Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOp 5 januari 2026 plaatste ik een zakelijke bestelling voor een INNO3D GeForce RTX 5080 X3 16GB. De kaart was op voorraad en levering stond gepland voor 8 januari. Wat volgde was een reeks uitstellen:
6 jan: uitgesteld naar 9 jan.
8 jan: uitgesteld naar 10 jan.
9 jan: plotseling uitgesteld naar 10 februari (een maand later).
Vanwege deze extreme vertraging heb ik de bestelling geannuleerd op 12 januari.
Tot mijn grote verbazing zag ik op 14 januari, slechts 2 dagen na de annulering, exact dezelfde videokaart weer op "direct leverbaar" staan op de website. Het enige verschil? De prijs was nu €150 hoger dan mijn oorspronkelijke aankoopbedrag.
Ik heb contact opgenomen met de klantenservice met de vraag hoe het kan dat ik eerst een levertijd van een maand krijg, maar de kaart na annulering direct weer op voorraad is. Het antwoord was dat dit kwam door "een annulering van een andere klant".
Dit verhaal rammelt aan alle kanten. Mijn conclusie is dat de levertijd van februari gebruikt is om een goedkopere order te lozen, zodat de kaart voor de nieuwe, hogere marktprijs verkocht kon worden. Bij navraag hierover gaf de klantenservice geen inhoudelijk antwoord meer. Voor mij als zakelijke klant is dit een vertrouwensbreuk. Voor €150 extra marge zijn ze een vaste klant kwijt.
Onbetrouwbaar. Van 'op voorraad' naar dagelijkse uitstellen, om plotseling naar 1 maand vertraging te springen. Na mijn annulering was het product magisch binnen 2 dagen weer 'direct leverbaar' voor nieuwe klanten, maar dan wel tegen een hogere prijs. De leverbeloftes lijken hier ondergeschikt aan de dagprijs
KlantenserviceKortaf en ontwijkend. De medewerker kwam met een onlogisch verhaal over een 'annulering van een andere klant' om te verklaren waarom de kaart plots weer beschikbaar was. Toen ik wees op de tegenstrijdigheden in die tijdlijn en de prijsverhoging, werd er niet meer inhoudelijk gereageerd. Geen enkele poging tot een oplossing, enkel een poging om van het mailverkeer af te geraken.
AlgemeenDe SSD was snel te vinden, ook was de prijs correct. het bestellen ging makkelijk en snel. Levering was snel.
Tis een beetje saai dat alles perfect ging.
snel en optijd goed verpakt. alles perfect.
zo goed dat de review saai is.
AlgemeenSnel betaald super snel bezorgd. Ook goede prijzen. Zeer blij mee bedankt megekko ik ben er blij mee
VerzendingGwn via dhl bezorgd dus snel en betrouwbaar. Super fijn
KlantenserviceGelijk reactie en helpen je gelijk en goed dus blij mee
AlgemeenIk heb van mijn vader een Asus A18 TUF Gaming laptop cadeau gekregen, die hij zelf bij Megekko had besteld. Dat cadeau was het begin van mijn nieuwe gaming‑setup. Daarna heb ik zelf de Logitech‑G G903 Lightspeed draadloze gamingmuis, de MSI MPG 321CURX QD‑OLED 32" curved monitor en de Edifier G2000 RGB speakerset bij Megekko besteld.
Alles werd snel en netjes geleverd, goed verpakt en in perfecte staat. Ook de mogelijkheid tot termijnbetaling vond ik erg prettig en klantvriendelijk.
Mocht ik shoptegoed winnen, dan zou ik dat meteen besteden aan RAM‑geheugen voor een upgrade van mijn ASUS TUF A18 gaminglaptop.
Topservice, snelle verzending en geweldige producten. Ik blijf hier zeker vaker bestellen.
Ordernummers: ME241225000885/ME040925000634/ME210725000797/
AlgemeenVaste klant bij de webshop, bestel al jaren met plezier mijn computerspullen hier. Altijd netjes verpakt met genoeg vulling om beschadigingen te voorkomen. Ook zijn ze vaak één van de goedkoopste.
VerzendingNetjes verpakt met genoeg vulling om de schade te voorkomen.
