Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

3 x Be Quiet 140mm Reverse Light Wings ventilatoren besteld voor de onderzijde van mijn nieuwe Be Quiet Light Base 900FX kast. Megekko was niet goedkoopst maar hun zeer concurrerende prijs en snelle leverbaarheid waren doorslaggevend.

Donderdag avond besteld, vrijdag ontvangen...Prima! Wat in eigen voorraad is, wordt echt de volgende dag geleverd. Gratis verzending boven 50 euro bestel waarde is ook top. Mijn producten waren goed verpakt.

Ik heb wel eens vaker bij Megekko besteld en dat gaat altijd goed. Aanbevolen.

Product voldoet tot nu toe aan de persoonlijke eisen, echter komt de snelheidstest van het product (nog) niet overeen met de snelheid die was aangegeven op de website. Dit kan met de testsoftware te maken hebben uiteraard.

Het product werd de volgende dag afgeleverd binnen het tijdsinterval dat was aangegeven door de bezorgdienst.

Ik heb met een mooie black friday deal 2 nieuwe m.2 ssd;s gekocht van Samsung.
Op donderdag besteld, en vrijdags al in huis. Lekker snel :-)

In het verleden ook al een aantal spullen gekocht, en ook dat was er allemaal na 1 dag.

Ik ga hier zeker vaker bestellen

Duidelijke website, alles makkelijk te vinden wat je zoekt per categorie, duidelijke omschrijvingen van de producten, en bestellen en betalen is een fluitje van een cent.

De bestelde artikelen had ik de volgende dag al binnen.

Ik ken de website/winkel Megekko op aanraden van een vriend die een computer bouwde, dus nu was het ook voor mij zover.
De website van Megekko is duidelijk en eenvoudig te gebruiken. De productbeschrijvingen zijn volledig voldoende. Het plaatsen van de bestelling leverde helemaal geen problemen op. Dankzij de mogelijkheid om in termijnen te betalen kon ik een complete pc bouwen zonder mijn budget te zwaar te belasten. En als je niet binnen de limiet van In3 past, is er ook nog Klarna (een geweldige combinatie van twee platforms).

De levering was op tijd. Zelfs als er enige vertraging is, krijgen we direct een melding met de geschatte levertijd. Ik ben zeer tevreden over de verzending. Alles kwam goed beschermd aan, wat het belangrijkste is.

Ik heb een van de onderdelen teruggestuurd en omgeruild voor een ander. Binnen enkele uren kreeg ik een reactie en een bevestiging van de retour, zonder enige problemen.

Fijne webwinkel met groot assortiment en nette prijzen. Ik heb hier mijn nieuwe Asus TUF gaming 5070ti videokaart gekocht. Alles snel en netjes geleverd.

Snel en netjes geleverd via DHL. Verpakking was goed en stevig.

Duidelijke dagelijkse status mails over de order. Verder geen telefonisch contact gehad.

Alles perfect in orde. Goed ingepakt. Duidelijke uitleg in de site. Grote keuze. Ik heb geen enkel negatief punt.

Verzending was op tijd. Alles goed ingepakt. Duidelijke opvolging waar pakket is.
Geen negatieve punten.

Steeds de beste prijzen en steeds een perfecte service! Ik bestel sinds enige tijd nu steeds bij Megekko en heb nog nooit een probleem gehad. Ze staan open voor oplossingen en bieden (bijna altijd) de beste prijzen. De keuze is enorm, bijna eindeloos... Wat wil je nog meer?

Verzending perfect; Goed ingepakt. Soms zonder originele doos of kabels maar dat is blijkbaar normaal want zo ontvangen van de leverancier... Sommige goederen blijken langer dan normaal onderweg maar dat is ook niet de fout van Megekko tijdens deze speciale feestdagen en eindejaarsperiode.

Ze zijn steeds correct met hun klantenservice. Ze antwoorden redelijk snel dus dat is positief.

Onlangs de ryzen 9 9950X3D CPU besteld op de website van Megekko. Erg tevreden over de service en verzending. Ik raad het aan om via deze website te winkelen. Genoeg betaalmogelijkheden en een webshop met goede reputatie, bedankt!

Het pakketje is met zorg verpakt en snel binnen, erg tevreden over de verzending.

De klantenservice is bij deze website een van de beste. Snel reactie en oplossingsgericht. In één woord: super!

Met Megekko heb ik tot nu goede ervaringen. Over het algemeen hanteert Megekko goede prijzen.
De betaalmogelijkheden zijn uitgebreid en makkelijk. Als je bestelling je niet bevalt, kun je makkelijk retourneren binnen 30 dagen.
De bestelling gaat snel. Product wordt snel geleverd.

Je kunt aangeven wanneer je je bestelling wenst te ontvangen. Dat vind ik erg handig. De verzending gaat snel en de poducten zijn uitstekend verpakt.

Als je de klantenservice nodig hebt, moet je soms wel heel lang wachten. Dat komt, zegt men, dat er weining man beschikbaar is voor de service. Dat is begrijpelijk.
Je wordt begrepen. Men is vriendelijk en denkt met je mee.

Ik wilde een nieuwe pc samenstellen en dacht meteen aan Megekko. Na wat zoekwerk mijn pc samengesteld.

Ik heb een krachtige nieuwe pc samengesteld met een Ryzen 7 9700X, ASUS TUF B650-PLUS moederbord, RTX 5070 Ti, 32GB DDR5-geheugen, een 2TB WD Black SSD, een Seasonic 850W voeding en een Montech AIR 903 behuizing met een Pure Rock Pro 3 koeler.

Alles werd vlot en netjes bezorgd.

Zeker een aanrader om met Megekko in zee te gaan!

Alles werd vlot en netjes bezorgd. Goede verpakking. Geen schade.

