Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDeze keer had ik een nieuwe AP nodig, Megekko komt bijna altijd als een van de goedkoopste in de lijst van tweakers. Het merendeel wat ik bestel komt van Megekko vandaan. Nooit problemen mee gehad. Netjes op tijd verstuurd.
VerzendingHet voordeel is dat je tot 22:30 kunt bestellen en dat het die dag nog verstuurd word. De bestelling werd de volgende netjes bij een afleverpunt bezorgd goed verpakt in een niet te grote doos.
AlgemeenHet was super makkelijk om een bestelling te plaatsen, ook had megekko de beste prijzen ivm monitors. Geweldige aandbieding kans op 2.500,- en kreeg een 100$ steam voucher. Sowiezo een recommendation!
VerzendingLevering was ruim op tijd, En heel erg soepel ivm opties.
KlantenserviceJa ik werd snel en duidelijk geholpen. Ook was er geen mis communicatie
AlgemeenIk moest een nieuwe PSU en koeler kopen omdat mijn huidige onderdelen wat problemen hadden. Ik kon makkelijk afrekenen en het werd ook snel verzonden. Had de onderdelen de volgende dag al in huis dus kon er meteen mee aan de slag.
AlgemeenIk bestel altijd bij Megekko en ik heb nog nooit problemen ervaren met de bestelling, bezorging of met de geleverde componenten.
Vaak heeft de webwinkel ook interressante acties lopen die je kan activeren bij je bestelling, als je geluk hebt. Vaak zijn er ook korting- of actiecodes aanwezig op de website.
Ik raad de webwinkel zeker aan als je componenten wilt kopen voor een game pc!
De pakketten die geleverd zijn altijd in uitstekende staat. Op de dozen in het pakket zitten ook geen beschadigingen, mooi als je ze als een altar wilt neerzetten.
AlgemeenEen set RGB fans besteld bij Megekko. Heldere en overzichtelijke site. Prijzen zijn concurrerend. Alles verliep snel en probleemloos.
VerzendingLevering ging prima. Goed ingepakt. Alleen jammer dat veel zendingen via DHL gaan. Dan krijg je de bestelling wel de volgende dag, maar pas laat in de avond. Via PostNL wordt het altijd de volgende dag al in de ochtend bezorgd.
AlgemeenIk bestel regelmatig bij Megekko en ben altijd erg tevreden. De bestellingen worden altijd op tijd geleverd, wat heel prettig is. Daarnaast zijn de prijzen vaak erg scherp, waardoor ik meestal hier uitkom bij het vergelijken. Tot nu toe altijd een betrouwbare en positieve ervaring gehad!
VerzendingHet bestelde product is netjes en op tijd aangekomen. Alles was goed verpakt, waardoor er geen schade of problemen waren tijdens het transport. Ik vond het heel netjes en professioneel verzorgd, precies zoals je hoopt bij een betrouwbare leverancier. Kortom, alles is perfect en naar verwachting geleverd.
KlantenserviceDe klantenservice is vriendelijk, maar ik mis een directe chat of telefoonnummer. Het zou fijn zijn om bijna live service te kunnen ontvangen voor vragen of problemen. Misschien is dit teveel gevraagd, maar dat zou de service nog beter maken.
AlgemeenIk schrijf om mijn ervaring te delen met een recente aankoop bij Megekko. Ik bestelde een gloednieuwe Moza R9 V3 wheelbase, die defect bleek te zijn bij aankomst. Aanvankelijk dacht ik dat het probleem lag bij een los stuur dat ik bij een andere winkel had gekocht. Die winkel loste het probleem snel en eerlijk op door mij een nieuw exemplaar te geven, maar het bleek dat het probleem eigenlijk bij de defecte wheelbase van Megekko lag.
Ik heb de defecte wheelbase ruim binnen de 30 dagen 'cooling-off' periode teruggestuurd. De fabrikant, Moza, bevestigde zelfs dat de wheelbase defect was en vervangen moest worden. Desondanks werd mijn verzoek om een nieuwe vervanging of een volledige terugbetaling afgewezen. Het bedrijf gebruikte kleine cosmetische vlekjes — onvermijdelijk bij het testen van de basisfuncties van het product — als reden om het apparaat ter reparatie te sturen.