AlgemeenSinds ik de webshop ooit via tweakers ben tegengekomen bestel ik hier mijn producten. De producten worden altijd goed en zorgvuldig verpakt en heb nog nooit problemen met verzending of zendtijd gehad. Producten zijn ook vaak goedkoper dan bij andere webshops
VerzendingZoals eerder aangegeven is de verzending altijd netjes en zorgvuldig samengesteld om beschadingen te voorkomen.
Tevens vind ik dat de verzendsnelheid altijd zeer vlot is.
De klantenservice heb ik nog nooit hoeven aanspreken omdat mijn producten altijd snel, veilig en optijd werden verzonden. Als ik andere revieuws er op moet nalezen geloof ik dat het met de klantenservice wel goed zit
AlgemeenIk bestel al sinds 2017 items bij Megekko. De opzet van de webshop is erg sterk en het hele betaalproces tot en met de betaling en de betaalopties ook.
VerzendingDe verzending bij megekko is erg betrouwbaar. Als je voor de aangegeven tijd besteld wordt het ook daadwerkelijk dezelfde dag verzonden en de dag erna geleverd mits het een werkdag is en er geen vertraging bij het post bedrijf is.
KlantenserviceDeze voeding was een tweede bestelling die ik had geplaatst omdat de voorgaande Corsair RM1000e die ik had besteld hele erge coil whine had. Het retour process verliep heel erg moeiteloos en de hulp van de klanten service was ook zeer goed.
AlgemeenPrima webshop met degelijke prijzen en leuke nieuws/sales emails. Bestellingen zijn snel en netjes verwerkt. Bestellingen annuleren voordat ze verzonden zijn ging ook gemakkelijk en snel!
Erg tevreden en zou hier nog een keer bestellen.
Product was snel verzonden en werd goed geïnformeerd over de status van mijn bestelling
AlgemeenIk doe mee voor de prijs, maar Megekko is in mijn ervaring een van de weinige webshops die daadwerkelijk het logistiek netwerk op orde heeft. Lees; de volgende dag binnen. Dat is nu mijn ervaring geweest bij de laatste 3 bestellingen met producten die op voorraad waren. Fijn.
VerzendingDe levering(en) was op tijd, de verpakking uitstekend. Niets op aan te merken.
AlgemeenIk heb onlangs mijn eerste zelfgebouw computer besteld bij Megekko en ik ben ontzettend blij met mijn ervaring! De website was super makkelijk en overzichtelijk, en de levering was razendsnel.
Wat ik extra waardeer, is de ondersteuning en begeleiding die Megekko biedt. Dankzij hun YouTube-kanaal kon ik mijn computer zelf in elkaar zetten. De video’s zijn duidelijk, stap-voor-stap en echt handig, zeker voor beginners zoals ik.
Al met al een topervaring van begin tot eind. Ik kan Megekko van harte aanbevelen aan iedereen die een pc wil samenstellen of onderdelen wil kopen!
Super snelle levering naar België! Niets op aan te merken.
KlantenserviceDoor het youtubekanaal van Megekko kon ik al mijn vragen via de video's oplossen.
Algemeenik heb nog nooit problemen gehad met megekko ze zijn top qua service en altijd up to date qua updates voor moederborden etc. veel keuze ik koop daar de afgelopen 3-4 jaar nu alleen nog mijn pc onderdelen ben iemand die graag altijd zekerheid wil hebben en door de hulp/info die je daar ook krijg is ook top en zelfs dat je een voorkeur kan instellen qua welke bezorgers je het liefst wil zoals (postnl-dhl)
ik kan kans hebben op een prijs maar zelfs zonder een prijs zal deze review er komen blijft een top bedrijf
dus jongens van megekko hou het vol jullie doen het super 👍
levering van megekko zelf is altijd top alleen je bent altijd afhankelijk van de bezorg dienst die het levert hou daar altijd rekening mee is niet altijd van hun bedrijf uit dat ze laat zijn te hun laten altijd weten wanneer de pakket verstuurd is / afgeleverd bij bezorgdienst
Klantenserviceals je problemen hebt of advies nodig hebt is megekko voor mij altijd beste geweest vergeleken andere soort bedrijven
AlgemeenMegekko is de webshop waar ik meestal heen ga.
Ze hebben bijna alles op voorraad, of anders wel een vergelijkbaar product.
Tot nu toe altijd een goede ervaring gehad met deze webshop.
Producten zijn altijd goed en netjes verpakt en altijd heel aangekomen.
