Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenNa het bestellen van meerdere componenten bij verschillende verkopers, springt Megekko er toch wel echt bovenuit.
- Retail dozen worden ingepakt in Megekko verzenddozen.
- Snelle levering, al speelt de koerier hier ook een rol.
Bestel hier graag weer.
- Snelle levering, al speelt de koerier hier ook een rol.
Mocht de koerier onverhoopt het pakketje kwijt raken ligt dit geheel niet aan Megekko.
- Retail dozen worden ingepakt in Megekko verzenddozen.
- Vulling, om enige impact schade te voorkomen wordt erin gestopt.
AlgemeenBij Megekko al jaren klant, voorheen was mijn go to webshop wel Alternate maar niks kan meer tippen aan Megekko. Super vlot met verzenden, retouren worden snel behandeld en achteraf betalen doen ze ook niet moeilijk over. Top winkel en topservice, leuke facebook acties ook altijd.
VerzendingAltijd snel.verzonden en je kan tot laat bestellen en dan alsnog wordt het optijd bezorgt.
KlantenserviceVragen m.b.t. retouren worden prima beantwoord en bij problemen is er prima communicatie. Ooit iets retour gestuurd en miste een onderdeel en bij het nasturen werdt het alsnog netjes verwerkt.
AlgemeenOp 12-9-2023 een Sapphire PULSE AMD RADEON RX 7800 XT besteld aangezien ik toe was aan een upgrade.
Ook zat er gratis Starfield Premium Edition bij.
Kaart werkt prima met een 650Watt voeding
13-9-2023 product in goede staat ontvangen en goed op de hoogte gebleven met track & Trace.
AlgemeenDankzij Tweakers pricewatch kwam ik bij Megekko terecht. Altijd goeie en nette service. Betrouwbaar bedrijf. Aanrader om uw electronica te kopen.
VerzendingSnel bezorgd en precies zoals beloofd, ook is het product gratis verzonden. Megekko heeft haar zaken prima op orde
AlgemeenBij Megekko een bestelling geplaatst van een laptop. Bij de laptop werd een voucher geleverd van € 30. Dus vervolgens een laptop sleeve besteld bij Megekko, betaald met de voucher en de overige kosten afgerekend. Echter helaas past de sleeve niet, dus het artikel retour gestuurd. Tot hier gaat alles prima en zijn zeer tevreden. Over de afhandeling van de opgestuurde artikelen (en de daarbij bijbehorende beloofde levertijden) en de retour afhandeling niets dan lof.
Echter, en nu komt de reden van de klacht(en), bij het retourneren kregen we de mogelijkheid om een opmerking te plaatsen. Hierin ook duidelijk aangegeven dat de sleeve niet paste en we vroegen gelijk bij de retour melding of ze een alternatief hadden die dezelfde degelijkheid had als de sleeve die we gekocht hadden. Hier werd niet op gereageerd bij de afhandeling van het retour.
Daarnaast werd het geld van de voucher niet teruggestort op de rekening. Dit vonden we best begrijpelijk, want je wilt je klant binden aan je bedrijf. Hierop nam ik via de mail contact op met de service desk met de twee vragen over bovenstaande punten. Ik vroeg in de mail dus nogmaals om een alternatieve sleeve en vroeg me af waar ik de nieuwe voucher (waar ik volgens mij recht op heb want het vertegenwoordigd waarde) kon vinden.
In een beleefde mail werd er door de servicedesk medewerker uitgelegd dat ze de voucher niet meer kunnen uitgeven aangezien deze reeds is gebruikt en dat ze een internet bedrijf zijn zonder adviseurs, quote uit de mail die ik ontving:
Het klopt daarnaast dat we je niet hebben voorzien van de gewenste informatie. Hoewel we je van harte helpen aan onze artikelen zijn we bij Megekko namelijk helaas geen adviseurs. We leveren je graag onze artikelen tegen een scherpe prijs en met een snelle levering en we zullen je echt niet in de steek laten als je tegen een probleem aan loopt maar met onze diversiteit in assortiment is het voor ons niet mogelijk om je persoonlijk advies te geven of je vragen met zekerheid te beantwoorden.
In allebei de gevallen is de service in mijn ogen beneden peil...
Daarop heb ik als reactie nog twee mails gestuurd, met de vraag of dit echt niet anders kon. Helaas geen antwoord, blijkbaar moet ik het dus maar via het klachten kompas spelen (helaas). Jammer want ze verliezen dus een tevreden klant om iets wat in mijn ogen redelijk makkelijk kan worden opgelost, door een nieuwe voucher uit te geven...
Bovenstaande tekst is ook geplaatst op klachtenkompas. Ik kreeg de melding van de consumentenbond dat ze hier niet veel mee doen. Vind de service (als je dus niet in de happy flow terecht komt --> bestellen - betalen - ontvangen, maar in de unhappy flow zoals ik) überhaupt niet heel best. Heb dan in ieder geval even het fatsoen om te reageren. Maar dat doen ze ook niet meer.
Zie de hierboven genoemde melding. Ze reageren niet meer op mijn mails en tevens niet op het bericht op klachtenkompas. Ga denk ik maar even bellen naar de service desk om te kijken of ze daar wel op willen reageren. Al met al een zeer gekke gang van zaken.
AlgemeenTwee monitoren besteld bij Megekke, dit op basis van de goede recenties op Tweakers en gunstige prijs. Daarnaast werd belooft, op de pricewatch van Tweakers dat ze op maandag bezorgd zouden worden als ik zaterdagavond zou bestellen. Dat was een beetje te veel van het goede. De monitors werden op dinsdag bezorgd, wat voor mij geen probleem was. De aanduiding in de pricewatch klopt dus niet.
