Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Zeer goede serviceen simpel manieren om te kunnen vragen om hulp of tebetalen en snellebezorging geweldig

Mindere malen wel eens wat besteld zelf of via vrienden
Zeertevreden

snelle reactie tijd op vragen en antwoorden ook heel snel

Een fijne shop die z'n beloftes nakomt. Ik shop er sinds 2017 voor de meeste dingen. Prijzen gemiddeld, maar verzending is altijd rap.
Laatste bestelling was een MiniATX kast die na 2 dagen op de stoep stond.

Levering op het moment dat het aangegeven was. Besteld op een zaterdag, verzending gebeurde op de zondag en maandagavond in huis.

Had snel een nieuwe case nodig. De welbekende FRAME 4000D. Ook maar meteen een leuke Cherry MX by gehaald. Beiden erg scherp geprijsd.

Boel verzonden binnen een dag, en kwam volgens afspraak vlot binnen, ben er erg tevreden over.

Net zoals mijn vorige bestellingen bij Megekko: probleemloos tegen een redelijke bedrag en bijzonder snel geleverd

Op zondag avond besteld en de volgende dag al geleverd

Mijn algemene beoordeling is zeer positief door de scherpe prijzen, duidelijke productinformatie, snelle levering en het no-nonsense service- en retourbeleid.

De levering verliep snel en probleemloos; het product was goed verpakt en werd netjes binnen de afgesproken tijd bezorgd.

De klantenservice reageerde snel en duidelijk, dacht praktisch mee en handelde mijn vraag zonder onnodig gedoe correct af.

Betalingen kan op meerdere manieren, wat erg handig is. Sommige dingen doe ik in3 maar meeste toch gewone betaling.

Verzenden is in 1 woord goed en goed ingepakt alleen is de pakketdienst niet sltijd even xorgvuldig met je pakketje.

De klantenservice vind ik heel goed alleen is het jammer dst de retour niet gratid is want had iets besteld wat €9 kost en is niet wat de advertentie melden op de site en moet dan bijna €4 betalen voor retour. Dus dat mag wel verbeterd worden.

Prima, breed assortiment met allerlij keuze. Heb nooit een slechte ervaring gehad of gemerkt dat er niets op voorraad is

1 dag later dan verwacht, daardoor heb ik mn plan moeten uitstellen. Wat wel jammer is

Word goed op de hoogte gehouden, ook mail via post nl gekregen, genoeg informatie over het pakketje

Megekko liegt over voorraad. Ik heb afgelopen weekend een voeding besteld waarbij vermeld stond dat deze op maandag uit voorraad geleverd zou worden.
Op zondag kreeg ik een update dat dit met 1 dag uitgesteld zou worden, prima.
Vervolgens krijg ik een update dat het met 10+ werkdagen uitgesteld wordt.
Op zich zou dat kunnen gebeuren als meerdere klanten tegelijk dezelfde voeding kopen.
Alleen nu staat er op de winkelpagina: Uit voorraad leverbaar. Levertijd: 6 werkdagen (donderdag).
Dat klopt dus nooit, want als het op voorraad was geweest had hij al onderweg naar mij moeten zijn.

Kortom, een probleemloos bestelproces en snelle levering.

Ik gebruik meerdere webwinkels, maar mijn ervaring met Megekko is dat ze garantie- en RMA-aanvragen goed afhandelen, waardoor ik eerder bij hen bestel.

Je krijgt een overzicht per e-mail, van het bestelproces tot de levering. Ik ben er ontzettend blij mee.

Megekko is mijn eerste keuze als het gaat om computer hardware, er is een goede prijs/kwaliteit verhouding. En ook nog eens een super vriendelijke klantenservie.
Megekko doet ook vaak mee aan winacties of acties waarbij je tegoed krijgt op bijvoorbeeld steam.

De levering van mijn producten was binnen 24 uur van bestellen. Uitstekend

Je klantenservice van megekko is super vriendelijk en ze helpen je goed bij problemen

De site is heel overzichtig en alles is makkelijk te vinden, en heb al meerdere keren besteld bij Megekko en word altijd de dag erna bezorgd, en tot nu toe ook als er wat verkeerd is besteld of een defect product dan krijg je ook een goeie klantenservice dus Megekko is voor onderdelen , een niew scherm of een complete build een aanrader!

Verzending altijd de dag erna bezorgd en ook altijd heel aangekomen en met track en trace dus je kan altijd zien wanneer jij je pakketje kan verwachten

Ik heb een keer een verkeerde kast gekocht (deze was toen te klein) en heb hem dezelfde dag nog kunnen opsturen en het geld had ik ook zo terug, hetzelfde geld voor een SSD M.2 die helaas gesneuveld was toen ik een retour aanvroeg omdat het product kapot was heb ik een nieuwe SSD M.2 binnen 5 werkdagen terug gekregen dus ben heel erg tevreden met de klantenservice

overzichtelijk en goed werkend website doet veel. bijna alle onderdelen van mijn nieuwe game setup besteld op Megekko.nl. prima bedrijf, niets negatiefs op aan te merken.

Ik heb altijd uitstekende ervaringen gehad met Megekko. Verzendingen zijn snel, retourneren is geen probleem en ze hebben uitstekende prijzen.

Mijn nieuwe monitor voor een elektronische flipperkast werd supersnel en in perfecte staat geleverd.

