Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Snelle levering en snelle en veilige afhandeling van de betaling. Bezorgtijd was wel lang, maar dat was keurig aangegeven. Dus daar heb ik zelf mee ingestemd.

Het product dat werd geleverd zat in een VEEEEL te grote doos. Zonde, was niet nodig. Het was wel in goede staat afgeleverd.

Uitstekende website en levering. Bij mijn bestelling deed mijn bank moeilijk. Ondanks vele malen proberen te betalen bleef de website van Megekko netjes werken en de betaling annulering steeds correct verwerken. Na contact met de bank (hun fraude filters vonden blijkbaar verdacht dat ik een nieuwe game laptop kocht) kon ik wel betalen en toen ging alles volgens plan. Dit kan natuurlijk gebeuren en een webwinkel moet hier juist mee overweg gaan. Dat deed Megekko. Daarna was de bestelling er de volgende dag, dus niets te klagen hier.

Prima verpakt en netjes geleverd op dag na bestelling zoals aangegeven bij het product. (Voor <laat in de avond, weet niet meer precies> besteld volgende dag in huis.)

Ik had de klantenservice niet nodig. Dat is de beste klantenservice die er is.

Duidelijke communicatie. Snelle levering. Factuur wordt netjes verzonden bij de bestelling als digitaal via de mail.

Netjes op tijd zoals duidelijk wordt aangegeven op de website.

Duidelijke website, snel een mailtje dat ze de order hadden ontvangen en dezelfde avond nog op de post.

Goed ingepakt en snel geleverd.

Via pricewatch wat componenten besteld die ik nodig had, die Megekko op tijd kon leveren voor een leuke prijs

2x besteld en beide keren is de volgende dag geleverd wat besteld is (vrijdag besteld -> zaterdag geleverd & maandag besteld -> dinsdag geleverd)

Zeer snelle levering en correcte verpakking! Besteld op zondag om 21:30 's avonds en de volgende dag geleverd om 15:15.

Ik heb een klein product besteld (LED strip), dus daar kan niet zoveel aan misgaan, maar toch correct verpakt in opgevulde doos, zodat de inhoud niet heen en weer schuift. Ook zeer tevreden over de next-day-delivery, zelfs op zondag: 's avonds besteld, en de volgende middag is het binnen! Klantenservice heb ik nog niet nodig gehad, dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Alles netjes verpakt en geen beschadigingen. Alle producten waren zoals besteld en bestelling was volledig.

Was goed verpakt en op tijd binnengekomen. Niet bij mijn buren bezorgd gelukkig.

Helder en niets op aan te merken. Product via Pricewatch direct gevonden, daarna ging alles snel.

Stevige verpakking. Iets te grote doos en daarom van die plastic zakjes voor demping.

Ik heb hier een 3070Ti videokaart besteld waar ik ook een gratis PSU bij kreeg ter waarde van €90, ik zeg gratis omdat de totale prijs nauwelijks hoger is dan bij ander webshops.
De prijs is in algemene zin niet de allergoedkoopste maar bij enigszins dezelfde prijzen zal ik zeker hier mijn spullen (blijven) bestellen. Heb geen ervaring met after sales omdat dit vooralsnog niet nodig is.

Ik heb nu een paar keer besteld bij MeGekko en ik krijg tot nu toe altijd, zoals voorspeld, de volgende werkdag mijn bestelling keurig verpakt opgestuurd.

Makkelijk via Tweakers de producten uitzoeken en deze via de webshop van Megekko in de gewenste aantallen in de winkelwagen plaatsen. Voorraad klopte helaas niet helemaal bij alle producten maar dit is tot dusver goed opgelost door de klantenservice.

Niet alle producten waren op voorraad, daarom zijn er na contact met de klantenservice deelleveringen gemaakt van de producten die wel op voorraad waren. Producten kwamen daarna op de afgesproken dagen goed verpakt geleverd.

Na overleg me de klantenservice er voor kunnen kiezen om de voorradige producten vast op te sturen. Ook is er nog gekeken of er vergelijkbare producten eerder op voorraad zouden zijn, uitstekende service als je het mij vraagt!

