Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Product was heel makkelijk te vinden op de website. De specificaties staan duidelijk beschreven. De prijs was hier het goedkoopste en was makkelijk te betalen via iDeal.

Product op vrijdagavond besteld en deze op zaterdagmiddag al ontvangen. Heel erg snel dus.

Makkelijk, duidelijk, en een snelle levering. Geen problemen mee gehad, en ze communiceren duidelijk over de bestelling.

Ik heb het product snel mogen ontvangen!

Duidelijke maar ietwat trage website. De informatie die je nodig hebt is duidelijk te vinden en het betaalproces e.d. verlopen prima.

Snel verzonden, goed ontvangen, stevige verpakking. Voldeed helemaal aan mijn verwachtingen van een prima verzending.

Goede website. Alle artikelen zijn vlot verpakt en opgestuurd met track & trace. Had alles de volgende dag binnen.

Artikelen erg snel binnen. Alles was goed verpakt en in goede staat.

Op dag 1 iets besteld, de volgende dag in huis. De levering was zoals beloofd en kon alles prima volgen middels tracker.

prima verpakt in doosje, ik denk zelf dat brievenpost ook genoeg was geweest.

Bestel hier heel regelmatig IT producten. Eigenlijk altijd prima. Vaak de laagste prijs, netjes verpakt en snel verzonden. Niks op aan te merken.

2x nu iets besteld daar en 2x binnen een dag binnen
Goed verpakt, duidelijke portaal waar je factuur kan downloaden.
Had nog een vraag en kreeg binnen 10 minuten antwoord (email)
Cijfer: 10 (Uitmuntend)

Alles was prima verpakt

Had een vraag en kreeg binnen 10 minuten netjes antwoord via de mail

De bestelling [ME240621001019] was zeer snel verstuurd en bij het afleveradres aangeboden vanuit Post-NL. Vanwege een cadeautje was dit zeer wenselijk.

Echter omdat het om een verjaardag cadeau ging stond er bij de opmerking vermeld ''Graag geen factuur bijleveren''. Tot onze grote verbazing zit bij het pakket een factuur bijgeleverd.

Overzichtelijke webshop met duidelijke specificaties bij de producten. Veel keuze. Scherpe prijzen. Geen gratis verzending naar België, maar dit is zeker niet onredelijk.

Snelle verzending. Geen overtollige verpakking. Één mogelijkheid tot verbetering: vervang de plastic opvulling door iets biologisch afbreekbaar.

Geen problemen ondervonden. In het verleden werd retour van een deel van een vorige bestelling snel en correct afgehandeld.

Een aantal keer besteld bij Megekko, nooit problemen mee gehad. Altijd prima verpakt en volgens/binnen de levertijd ontvangen.

Geen ervaring met de klantenservice.

Van alles en nog wat bestelt, kwam razendsnel en alles was meer dan goed. Zeer tevreden.

Ik heb al vaker besteld bij Megekko en ben zeer te spreken over ze. Vaak komen ze in de Pricewatch als (een van de) goedkoopste uit de bus, waardoor je voor een geheel nieuw systeem al snel (een deel) door Megekko laat komen.
De website is niet enorm overzichtelijk, maar in mijn geval klikte ik door vanuit de wenslijst functionaliteit van Tweakers.

Door middel van mailtjes netjes op de hoogte van de status. Bestelling geplaatst op donderdag 20:30, en vrijdag in de middag was alles binnen. Zeer netjes verpakt, goed opgevuld met luchtkussens: helemaal top!

RAM en koelpasta gekocht bij Megekko, verder niks op aan te merken dikke prima. Soms wel lastig de producten te vinden op de site, maar Tweakers i.p.d.v. is goed!

Alles optijd afgeleverd en prima verpakt.

Hier toch een sterretje minder, ik kon niks meer aan mijn order toevoegen, al was het nog niet verzonden. Helaas kon ik ook geen telefoonnummer vinden om even snel te bellen (wel net zo fijn). Het mailtje kwam helaas te laat aan/ er werdt te laat gereageerd (ligt er aan hoe je het bekijkt) ;) Verder nooit problemen gehad.

Bestellen ging makkelijk met iDeal. Een dag later kwam het pakket al aan zoals beloofd.

De doos was in goede staat en er waren dus ook geen kapotte onderdelen.

Seagate HDD 3.5" 2TB ST2000DM008 Barracuda besteld, netjes verpakt en snel verzonden en de dag erna geleverd.
Prima produkt en ervaring

Alles super soepel, en super snelle levering (één nacht). Ook gegevens pagina + bestel pagina zijn goed

Prima videokaart voor lichtere gamingbuild. Mogelijk kun je 30 - 60 fps behalen bij games als fortnite en rocket league. Met valorant scoor je iets hoger. Prima kaart voor Youtube en schoolbezigheden. Heeft een low profile bracket meegeleverd.

Prima verpakking

Duidelijke webshop die goed geordend is, met producten die goed geprijst zijn. Verzending loept altijd soepel en goed verpakt. Ik heb nog geen ervaring met de klantenservice nodig gehad.

Snel verzonden en goed verpakt

Zeer snel geleverd. 's Avonds rond 23:00 uur besteld en de volgende morgen voor 12:00 uur geleverd. Tevens was de printer € 17,95 goedkoper dan bij Bolcom. al met al een goede printer voor een mooie prijs.

Zeer snel geleverd

Ben prima op de hoogte gehouden over de verzending

Van bestelling tot ontvangst en in gebruik name van het product is het fijn om te bestellen bij Megekko. Sowieso hebben ze een uitgebreid en interessant assortiment en nog betaalbaar ook. Daarnaast hebben ze mijn bestellingen tot nu toe net zo snel verzonden als op de site werd aangegeven, netjes verpakt.

Verzending was zoals aangegeven op de site binnen 1 dag.
De producten waren netjes verpakt in een compact doosje met luchtzakjes erin.

Scorekaart voor Megekko