Mijn laatste bestelling was 30 december, en toch werd mijn bestelling op de laatste dag van het jaar bezorgd.
Eerlijk gezegd zijn al mijn bestellingen tot op heden de volgende werkdag bezorgd
Niet heel veel ervaring mee.
Een keer een product geannuleerd, ging via de mail en heel snel geregeld.
AlgemeenDuidelijke website, snelle levering met goeie informatie. Prijzen zijn prima! Niet in alles altijd de goedkoopste, maar staan vaak genoeg bovenaan t lijstje.
VerzendingIk had op vrijdagochtend een HDD besteld, werd zaterdagmiddag thuis geleverd. Duidelijke tracking (voor zover DHL duidelijk is, daar kan Megekko niks aan veranderen helaas).
1 verbeterpunt: ik hoef niet per sé alle mails over de verzending van zowel Megekko als DHL, beetje dubbelop
AlgemeenIk bestel daar al vele jaren en heb hierop nauwelijks aanmerkingen. De service is goed!
Verzendingde pakketten worden ook in België tijdig geleverd en bij retourzendingen deden zich vrijwel nooit problemen voor.
KlantenserviceIk heb één keer een probleem gehad. Ik moest een Sapphire 7800 XT terugsturen vanwege een defect en heb daarbij helaas vergeten de RGB-verlengkabel mee terug te sturen. Vervolgens moest ik het kabeltje op eigen kosten nasturen en heb ik meer dan een week langer op mijn terugbetaling moeten wachten. In die periode beschikte ik niet over een werkende pc. Ik had zonder bezwaar afstand kunnen doen van €10, maar het kabeltje moest per se worden geretourneerd. Dat vond ik enigszins pietluttig, maar verder was alles in orde.
AlgemeenIk winkel al meer dan tien jaar bij Megekko. Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest over de uitstekende klantenservice, wat cruciaal is als je duizenden euro's uitgeeft.
VerzendingSnel, efficiënt en op tijd. Ik vind de ophaalpuntopties erg prettig.
KlantenserviceDe klantenservice is uitstekend en snel. Ik kan altijd rekenen op een professionele aanpak.
AlgemeenEerste bestelling die ik heb gedaan bij deze webshop, en ik kan niet anders zeggen dat dit prima verlopen is. Op vrijdagmiddag 2 27 inch monitoren besteld en deze werden op zaterdag geleverd door PostNL. Tijdens het hele proces keurig op de hoogte gehouden.
VerzendingIk wilde met Klarna betalen, maar als je voor deze optie kiest dan kan de bestelling alleen maar naar je eigen adres worden verzonden en niet naar een PostNL afhaalpunt. En dat vind ik jammer, maar aangezien ik wist dat ik de hele dag thuis zou zijn om de bestelling in ontvangst te nemen toch gekozen voor deze optie. Verder verliep de verzending razendsnel.
AlgemeenAlles in het bestelproces was duidelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de betaling verliep soepel. Enige verbeterpunt zou zijn dat het kleine ram geheugen niet in zo'n enorme doos verstuurd hoeft te worden.
VerzendingDe bestelling zou eerst pas na het weekend geleverd worden, maar de bezorger stond op zaterdag al voor de deur. Helemaal top!
AlgemeenIn de afgelopen tijd verschillende spullen bij Megekko gekocht. Voorraad aanduidingen kloppen en Megekko is vaak de goedkoopste.
VerzendingOrders worden op tijd en netjes verpakt geleverd. Vaak 's avonds besteld en de volgende ochtend al geleverd. Als het iets langer duurt wordt dat netjes aangegeven.
KlantenserviceMet vragen kun je altijd terecht en je wordt snel geholpen. Klantvriendelijkheid staat voorop.
AlgemeenKopen / bestellen bij Megekko is makkelijk, inzichtelijk, intuïtief en snel. Makkelijk zoekmachine, veel keuze.
VerzendingSnelle levering. Precies wat ik bestelde. Eigen merk lijkt wel van hoge kwaliteit te zijn.
AlgemeenHandige site om pc onderdelen te vinden en te vergelijken. De prijzen zijn tot nu toe het laagst gebleken. Ik heb alle onderdelen voor mijn nieuwe pc hier besteld.
Erg tevreden!
Verzendingen zijn goed aangekomen en zijn goed verpakt. Ook op verwachte dag