Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik was eerst vergeten een psu te bestellen en het duurde nog geen 5 min om te bestellen en de volgende dag was het aangekomen.

Tussen de gegeven tijd aangekomen, heel tevreden ga hier zeker nog veel bestellen, goede service.

Zaterdag besteld, die avond bevestiging, zondag binnen. Duidelijk, snel, en transparant. Goede prijsdeal; zowel fans als processor waren bijna de goedkoopste.

Prima verpakt, doos niet te groot of te klein. Op tijd, en DHL is bij ons ook erg fijne partij

NAS gekocht, volgende dag geleverd, beste prijs/kwaliteit na vergelijking op o.a. Tweakers en Google :)

Goed ingepakt en snel verzonden, gaat toch om aanzienlijke waarde dus dat was ook wel te verwachten.

Megekko is altijd excellent geweest en zal je nooit teleurstellen en hebben altijd veel acties.

De levering was prima. Voor 23;59 besteld, morgen in huis. Niks om op of aantemerken

De klantenservice is uitstekend. Ik had een vraag en die werd binnen één uur beantwoord.

Zoals gewoonlijk gaat het bij Megekko lekker snel, simpel en doelgericht. Bestellen in de avond en de volgende dag is het, netjes verpakt, aangekomen op de plek van bestemming. Zoek je betrouwbaar en snel? Nou ja, je weet het dan wel :-)

Goed ingepakt (misschien zelfs wat tè ihkv verpakkingsmateriaal) en zo komt in ieder geval je product wel heel aan!

Nieuwe computer samen gesteld. en de volgende werk dag alles in huis. Kon het eerst niet geloven maar megekko was de goedkoopste en dacht in eerste instantie dat het niet goed zou komen. maar na een paar reviews gelezen te hebben op trustpilot toch besteld.

Tot snel megekko.

Alles netjes verpakt. En geleverd door post nl.

klantenservice ben ik niet mee in aanraking gekomen vandaar geen mening (sterren)

Goed assortiment, fijne website en redelijke prijzen. Koop er regelmatig. Bijkomende voordeel is de winkel in Breda. Ook daar fijne crew die je goed helpt. Levering altijd razendsnel en/of zoals aangegeven bij de koop.

Hier geen uitstekend, omdat Megekko zaken doet met DHL en daar had ik een mindere ervaring mee. (Waardevol pakket zonder toezicht voor de deur geplaatst). Bericht hierover gestuurd en snel reactie terug gekregen. Ik werd door de klantenservice, na excuses, erop gewezen dat je ook een ander vervoerder kunt kiezen, dus dat doe ik de volgende keer. Men zou ook de vervoerder aanspreken.

Prima contact, ook over de hiervoor genoemde tegenvallende wijze van levering door DHL. Direct antwoord terug en actie vanwege mijn opmerking. Prima dus.

Prima website, nergens iets op aan te merken dus dan is het naar mijn mening perfect.
Het grootste pluspunt waarom ik hier eigenlijk altijd bestel is dat pakketjes altijd de volgende dag aankomen. Vaak ook nog voor de laagste prijs, of daar in de buurt.
Dat is een ergenis die ik wel eens bij andere websites heb, trage leveringen. Ik ben nogal ongeduldig 😂

Ook wel eens iets moeten terug sturen omdat ik iets verkeerd had besteld, Atx mainboard past niet in een micro kast … retourneren verliep prima.

Denk nu circa 10x hier iets besteld en nooit iets aan te merken gehad.

Oja, reden van de review is het kans maken op een ikikker, of ipad. Maar ik vind dat deze winkel ook wel een goede review verdient.

H et grootste pluspunt waarom ik hier eigenlijk altijd bestel is dat pakketjes altijd de volgende dag aankomen. Vaak ook nog voor de laagste prijs, of daar in de buurt.

Duidelijke site met veel aanbod, nog nooit van gehoord maar ben hartsikke tevreden over de snelle service en de vele betaal mogelijkheden.

In de avond besteld en de volgende ochtend voor 12 uur in huis, niet normaal snel

Heb vaak van megekko besteld. Snelle levering, goedkoopste uit ze allemaal. En soms heb je ook acties

Zeer snelle levering, meestal volgende dag. Wordt altijd goed beschermd ingepakt, en altijd aardige postnl leveraars

Ik heb maar 1 keer een probleem gehad dit was omdat er een onderdeel (schroeven) ontbrak. Ze hebben snel geantwoord en het probleem opgelost

Ik ben een vaste klant bij Megekko en ben altijd tevreden met producten die ik koop, word ook meestal binnen 1 dag geleverd. Ik heb m’n vrienden ook aangeraden om hun pc onderdelen op Meggeko te kopen nu doen ze dat ook eentje heeft een pc via Megekko gebouwd.
Ik en m’n vrienden zijn tevreden met Megekko en raden anderen ook aan om hun pc onderdelen via Megekko te kopen

Bestelling word meestal binnen een dag geleverd wat ik heel fijn vind, want ik ben iemand die pc onderdelen koopt met spoed en bij Megekko hoef ik me geen zorgen over te maken.

