Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenNasserver besteld. Ik bestel altijd graag bij Megekko omdat de producten goed worden verpakt, snel worden verzonden en je via de mail op de hoogte wordt gehouden van het bestelproces.
VerzendingGewoon goed stevig verpakt met correcte track en trace informatie
Algemeeneen kingston ssd besteld die hier als goedkoopste stond en nog een Tapo tp-link smart plug
de dag erna al in huis supersnel geleverd dus.
in de avond besteld en dag erna al aangekomen, snelle levering dus.
AlgemeenIk bestel er al langere tijd, maar ik had vandaag een zodanig uitstekende ervaring dat het tijd was om even een review te plaatsen. Lees hieronder mijn toelichting voor mijn klantenservice beoordeling.
KlantenserviceIk had twee bestellingen, beiden met een aantal producten die ik eigenlijk zo snel mogelijk wilde hebben. Maar, binnen die bestellingen waren ook een aantal producten die niet urgent waren en nog langere tijd niet op voorraad zouden komen. Dit zorgt er normaal gesproken voor dat de producten niet verzonden worden totdat alles op hun magazijn binnen is.
Megekko stuurt in dit soort scenario's tussentijdig status updates van de verwachte levertijd. Ik zag hierin dat het nog lang zou duren voordat de rest voorraad zou komen, maar de producten die ik graag wilde hebben waren al binnen! In de tussentijdse mail wordt duidelijk aangegeven dat je ze gerust mag mailen om te vragen of de zendig opgesplitst kan worden. Dus, zo gezegd, zo gedaan.
Na een klein aantal mailtjes heen en terug en het meedenken van de hun klantenservice medewerkers hebben we het zo geregeld dat alle producten die ik tijdig wilde hebben zo snel als de volgende dag al bezorgd worden! De overige producten zijn samengevoegd in een bestelling die verzonden zal worden wanneer ze op voorraad komen.
Ik ben hier dus zeer tevreden mee. Ze waren ontzettend behulpzaam en meedenkend, met een uitstekend resultaat! Ik ga zeker bij ze blijven bestellen.
AlgemeenTOP service! Ik had voor zaterdagavond een externe SSD nodig en besteld op vrijdag. Hij kwam op zaterdag keurig op tijd aan! Super blij mee. Heb meerdere producten al bij Megekko besteld ben een tevreden klant.
VerzendingKwam op tijd aan en de verpakking zag er netjes uit.
AlgemeenIk ben tevreden over webshop Megekko! Ze hebben alles op voorraad en mijn bestelling werd binnen 24 uur verzonden. Ik vond de website gemakkelijk te gebruiken en het proces van bestellen was snel en efficiënt. De prijzen waren ook redelijk en ik kreeg mijn bestelling zonder enige problemen.
VerzendingBovendien was ik erg blij met de levering van Megekko. Mijn bestelling was goed verpakt met luchtzakjes om alles veilig te houden tijdens het transport. Alles was in perfecte staat bij aankomst en ik hoefde me geen zorgen te maken dat er iets beschadigd was geraakt.
AlgemeenIk ken Megekko al jaren maar het is de eerste maal dat ik er iets bestel. De bestelling ging vlot en Tweakers toonde mij dat de prijs zeer scherp, en de scherpste, was. Product is snel en goe toegekomen en zorgvuldig ingepakt.
AlgemeenNa een tube koelpasta vergeten mee te bestellen (een snel vergeten maar niet onbelangrijk onderdeel haha) een mailtje gestuurd of deze alsnog bij de bestaande bestelling kon. Helaas was dat niet meer mogelijk, maar kreeg ik een code om op een 2e bestelling de verzendkosten kwijt te schelden.
Nogmaals erg bedankt dat ik voor mijn eigen fout word gecompenseerd, kortweg top service!
AlgemeenDe laatste tijd een aantal bestellingen bij Megekko gedaan.
Het fijne is: je kunt daar zonder een account aan te moeten maken bestellingen doen. Scheelt weer een wachtwoord aanmaken, opslaan en zo.
Bestellingen worden snel verwerkt, en snel verstuurd.
De bestellingen worden goed verpakt, en snel verstuurd.
AlgemeenHeb al vaker besteld bij Megekko. Mijn pakjes zijn altijd zeer goed verpakt, nooit een beschadigd product binnengekregen. Verzending altijd de volgende dag ontvangen, klantenservice reageert zeer snel en is zeer behulpzaam!
VerzendingMijn bestelling was altijd op dezelfde dag verzonden door Megekko. Uitstekend dus!
KlantenserviceIk had een vraag in verband met garantie, zeer snel antwoord gekregen en zeer goed geholpen geweest.
AlgemeenJe koopt er een moederbord, al heel raar zie je dat de zegel er niet meer opzit.
