Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAlgemeen is dit een OK shop. Enige tegenvaller kwam tijdens RMA afhandeming . Zie hieronder.
KlantenserviceRMA service moet echt beter. Je kright een nummer om op verzending te plakken. Noch PostNL noch PostBE kennen dit nummer. Blijkt dat dit een Magekko nummer is en dat de klant zelf een opsturing moet regelen op eigen kosten. Magekko betaalt 9.6 EUR terug (na 4 mails!), wat een kleine onverzekerde verzending betekent. (Stel dat het pakket verloren gaat...)
Grote winkels hebben een overeenkoms met PostNL of PostBE voor snelle afhandeling.
AlgemeenVia Tweakers gezocht naar produkt, Megekko kwam als voordeligste uit de bus. Bestellen en betalen ging daarna makkelijk. Volgende dag produkt ontvangen.
AlgemeenIk bestel al jaren PC onderdelen bij Megekko. Het bestellen is eenvoudig, verzending word snel geregeld en indien er vertraging oploopt aan hun kant dan krijg je dat snel te horen. Al met al heb ik tot nu toe altijd een tevreden ervaring gehad.
VerzendingAl snel kreeg ik een Track & Trace die ingepland stond voor de eerstvolgende werkdag. Helaas ging er bij PostNL wat fout (waar Megekko natuurlijk niks aan kan doen). Het pakketje een dag later ontvangen dan oorspronkelijk, maar dat was voor mij geen punt. Het product was netjes en goed beschermt verpakt.
AlgemeenNagenoeg de meeste artikelen beschikbaar als je een nieuwe build wil bouwen voor een lage prijs.Eén webshop, één bestelling, dus lekker makkelijk.
VerzendingKeurig verpakt, zoals het hoort.
AlgemeenEigenlijk precies wat je van een webshop mag verwachten.
gemakkelijk, overzichtelijk, en doen wat ze beloven.
perfect ga zo door!!!!
AlgemeenMegekko heeft de goede prijzen voor de juiste producten. De website was erg helder en fijn. Door alle combinatie aanbiedingen én omdat ze alle producten hebben die ik wilde heb ik het daar gekocht; mét korting!
VerzendingMegekko heeft de goede prijzen voor de juiste producten. Heb binnen twee dagen alles netjes verpakt in een grote doos met luchtkussens afgehaald bij mijn postNL punt.
Algemeen'sochtends om 10 uur besteld, de volgende dag alles netjes in huis.
Hele mooie aanbieding van een RX6700 videokaart meteen maar een hele upgrade van mijn pc besteld. netjes mailtjes ontvangen van de bestelling.
Als ik naar ze mail heb ik binnen een uur een reactie terug en fijne webwinkel.
goede mails, duidelijke track and trace
Klantenservicesnelle reactie via de mail, inhoudelijk goed en duidelijk antwoord
AlgemeenZeer gemakkelijk bestelprocess en ze hebben een goede voorraad. De website is heel duidelijk en gemakkelijk te navigeren.
VerzendingDe levering was zelfs in België op tijd. Wel spijtig dat ze enkel met postnl lijken samen te werken. Dat bedrijf probeer ik toch te vermijden wegens ethische problemen.
KlantenserviceDe specificaties waren (door een fout van de fabrikant) verkeerd op de website. Er werd niet moeilijk gedaan over de terugsturing, en er is me beloofd dat zelfs de verzendkosten worden terugbetaald wanneer ze mijn klacht hebben kunnen verifiëren. Ik vind dit een zeer correcte manier van werken :thumbsup:
AlgemeenDe website was bij het bestellen wat nukkig in de brave browser. Verder ging het proces helemaal goed.
Handig ook dat deze shop alleen items met voorraad in de pricewatch heeft staan.
Snel geleverd volgens afspraak. (het was een item wat slecht leverbaar, maar goed geregeld)
AlgemeenIk bestel al jaren mijn PC hardware bij Megekko en ik heb er eigenlijk nooit gelazer mee gehad.
VerzendingAlles dat megekko verzend is postbezorger-dropkick-proof. Soms is het eigenlijk wat te goed ingepakt voor wat het is. Zoals het in luchtzakjesverpakte thermalpad en paste. Ik denk dat zelfs de dropkickerigste bezorger van PostNL of DHL dit niet hard genoeg gedropkickt krijgt om het kapot te krijgen.