Deze zaak loopt nu al meer dan een maand, zonder enige zinvolle updates of transparantie vanuit Megekko. Het bedrijf probeert mij een defect en gerepareerd product terug te sturen, terwijl ik de prijs van een gloednieuw product heb betaald.
Het contrast in hoe deze twee bedrijven hun respectievelijke problemen hebben aangepakt, is significant. Het is duidelijk dat de ene zijn klanten respecteert en de andere niet. Op basis van deze ervaring raad ik potentiële klanten ten zeerste aan om een aankoop bij Megekko te heroverwegen, aangezien de afhandeling van dit probleem een ernstige minachting voor consumentenrechten en klanttevredenheid aantoont.
De originele levering was op tijd en in goede staat.
KlantenserviceDe klantenservice is extreem traag, ontransparant en toonde een gebrek aan respect voor consumentenrechten.
AlgemeenHeel tevreden met deze aankoop. Ik heb een nieuwe behuizing besteld voor de pc van mijn vriendin en deze werd netjes op tijd geleverd. Volledig professioneel.
VerzendingSnel en goed verpakt, niet veel meer over te zeggen. Ze hebben het prima gedaan 👍
AlgemeenIk bestel regelmatig bij Megekko en ben altijd erg tevreden. De bestellingen worden altijd op tijd geleverd, wat heel prettig is. Daarnaast zijn de prijzen vaak erg scherp, waardoor ik meestal daar uitkom bij het vergelijken. Tot nu toe altijd een betrouwbare en positieve ervaring gehad!
VerzendingDe bestellingen worden altijd op tijd geleverd, wat heel prettig is.Goed verpakt ook.
AlgemeenIk koop met enige regelmaat bij Megekko. Ik was op zoek naar een specifieke wat duurdere laptop en kwam bij 2 winkels uit. Megekko had deze nog op voorraad en voor een concurrerende prijs. Aangezien Megekko mij in het verleden nog nooit heeft teleurgesteld durfde ik gerust bij hun te bestellen.
VerzendingTracking was wel wat laat zichtbaar (ochtend besteld, pas in de avond tracking) maar uiteindelijk snel verzonden en goed verpakt en volgende (zater)dag ontvangen. Kortom happy :-) !
AlgemeenDe zoekopdracht is duidelijk en transparant, de producten worden ook voortdurend vernieuwd, er is geen informatie over de status van de producthoeveelheid -
VerzendingIk bestel al een paar maanden regelmatig bij hen, helaas zijn de zendingen de laatste tijd vertraagd of niet bijgewerkt omdat de goederen niet op voorraad zijn, het is jammer dat de klant geen informatie ontvangt, alleen Hij moet het persoonlijk navragen. Momenteel wacht ik al 2 van de 5 dagen. Ik hoop dat dit tijdelijk is.
KlantenserviceAfgezien van de hierboven genoemde punten heb ik geen grote bezwaren.
AlgemeenBestelling geplaatst op een zaterdag ervan uitgaande dat deze maandag in huis is (zoals geadverteed), maar op de maandag zelf kom ik erachter dat deze pas dinsdag of woensdag geleverd wordt. T&T kreeg ik pas op de zondagavond in de mail en het gaat hier om een product van 1200,-.
Wanneer ik dit aankaart in een mail krijg ik een standaard template als antwoord terug met zaken als 'hou je t&t in de gaten'
en 'excuses voor het ongemak
Wanneer ik om een pricematch vraag (van letterlijk 23 euro op een product van 1200,-) met andere webshops (want ik kon ook bij een andere webshop bestellen, maar die zouden 1-2 dagen later leveren) wordt deze simpelweg geweigerd met als reden 'dit hebben wij niet in de hand'
> dan moet je ook niet adverteren dat het maandag in huis is, maar adverteren dat ik het uiterlijk dinsdag of woensdag in huis heb. Erg jammer dat zulke webshops ondanks de slechte CS alsmaar groter worden, en de klantenservice alsmaar slechter wordt (je kan ze niet eens telefonisch bereiken, want ze beweren dat het geld bespaard, maar niemand is de scalping vergeten van de rtx 3000 series).
Vertraging, ondanks geadverteerde bezorgdatum is het product niet tijdig geleverd en vindt er geen tegemoetkoming plaats.
