Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBij het bestellen van mijn producten had ik de keuze om goedkoper te bestellen bij een wat vreemd ogende onbekende webshop of bij een bedrijf waarbij ik een al stinkende rijke miljardair nog meer geld geeft (ik noem geen namen).
Dus ik heb met liefde wat meer betaald en mijn order bij Megekko geplaatst. Zoals altijd was het ontzettend snel geregeld, super snel thuis bezorgd en ik weet dat áls er wat aan de hand is met mijn producten ik kan rekenen op vertrouwde service. Altijd een aanrader!
Altijd (volgens afspraak) snel geleverd. Heldere communicatie met een vrolijke noot.
KlantenserviceRetouren zijn snel verwerkt, geld is zo terug op je rekening
AlgemeenIk bestel vaak online maar steeds is het wachten op levering, zelfs als staat er vandaag besteld morgen thuis. Bij "megecco is het zo" dat alleen al verdient een positieve revieuw. Maar alles word ook goed verpakt, duidelijk geadverteerd en goed omschreven, duidelijke foto's. Vanaf nu is het mijn eerste keus om te kijken voor hardware voor men pc. Veel betalingsmogelijkheden met directe terugkoppeling via mail. Factuur, ordergegevens enz.
VerzendingAltijd goed verpakt, snel geleverd, goed geadverteerd, leuke terugkoppeling naar the wherebouts van je bestelling.
KlantenserviceOp zich nog niet te maken gehad met de klantenservice, maar je word wel steeds goed geinformeerd over de aankomsttijd, the wherebouts enz.
AlgemeenGisteren heel laat rond 22u een aantal fans besteld en vandaag al geleverd.
De vorige keer een aantal problemen gehad met PostNL en het team van Megekko heeft dit voor mij afgehandeld met hen.
AlgemeenIk doe al meer dan 3 jaar inkopen bij Megekko. En ik ben niets dan lovend over hen.
Ik woon zelf heel dichtbij dus ik haal altijd mijn producten in de winkel op en dat is geweldig geregeld, zeker sinds kort toen ze de winkel naar hun eigen distributiecentrum in Breda hebben verplaatst. Ik kom binnen, ik vraag om een product en binnen 2 minuten reken ik het af. Geweldig snelle service.
Bovendien kan ik terecht bij hun wanneer ik vragen heb over een product. Vaak hebben ze tot in de kleinste details kennis van de producten.
Ook zijn ze erg vriendelijk (wat te verwachten is in retail).
Ik hoop dat ze lang bestaan.
AlgemeenEen zeer fijne website, overzichtelijk en toegankelijk. Heb er al veel besteld, zal dat ook blijven doen en nooit teleurgesteld erover geweest. Altijd de volgende dag binnen op tijd voor snel gebruik.
VerzendingHet is altijd snel (op tijd) binnen. heb er 7 bestellingen gedaan. en heb alleen 1 keer iets schade gehad. Had hier waarschijnlijk een nieuwe voor kunnen krijgen, maar het was zo minimaal en had geen effect op de werking dat ik dat niet gedaan heb.
AlgemeenElke bestelling tot nu toe is optijd geleverd. Knap werk!
Op naar een goed jaar tussen ons!
We bestellen regelmatig PC's die wij in elkaar zetten op verzoek van andere mensen.
AlgemeenZeer snel en makkelijke site en zeer makkelijk te bestellen ook zijn er meer specificaties bij het product te zien, veel duidelijker kan het niet.
VerzendingBestelde artikel was de volgende dag al in huis, terwijl ik het de vorige dag laat om 22.00 bestelde.
AlgemeenGoede webshop ,veel keuze en altijd snel en netjes geleverd. Woensdag besteld (in Belgie) en donderdag al geleverd.Top!
VerzendingLevering was snel en goed .De onderdelen waren goed verpakt .
AlgemeenVlekkeloos; Makkelijk zoekbare website, handige links voor winkelmandje en (in)directe betaling op verschillende wijzes mogelijk.
VerzendingLevering was snel en op tijd.
Echter wel gewoon door DHL voor de deur gezet, terwijl de vrouw thuis aan het werk was.
Voor pakketjes van deze waarde, moet er toch wel even worden aangebeld.
Ik had een CPU die ik niet aan de praat kreeg binnen mijn systeem. Deze heb ik na 29 dagen nog retour kunnen melden. Dit werd zonder vragen of pardon geaccepteerd en gecrediteerd (na ontvangst).
Echt boven verwachting.
AlgemeenIk ben vaste klant al jaren. Dit keer een hele game pc in onderdelen gekocht voor zelfbouw. Wederom dik tevreden. Pakketten worden altijd netjes en stevig verpakt. Heel verzorgd. Dus wederom dank megekko voor de goede service
Dave Gerrits
Pakketten worden altijd netjes en stevig verpakt. Heel verzorgd. S’ avonds besteld volgende dag al in huis. Dus wederom dank megekko voor de goede service
Dave Gerrits
Ik heb de klantenservice niet nodig gehad bij deze uitgebreide bestelling. Game pc is gebouwd door mijzelf en alles werkt.
AlgemeenMegekko heeft een overzichtelijke website met goede prijzen. Ik heb hier al meerdere keren besteld. En telkens wordt de bestelling goed afgehandeld en wordt je per email goed op de hoogte gehouden van de voortgang van bestelling.
VerzendingDe verzending was volgens de verwachting die vermeld staat op de website. Thuis afgeleverd en goed verpakt.
AlgemeenIk ben erg tevreden met de klantenservice, ze waren erg vriendelijk en maakte echt tijd voor je.
