Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

“Gisterenavond in paniek besteld, vandaag alweer in mijn hand – dat is pas service!
Mijn oude muis (Logitech) begaf het plotseling, maar gelukkig stond Megekko klaar. Binnen 24 uur had ik de SteelSeries Rival 3 Wireless Gen 2 in huis.

Wat een verademing! Hij voelt superlicht, draadloos én razendsnel – alsof ik van een trage brommer ineens op een racemotor ben gestapt. Elke klik voelt strak, elke beweging vloeiend. Zelfs mijn games reageren alsof ze blij zijn dat mijn oude muis eindelijk met pensioen is gestuurd.

Megekko heeft mijn dag gered. Supersnel, scherp geprijsd en betrouwbaar. Deze muis gaat voorlopig nergens heen (behalve over mijn bureau)

Prima verpakt geleverd en binnen 20 uur in huis met DHL.

Het product werd op tijd bezorgd, het ging snel en het pakketje voldeed aan de eisen. Het product was verder goed verpakt en het product werkt prima!

De levering was te volgen via een link en het duurde slechts een dag voordat ik het bestelde product binnen had :) Ik heb zelfs geen handtekening hoeven zetten en het product werd geleverd door de brievenbus :)

Ik werd goed geholpen met al mijn vragen. Ik heb op alle onderdelen antwoord gekregen. De klantenservice hielp mij op een vriendelijke wijze. Daar ben ik erg dankbaar voor :)

Megekko is een prijsbewuste online/winkel, waar ik graag regelmatig naar kijk. Ze hebben veel kwaliteits producten en kan je goed

Verzending is altijd goed, helaas hebben zij geen zeggenschap over hoe koerier pakketten behandeld.

Nooit gebruik van gemaakt, omdat ik ze nog niet nodig heb gehad.
:p

Megekko is de winkel die altijd in mijn top 5 verschijnt als ik iets zoek en sorteer op prijs, snelle levertijd en beschikbaarheid. Mijn ervaring met deze webshop is tot nu toe altijd zeer positief. Ze denk ook met je mee, mocht bijvoorbeeld 1 artikel van een grote order niet aanwezig zijn, dan nemen ze contact op zodat je de optie krijgt om de rest wel af te sturen of het toch als een pakket te verzenden.

Megekko komt afspraken na, vandaag besteld is morgen binnen. Zeker, in mijn geval, als het via DHL word verstuurd. Helaas wil PostNL nog wel eens de levering niet meer redden op de dag.

Zoals eerder beschreven denken ze met je mee. Zeer prettig als je toch alvast een gedeelte van je bestelling krijgt.

De site is goed bestuurbaar en makkelijk te bestellen/ gebruiken. Zeker aan te raden als je een pc bouwt

Binnen 1 dag via dhl bezorgd zelfs op zaterdag, top!!!

Binnen 1 dag reactie en hebben oprecht interesse in je probleem

Recent heb ik in nood een nieuwe AIO moeten bestellen. mijn oude Corsair AIO had het na jaren goede dienst het loodje gelegt en na een week lang sleutelen toch moeten concluderen dat het niet gemaakt kon worden

Balen maar was niet anders. Gelijk gezocht op Megekko wat hun aanbod was en besloot dan toch maar om van een nare situatie iets moois te maken en besloot de gehele estetic van mijn nieuwe kast te veranderen.

Lian Li Hydroshift II LCD-C 360TL werd de nieuwe AIO samen met ian Li UNI FAN TL Wireless 120mm Black 3-pack en 2 keer Lian Li UNI FAN TL Wireless 140mm alles in de kast veranderd. Het resultaat was hooguit perfect.

lang verhaal kort, Goede snelle service. veel in stock en makkelijk besteld.
zeker een aanrader

Pakket zag er bij ontvangst beetje beschadigd uit wat mij in eerste instantie een beetje zorgen maakte. Echter na het openen van het pakket zat er meer dan voldoende beschermend materiaal in en zag alles er gewoon goed uit

Daarbij was het pakket ook veel sneller geleverd dan dat ik persoonlijk gedacht had. Zondag middag besteld, ik dacht dat het dan rond dinsdag wel bezorgd zou worden, echter kreeg ik het pakket al binnen op maandag om 12.30. Dit verbaasde mij enorm (positief natuurlijk) echt top!

RTX 5060 van Gigabyte besteld, die was bij Megekko erg goed geprijsd. Ik heb hier al vaker componenten gekocht, tot nu toe is alles altijd probleemloos gegaan.