VerzendingOp zaterdag besteld, en dinsdag geleverd. Prima wat mij betreft, alleen niet wat de pricewatch van Tweakers beloofde, die beloofde levering op maandag.
AlgemeenIk heb in de afgelopen periode meerdere bestellingen gedaan. De leveringstijd was top en de service was al helemaal uitstekend.
VerzendingDe producten die ik bestelde werden in verschillende pakketten geleverd. Deze waren op verschillende dagen geleverd, maar ik werd wel goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.
KlantenserviceMeerdere keren contact gezocht via E-mail, telkens was het prettig contact en snelle reacties. Ze boden de juiste hulp aan en namen de tijd om een uitgebreid antwoord te geven.
AlgemeenIk ben heel tevreden van Megekko! Heel groot aanbod van computeronderdelen wat het makkelijk maakt om je wensen te vervullen.
VerzendingZeer snelle levering! Ik bestelde mijn onderdelen op zondagavond en maandagochtend werden ze al geleverd!
AlgemeenAfgelopen jaren meerdere malen bestellingen gedaan bij Megekko, altijd naar volle tevredenheid. Snelle respons en snelle verzending.
Prijzen zijn ook erg scherp wat het alleen maar beter maakt naar mijn mening.
Laatste keer op zondag ochtend besteld en dan zelfs nog op maandag ontvangen.
Ook al meerdere malen op de avond besteld en dan ontvang je je pakket ook gewoon netjes de volgende dag.
Top!
AlgemeenIk koop regelmatig onderdelen bij Megekko, naar grote tevredenheid. De website is prettig, de prijzen zijn altijd scherp en de betaling en bezorging verlopen altijd snel en probleemloos.
Oprecht één van de beste techwebwinkels.
De bezorging verliep zoals altijd netjes en ruim op tijd. Pakketjes zijn altijd intact en de bezorger is alleraardigst
AlgemeenIk bestel al jaren componenten via Megekko omdat het regelmatig de wat goedkopere is onder de grotere aanbieders, en altijd de volgende dag in goede orde binnen is. Geen ervaring met klantenservice en/of retour situaties. Niet nodig gehad.
VerzendingAltijd goed verpakt en op tijd binnen. Van een 34 ultrawide scherm tot een poe injector. Dikke prima.
AlgemeenRetour kwijt, geld kwijt.
Geretourneerd met de aanbevolen bezorger, DHL. Na 14 dagen was het pakket nog steeds niet afgeleverd, ik dagen lang mailcontact gehad. Blijkt, retour kwijt. Ik ben blijkbaar verantwoordelijk voor de retour. Naar 900 euro kan ik fluiten! Thanks Megekko en DHL!
AlgemeenBestelling plaatsen ging soepel na je bestelling had geplaatst gelijk mailtje. Bestelling snel binnen en fijn dat je ook snel je track en trace krijgt.
VerzendingGoed verpakt. Snelle bezorging. Wat er bij t product staat hoe lang het duurt voordat die binnen is klopt ook
AlgemeenIk heb nooit problemen gehad met bestellingen van Megekko. Altijd een snelle levering en goed verparkt.
VerzendingDe bestelling was verpakt in een doos met genoeg opvulmateriaal, geen absurd grote doos wat ik regelmatig zie bij andere leveranciers.
AlgemeenGoede webshop. erg tevreden over, en heb heel mijn pc bij megekko besteld,
spullen worden erg snel verzonden, en zijn ook snel in huis.
Dikke aanrader dezen online winkel, ik blijf zeker bij jullie bestellen, mijn volgende onderdeel word een tweede m2 gen 4 nvme
snel, correct, volgend dag in huis zoals beloofd.
Zaterdag besteld en netje maandag middag in de bus voor het avond eten. gezien er op zondag geen bestellingen worden gebracht aan de deur
nog geen ervaring mee eigenlijk, gezien mijn spullen altijd netjes geleverd worden zonder defecten.
Ik ga ervan uit dat megekko dit netje oplost zoals het hoort
AlgemeenEenvoudig producten vergelijken en volledig in de beschrijving/specificaties. Verder duidelijk in de communicatie en eenvoudig bestelproces.
VerzendingIn het weekend besteld (zondag 22.00), de pakketbezorger stond de volgende dag stipt op de stoep om mijn bestelling af te leveren.
AlgemeenGoede prijzen en goede verzending. Ik heb hier al meerdere volledige PCs aan onderdelen gekocht, inclusief mijn eerste zelfgebouwde computer. Vaak kan ik hier alles wat ik nodig heb met goede prijs vinden, zodat ik niet bij meerdere winkels hoef te bestellen.
Tot nog toe geen problemen gehad, hopelijk blijft dat zo mocht ik ooit gebruik moeten maken van garantie.
Tot nog toe altijd op tijd aangekomen, meestal volgende dag. Als je in het weekend besteld komt het op maandag aan.
AlgemeenJe kan de producten makkelijk opzoeken en je gaat makkelijk door de betaling heen alles werkt super snel en staat duidelijk aangeven.
VerzendingZodra je het product hebt besteld krijg je meteen een bevestiging en het wordt in 1 dag al geleverd echt top.
AlgemeenOp een zondagavond besloten een nieuwe videokaart te kopen. Had al eerder goeie ervaringen met Megekko dus opnieuw daar besteld. Zeer aangenaam verrast te zien dat ik hem maandag nog voor de middag al kon inbouwen. Topkaartje waar ik starfield lekker mee kan draaien.
VerzendingHet pakket met de kaart was echt super snel geleverd. Had ik eigenlijk niet verwacht.