Snelle levering !
De verzending verliep vlot en werd netjes afgeleverd, dankjewel !
KlantenserviceIk belde de klantenservice met een vraag over de bestelling en ze namen echt de tijd om je te woord te staan
AlgemeenInformatie over het artikel was goed en compleet. Ook het bestelproces verliep soepel en vlot. Helaas geen bevestigingsmail van de bestelling gekregen maar kon wel op de website zien dat de bestelling ontvangen was en de verdere voortgang van de bestelling volgen.
VerzendingVerzonden met POSTNL naar een afhaalpunt. 's Avonds besteld en het artikel de volgende dag al op kunnen halen. Product was goed verpakt in een aparte doos met beschermingskusentjes en had geen transportschade.
AlgemeenAl een aantal keer iets besteld bij Megekko, niet altijd de goedkoopste maar wel altijd de beste in verzending en klantenservice. Persoonlijk kies ik zelf altijd megekko vanwege deze reden.
VerzendingSnel en volgens de afspraken. Ook netjes alles opgestopt in de doos.
AlgemeenOnlangs een grote hardware-upgrade gedaan en alles besteld via Megekko. Het bestelproces verliep soepel: de website is overzichtelijk, productinformatie is duidelijk en de prijzen zijn scherp. Beide bestellingen werden snel verwerkt en geleverd volgens planning.
Bestelling 1 – Basis van het systeem (Ordernummer: ME010226000709)
In deze bestelling zaten het MSI MAG X870E Tomahawk WIFI moederbord, de AMD Ryzen 9 9950X3D processor, Corsair DDR5 Vengeance RGB 6000MHz geheugen en de Corsair RM1000x (2024) voeding.
Alle onderdelen kwamen netjes en goed verpakt binnen en waren volledig in orde.
Bestelling 2 – Videokaart (Ordernummer: ME020226000052)
De tweede bestelling betrof de MSI GeForce RTX 5080 16G EXPERT OC videokaart. Ook deze werd afzonderlijk, goed verpakt en zonder vertraging geleverd.
Mijn ervaring met Megekko is zeer positief. Duidelijke communicatie, correcte levering en alles geleverd zoals beschreven. Voor het bestellen van PC-hardware is Megekko voor mij een betrouwbare en prettige webshop gebleken.
KlantenserviceOok het contact met de klantenservice verliep prettig. Vragen werden duidelijk en snel beantwoord en de communicatie was helder. Geen standaardantwoorden, maar gewoon correct en behulpzaam. Dat geeft vertrouwen, zeker bij het bestellen van dure hardware.
AlgemeenIk was op zoek naar een nieuwe processor met moederbord. Besteld bij Megekko en ontvangen. Alleen het nieuwe moederbord bleek niet nodig, dus dat is weer terug gegaan. Geen punt bij Megekko en uitstekend verwerkt.
VerzendingDe doos van het moederbord was net te groot om rechtop in de omdoos te passen. Dus die zat er diagonaal in. De processor en koelpasta (toch even meebesteld) zaten onder het moederbord en alles ruimte was verder opgevuld met luchtkussens. Heel stevig.
KlantenserviceIk zou van een B450 naar een B550 moederbord gaan, maar omdat het B450 moederbord wat er in ligt een erg goed bord is heb ik toch besloten om dat extra geld even in mijn zak te houden. Eerst maar eens kijken of het systeem stabiel draait met een 5800X.
Het aanmelden van een retour ging zeer gemakkelijk en de verzendkosten zijn voor jezelf (vind ik persoonlijk prima). De boel weer ingepakt. Label geprint en afgegeven.
Binnen een paar dagen (inclusief weekend) kreeg ik bevestiging dat het pakket was ontvangen en dezelfde dag was het geld terug gestort. Al met al zeer snelle en goede service van Megekko!
AlgemeenDe website van Megekko is wellicht niet de mooiste, maar werkt wel gebruiksvriendelijk. Ik kon snel vinden wat ik nodig had en het proces verliep lekker soepel
VerzendingRond uurtje 4 's middags op een zondag besteld, volgende dag in huis. Dikke prima
AlgemeenBestelling gedaan bij Megekko,
Eigenlijk nooit problemen gehad met de winkel.
Altijd goeie service en je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestel status.
Pakketjes worden altijd goed verstuurd, soms is doos alleen wat groot voor wat er in zit. Een doos wat ook gekund had in brievenbus post : )
KlantenserviceWas wat vergeten mee te bestellen en kreeg toen zonder problemen een kortingcode voor de verzendkosten van de 2de bestelling. Wordt altijd vriendelijk beantwoord en snel.
AlgemeenScherpe prijs en snelle levering. Tamper tape op de doos geplakt wat een topmodel is.
Duidelijke website ook.
Savonds besteld en de volgende dag al bezorgd. DHL gaf pas in de loop van de dag aan dat ze het pakket ontvangen hadden, dus ik was blij verrast dat hij toch tijd kwam voor de verjaardag van mijn zoon.
AlgemeenPrima prijzen, snel in huis.
Via de Pricewatch van Tweakers bij Megekko uitgekomen omdat ze een va de goedkoopste waren. En tussen de keuze van Amazon en Megekko voor Megekko gekozen. Heb de Lian Li A3-mATX White Behuizing gekocht.
Was zoals gewoonlijk bij Megekko weer een prima service. Ik heb hier vaker besteld en zal dit ook in de toekomst weer doen mocht ik iets nodig hebben.
Qua bestelproces en afleveging weinig op aan te merken. Levering was de volgende dag al in huis en ook qua doos zonder beschadingen aangekomen.