Ik heb mijn nieuwe laptop besteld via Megekko. Voor mijn gevoel een vetrouwd adres, voorheen al eerder zaken besteld.

Wegens de kerstperiode besloten om hem te laten bezorgen bij een DHL kluis, ging prima. Laptop was prima verpakt, originele doos zat ik een grotere doos opgevuld met plastic luchtzakken.

Beroerde service.

Een MSI koeler gekocht met een actie voor een gratis spel.
Blijkt dat die actie beperkt was. Dit wist Megekko, maar heeft dit niet gecommuniceerd tot het te laat was voor retourneren.

Afgelopen jaren vaak computer onderdelen besteld. Maar Ik koop nooit meer wat bij deze winkel.

Normaal, levering was op tijd. (dit stukje moet 10 woorden bevatten)

Beroerd, de winkel is ook niet bij een geschillen commissie aangesloten dus kunt nergens heen met je klacht.

Ik heb al best vaak hardware besteld bij megekko.
Nog nooit problemen ervaren.
Ze zijn zeer klantvriendelijk en hun producten zijn goed geprijsd.
Hun website ziet er goed uit, is overzichtelijk en bavat veel informatie over het product dat men wilt kopen.
Bestelling plaatsen, betalen en afronden is kinderspel.

Snelle levering en altijd op tijd.
De producten zijn goed verpakt.
Factuur zit altijd erbij.

Zeer klantvriendelijk.
Ik heb ooit eens een moederbord terug moeten sturen.
De communicatie daaromtrent was echt goed: duidelijk, vriendelijk en cordaat.
Probleem was perfect opgelost.

Makkelijk om product te vinden op de site, veel mogelijk heden tot betaling en snelle afhandeling en levering.

Levering was snel en goed verpakt zoals we dat gewent zijn van MeGekko.

Goede klantenservice waar je info kan krijgen en waar je uitstekend geholpen wordt als er iets retoeneerd moet worden.

+ Goede producten voor scherpe prijs.
- Er wordt wel om een Megekko review gevraagd, maar er is geen mogelijkheid om daar een product review te geven. Jammer, want hoewel ik dat niet vaak doe, had ik het nu reeds klaar, zodat andere mensen daar wellicht iets aan zouden kunnen hebben..

+ Prima verzonden.
- Geen mogelijkheid om aan te geven twee bestellingen voor hetzelfde adres te combineren in 1 levering. Daardoor voor Megekko onnodige verzendkosten. Voor de klant wel heel erg veel extra info over de verzendingen. Alles kwam keer twee.
2 x mail van Megekko met "Bestelling succesvol ontvangen"
2 x mail van Megekko met "Bestelling is verzonden"
2 x mail van DHL "WE STAAN VANDAAG VOOR DE DEUR"
2 x mail van Megekko dat "Bezorger is onderweg".
En hoewel ik het zelf in ontvangst nam.....
2 x mail van Megekko dat "Pakket is bezorgd".
2 x mail van DHL dat "JE PAKKET IS BEZORGD".
EN daarnaast nog de push notifiaties van DHL app.
Voor de laatste meldingen is het natuurlijk so wie so voldoende dat dit door 1 partij, namelijk de bezorger, wordt medegedeeld.

+ Netjes antwoord op vragen. Ik heb er begrip voor dat vergaande vragen t.a.v. toepassing en combinatie met andere zaken niet werden / konden worden beantwoord.
- Minpunt. Een aantal dagen later ontving ik toch het verzoek om een review te schrijven over het product. Er stond boven: "Jij hebt er duidelijk verstand van!" Dus dat hebben ze wel door. Ik antwoorde op het bericht dat mijn motivatie daarvoor niet zo groot is, omdat ik op de website geen reviews vond. Men is echter niet in mijn reactie geintereseerd. Ik ontving een auto reply:
"Dit e-mail adres wordt alleen gebruikt om status updates te verzenden.
De door jou verstuurde e-mail wordt niet door ons gelezen."
Tja als je je klant WEL mails zend, maar daar op GEEN reactie wenst te lezen, dan houdt het wel een beetje op.

Keer op keer is bij MeGekko de beste prijs, ruime keuze, goed ingepakt, goede service en goede retour service.
Enige nadeel, me spaarpot verdwijnt bij jullie hahaha.

En bedankt voor jullie dwaze filmpjes op Instagram ;-)

Altijd snel en goed verpakt, je wordt uitstekend op de hoogte gehouden hoe het met je bestelling gaat.

Heb een paar keer iets terug moeten sturen en daar wordt geen probleem van gemaakt, indien je het niet kapot gemaskt hebt.

Via Tweakers op zoek gegaan naar een USB controller kaartje, uiteindelijk ook via de site van Megekko eentje gevonden voor een goede prijs.

Jammer genoeg bleek deze niet in mij MB te passen door o.a. de plaatsing van de GPU. Daarna via de site Megekko nog een andere model gezocht. Contact gehad met de klantenservice van Megekko om de eerste bestelde terug te sturen en de nieuwe te bestellen. Daarbij ook netjes gratis verzending gekregen voor de vervangende bestelling!

Zoals altijd netjes verpakt en netjes de volgende dag ontvangen via de PostNL.

Heb dus contact gehad om het bestelde om te ruilen. Heb wel heel lang in de wacht gehangen, maar uiteindelijk ben ik super netjes geholpen. Retour snel geregeld en voor het nieuwe item gratis verzending gekregen! Heel erg tevreden dus.

Scorekaart voor Megekko