Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenKoeler besteld, goede prijs en prima tevreden. Verwachte bezorgtijd was in 6 dagen, maar bleek 4 dagen te zijn.
VerzendingStandaard levertijd was aan de lange kant maar bleek toch sneller geleverd te worden. Beter dan andersom
AlgemeenBesteld, betaald en volgens afspraak razendsnel ontvangen. Goed v erpakt en het werkt probleemloos. Daar gaat het om.
AlgemeenZolang je geen gebruik hoeft te maken van de klantenservice is het bedrijf super. Goede prijzen, duidelijke omschrijving en makkelijke site in combinatie met snelle verzending.
VerzendingZeer snelle verzending en enig minpuntje is de pc case. Hier is gewoon een verzendsticker op geplakt en klaar. Dus een kwaadwillende bezorger weet wat hij in zijn handen heeft.
Klantenservice3 dagen wachten op reactie op RMA goedkeuring. Dan op eigen kosten verzenden. Duidelijk in RMA aangegeven dat ik verwacht dat een bios flash benodigd is. (B660 bord i.c.m. 13600K)
Product wordt 2 dagen na ontvangst kapot bevonden en omgeruild zonder te flashen.
Ik geef niet voor niets aan in de RMA omschrijving welke combinatie ik gebruik en dat een bios flash benodigd is.
Wederom RMA indienen voor bios flash.
Na 3 dagen reactie. Sorry stuur maar opnieuw op naar ons.
Voor mij betekend dat dus weer 4 of 5 dagen wachten...
Ik ben maar naar de lokale pc boer gegaan en was na 15 minuten klaar.
Daarnaast ook een pootje afgebroken van mij pc-case. RMA aangevraagd en later aangegeven dat dit makkelijker opgelost kan worden dan complete kast opsturen. Met het verzoek mij hierover te bellen.
Dit kon opgelost worden door bijvoorbeeld alleen een pootje op te sturen of van mijn part een waardebon van een tientje. Gezien het pootje door mijzelf gelijmd kan worden.
Maar geen telefonisch contact en het verzoek om de gehele kast op mijn kosten op te sturen. Gedaan en zelfde dag dat hij is afgeleverd hebben ze een nieuwe opgestuurd.
Ik zou echt het advies geven om eens met een kritische blik te kijken naar de klantenservice zoals deze nu ingeregeld is.
AlgemeenSpullen vlot en snel kunnen vinden op de website en op voorraad. Duidelijke foto's + informatie.
VerzendingSpullen netjes de volgende dag geleverd met postnl zoals aangegeven.
AlgemeenMegekko is een van de beste PC enthousiast webwinkels van nederland. Altijd top service en uitstekend prijs/ kwaliteit verhouding
VerzendingVerzending via Megekko loopt altijd vlekkeloos via PostNL. Pakket is ALTIJD bij overdag bestellen volgende dag thuis!
AlgemeenZeer makkelijke manier van bestellen en echt razend snel geleverd(eind dag besteld volgende dag tegen 10:00 uur al bezorgd.
Geen gezeur achter factuur aan maar hadden we ook al netjes in de mail.
Zeer goede ervaring en zeker aan te raden
echt razend snel geleverd(eind dag besteld volgende dag tegen 10:00 uur al bezorgd. Zeer goed verpakt
AlgemeenMeerdere bestellingen geplaatst en allemaal zeer eenvoudig, goed overzicht wat direct beschikbaar is en eenvoudig betalingsproces.
VerzendingBinnen een dag geleverd (zoals beloofd)
AlgemeenBestel 02-11-2022 een PSU van Seasonic. Maak buiten verzend doos open en merk gelijk al dat deze PSU eerder is open is geweest. Buiten hoesje seal ontbreekt. Doos was bol door dat deze opnieuw dicht is gemaakt. Van binnen waren kabel hoesje bundel al open geknipt. Bar slecht dat ik hiervoor nieuw prijs betaal voor iets dat open is gemaakt en/of retour is verzonden door aan andere besteller terug naar Megekko.
VerzendingOpen verpakking verkocht als nieuw oftewel niet eens verkocht als tweede kansje prijs. Gaat hier niet om korting maar deze hoort dan niet als nieuw verkocht te worden.
AlgemeenGoede klantenservice bij een RMA, product werd na teruglevering binnen 2 uur omgeruild! Duidelijke voorwaarden en doen wat ze beloven.
VerzendingLevering was zoals afgesproken binnnen 2 dagen, vanwege het niet op voorraad hebben van een artikel. Daarnaast goed verpakt waardoor er niks kapot kon gaan.
KlantenserviceBij een RMA aanvraag van een product binnen 24 uur een mailtje terug gehad met instructies over het terugzenden, helaas wel op eigen kosten. Toen het product afgeleverd was binnen een uur een mailtje dat ze het daadwerkelijk hadden ontvangen en een uur daarna al een bericht terug dat het product omgeruild werd voor een nieuw exemplaar, in dit geval een waterkoeler waarvan de pomp defect was.
