Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenEen van mijn favoriete winkels: goede prijzen, goed assortiment, zeer snelle verzending, en goede klantenservice! Zeker een aanrader.
VerzendingZeer degelijke, erg snelle verzending. Schoolboekvoorbeeldje!
KlantenserviceIn het verleden erg goede ervaringen gehad met de klantenservice: goede communicatie en snelle terugbetaling. Ook schoolboekvoorbeeld!
AlgemeenGoed assortiment tegen prima prijs. Heb per onderdeel gezocht of ik het elders goedkoper kon krijgen, dat is niet het geval. Of het verschil is zo klein dat het gewoon fijner is om alles hier te bestellen. One-stop-shop voor alle onderdelen van mijn zelf-bouw PC.
VerzendingSnel verzonden, iets minder snel aangekomen maar dat is logisch als je vlak voor Sinterklaas besteld.
Dacht dat eerst niet alles geleverd was, maar de bestelling was kennelijk gesplitst in 2 pakketten (kast en de rest). Had ik snel antwoord op na berichtje naar Megekko.
Had één onderdeel verkeerd besteld. Heb ik eenvoudig kunnen retourneren en geld van terug (had ik nog niet geopend) na paar dagen.
AlgemeenAlgemeen zeer tevreden. Goeie klantendienst die steeds een oplossing zoekt bij vragen of problemen.
Snelle levering (doen wat ze zeggen!) en uitgebreid aanbod tegen een goeie prijs!
Snelle levering, de levering indicatie op de site klopt volledig.
KlantenserviceSnelle en klantgerichte reactie van de klantendienst. Zowel voor vragen als problemen.
AlgemeenBinnen enkele minuten de NVMe SSD die ik op Tweakers heb uitgekozen kunnen vinden. Het bestel proces was erg eenvoudig. Binnen 24 uur had ik mijn bestelling thuis.
VerzendingBestelling was erg snel verzonden en geleverd. Producten in goede staat aangekomen
AlgemeenHeb kort geleden een nieuwe monitor gekocht hartstikke blij met de monitor en de service van megekko voor de rest geen minpunten tot nu toe!!
Ik zou zeggen haal hier je spul!
het product kwam vrij snel en netjes kwam het aan helemaal prima
AlgemeenSnel en gemakkelijk iets besteld aan een goede prijs. Alles is goed verlopen. Goede webshop.
VerzendingHet product was goed verpakt maar er zat een factuur van iemand anders bij. Toen ik contact opnam hebben ze me bedankt en de juiste factuur bezorgd.
KlantenserviceZoals ik zei heb ik contact gehad omdat een verkeerde factuur bij mijn levering zat. Ik vertelde hun dat ik de factuur zou vernietigen en daar dankte ze mij voor. Wat ik eigenlijk wel wou is dat ze de persoon waar mijn originele factuur naartoe is gegaan ook contacteerde omdat dit toch een persoonsgegeven is.
AlgemeenSnelle verzending, makkelijk orderproces. De website is duidelijk, en ik kon snel vinden wat ik zocht (nieuwe NVME SSD's voor mijn desktop).
VerzendingVerzending was snel, goed verpakt, netjes met een track & trace code. Had m binnen een dag.
AlgemeenIk bestel vaker hier onderdelen of spullen voor de laptop of pc. Ze hebben vaak leuke acties en scherpe aanbiedingen. Ondanks dat het bij een ander een paar euro goedkoper kan kies ik toch eerder voor Megekko omdat het sneller geleverd word en de klanten service ook goed bereikbaar is.
VerzendingVerzending gaat zeer snel en is in de meeste gevallen als de volgende dag binnen.
KlantenserviceAls er een probleem is word je snel en vakkundig geholpen. Ze antwoorden in de meeste gevallen binnen 24 uur.
AlgemeenSnel en makkelijk bestel proces. Gekocht product had een scherpe prijs. En volgende dag levering.
VerzendingSnelle verzending en volgende dag dag levering. Goed stevig verpakt.
AlgemeenOp 07/12/2021 de iiyama 34 GB3466WQSU-B1 144Hz Curved monitor besteld met als leverdatum 10/12/2012.
De dag erna een teleurstellende email gehad dat de monitor niet op voorraad was en deze pas de 23ste geleverd zou worden, helaas maar valt weinig aan te doen.
Een uurtje later nog een mailtje, uw bestelling is zojuist verzonden!
Ik dacht krijg de pokken, ging er al vanuit dat deze niet binnenkort zou worden geleverd.. ik heb uiteindelijk de monitor nog eerder binnen gehad (09/12/2021) dan het aangegeven levertijd!