KlantenserviceGeen gezeik gewoon terug en het wordt opelost. Als iets niet werkt fixen ze de best mogelijke oplossing. Soms is dat terugbetaling, soms RMA. So be it.
AlgemeenHeb een harde schijf van 8 tb besteld voor mijn nieuwe pc.
Prima harde schijf en snelle levering in uitstekende verpakking.
De 8 tb schijf werkt uitstekend.
Snelle verzending in uitstekende verpakking.
AlgemeenEigenlijk zoals je mag verwachten van een webshop. Bestelling gaat vlekkeloos, betalen ook.
Geen opdringerige vragen om accounts aan te maken of zo.
Prijzen zijn nagenoeg overal gelijk. Vaak bestel ik iets bij een van de welbekende concurrenten, maar vanaf nu komt deze shop ook op m’n shortlist.
Prima doos met een grappige quote “je kunt wel zien dat jij er verstand van hebt”, of iets in die trans. Moest ik even om lachen.
Harde schrijf had meer dan voldoende bescherming materiaal.
AlgemeenIk bouw veel pc's en Megekko heeft eigenlijk altijd de laagste prijs.
Hun site is ook overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.
Dat is waarom ik altijd bij Meggeko bestel.
---
Nog een reden waar om ik bij Meggeko bestel, is dat ze veel keuze hebben en de levering vaak binnen 1 dag geleverd is.
KlantenserviceKlantenservices heb ik zelf nog geen ervaring mee. Komt omdat ik dit nog niet nodig heb gehad en alles altijd is goed gegaan.
Algemeenmakkelijk alle onderdelen te vinden en super geprijsd, de levertijd is ook uitstekend binnen nog geen 24 uur had ik de producten binnen
Verzendinghad het de volgende dag nodig voor een Build en volgende dag had ik alles binnen denk dat het niet eens 24 uur later binnen was TOP!
Klantenservicevriendelijke customer service en zeer hulpzaam
AlgemeenGoede service en snelle levering. Direct de dag erna en was makkelijk en eenvoudig te bestellen
VerzendingSnel verzonden en snel in huis.
AlgemeenBestelde een volledige PC configuratie.
Heel eenvoudig om te bestellen en te betalen. Mooi overzichtelijk.
Na online bestellen al de dag nadien in de voormiddag een levering. Wauw.
KlantenserviceEen kleine paniek wanneer ik vaststelde dat er een pakket niet bij de koerier aangemeld stond terwijl alles stond geleverd bij Megekko. Gemeld aan klantendienst waarop in geen tijd geruststellend en "to the point" antwoord kreeg. Een paar uur nadien zoals antwoord klantendienst gaf de koerier de zending aan. Alle respect voor de goede service.
AlgemeenSnelle vriendelijke en effectieve klantenservice, goede prijzen dat werkt op tweakers en pcpartpicker. okay website design maar vooral snelle verzending.
AlgemeenPraktisch mijn hele PC bij MeGekko besteld. Site is overzichtelijk, bestelproces is wat je van een moderne webwinkel verwacht en bovendien krijg je niet veel betere prijzen. Al met al top dus.
VerzendingLevering zo snel als beloofd tegen schappelijke prijs. Producten waren prima verpakt.
AlgemeenSnelle bezorging, duidelijke site, geen onnodige kliks. Ze spelen ook geen spelletjes met de pricewatch, de prijs en bezorging kloppen gewoon.
VerzendingSnel, goed verpakt. Enige nadeel: er zat (ongevraagde) reclame voor tijdschriften in, daarom een ster minder.
AlgemeenVind altijd goed de weg op de website.
Bestelling is makkelijk te plaatsen en door in te loggen met account staan alle gegevens ook altijd klaar.
Megekko is vaker ook nog goedkoper dan bij een concurrent
Het maakt eigenlijk niet uit op welke dag je besteld.
Als het product meteen leverbaar is, heb je het de volgende dag zeker in huis.
Ooit een keer de klantenservice benaderd i.v.m. met een defecte AiO koeler. Stonden mij netjes te woord en kon hem ook meteen terug sturen, echter heb ik het garantie proces toch gewoon via MSI laten lopen (waarbij de klantenservice overigens minder goed was)