Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Kwam op de juiste productpagina terecht via de Pricewatch. Bewstellen en afrekenen was een eitje. Binnen 24 uur geleverd

Was een heel klein artikel (dongel) en zat in een relatief heel grote doos

Bestellen ging makkelijk en was eenvoudig. Betalen was eenvoudig, de website was overzichtelijk en duidelijk.

Zeer goede winkel die haar afspraken nakomt en ook een goede after care heeft. De prijzen concurreren met grote ketens zoals Amazon, maar ze hebben wel de garantieafhandeling van een computerwinkel. Dit is mijn preferred supplier van IT-spul.

Gewoon zoals afspraak, op tijd.

Klantenservice is geweldig. Van een tweaker ooit een moederbord overgenomen (Asus B365M-A) en die tweaker heeft een garantie aanvraag voor mij gedaan. Zeer snelle reactie en teruggestuurd, omdat het werkte. CPU bleek defect.

Simple en snel levert wat een top prestatie van de mensen van Megekko.nl
ik zou hier zeker vaker een bestelling gaan plaatsen

De HP PC was makkelijk besteld en daarna snel geleverd. Tevens zat er een correcte factuur in de doos.

Snel geleverd, correcte factuur bijgevoegd, makkelijk besteld

Megekko is een betrouwbare partner. Ik heb een bestelling geplaatst van een paar honderd euro, o.a. voor apparatuur die veel partijen niet op voorraad hadden. Direct kreeg in een gedegen bestelbevestiging en een trackingnummer; ik voelde mij als klant serieus genomen en direct geholpen. Ook het aanmaken van een account ging prima en gedoeloos.

Zeer snel.

Zeer snelle verzending, bestelbevestigingen en uitstekende beschermende verpakking.

Bestelproces is duidelijk enverloopt prima, Website is overzichtelijk en vlot genoeg.
Specificaties staan ruim vermeld.

Kan helaas geen tijdstip voor DHL levering kiezen. Dus middag- of avondlevering.
Verpakking was gewoon goed.

Binnen een week bleek de gekochte laptop 40 euro goedkoper te zijn geworden bij Megekko. Aangezien ik dit toch wel een domper vind zo kort na aanschaf heb ik contact gezocht met de klantenservice, of er achteraf een prijscorrectie mogelijk was. Ik kreeg daarbij nul op het rekest. Wat wel een mogelijkheid was de laptop retourneren onder het mom van de 30 dagen niet goed geld terug garantie, en dan opnieuw dezelfde laptop bestellen tegen het lagere bedrag.

Ik vind dit werkelijk absurd. In een tijd waar we met zn allen moeten gaan letten op het milieu is dit het slechtst mogelijke scenario. Ik kan me ook niet voorstellen dat dit voor Megekko de beste oplossing is qua kosten.

Ik houd hier toch een beetje een nare smaak aan over, helemaal omdat dezelfde laptop nu kennelijk bij bol.com voor nog heel veel minder geld wordt aangeboden.

Ik geef wel een voldoende voor de reactiesnelheid van de klantenservice.

Megekko is een betrouwbaar website, heeft bijna altijd de laagste prijs, Ik heb nooit problemen gehad, Ik ben erg tevreden, Ik zou ze zeker aanraden.

Megekko is heel snel met leveringen!!

Prettige en overzichtelijke website met concurrerend lage prijzen en groot assortiment.
Dankzij de goede voorraad kon ik alles in 1x bij Megekko bestellen.

Producten waren netjes verpakt in 1 doos, en snel geleverd zoals aangegeven was. (de volgende dag!)

Makkelijk te bestellen, producten op voorraad voor een goede prijs. Heb erg goede ervaring met de klantenservice

Dit is alweer een tijd terug maar ik heb ooit een pakketje geretourneerd naar een andere webshop die niets met Megekko te maken heeft. Echter is dat pakketje een hele tijd zoek geweest tot ik op een gegeven moment opgebeld werd door Megekko dat er een pakketje gevonden was. Wat bleek nou ik had het pakketje in een Megekko doos verstuurd en op één of andere manier was bij daar terecht gekomen.
Ze hebben het pakketje zonder kosten of gedoe weer naar me toegestuurd. Ondanks dat ze er verder niets mee te maken hadden. Dat noem ik nog eens service :)

Supersnelle levering. Zondagavond bestelling geplaatst, dan mag je dinsdag op aflevering hopen. Nee hoor, maandagmiddag al in huis! Supersnel.
Het bestellen op de website ging soepel. Waarom bij Megekko besteld? Nou, ze zijn gewoon de goedkoopste. Ondanks een klein bedrag voor de verzending.
De verpakking van het product (HDD) kon wat beter. Als je de doos opvult met luchtzakjes, zet het product dan in het midden van de doos en niet tegen één kant. Heeft overigens geen invloed op mijn waardering.

Supersnel

Megekko heeft vaak een laag prijs, of dan wel de laagste prijs voor hardware onderdelen.
Zeer snelle levering, besteld om 21:30 om 22:15 had ik een bevestiging dat ie verzonden was.
En de volgende dag om 14:00 was mijn onderdeel binnen!

Goed verpakt met genoeg opvul kussentjes, en snelle verzending.

Een keer een vraag gesteld, over compatibiliteit van een onderdeel en de zelfde dag had ik nog een antwoord van ze.

Goede prijzen, klantenservice, en snelle levering. Ze doen niet moeilijk over producten die retour worden gestuurd.

goed verpakt

goedkoop en betrouwbaar, altijd in de top van tweakers pricewatch. prima website. dinsdag besteld, woensdag binnen.

goed verpakt en snel, zoals ze aanduiden.

Geen mening over de klantenservice omdat ik ze nog nooit nodig heb gehad !

Bestelling was snel en gemakkelijk geplaatst, alles was duidelijk en in no-time was de betaling rond en kreeg ik de bevestiging-email. Track & trace on point en de volgende dag had ik netjes zoals beloofd de bestelling in huis!

Levering was snel en zonder issues, de PostNL bezorgers zijn altijd erg vriendelijk en meegaand.

Vorig jaar een paar keer contact met de klantenservice gehad met wat vragen, deze werden altijd snel en vakkundig beantwoord.

Makkelijke link vanaf tweakers. Ik komt precies op de pagina die ik nodig heb, kan bestellen en met een knop inloggen op mijn account. Daarna afrekenen en klaar.

Kreeg netjes een moment dat het verstuurd was door en daarna netjes op de hoogte gehouden over het levertijdstip.

Alles is binnengekomen zoals besteld, geen rariteiten bij bestelproces. Simpele interface en alles is goed gelopen.

Veel op voorraad snelle levering. Degelijk verpakt. Goede communicatie. Zeer scherpe prijzen. Wat wil je nog meer.

Levering is snel en producten zijn goed verpakt

Helaas alleen contact mogelijk via Email. Ze reageren gelukkig wel snel en zijn vriendelijk

Zoals altijd goede prijzen en alle keurig op voorraad. Goede communicatie m.b.t. de status en keurige levering.

Producten zijn keurig verpakt en netjes geleverd.

Op vrijdag een harde schijf behuizing gekocht, zaterdag ochtend binnen. Goeie communicatie, prima website. Qua vormgeving zou het wel wat fraaier kunnen maar functioneel verder prima.

Snel, veilig verpakt, geen absurde grote kartonnen doos.

Scorekaart voor Megekko