kunnen terugsturen zonder problemen. Prijzen zijn marktconform

Aflevering goed, snelle levering binnen 1 dag ook naar België

Overzichtelijke website met goede extra aanbevelingen voor het product waar je wat van koopt. In mijn geval een synology NAS waarbij extra schijven werden voorgesteld om direct mee te bestellen. De belofte voor 22:30 besteld volgende dag in huis is nagekomen (producten waren op voorraad).
Oftewel goede en snelle service!

Bestelling was snel. De schijven zaten ingewikkeld in bubbel plastic en de loze ruimte in de doos was gevuld met luchtzakken. De producten zijn in prima staat aangekomen maar vond de schijven er wel wat kwetsbaar uitzien. Had van mij iets degelijker ingepakt kunnen worden maar dat is mijn persoonlijke mening. De producten zijn met deze verpakking ook en prima staat aangekomen.

Super strakke prijzen en TOP SPEED levering.
Meteen bevestiging op de mail.
Product netjes geleverd niet te grote doos, is beter voor het milieu en beter voor de rommel in mijn garage.
Wat wil je nog meer, ik niets.
Megekko staat bij mij op een gedeelde 1e plek.

Levering snel, veel / alles uit voorraad / binnen 24uur levering.
Moment van levering wordt via de mail gecommuniceerd.
verpakking in verhouding van product.

Enige minpunt is dat ze in de mailbevestiging van een bestelling de productnamen niet vermelden. Hierdoor kun je deze niet terugvinden in de mail. (na maanden/jaren weet ik niet meer bij welke webshop ik iets heb besteld)

Bestellen en betalen verliep vlekkeloos, precies zoals je van een webshop anno 2021 mag verwachten. Product dat ik kocht was bovendien nergens goedkoper.

Snelle levering en geen onnodig verpakkingsmateriaal.

Vlak voor zelfde dag nog verzending deadline (23.59) vorige week vrijdagavond nog een mobo besteld. Had als één van de weinige winkels nog op voorraad, tegen een concurrerende prijs, en was de enige shop die volgens eigen zeggen ook volgende dag zou leveren. Ik had haast omdat mijn huidige mobo onverwacht was overleden en ik helemaal niets had. Een beetje tegen mijn verwachting in (was wel erg laat met bestellen) is het volgende dag ook geleverd, netjes met track & trace. Dus belofte van snelle verzending volledig waar gemaakt en het belangrijkste geen in het water gelopen weekeinde door een niet werkende PC.

Goed verpakt: Mobo in eigen doos in een grotere doos, en die grotere doos opgevuld met luchtkussens om de mobo doos heen (onder, zijkanten en boven) zodat het goed beveiligd was tegen laten we zeggen normale transportbewegingen. Ik denk dat de omdoos makkelijk "forse handling" tijdens transport ook had doorstaan, eigenlijk nog niet eerder gezien dat computeronderdelen zo goed verpakt waren bij online bestellingen. Misschien was het zelfs lichtelijk "overdone". Ook niet een te grote omdoos, wat ervoor zorgde dat de luchtkussens goed vastgeklemd waren (en geen onnodige verspilling door een te grote doos). Dus levertijd was goed, on par met de besten, het verzekeren van de veiligheid van het produkt door zorgvuldige verpakking was beter. Het is wel de 1e keer dat ik iets via Megekko heb besteld, dus of dit altijd zo is of dat een medewerker van Megekko in de logistiek super attent was kan ik niet beoordelen. Het geeft voor mij aanleiding om een volgende keer ook bij Megekko te bestellen (uiteraard "if the price is also right").

Wat me verder meeviel is dat er maar één additionele flyer bijzat. Dit graag zou houden max. Je ziet steeds vaker dat er flyers voor andere produkten en diensten in de dozen zitten die niets te maken hebben met jouw bestelde produkt. Ik op zich geen probleem met 1 of 2 flyers, maar soms krijg ik hele pakken papier erbij van webwinkels die ik toch weggooi en denk, weer een bos onnodig gekapt.

Ik was op zoek naar een M.2 SSD en na enige vergelijking kwam ik bij Megekko uit.
De prijs was bijzonder scherp en bovendien kon deze de volgende dag al worden geleverd.
Bijkomend voordeel van Megekko is de optie achteraf te betalen via Klarna.
Ideaal, aangezien je bestelling direct wordt klaargemaakt en verzonden en je alleen een factuur ontvangt van hetgeen wat je daadwerkelijk behoud.

Niets dan lof voor deze werkwijze!

De bestelde SSD werd enrom goed verpakt! Zat in een veel te ruime doos en de reserende ruimte was opgevuld met luchtzakjes.
Op deze manier is de kans op beschadiging tijdens transport tot een minimum beperkt. Helemaal super dus!

Duidelijke en overzichtlijke website evenals de mails, het product was goed ingepakt en ik kreeg er wat extra kortingsbonnen bij (ga ze waarschijnlijk niet gebruiken).

Product was goed ingepakt, had geen beschadigingen en had wat kortingsbonnen als bonus (waar ik waarschijnlijk niet iets aan heb).

Mails waren duidelijk

Enige webshop die nog printer in voorraad had die ik wou. Deze zou dezelfde week geleverd worden. Een dag na mijn betaling kreeg ik bericht dat de printer ineens niet meer op voorraad was en een opmerking "In ons magazijn verwacht: onbekend". Hier bestel ik dus nooit meer iets.

Tot nu toe mijn favoriete website voor pc hardware. Duidelijke en overzichtelijk. Ook 1 van de goedkoopste webshops.

Verzending gaat altijd snel binnen een werkdag.

Snelle reactie op vragen via de mail. Altijd duidelijk en vriendelijk.

Snelle communicatie en goede levering.
Levering was dinsdag verwacht maar werd tot alle verbazing zaterdag al geleverd, top!

Product was goed verpakt en onbeschadigd.

Verzending was echt goed, kwaliteit is tot nu toe ook perfect, op de meeste producten zit er een lange garantie voor als er wat mee gebeurt. Ik heb mijn hele pc en muis op Megekko bestelt en heb nog geen problemen er mee gehad.

echt perfect, het pakketje was er al de dag nadat ik het besteld had en het pakketje was in perfecte staat, het was goed verpakt waardoor het niet beschadigd was.

Toen ik een vraag had over mijn pc kon ik gelijk terecht komen bij de klantenservice. Ze kon mijn vraag goed beantwoorden en had mijn goede uitleg gegeven wat ik moest doen.

Scorekaart voor Megekko