AlgemeenOp zich een prima webshop als je voor een dozenschuiver kiest. In geval van problemen kom je niet verder dan een verwijzing naar het forum op facebook en als het dan niet lukt moet je maar een RMA aanvragen.
VerzendingMeestal wel op tijd de spullen geleverd gekregen
KlantenserviceTechnische ondersteuning ontbreekt volledig. Je kan producten wel omruilen als er echt iets mee is. Alleen per mail bereikbaar zijn en lang op een antwoord moeten wachten is ook niet van deze tijd. Het is allemaal erg minimalistisch.
AlgemeenSnel en goed verpakt geleverd
Goede prijs voor een Iron Wolf 6tb
Top website met veel producten
Leuk logo.
Prima verpakt in een grote onopvallende doos
Harddisk verpakt met veel lucht kussens
Vriendelijke email en snel besteld en verzonden
Bezorging tijdstip op tijd geïnformeerd.
AlgemeenMegekko blijft toch mijn favoriete winkel voor pc onderdelen. Ik heb nog niet een defect product bij hun aangeschaft en ik blijf daar gewoon terug komen.
VerzendingGoed verpakt en snel ontvangen, meer kan je niet vragen.
KlantenserviceIk heb net gehad de beste klantenservice ervaring ooit! Ik had verkeerde versie van een moederbord besteld. Dat besefte ik pas toen ik hem had ontvangen. Ik heb ze gemaild en binnen een dag hadden we al de retour en opnieuw verzenden van de juiste versie geregeld. Prima vlotte communicatie en super snel geregeld. Monique, Lori en de rest van de team heel erg bedankt voor alles!
AlgemeenBestelling plaatsen ging vlot en je vangt niet snel bot. De website is overzichtelijk en niet afzichtelijk. Zoeken is makkelijk en de prijzen zijn schappelijk.
VerzendingDe levering was snel en zat niet in de knel. Verzending kost niks en gelukkig geen riks. De verpakking was adequaat en de vervoerder kordaat.
AlgemeenIk heb een USB floppy drive en CD-Rom speler besteld en de volgende dag thuis. prima verpakt.
AlgemeenWas op zoek naar een goedkope 1080p monitor voor de dagelijkse home-office taken. Snel gevonden via de pricewatch en was zo besteld bij Megekko
VerzendingSnelle verzending, prima prijs, no-nonsense transactie. Kortom, precies wat ik van een webshop verwacht. Top!
AlgemeenBestel al jaren bij Megekko, vroeger 5 jaar terug nog wel eens gezeur gehad. De laatste tijd echter is de service verbeterd. Zelfs als Megekko ietsje duurder is heeft deze winkel voor mij tegenwoordig toch wel de voorkeur.
VerzendingAltijd netjes verpakt en snel verzonden. Nog nooit problemen gehad met spullen die door slechte verpakking kapot zijn gegaan. Ook retouren is vaak snel gedaan.
Klantenservice5-6 jaar terug heb ik 2x een dingetje gehad met Megekko, toen zoveel mogelijk de winkel vermeden. Echter de laatste jaren toch weer een kans gegeven en eigenlijk nooit meer wat gehad. Garanties vaak snel geregeld, snel antwoord op emails. Goed dat Megekko hier stappen heeft gezet ipv juist nog minder is geworden.
AlgemeenVan Bestelling tot bezorging, alles verliep precies zo als je wilt. Ik werd netjes op de hoogte gehouden en netjes op tijd.
VerzendingLevering perfect, ik kreeg de 30e een mailtje dat het verstuurd was, en de 31e een mailtje van postaal dat hij onderweg was en later dat het bezorgd was.
AlgemeenPrima winkel. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de updates en artikel wordt vlot verzonden in overeenstemming met wat er op de site vermeld staat.
VerzendingPrima verpakt, doos had iets kleiner gekund, maar was zorgvuldig opgevuld met luchtzakjes.
AlgemeenVaak is Megekko een van webshops met de laagste prijs, en hebben regelmatig goede aanbiedingen. Zo ook met de Ryzen 5 5600X CPU. Snelle levering binnen 24 uur en duidelijke status updates via email. No-nonsense webshop zoals het hoort.
VerzendingSnelle levering als product op voorraad is (binnen 24 uur).
KlantenserviceDuidelijke status updates via email met track and trace informatie. Reageren ook snel op vragen.
AlgemeenIk kocht een Ryzen CPU bij megekko in de aanbieding. Het scheelde bijna 35 procent. Levering binnen 24 uur en goed verpakt met goede email updates.
VerzendingLevering binnen 24 uur en goed verpakt met goede email updates.