Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenZeer te vrede over het verloop zowel de verzending. Als het product zelf. Zeer gemakkelijk te installeren .want zelf heb ik nog nooit aan een nieuwe pc gewerkt. En kon dit zelf installeren. Ook zeer stille en goed werkend product. Zeer te vrede over de aankoop.
Het product https://www.megekko.nl/pr...iquid-A13-360-waterkoeler
Snel geleverd. Correct zoals de site beschrijft. Ook was de doos niet beschadigd
KlantenserviceHier kan ik niet veel over vertellen want er was totaal geen contact met de klanten service
AlgemeenSuper tevreden over Megekko en mijn nieuwe MSI MAG CoreLiquid A15 360 waterkoeler (artikelnr. 1154352, ordernummer ME310825000372).
Vanaf het moment van bestellen tot de levering was alles perfect geregeld. De verzending was razendsnel, de verpakking stevig en professioneel, en het product was volledig nieuw en onbeschadigd.
De waterkoeler zelf overtreft mijn verwachtingen. De bouwkwaliteit is top, de installatie was eenvoudig en de koeling presteert uitstekend. Mijn CPU-temperaturen zijn duidelijk lager en de RGB-verlichting geeft mijn setup een superstrakke uitstraling. Zelfs tijdens zware gaming blijft alles fluisterstil en stabiel.
Wat Megekko onderscheidt van andere webshops is hun betrouwbaarheid, eerlijke prijzen en klantgerichte service. Alles verloopt transparant, zonder gedoe, en ik kreeg meteen bevestiging en updates over mijn bestelling. Je merkt echt dat ze passie hebben voor hardware en tevreden klanten belangrijk vinden.
Kort samengevat: een 10/10 ervaring.
Ik bestel hier zeker opnieuw. Bedankt Megekko voor de uitstekende service en topkwaliteit! Garantie tot 31-08-2027 is mooi meegenomen.
zeer snelle levering geloof het of niet in 1 werkdag!!!
AlgemeenOverzichtelijk site met de juiste info/specs voor het product dat ik zocht. Bestelling was makkelijk te plaatsen. Bevestiging ging ook vlot.
VerzendingRond 9 uur in de avond besteld, volgende dag bezorgd, zoals is aangegeven op hun site. Prima dus.
Algemeenik ben zeer tevreden over megekko sinds ik ze had gevonden bestel ik echt alleen nog maar bij hun vele male beter dan alternate
Verzendingik had een kas besteld op zondag en maandag had ik hem al binnen super snel verzonden en bezorgd
Klantenserviceik heb nog nooit een klacht hoeven indienen dus eerlijk geen idee
AlgemeenDe website is prettig te gebruiken en ze hebben een mooi aanbod tegen uitstekende prijzen. Zo nu en dan als ik nieuwe hardware aan wil schaffen kom ik toch weer op deze site uit!
VerzendingNiets op aan te merken. Hebben zich altijd aan de gestelde leverdatum gehouden.
AlgemeenFijne webshop met een goede klantenservices. Altijd snel geleverd en vaak de goedkoopste webshop als je op Tweakers kijkt
VerzendingTot heden diverse producten besteld en altijd netjes en heel aangekomen
KlantenservicePaar keer contact opgenomen met de klanten service wegens een vraag over een product. Goed geholpen, ook via social media (instagram)
AlgemeenAl jaren ben ik klant van Megekko. Service is en blijft goed. Bestellingen altijd keurig netjes en snel geleverd. Voor verzenden iets wijzigen kan ook makkelijk. Maak een mail en je bestelling word nog snel aangepast en verzonden. Kortom een zeer tevrede klant
VerzendingSpullen worden altijd snel verzonden en komen op tijd aan.
KlantenserviceMails worden snel opgepakt en behandeld. Meestal dan ook geen probleem. Een chatdienst zou toch wel makkelijk zijn om snel iets te vragen of advies in te winnen.
AlgemeenBen ontzettend blij met de service van Megekko!
Vandaag besteld en volgende dag geleverd als het product op voorraad is dan heb je het ook de volgende dag in huis.
Ook de prijzen voor onderdelen voor mijn pc zijn super , ik heb niet al te veel te besteden dus ga voor kleine prijsjes altijd naar Megekko
Top bedrijf!!πππ
Levering optijd ontvangen.
Alles was zoals altijd compleet en goed en stevig verpakt!
1 x contact gehad met de klantenservice en die hielpen mij enorm goed aan een oplossing
AlgemeenNa een tijd twijfelen en meerdere webshops te hebben vergeleken kwam Megekko voor mij het beste prijstechnisch uit de bus. Ook de optie βiDeal betaal in 3β speelde een grote rol hierbij!
VerzendingVerzending was goed verlopen, de bestelling werd verstuurd met DHL. Waar ik woon hebben wij nogal slechte ervaringen met deze bezorgdienst, maar gelukkig werd er een QR code gestuurd voor ontvangst, dus geen bezorger die het pakket in een stortbui achterlaat. Top geregeld Megekko! Een klein puntje van kritiek, in een doos vond ik net wat te weinig verpakkingsmateriaal zitten, maar dat is dan ook het enige
AlgemeenMegekko heeft goeie keus ze hebben vaak wat anderen niet of nooit op vooraad hebben. Ze versturen ook op tijd en meestal binnen een dag of twee hangt af van het product. Ik heb zelf nu een paar bestellingen bij hun geplaasts en ik ben tevreden.
