Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Bestelling makkelijk kunnen plaatsen op de site, veel verschillende betaalopties. Betaald met met behulp van ideal

Top product. Gelukkig een rtx 3060 kunnen bestellen waar bij veel webshops uitverkocht zijn

Goede aantrekkelijke en concurrende prijzen, nooit problemen gehad met levering, ruilen. Toen ik de verkeerde ram had gekocht kon ik het zonder probleem ruilen

Voeding gekocht. Scherpste prijs en dag erna geleverd.iets op aan te merken en zou zo weer bij ze bestellen.

Netjes verpakt in stevige doos.

Ik ben tegen geen problemen aangelopen tijdens het bestelproces dus dat is wel goed bij Megekko.

Het product was op tijd binnen. Ik heb wel een eerdere ervaring met Megekko waar de levertijd steeds maar achteruit werd geduwd, terwijl het eigenlijk binnen 7 dagen binnen zou zijn.

Bij vorige bestellingen heb ik een aantal problemen met de klantenservice gehad. Ik wilde een order aanpassen, maar dat bleek niet te kunnen vanwege een “automatisch order systeem”. Hierdoor moest ik eerst mijn order cancelen en dan opnieuw bestellen, maar dat kon niet bij die order omdat er producten bij zaten die niet meer leverbaar waren.

Makkelijk bestellen en genoeg updates over mijn bestelling.
Gelukkig nog nooit gebruik hoeven maken van het retour proces.

Ik werd gevraagd om een review achter te laten in ruil voor kans op een ipad. Deze mail krijgt iedereen wel denk ik. De bestelling ging goed, besteld, betaald, geleverd. Ik vond het wel enorm jammer dat ik reclame krijg voor 'winkelen en sparen', dit is een serieus dubieuze onderneming waarbij je denkt te sparen bij een winkel (als je er veel afneemt best interessant) maar daarbij wél even 15 euro pm aan abonnementskosten mag aftikken. Vind dit toch wel echt een domper van een winkel die hoog aangeschreven stond bij mij uit eerdere bestellingen. Ze hadden gewoon 5 sterren kunnen krijgen maar dit vind ik toch wel fors afbreuk aan de reputatie doen. Focus op een goede winkel zijn, niet winstmaximalisatie uit je klanten halen.

Ze geven een goede omschrijving van het product. Snelle levering. Goed geïnformeerd over de status van levering.

Overzichtelijke website. De producten worden netjes verpakt en de levering is zoals beloofd. Ook de prijzen zijn vaak erg scherp.
Geen onnodig veel e-mails omtrent de bestelling, gewoon 1 duidelijke e-mail en de nodige informatie is op de website terug te vinden.

De producten waren netjes verpakt en beschermd met plastic luchtzakken. De levering was netjes de volgende dag zoals beloofd. Niets op aan te merken

Duidelijke site. Vlotte levering en updateststatus via mail. Helemaal top. Prima webshop waar ik zeker vaker zal bestellen.

Op de afgesproken datum keurig geleverd.

Zeer duidelijke site, zeer correcte prijzen en een vlotte versturing. Ook de communicatie na verkoop is uitstekend!!!

Snelle verzending en uitgebreide communicatie in verban d de verzending. Zeer veilige verpakking van het product!

Prima prijs van de producten. Relatief weinig gedetailleerde (vergelijkende) info beschikbaar over de producten. Daarvoor altijd eerst via Tweakers kijken.

Aandachtspunt: De prijs op de factuur/winkelmandje/betaalscherm klopte niet met elkaar obv de individuele producten: RAM + verzending + gratis pen = bedrag x.
Elders RAM had andere prijs + verzending andere prijs + pen 5eu nogiets = zelfde bedrag x.
Beetje verwarrend, maar de eindprijs klopte wel. De pen was trouwens niet meegeleverd (stond wel op de pakbon).

Levering was uitstekend. Zelfs naar België werd het product de volgende werkdag bezorgd.

De website is overzichtelijk en volgt een goede workflow t/m de betaling. Zelfs mijn oude buurvrouw zou dit voor elkaar krijgen.

De processor koeler is zorgvuldig ingepakt. Het had wel in een kleinere doos gekund, maar de ruimte was goed opgevuld zodat de processor koeler geen kant op kon. De levering werd geleverd volgens de levertijd die vermeld stond op de website.

Na een eerste erg goede ervaring met het bestellen van een laptop dit voorjaar besloot ik om voor mijn NAS ook bij Megekko te bestellen. De webshop is lekker overzichtelijk en ook de communicatie via mail erg prettig.

De schijven waren erg goed ingepakt, wel zo fijn met gevoelige apparatuur. Ondertussen bromt de NAS lekker en draait zonder fouten of slechte sectoren.

Megekko had verreweg de beste prijs (Crucial P5 500GB PCIe SSD), de bestelprocedure was simpel (ik had er al eerder iets gekocht), de communicatie was helder en het brievenbuspakketje werd op tijd bezorgd. Ik kan niets bedenken wat er beter had gekund.

Goed verpakt brievenbuspakketje.

Om 21:30 besteld, volgende dag in huis gekregen. Prima site met goede prijzen. Jammer dat ze gpu's voor extreem veel geld verkopen.

Makkelijk te bestellen en tegen een goede prijs. Helaas krijg ik pas de volgende dag een track and trace code in mijn email maar gelukkig was het pakketje in de postnl app al verschenen. De prijs op de website is duidelijk en het is een overzichtelijke site. Geen problemen verder

Monitor werd in de orginele doos geleverd. Nu ben ik helemaal voor om papierverspilling tegen et gaan maar ik vond het wel risky om het zo te versturen. Het is wel aangetekend verstuurd maar toch zie ik liever bij dure producten dat deze verpakt worden zodat niet te doen is wat erin zit! Pakketje volgende dag geleverd als beloofd.

Ik heb 21 items besteld en heb het de volgende dag in huis gekregen. Mooi optijd en goed verpakt.

Megekko doet wat beloofd. Levert vrijwel altijd op tijd, en 'op voorraad' is ook echt op voorraad.

Één sterretje minder, omdat men de policy heeft dat zakelijke aankopen niet mogen worden geretourneerd. Wettelijk juist, maar alles behalve klantvriendelijk. Voor prive dus prima, zakelijk koop ik elders!

Telefonische bereikbaarheid handig zijn, nu alles (en alleen) per e-mail. Wordt overigens wel snel op gereageerd.

Bestellen gaat makkelijk en snel en met account zo door het proces heen. Beetje gek wel dat de artikelen in je winkelmand blijven ook na bestellen.

Gebruiken wat overmatig verpakkingsmateriaal (veel te grote doos, veel plastics).

Scorekaart voor Megekko