Gewoon TOP!

Had een vraag over de Asus winactie die tot 30 november speelde en werd zeer snel en goed geassisteerd.

Na een tijdje te hebben gezocht en vergeleken uitgekomen op de ASUS PRIME RX 9070 XT OC.

Met de black friday koriting was de knoop snel doorgehakt.
Donderdag middag besteld samen met een nieuwe PSU, M.2 SSd en wat monitor kabels.
Vrijdag direct geleverd, Top service.
Ondaks alle Black Friday en sinterklaas bestellingen in het land.

Zeer goed verpakt, opgevuld met Bubbelplastic om verschuivingen te verkomen.
Geen schade tot gevolg

kort maar krachtig top winkel altijd de volgende dag bezorgd en top communicatie een en al top ik raad iedereen aan om hier te bestellen!

zoals ik al zei alles is top de levertijd volgende dag hoe de pakket aankom tis gewoon een 100% een top winkel

snel geholpen duidelijk hulp en snelle reacties top communicatie alles top

Ik heb onlangs een gamingmonitor besteld bij Megekko en ben ontzettend tevreden over de hele ervaring.

De bezorging was razendsnel en perfect geregeld. Ook de communicatie vanuit Megekko was duidelijk, tijdig en zeer professioneel.

Ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, wat ik erg waardeer.
Kortom: topservice en een betrouwbare webshop. Ik shop hier zeker vaker!

Goede deal! Via tweakers opmerkzaam gemaakt. En ook wel zin in een prijsje van Megekko!

Ondanks 'Black Friday' en 'Sint Nicolaas' drukte, keurig de volgende dag bezorgd.

Overzichtelijk site, goede filter mogelijkheden. Een aantrekkelijke aanbieding gevonden, die aan mijn wensen voldeed.

De bestelling werd snel verwerkt.
Het bestelproces is duidelijk en efficiënt. Bestellen via Megekko is snel en gemakkelijk. Hun reputatie spreekt voor zich, en ik kocht liever bij hen dan bij andere, minder bekende sites.

Ik bestelde woensdag een GPU (Asus Prime 9070 XT OC Edition) en het pakket werd de volgende dag (donderdag) in België bezorgd. Supersnel. Zelfs Belgische websites leveren niet zo snel.

De GPU was goed verpakt en goed beschermd in de doos. Alles arriveerde in goede staat en zonder enige schade.

Snelle verzending en goede aanbiedingen, al zijn de standaart prijzen over het algemeen al goed.

Heb het de volgende dag gelijk gekregen. Alles was goed ingepakt en niks heeft dus schade gekregen door de verzending

Niks verkeerd over te zeggen. Klantvriendelijke website met goede prijzen.

U kunt makelijk betalen met genoeg mogelijkheden, ik heb hier persoonlijk nooit problemen mee gehad

Meestal krijg ik mijn pakjes zoals vermeld op tijd aan, maar het is wel een keer gebeurt dat ik iets donderdag had besteld en dat het niet aankwam tot maandag.

Ik heb onlangs mijn volledige nieuwe pc-build besteld bij Megekko. Het bestellen verliep moeiteloos en voelde vertrouwd; jaren geleden heb ik mijn vorige pc ook bij Megekko besteld.

De CPU in mijn bestelling liep vertraging op, waardoor levering vóór het weekend niet meer haalbaar was. Donderdagavond na 17:00 (waardoor bellen niet meer mogelijk was) heb ik Megekko gemaild met de vraag of de CPU uit de order gehaald kon worden zodat de rest alvast verzonden werd. Dit zorgde ervoor dat ik mijn gewenste CPU elders nog kon bestellen — ook met levering op vrijdag.

Gelukkig werd mijn mail heel snel opgepakt door Monique van de klantenservice. Ze verwijderde direct de CPU uit de bestelling, waarna de rest van mijn hardware de volgende dag (vrijdag) al vóór de middag bij mij thuis werd bezorgd. Echt topservice. Dit snelle handelen heeft mijn hele planning gered.

Ik bestel al jaren bij megekko( niet zonder reden natuurlijk , ben altijd zeer tevreden met de service mail & telefoon contact.!

In 1 woord bestel bij megekko prijs kwaliteit en communicatie zijn goud waard.!

Ga zo door Mvg Arjan Akkermans.

In een woord top service nooit klachten gehad met leveringen of retourneren.

Altijd snel vriendelijk aan de telefoon. Mail word snel beantwoord.

Megekko heeft een geweldige website waarop je makkelijk al je producten kunt vinden en heeft uitstekende filters waardoor vergelijken en kiezen stukken makkelijker verloopt.
Het is zeer intuïtief en user friendly, daarnaast zijn de producten meestal ook de best geprijsde vergeleken met de competitie.

Communicatie verloopt ook uitstekend, als er iets is helpt de super klantenservice altijd. Bestelling worden ongelijk snel verstuurd en zijn ook heel goed verpakt.

De absolute top en de first pick als er iets besteld wordt.

Mijn zeer grote bestelling kwam in nog geen 12 uur toe, heel erg bedankt!!

Zelfs als je ‘s avonds laat besteld krijg je je producten in minder dan 12 uur geleverd zelfs als je een gigantische bestelling hebt.

Pakjes worden zeer goed verpakt waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken of fragile onderdelen iets zouden tegenkomen.

Ik had een zeer grote bestelling geplaatst die ik nog geen 12 uur geleverd was. Geweldige service en hier heel erg veel dank voor!

Als er ooit iets mis is helpt de uitstekende klantenservice je direct, onderdelen zijn makkelijk verwisselbaar indien nodig waardoor je je nooit druk hoeft te maken.

De klantenservice is een uitstekend voorbeeld voor vele andere webshops!

Absoluut top!!

Scorekaart voor Megekko