VerzendingDe bestelling was op tijd bezorgt met mijn andere bestellingen. De verpakking is altijd goed, ik heb ook nu 2 PC behuizing (PC case) gekocht en beide zijn prima aan gekomen. Ze versturen soms via Post NL en soms via DHL
AlgemeenHet bestellen ging zoals iedere keer snel en zeer overzichtelijk.
In een paar klikken zijn je bestelde onderdelen al onderweg
Pakket goed en zorgvuldig verpakt , en netjes zoals vooraf bekend geleverd
KlantenserviceDoor de goede en correcte levering heb je geen klantenservice nodig
AlgemeenIk vond het bestelproces bij Megekko heel duidelijk. De producten waren makkelijk te vinden via de zoekfunctie en de prijzen waren overzichtelijk. De levering kwam netjes op tijd en alles zat goed verpakt. Betalen ging probleemloos. Zeker een aanrader voor pc-onderdelen.
VerzendingDe bestelling werd sneller geleverd dan verwacht en zat netjes verpakt. Alles kwam in perfecte staat aan zonder beschadigingen. Duidelijke track & trace en goede communicatie van Megekko.
KlantenserviceDe klantenservice reageerde snel en vriendelijk op mijn vraag. Ik kreeg duidelijke informatie en alles werd netjes afgehandeld.
AlgemeenIk moest onderdelen voor mijn pc hebben prijs technisch kwam ik bij megekko uit waar ik voor een normale prijs de onderdelen heb besteld ging allemaal snel en netjes de bestelde producten ook snel in huis waardoor ik snel verder kon met de pc voor de toekomst bestel ik weer bij megekko
VerzendingAlles was op tijd geleverd en snel en keurig verpakt
KlantenserviceWerd netjes en keurig te woord gestaan toen ik vraag had
AlgemeenIk heb Megekko leren kennen door gebruik te maken van tweakers en zijn price watch + de naam al een aantal keren te horen vallen in mijn vrienden kring.
Uiteindelijk toch besloten mijn duurste videokaart tot nu toe te kopen en Megekko bad deze het goedkoopste aan.
Aangename website en het ging zeer vlot om mijn bestelling te plaatsen.
Met andere woorden: Zeer tevreden
AlgemeenIk heb 3 nieuwe case fans op een donderdag besteld, deze kwamen de volgende dag al binnen !
Lekker vlot!
Door mijn eerdere ervaringen en deze, raad ik Megekko zeker aan!
De 3 nieuwe case fans zaten in een mooi klein doosje goed verpakt.
AlgemeenTOP shop!
Inde avond rond 22.00 uur besteld en betaald ( nieuwe BeQuiet Voeding),
Zeer vlot melding via mail binnen incl de verzend nr om traject te volgen (DHL) en volgende dag al aangekomen op pakketpunt. (binnen 20 uur na bestelling) .en goed verpakt aangekomen, werkt prima en is inderdaad heerlijk stil.
Jazeker. Pakket kwam in perfecte staat aan.Degelijk verpakt en zeker een voeding voor een desktop is extra fijn als de levering ook vlot verloopt!
AlgemeenBetrouwbare site.
Gemakkelijk om pc componenten te bestellen.
Info omtrent de pc componenten staat er netjes bij .
Doen wat beloofd word! Voor 12.00 u besteld ...de dag nadien geleverd. SUPER
KlantenserviceMeteen na betaling ook de mail gekregen wat er besteld was.
Degelijk.
AlgemeenNooit probleem gehad. Meestal competitief geprijsd en betrouwbare original onderdelen. Snel, een dag levering was ooit geholpen met missende onderdelen.
Tot nu toe geen negatieve ervaring.
Snel, betrouwbaar levering. Tot 12 uur besteld, volgende dag thuis bij de grote deel van de producten.
Als het gratis was, krijgen ze 5 sterren.
Defective PSU ontvangen (niet helemaal onbruikbaar maar behoorlijk luid coil-whine).
Probleemloos retour en snel geld terug gekregen bij eerste contact.
AlgemeenOverzichtelijke site, een goede prijsstelling bestelling gemakkelijk te plaatsen en bestelling werd geleverd zoals afgesproken.
VerzendingDe monitor was in de originele doos geleverd met de kabelbinders netjes bij de pakbon erbij.
AlgemeenSnelle leveringen (1d. na bestellen), goede (gekende merk) producten. Een overzichtelijke website waar het benodigde eenvoudig te vinden is.
VerzendingDeze bestelling verliep anders dan verwacht.
Eerst lichtte men mij in tussen welke tijdstippen men bestelling zou worden geleverd. Vervolgens toe die tijdsduur verstreken was verkreeg ik een mail met de vermelding dat het niet meer voor die dag was.
Enkele uren later stond er toch nog een leveringsbestuurder aan de deur met m'n bestelling.
Ik heb geen klantenservice/klachtenservice nodig gehad. Dus deze vraag is voor me overbodig.