Zeer aangename verassing, ben sowieso niks anders dan top service gewent van megekko 👍
Kwam uiteindelijk veel en veel eerder dan aangegeven!
KlantenserviceBleek uiteindelijk dat de schroefjes ontbraken om de monitor te bevestigen aan het onderstelsel.
Contact opgenomen met megekko klantenservice en aangegeven dat deze ontbraken, binnen twee uurtjes al reactie met meteen een oplossing en fijn weekend gewenst.
Één dag later waren de schroefjes binnen en opgelost!
Top service.
AlgemeenMSI Optix MAG342CQR gekocht. Ontzettend blij mee, goede en snelle levering. Webshop voorzien van veel producten.
VerzendingAlles netjes verpakt zoals het hoort, geen beschadigingen of wat.
KlantenserviceNog geen ervaring met klanten sevice gehad tot nu toe.
AlgemeenVaak het goedkoopst tegenover andere winkels en naar België is het ook next day shipping.
VerzendingOok al moet het verzonden worden naar België is het er de volgende dag al. Het is altijd goe verpakt en stevig verpakt!
AlgemeenVoeding stuk zondag besteld en maandag keurig geleverd op mijn werk zodat ik het thuis in de avond de nieuwe erin kon schroeven, prima service snelle levering!
Algemeen‘S avonds rond half 10 een Apple HomePod besteld. Zelfde avond nog verzonden, volgende dag in huis. netjes zoals aangegeven op de website. Bestelproces verliep goed.
VerzendingNetjes verpakt en snel verzonden!
AlgemeenIk was op zoek naar uitbreiding van het werkgeheugen voor mijn laptop omdat ik merkte dat ik langzaamaan tegen grenzen aan begon te lopen, en uiteindelijk de keuze gemaakt om dit bij Megekko te bestellen omdat ik hier al vaker naar volle tevredenheid besteld heb.
een setje van 2 x 8GB ter vervanging van de huidige enkele 8GB wat netjes verzonden is en waarvan ik ook netjes op de hoogte ben gehouden.
Om kort te gaan alles naar tevredenheid!
Netjes in een passend doosje verpakt niet in een onnodig grote doos.
AlgemeenMegekko levert precies wat ik besteld heb, dat is gewoon goed. niks meer niks mninder
Verzendingproduct (luidspreker) doet wat het hoort te doen.
AlgemeenAlle onderdelen voor een nieuwe gaming pc hier besteld. Bijna alles aan deze webwinkel is positief. Prijs en service zijn prima. Verpakking is goed, stevige dozen.
Verbeterpunt is dat bij het bestellen de levertijden erg optimistisch was. Bleek dat dat niet haalbaar was en de dag voor de geplande levering kreeg ik een mail dat het niet ging lukken en het 4 dagen later werd. Netjes gecommuniceerd en die 4 dagen later werd gehaald, maar had dit natuurlijk liever geweten bij het bestellen.
Goede stevige dozen die goed zijn dicht getaped. Goede keuze gemaakt om het in twee dozen te doen ipv het in één doos proppen.
AlgemeenBestelling gedaan, binnen 24 uur geleverd, goedkoopste winkel met een heldere webshop.
Mocht je niet genoeg email krijgen: de mailings van Megekko zijn altijd leuk.
De harde schijf was prima verpakt in een doosje met luchtzakken.
AlgemeenAsus 16x OLED besteld, netjes aangekomen.
Mooi dat ze deze laptop in tijden van schaarste zo snel konden aanbieden. Sneller dan bol.com en Coolblue. Daarbij ook 150 euro goedkoper dan bol.com en 200 euro goedkoper dan Coolblue. Het was 'promo prijs', maar mooi!
AlgemeenIk bestelde bij Megekko een nieuw moderbord, Gigabyte Z690 UD AX, samen met een Intel, een processor Intel Core i5 12600K en verder nog een nieuwe voeding, een 1TB M2SD en 2x16GB DDR4 modules.
Niet goed opgelet: het betreffende moederbord is voor DDR en dat is momenteel onbetaalbaar. Ik merkte dat echter pas ná het monteren van de processor. Dus de processor weer verwijderd en geprobeerd de plastic afdekkap van de socket weer te monteren.
Ik ben slecht in knutselen, dus dat plaatsen ging fout, waardoor ik de socket flink beschadigde.
Toch het bord teruggestuurd naar Megekko. Men wilde uiteraard niet het volledige aankoopbedrag terugstorten, maar men bood aan het bord te laten repareren en die reparatiekosten af te trekken van de restitutie. Daardoor kreeg ik toch nog ruim 80% terug.
Ik zal in het vervolg beter opletten, maar hulde voor deze service!
Zowel de verzending als de afhandeling van mijn probleem was heel snel en accuraat.