Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenEerste keer dat ik bij Megekko heb besteld. Het ging om een laptop die ik niet zo snel in een algemene winkel kon krijgen. Ben heel tevreden met de levering. De levering is erg snel en de laptop was goed verpakt. Heb verder geen ervaring met de klantenservice maar ook bevestigingsemails waren snel aangekomen.
VerzendingZie hierboven
AlgemeenIk koop al een aantal jaren bij Megekko. Het aankoopproces verloopt zoals je mag verwachten, de communicatie via (geautomatiseerde)e-mail verloopt prima, je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en indien je een probleem ervaart word je professioneel en snel geholpen.
VerzendingDe verzending word gedaan door post-nl. Deze heeft persoonlijk mijn voorkeur over andere verzendbedrijven.
Je product wordt goed ingepakt en zoals eerder vermeld, de communicatie over de status van je pakket is ook passend.
Bij een retour wordt altijd met je meegedacht en het algemene retourproces verliep goed.
AlgemeenIk heb alleen een GPU besteld omdat de GPU van een andere webhop niet voldeed aan de eigen omschrijving en daardoor niet paste. Goede productomschrijving en goedkoper dan op andere webshops.
VerzendingVerzending was goed. Product was goed beschermd met beschermingsmateriaal (lucht zakjes) en is in goede staat ontvangen. Verzending was snel en voldeed aan verwachtingen die door de website worden geschept.
AlgemeenPrettige webshop, na even het internet af te hebben gestruind voor nieuwe onderdelen voor het bouwen van een high end game pc kwam ik voor een paar onderdelen uit op Megekko.
Deze besteld en omdat dit zo goed is bevallen er na direct weer hier besteld voor de overige onderdelen. Megekko heeft aan mij een klant er bij en kan hen ter zeerste aanbevelen aan bekenden en hier op tweakers.
Geleverd gekregen op de datum dat werd beloofd.
KlantenserviceKort mail contact gehad en werd uitstekend en vriendelijk geholpen, top.
AlgemeenErg makkelijk om op de site je spullen te verzamelen. Duidelijk overzicht van evt. bijkomende verzendkosten. Betaal proces is makkelijk te doorlopen.
Daarnaast is op de site goede up to date informatie te vinden van producten met een duidelijke beschrijving.
Van verschillende onderdelen zijn ook de spec sheets te downloaden .
Al met al een goede plek om je spullen te bestellen, ik bestel hier regelmatig mijn onderdelen!
Snel geleverd, vandaag besteld, morgen geleverd.
Alles goed verpakt in omdozen met voldoende bescherming.
De omschrijving en foto's komen overeen met wat geleverd wordt.
Pas 1x van doen gehad met klantenservice, verder niet nodig geweest. Reden was toen dat een voeding dead on arrival was, totaal geen probleem, teruggestuurd en een nieuwe ontvangen.
AlgemeenGreat website and great service with prompt delivery. Payment was simple which is great for an expat. My cats love the box!
AlgemeenBijna altijd de beste prijzen, snelle levering. Ook retour is zonder gezeik opgelost. Ook de acties zijn leuk (zoals nu bvb heel je order gratis verzonden als je een Hikvision product koopt).
VerzendingAltijd volgende werkdag in huis.
AlgemeenProces tot aan de betaling is prima verlopen. Netjes op tijd geleverd. Geen commentaar verder hierover.
VerzendingBestelde product is netjes op tijd geleverd. Hier heb ik geen opmerkingen over
KlantenserviceRetour systeem is zo lek als een mandje. Videokaart 3070 terug gestuurd in nette staat binnen de 30 dagen. Blijkt dat ze stof hebben gevonden, dat de koelvinnen gebogen zijn die ik zelf 100% niet heb aangeraakt. Stof is mogelijk, heb een stoffig huis. Wordt dus niet geaccepteerd en succes met je bestelling en verkoop hem maar ergens 2e hands. 1250e was die. Ga nooit meer iets kopen hier. Slechte service!
AlgemeenJa ik maak kans op een prijs. Niettemin is Megekko een uitstekende leverancier die doet wat ze belooft. Communicatie, verpakking, verzending: niets op aan te merken.
VerzendingVlot geleverd en goed verpak.t
AlgemeenAlles prima, goede prijzen, service is zoals verwacht. Niks over op te merken, koop er graag opnieuw.