De website is uitgerbreid en de productpagina's bieden veel info, waardoor het relatief eenvoudig is om een product te kiezen.

Bij mijn eerste bestelling had ik nog zo mijn twijfels door de eigenaardige naam en de wat "ludieke" stijl van de site, maar inmiddels weet ik dat dit gewoon een prima winkel is om computeronderdelen te kopen.

Zondagavond besteld, maandag aan het begin van de middag geleverd. Kortom: lekker vlot!

Dit was mijn eerste bestelling bij Megekko en ik ben erg tevreden. Ik had pc-onderdelen besteld en de prijzen waren lager dan bij veel andere winkels. De levering was snel en alles zat stevig verpakt, zonder schade. Wat ik ook fijn vond, is dat de voorraadstatus klopt en dat je meteen weet wanneer je pakket komt. Voor iemand die bezig is met een nieuwe pc-build geeft dat veel vertrouwen. Al met al een positieve ervaring en ik ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen.

Bestelling netjes en veel vroeger dan ik verwachte verzonden. Goed verpakt en duidelijke tracking, pakket kwam zonder problemen aan. Zeker tevreden en bestel hier graag opnieuw

Meerdere keren hier besteld in de laatste 5jasr, waaronder een heel deel onderdelen voor mijn nieuwe pc. Tot nu toe enkel goeie ervaring.

De TP-Link pro+ switch is eenvoudig maar werkt goed.

De u7 lite was moeilijk te adopteren met mijn network application docker container. Na uren zoeken het probleem gevonden. Zeer spijtig dat er nergens logs werden gemaakt hiervan. Dat zou het proces kunnen versnellen. Nu werkt hij wel perfect.

Mijn ervaring met Megekko was vanaf het begin tot eind uitstekend. Het bestelproces verliep soepel, duidelijk en snel.

De volgende dag had ik de kaart netjes en stevig verpakt in huis.

De service van Megekko wil ik ook echt benadrukken: ze communiceren helder en klantvriendelijk, waardoor ik veel vertrouwen kreeg in mijn aankoop.

Kortom: wie zoekt naar betrouwbaarheid, goede service, zit bij Megekko helemaal goed!

Goede prijs kwaliteit verhouding.
3 ventilatoren van Artic besteld, werken zeer goed
Precies zoals verwacht

S’ middags besteld, volgende dag in huis.
Levering was optijd, 1 dacht later meteen al binnen.

De bestelling plaatsen was een fluitje van een cent. De bezorging was al snel en goed verpakt geleverd.
Ook de prijs was prima en kon fijn in 3 x betaald worden zonder rente, top.

Snel en goed verpakt geleverd. En ook belangrijk om te vermelden op tijd geleverd

Megekko heeft niet altijd de scherpste prijzen, echter wel een geweldig aanbod aan spullen, fijne service, en snelle verzending.

Een reden waarom als ik voor een paar euro meer moet kiezen (en dat heb ik nu ook gedaan) ik toch liever voor een fijne winkel als megekko kies dan een willekeurige andere webshop!

Besteld op zondag en maandag einde ochtend nog geleverd, beter kan je het gewoon niet hebben. Top levering en met PostNL verzonden (mijn voorkeur boven dhl)!

Nooit problemen gehad met communicatie van megekko! Altijd fijn contact en goed gespecialiseerde hulp mogen ontvangen

Bestel het grootste deel van mijn hardware hier, altijd goede kwaliteit, brede keuze aan producten en een goeie website.

Snelle verzending; had zaterdag besteld en werd maandag avond geleverd. Nog nooit gehad dat een product beschadigd was bij de levering, altijd goed ingepakt.

Hele fijne klantenservice, eerder een probleem gehad dat een product niet meer leverbaar was en had snel contact met een vriendelijk lid van de klantenservice (geen AI/bot) die me goed heeft geholpen.

Prima webshop voor computeronderdelen. Ik koop relatief vaak bij Megekko en vind het een fijne webshop. Ik heb nooit problemen met ze gehad. Vrij ruim assortiment, en een goede interface voor het zoeken/filteren van producten(echter niet zo compleet qua filter opties als die van Tweakers pricewatch).

Verzending was zoals altijd in een Megekko doos met de tekst:"In deze doos past 3,48 kg water, 9,53 kg aluminium.....", dit kan ik altijd wel waarderen. Verzending was op tijd en en niets op aan te merken.