Bonne, je installeert het want je ziet niet iets beduidend eraan. Windows installeren, dongle blijft zitten, allerlei pogingen gedaan veilig te verwijderen lukte niet, geforceerd.. dongle en slot kapot.
Even later probeer je de satapoorten 2/6 werken niet.
Spreek je hen erover aan blijven ze je onder druk zetten het terug te sturen, ze willen namelijk niets anders doen. (Terugsturen is 3 tot 4 uur werk) Alles demonteren, met risico op nieuwe schade, verpakken, onozele retourlabel afdrukken, zonder computer zitten, naar postpunt rijden, nieuwe ontvangen weer opnieuw thuiszijn of gaan ophalen, opnieuw alles installeren, veel werk dus)
Ik heb eigenlijk gewoon volgens mij een geretoured product ontvangen waar ze hoopte dat ik het niet door zou hebben. Blijkbaar lappen die paljassen dat wel meer als ik de reviews ervan lees.
Ik kom er niet meer! Heb daar voor 1200 euro achtergelaten en in de toekomst zal noch ik, noch mijn kinderen, noch mijn vrouw er kopen. Ik zeg het ook aan men 3 broers die nu al zoiets hebben van wat een gedoe is dat.
Ons zien ze niet meer zal hun wel wat meer kosten dan 6-10K aan winst in de toekomst gezien wij allemaal fervente gamers zijn.
Daar was ook een probleem maar dat is de hoofdzaak niet, stuurde naar verkeerd adres en kon zogezegd geen aanpassingen meer doen, ook al was het nog niet aangekomen bij het andere adres. Zelf achter moeten gaan.
KlantenserviceRonduit slecht, geen begrip, geen medeleven. -> geen verkoop meer ook niet!
Algemeenprima website alleen jammer dat ze het moederbord dat ik besteld had niet op voordat hadden uiteindelijk lieten ze mij een ander kiezen.
VerzendingWas er binnen 1 dag en je mag zelf de bezorging kiezen.
KlantenserviceGewoon goed, ik werd van alles op de hoogte gehouden.
AlgemeenMegekko komt altijd naar voren als een webshop met scherpe prijzen. Daarnaast hebben ze enorm veel op voorraad. Veel betalingsmogelijkheden en bezorging is flexibel.
VerzendingTot nu toe altijd een goede ervaring en snelle levering (volgende dag).
AlgemeenSn850x 2tb SSD met losse koeler besteld voor uitbreiding in de ps5, deze was hier erg scherp geprijsd.
VerzendingBinnen een dag in huis en prima verpakt
AlgemeenKeurige website, alles makkelijk te vinden en een groot assortiment, ze verzonden ook nog gratis.
VerzendingSnelle verzending in een goede doos met luchtkussens. Alles heel aangekomen.
Algemeenproducten makkelijk op de site te vinden, zondagavond onderdelen voor een nieuwe pc besteld, en maandag al in huis voor een hele goeie prijs!
Verzendingproducten zaten goed stevig verpakt
AlgemeenLos van het verzenden van hardeschijven is Megekko prima. Bestelling ging verder ook prima nu.
VerzendingTwee harde schijven besteld, die helaas heel slecht verpakt waren. Er zat alleen een dun laagje halfleeggelopen bubbeltjes plastic omheen.
In het verleden vaak genoeg componenten besteld bij Megekko, altijd zeer tevreden geweest, maar ik bestel mijn schijven voortaan ergens anders. Alternate heeft bijvoorbeeld speciale hardeschijf verpakkingen, hier kan Megekko nog wat van leren.
AlgemeenPrima webwinkel, overzichtelijke website met filter mogelijkheden. Inmiddels meerdere keren naar tevredenheid besteld en altijd op tijd geleverd.
VerzendingWederom supersnelle levering. Had 3 NAS HDDs besteld. Deze waren keurig verpakt, met extra luchtkussens en bubblewrap.
AlgemeenMooie, makkelijk en overzichtelijke website. Bestelling was zo geplaatst. Goede prijzen, bij het vergelijken is meestal Megekko de winnaar. Ook leuk dat er soms gratis dingetjes bij zitten zoals een stikckervel of een fles opener.
VerzendingSnel verzonden, ik had het de volgende dag al in huis
AlgemeenZeer snelle levering, volgende dag in huis. Prettige communicatie tijdens bezorg periode. Duidelijke website. Scherp genoeg geprijsd.
AlgemeenGoede prijzen, maar daar is de klantenservice ook wel naar helaas. Dus hopen dat je nooit iets moet terugsturen.
KlantenserviceWeigeren je geld terug te geven bij het minste of geringste. Doosje beschadigd of buitenverpakking niet aanwezig? Weigeren ook maar een cent terug te geven. Ik kan er ook niets aan doen dat bedrijven wanstaltige dozen maken die niet meer op een fatsoenlijke manier in te pakken zijn.
Uiteindelijk opgelost bij een betere webshop.