Ik heb eens een keer gehad dat een cpu cooler van mij onder garantie zomaar kapot ging terwijl ik hem vastmaakte ik liet het weten en kreeg gelijk een label die ik bij dhl kon laten uitprinten en kon versturen heb daarna een nieuwe ontvangen.

Ik bestel regelmatig bij Megekko vanwege de goede prijzen en omdat ze veel op voorraad hebben.

Tot op heden nog nooit problemen gehad m.b.t. verzending o.i.d.

Product zou pas op de zaterdag geleverd worden, maar ik kreeg dag na bestelling het bericht dat het product al een dag eerder geleverd zou worden. Dat is natuurlijk een goed begin van het weekend.

Prijs en levering zijn prima. Aftersales en klantenservice ondermaats en niet welwillend mee te denken.

Snel en prima verpakt geleverd. In de avond besteld en de volgende dag door PostNL geleverd.

Een game-monitor besteld. Een dag later is dezelfde monitor 20 goedkoper. Dat kan natuurlijk. Contact opgenomen met de klantenservice wat we hiermee kunnen, mede omdat ik binnen 30 dagen retourrecht zit.
Daarbij een standaard knip/plak antwoord gekregen. Optie: monitor opnieuw bestellen en andere terugsturen...Meedenken ho maar...ook al heb je het laatste jaar voor meer dan 1500 euro bij ze besteld.

Dan denk je niet mee met de klant en ook niet aan de milieubelasting die dat met zich meebrengt. Op mijn antwoord heb ik vervolgens geen reactie gekregen.

Geld gaat dus echt boven milieu, werk en klant. Zwaar tegenvallend..

Product uitgezocht via de pricewatch van Tweakers.
Megekko was niet de allergoedkoopste, maar wel de goedkoopste van de winkels waar ik vertrouwen in heb.
Hier vaker besteld en is altijd goed verlopen.
Website werkt prima en soepel.

Producten worden altijd goed verpakt en snel verstuurd.
Als ze het op voorraad hebben de volgende dag bezorgd.
Vooraad staat duidelijk op de site.

Mijn product was bij Megekko het laagst in prijs, maar zou pas na een dag of vier geleverd kunnen worden. Bij andere webshops zouden die paar dagen zomaar een paar weken kunnen worden, maar niet bij Megekko. Ik kreeg tussentijdse updates waarin aangekondigd werd alles goed verliep en dat de toegezegde leverdatum gehaald zou worden. Wat ook gebeurde. :-)

Product snel gevonden via internet en besteld alles in goede orde ontvangen. Duidelijke mails binnen gekregen over de order en track en trace. Zou hier zo weer opnieuw bestellen.

Zending na bestelling de volgende dag in huis zoals aangegeven op de site helemaal top.

Het ging allemaal erg makkelijk en snel en ook de informatievoorziening was erg goed, zowel op de website, tijdens het bestellen als na de verzending.

De harde schijf was goed verpakt tegen stoten tijdens transport. Ook het doosje was netjes verzorgd.

Het was makkelijk om een de producten te vinden die ik wilden en een bestelling te plaatsen.

Ik had me bestelling in de avond besteld en ik had hem de volgende dag in de ochtend al binnen dit was erg fijn.

Megekko gaf aan dat 2 producten niet op voorraad waren.
En gaf mij direct de optie om de bestelling op te splitsen. Ik mailde vrijdag avond en kreeg vrijwel direct een reactie met dat het geregeld was.

Alles word duidelijk en netjes aangegeven, ook als het product niet leverbaar is. En krijgt opties om je bestelling aan te passen.

Een woord super! Ik mail vrijdagavond en krijg vrijwel meteen een e-mail terug met dat het geregeld is.
Super vriendelijke mail en medewerkster!

Thanks Eline

Snelle levering volgens afspraak, in de vroege avond besteld en de dag erna al bezorgd. Top.

Product is goed en stevig verpakt, tussentijdse updates over track & trace worden netjes zowel vanuit Megekko als PostNL via email verstuurd.

Kleine tegenvaller, het geleverde product is bij levering defect en helaas niet meer leverbaar vanuit de webshop. Waarop ik geïnformeerd heb hoe dit proces dan gaat verlopen.

De klantenservice kan geen duidelijkheid geven over hoe men het gaat oplossen. Alle mogelijkheden worden genoemd, van nieuwe leveren, tot geld terug... maar helaas ook de optie dat het naar de fabrikant opgestuurd wordt wat enkele weken in beslag kan nemen. Je kunt wel je voorkeur uitspreken maar je bent overgeleverd wat de afdeling retouren gaat beslissen. Dat laatste is niet waar ik als consument warm voor wordt bij aanschaf van een nieuw product. Dan wil ik of vanaf de 1ste dag een werkend product ontvangen, of snel een nieuw product ter vervanging en als dat niet lukt mijn geld retour (en zeker geen gerepareerd/refurbished product).

Als je de onzekerheid van de oplossing uit de weg wil gaan dien je als consument voor het defecte product de retourkosten voor je rekening te nemen en het als retourrecht te melden.

Scorekaart voor Megekko