Kreeg de website aangeraden door een vriend. Wou mijn allereerste self-build ooit in elkaar zetten en dacht laat ik het hier proberen. Heb zelf gekozen voor een iets latere levering, perfect gevolgd en pakket kwam perfect aan zoals aangegeven. Qua onderdelen vond ik de website zelf zeer gemakkelijk omdat ik sommige onderdelen wou customizen en dit ging zeer makkelijk. Ook natuurlijk Tweakers gechecked op reviews en prijzen en Megekko is steeds ofwel de goedkoopste of toch zeker zeer competitief. Niks op aan te merken en dolblij met de bestelling.

Persoonlijk minder fan van Postnl wegens recente problemen maar geen enkel probleem met de levering ondervonden. Alles zat perfect en extra veilig verpakt, zeer blij mee.

Ik kies altijd als eerste voor Megekko via Tweakers pricewatch. Hun prijzen zijn scherp, de levering is snel en betrouwbaar, en ik ben nog nooit teleurgesteld. Altijd mijn eerste keuze!

Bestelling was prima.
Alleen krijg ik zowel van postnl als van Megekko mailtjes over de bezorging. Van 1 partij lijkt me dit wel genoeg.

En ik krijg nu alleen een uitnodiging voor een review.
Heel irritant dat ze gaan mailen zonder dat ik hier toestemming voor geef.

Ik heb de afgelopen weken meerdere bestellingen gedaan bij Megekko. De artikelen stonden allemaal als "op voorraad" en werden ook steeds de volgende dag netjes geleverd.
De website is overzichtelijk en bevat categorieën om makkelijk te zoeken. Met de lage prijzen die ze hanteren voor de producten die ik zocht, staan ze meestal ergens bovenaan in de pricewatch.
Het bestelproces is duidelijk en er zijn diverse betaalmethoden.
De bevestiging volgt snel in de e-mail alsook de verzendbevestiging en de daaropvolgende mailtjes van PostNL.
De factuur krijg je per e-mail maar ook op papier bij de zending.

Met code "Megekko" krijg je er een aardigheidje bij. Deze keer een stickervel met grappige stickers.

Ik heb geen ervaring opgedaan met de klantenservice, alles is goed gegaan.

Producten worden netjes verpakt in een normale stevige kartonnen doos, niet zo'n rare moderne verzenddoos die je open trekt met een strip en dan niet meer kan hergebruiken zonder een halve rol plakband nodig te hebben, dus daarvoor een plusje. Producten worden verpakt met luchtkussentjes als opvulling. Alleen een computerkast met glazen zijpaneel werd in zijn eigen verpakking verstuurd, maar zat in dik piepschuim en is onbeschadigd aangekomen. Wellicht dat de verpakking daar al voor bedoeld was.

Bestellingen die ik deed op zaterdag en op zondag, zijn op maandag al bezorgd. Dat kwam goed uit voor mij.

De verzendkosten zijn 6 Euro bij bestellingen onder de 50 Euro. Nu kostte de kast die ik bestelde 48 Euro dus heb ik er een pakje tiewraps van 3 Euro bijgedaan. Nu waren er geen verzendkosten, maar het bleek dat de tiewraps apart verstuurd werden in een eigen pakketje. Zonder extra kosten voor mij uiteraard, maar het lijkt me niet efficiënt. ;)

Ik heb een processor en moederbord gekocht en kreeg daarbij een key voor de game Battlefield 6.
Zou de game toch al kopen dus dit was een hele mooie actie.

Via de mail goed op de hoogte gehouden van de bestelling en levering.

s'avonds om 22:00 besteld, en het pakket werd de volgende middag al aangeboden door PostNL.

Het pakket was goed verpakt met luchtkussens en een stevige doos.
Al met al wekt het bedrijf vertrouwen en zou hier graag weer bestellen.
Aanrader!

Via de mail goed op de hoogte gehouden van de bestelling en levering.
S'avonds om 22:00 besteld, en het pakket werd de volgende middag al aangeboden door PostNL.

Het pakket was goed verpakt met luchtkussens en een stevige doos.
Al met al wekt het bedrijf vertrouwen en zou hier graag weer bestellen.
Aanrader!

Er was wat verwarring over de actie waarbij je een gratis game key zou ontvangen bij aanschaf van een Intel processor.
Ik heb hierdoor contact opgenomen met de klantenservice.

Binnen enkele uren kreeg ik al antwoord en dat op een zondag.

De key werd mij gelijk toegestuurd.
Echt top

Scorekaart voor Megekko