Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenProduct was heel makkelijk te vinden op de website. De specificaties staan duidelijk beschreven. De prijs was hier het goedkoopste en was makkelijk te betalen via iDeal.
VerzendingProduct op vrijdagavond besteld en deze op zaterdagmiddag al ontvangen. Heel erg snel dus.
AlgemeenMakkelijk, duidelijk, en een snelle levering. Geen problemen mee gehad, en ze communiceren duidelijk over de bestelling.
VerzendingIk heb het product snel mogen ontvangen!
AlgemeenDuidelijke maar ietwat trage website. De informatie die je nodig hebt is duidelijk te vinden en het betaalproces e.d. verlopen prima.
VerzendingSnel verzonden, goed ontvangen, stevige verpakking. Voldeed helemaal aan mijn verwachtingen van een prima verzending.
AlgemeenGoede website. Alle artikelen zijn vlot verpakt en opgestuurd met track & trace. Had alles de volgende dag binnen.
VerzendingArtikelen erg snel binnen. Alles was goed verpakt en in goede staat.
AlgemeenOp dag 1 iets besteld, de volgende dag in huis. De levering was zoals beloofd en kon alles prima volgen middels tracker.
Verzendingprima verpakt in doosje, ik denk zelf dat brievenpost ook genoeg was geweest.
AlgemeenBestel hier heel regelmatig IT producten. Eigenlijk altijd prima. Vaak de laagste prijs, netjes verpakt en snel verzonden. Niks op aan te merken.
Algemeen2x nu iets besteld daar en 2x binnen een dag binnen
Goed verpakt, duidelijke portaal waar je factuur kan downloaden.
Had nog een vraag en kreeg binnen 10 minuten antwoord (email)
Cijfer: 10 (Uitmuntend)
Alles was prima verpakt
KlantenserviceHad een vraag en kreeg binnen 10 minuten netjes antwoord via de mail
AlgemeenDe bestelling [ME240621001019] was zeer snel verstuurd en bij het afleveradres aangeboden vanuit Post-NL. Vanwege een cadeautje was dit zeer wenselijk.
VerzendingEchter omdat het om een verjaardag cadeau ging stond er bij de opmerking vermeld ''Graag geen factuur bijleveren''. Tot onze grote verbazing zit bij het pakket een factuur bijgeleverd.
AlgemeenOverzichtelijke webshop met duidelijke specificaties bij de producten. Veel keuze. Scherpe prijzen. Geen gratis verzending naar België, maar dit is zeker niet onredelijk.
VerzendingSnelle verzending. Geen overtollige verpakking. Één mogelijkheid tot verbetering: vervang de plastic opvulling door iets biologisch afbreekbaar.
KlantenserviceGeen problemen ondervonden. In het verleden werd retour van een deel van een vorige bestelling snel en correct afgehandeld.
AlgemeenEen aantal keer besteld bij Megekko, nooit problemen mee gehad. Altijd prima verpakt en volgens/binnen de levertijd ontvangen.
Geen ervaring met de klantenservice.
AlgemeenVan alles en nog wat bestelt, kwam razendsnel en alles was meer dan goed. Zeer tevreden.
AlgemeenIk heb al vaker besteld bij Megekko en ben zeer te spreken over ze. Vaak komen ze in de Pricewatch als (een van de) goedkoopste uit de bus, waardoor je voor een geheel nieuw systeem al snel (een deel) door Megekko laat komen.
De website is niet enorm overzichtelijk, maar in mijn geval klikte ik door vanuit de wenslijst functionaliteit van Tweakers.
Door middel van mailtjes netjes op de hoogte van de status. Bestelling geplaatst op donderdag 20:30, en vrijdag in de middag was alles binnen. Zeer netjes verpakt, goed opgevuld met luchtkussens: helemaal top!
AlgemeenRAM en koelpasta gekocht bij Megekko, verder niks op aan te merken dikke prima. Soms wel lastig de producten te vinden op de site, maar Tweakers i.p.d.v. is goed!
VerzendingAlles optijd afgeleverd en prima verpakt.
KlantenserviceHier toch een sterretje minder, ik kon niks meer aan mijn order toevoegen, al was het nog niet verzonden. Helaas kon ik ook geen telefoonnummer vinden om even snel te bellen (wel net zo fijn). Het mailtje kwam helaas te laat aan/ er werdt te laat gereageerd (ligt er aan hoe je het bekijkt) Verder nooit problemen gehad.
AlgemeenBestellen ging makkelijk met iDeal. Een dag later kwam het pakket al aan zoals beloofd.
VerzendingDe doos was in goede staat en er waren dus ook geen kapotte onderdelen.
AlgemeenSeagate HDD 3.5" 2TB ST2000DM008 Barracuda besteld, netjes verpakt en snel verzonden en de dag erna geleverd.
Prima produkt en ervaring
AlgemeenAlles super soepel, en super snelle levering (één nacht). Ook gegevens pagina + bestel pagina zijn goed
AlgemeenPrima videokaart voor lichtere gamingbuild. Mogelijk kun je 30 - 60 fps behalen bij games als fortnite en rocket league. Met valorant scoor je iets hoger. Prima kaart voor Youtube en schoolbezigheden. Heeft een low profile bracket meegeleverd.
VerzendingPrima verpakking
AlgemeenDuidelijke webshop die goed geordend is, met producten die goed geprijst zijn. Verzending loept altijd soepel en goed verpakt. Ik heb nog geen ervaring met de klantenservice nodig gehad.
VerzendingSnel verzonden en goed verpakt
AlgemeenZeer snel geleverd. 's Avonds rond 23:00 uur besteld en de volgende morgen voor 12:00 uur geleverd. Tevens was de printer € 17,95 goedkoper dan bij Bolcom. al met al een goede printer voor een mooie prijs.
VerzendingZeer snel geleverd
KlantenserviceBen prima op de hoogte gehouden over de verzending
AlgemeenVan bestelling tot ontvangst en in gebruik name van het product is het fijn om te bestellen bij Megekko. Sowieso hebben ze een uitgebreid en interessant assortiment en nog betaalbaar ook. Daarnaast hebben ze mijn bestellingen tot nu toe net zo snel verzonden als op de site werd aangegeven, netjes verpakt.
VerzendingVerzending was zoals aangegeven op de site binnen 1 dag.
De producten waren netjes verpakt in een compact doosje met luchtzakjes erin.