AlgemeenOnklantvriendelijke winkel, die alleen wil verkopen en een inhoudelijke productvraag niet eens wil beantwoorden (zie toelichting bij Klantenservice)
KlantenserviceHeb per e-mail twee vragen gesteld over een barebone pc:
- welke items moet ik nog toevoegen om hem compleet te maken
- er zit een configureerbare poort op, die je kunt kiezen bij aankoop. Hoe kan ik kiezen?
Krijg ik een standaardreactie terug dat ze 'helaas' geen advies kunnen geven, want dat ze graag tegen de laagste prijs willen verkopen en dat je het maar op hun Facebook communitypagina moet vragen, daar zijn vast mensen die je willen helpen.
Als je voor een bestelling al zo met je (potentiele) klanten omgaat hou ik mijn hart vast voor daarna. Ik bestel wel ergens anders.
AlgemeenMegekko geeft altijd een goede service, prijzen zijn bijna altijd het laagst van alle webshops en heeft goede levertijden.
AlgemeenHeldere website, veel producten, bijna alles op voorraad en snel geleverd. Daarnaast een hele goede prijs voor het aanbod en de service. Leuke marketingafdeling op Facebook en elke week een code in de nieuwbrief voor een gratis gadget bij een bestelling, al leuke dingen gekregen zo!
VerzendingAlles netjes en veilig verpakt en in goede staat geleverd in herkenbare verpakking. Daarnaast altijd volgende dag geleverd tenzij het product niet in het centrale magazijn is, maar ook dat klopt altijd met wat op de website is vermeld.
KlantenserviceNog weinig mee te maken gehad, maar die ene keer wel was het top en snel opgelost!
AlgemeenMegekko is een goede winkel waar ik graag terug kom.
De levering is snel, de communicatie is goed en qua prijs komen ze vaak in de goedkoopste tot drie terug.
Ik bestel hier graag
Verzending verloopt meestal uitstekend.
KlantenserviceBegin dit jaar is een koerier een bestelling van mij kwijtgeraakt. De afhandeling en communicatie verliep initieel niet naar wens maar uiteindelijk kwam het allemaal goed en had ik echt het gevoel dat iemand actief mijn probleem probeerde op te lossen.
AlgemeenDe laptop die ik wilde was hier op voorraad en werd snel geleverd.
Al meerdere items gekocht bij deze shop en altijd tot tevredenheid.
Alleen dat winkelenspaar ben ik niet ingetrapt. Dat vind ik een beetje rare constructie dat je moet betalen om korting te krijgen.
Ze gaven eerst aan zelfs op zondag te leveren maar dat bleek na betaling niet te kunnen. Maar ik had hem voor dinsdag nodig en kreeg hem netjes op maandagmiddag, (Zaterdagavond besteld)
AlgemeenEnorm handige, simpele en goede site maar het belangrijkst: ze zijn erg goedkoop! ik koop hier vaak zonder problemen en ik kijk altijd eventjes hier of het ergens anders goedkoper is en soms is het dat maar vaak niet.
Soms is het wel dat een product een iets langere levertijd heeft, 3 dagen bv maar dit word duidelijk aangegeven en andere opties kunnen sneller zijn
Mijn enige klacht is hun samenwerking met winkelenspaar, een aantal keer als ik iets koop krijg ik de melding dat ik bij de volgende aankoop zoveel euro korting krijg wat ze niet duidelijk zeggen is dat je een abonnement afsluit wat je 15 euro per maand kost
daar dus voor uit kijken maar voor de rest een top winkel!
Een keer mijn bestelling geannuleerd, ging perfect en was na 1 mail geklaard
AlgemeenEen van de twee winkels die mijn artikel had: Asroc Thunderbolt 3 AIC R2.0 PCI card. dat verdiend een lintje;-) e.a. was nodig om thunderbolt 3 op mijn asrock x570 phantom gaming 4 moederbord the krijgen.
Heel fijn dat ze deze pci kaart niet alleen op de site hadden staan maar ook op voorraad.
Volgende dag geleverd. lekker snel.
AlgemeenMegekko is een fucking chille site, heb het gebruikt om mn ramsticks te kopen en ga er ook zeker andere pc delen kopen.
AlgemeenHeb via tweakers gezocht naar apple lightning kabel en kwam bij hen terecht als goedkoopste. Deze was dan nog eens snel geleverd ook top!
AlgemeenBestelling makkelijk kunnen plaatsen op de site, veel verschillende betaalopties. Betaald met met behulp van ideal
VerzendingTop product. Gelukkig een rtx 3060 kunnen bestellen waar bij veel webshops uitverkocht zijn