Meerdere kleinigheidjes besteld op zondag. Maandag alles in huis. Degelijk verpakt. Alles vlekkeloos verlopen. Kan niet beter.

Zondagavond besteld, maandag rond lunchtijd in huis. Dat is natuurlijk fantastisch! Ik hoop wel dat ze goed betaald worden bij het distributiecentrum. Vervelend dat er reclame bij zat voor HelloFresh, en dat de verpakking veel te groot was. Dat is allemaal onnodig oud papier.

Heel snel.

Bestelling op zondagavond geplaatst en op maandagochtend al geleverd. Erg fijn in deze tijd waar veel webshops vertragingen aankondigen.

Ook de prijs van de bestelde producten was zeer scherp.

Zeer snel verzonden. Om 21.15 op zondag besteld en op maandag om 8:50 al bezorgd. Weliswaar op het verkeerde adres, maar dat is een probleem van PostNL.

PostNL had het pakket wel op het juiste huisnummer, maar in de verkeerde straat bezorgd. De klantenservice nam naar aanleiding van een melding van de verkeerde ontvanger al in de loop van de middag spontaan contact op met mij, onder vermelding van het adres waar het pakketje per ongeluk bezorgd was. Super adequate klantenservice (en ook erg snel).

Bestellen is altijd gemakkelijk op hun site. Betalen ook. Ook een goede prijs. Zoeken/filteren op de site is soms wat lastiger maar daarvoor heb ik de Tweakers Pricewatch.

Goed verpakt. Verzonden met PostNL, daar geen problemen mee gehad. Op tijd aangekomen.

Product was makkelijk te vinden en voor een goede prijs ten opzichte van de concurrentie.

Snel verzonden en netjes verpakt. Bezorgd op de afgesproken tijd.

Zoals gewoonlijk had Megekko weer een competitieve prijs voor de monitors die ik voor de zaak wilde aanschaffen. Monitors zijn volgens afspraak op tijd en in goede staat geleverd.
Prima, zoals altijd eigenlijk.

Monitors zijn volgens afspraak op tijd en in goede staat geleverd.
Overigens in de originele doos van de monitor, zonder aparte omdoos. Dit was geen probleem want de originele doos is sterk en de monitor zat in ruim piepschuim.

Helaas een product gekocht wat TOTAAL NIET aan mijn verwachtingen voldeed. Echter was het na snelle communicatie snel geregeld om het product te retouneren.

Levering van het product was snel, en correct verpakt. DHL is niet mijn favoriet, maar was toch binnen de gestelde tijd geleverd.

Helaas had ik veel problemen met mijn product, waar ik niet mee geholpen kon worden.
Maar er werd wel SNEL gecommuniceerd, en ook het retour zenden was geen probleem en erg snel afgehandeld. Dit geeft mij het beeld dat de klant serieus wordt genomen.

Enkel een ITX case gehaald. Een oranje NR200p. Verliep zoals je het zou verwachten. Tip: met kortingscode 'megekko' kan je wat erbij krijgen. Ditmaal was het bierfiltertjes (zat wel veel plastic bij, helaas)

Wel ideaal de keuze voor levering met optie in de avond. Betaal je wel extra voor. Werd geleverd zoals aangeduid (postnl)

(wellicht geen/of wat anders gebruiken voor plastic bij eigen promotiemateriaal? ;) )

Uitzoeken op tweakers en zoeken naar de voordeligste sop. Als Megekko daarbij staat (en dat is vaak zo), dan heeft deze mijn voorkeur. Al veel IT-stuff geshopt. Zeer tevreden.

Enkel een ITX case gehaald. Een oranje NR200p. Verliep zoals je het zou verwachten. Wel ideaal de keuze voor levering met optie in de avond. Tip: met kortingscode 'megekko' kan je wat erbij krijgen. Ditmaal was het bierfiltertjes (zat wel veel plastic bij, helaas)

---

Scorekaart voor Megekko