KlantenserviceStandaard template als antwoord, geen persoonlijk contact gevoel al zou je voor 10k bij ze winkelen.
AlgemeenIk had een nieuwe koeler en psu gekocht en ze kwamen zeer op tijd aan. Hierdoor hoefde ik het niet bij de buren op te halen
---
Heb de klantenservice niet nodig gehad. Alles verliep helemaal soepel
Ik had de producten op vrijdag bestelt en kwamen zaterdag middag al aan. Echt snelle levering!
Algemeenbestelling was op tijd
de site was overzichtelijk
kon alles zo vinden wat ik nodig had
verzending ging ook goed snel en goed bezorgd dhl was erg vlug en netjes
Klantenserviceals klant word je ook goed geholpen als er wat is wat je niet ken vinden weet de klantenservice wel raad
AlgemeenIk had snel exact dezelfde laptop als ik reeds 1 heb nodig.
Deze einde van de middag besteld en volgende dag geleverd.
Ook een cadeaubon van €30 erbij dat alles voor de beste internetprijs.
Snel geleverd binnen 24 uur! Natuurlijk altijd afhankelijk wanneer de bezorger komt.
Het zat wel in een enorme doos:)
AlgemeenIk bestel alles in deze winkel! Op basis van mijn ervaring kan ik zeggen dat momenteel alleen deze winkel alles correct, op tijd en zonder problemen of vertragingen levert. De eerste keer dat ik een bestelling plaatste, was toen ik onderdelen voor mijn pc nodig had, en sindsdien doe ik al mijn benodigde aankopen alleen nog maar hier.
VerzendingDe bezorging werkt op het hoogste niveau. Als je ziet dat er staat "morgen bezorgd", dan kun je er zeker van zijn dat je hier geen problemen mee zult hebben.
KlantenserviceIk heb geen ervaring met communicatie met iemand van de supportafdeling, omdat daar geen reden voor was. Maar ik weet zeker dat ze ook op een zeer hoog niveau werken.
AlgemeenOp de site kon je makkelijk een lijst samenstellen van de gewilde hardware. Ik vond het ook een leuke feature dat je de lijst kon delen met andere. Al vond ik het toevoegen van extra opties een beetje een gedoe als je het al op je lijst had staan. Makkelijkste was dan de oude te verwijderen en product nog een keer toe te voegen. De betaling was snel te regelen via wat je wel mag verwachten van een moderne site.
VerzendingDe slechte beoordeling ligt niet aan Megekko zelf. De pakketten waren snel naar het distributie punt gestuurd en de volgende dag was het al binnen. Nee het waren die afschuwelijke pakjes smijters van postnl. Of het nou gebeurd is op het distributiecenter (de grootste verdachte naar mijn idee) of de bezorgers zelf (zij beweerde dat ze de pakketten in de staat hadden ontvangen dat ik ze binnen kreeg) maar het was echt erg. De doos van de monitor was echt zwaar toegetakeld. De doos van de monitor was gewoon een paar cm ingedrukt als een accordion. De binnen verpakking was ook beschadigd en er zat een kartonvlek op de achter kant van de monitor. Echt dit is precies de reden dat ik eigenlijk niet online wil bestellen...maar Breda is een beetje ver weg. Verder was ook de buiten doos van de voedig licht beschadigd. Eigenlijk waren alle buiten dozen wel beetje aangetast.
KlantenserviceIk heb via e-mail contact met hun opgenomen betreffende de beschadigd verpakking. Ik heb op verzoek van Megekko zelf meerdere foto's van de verpakking gemaild. Kreeg ook netjes te lezen dat ze goed waren ontvangen. Ofwel terugkoppeling. Gelukkig lijkt het er nu op dat de monitor het doet en ik kan nu met mijn geheel nieuwe systeem fijn gamen.
AlgemeenMeggeko leverd een goede en snellservice. Waarbij je pakketjes vaak de volgende dag al binnen komen.
VerzendingDe levering was netjes verpakt in een onbeschadigde doos. En kwam binnen verwachte tijden binnen
AlgemeenBestelnummer: ME140825001317
Ik ben erg tevreden met mijn bestelling bij Megekko. Ik had een Sony koptelefoon besteld en die werd nog geen 24 uur later al geleverd – super snel! De verpakking was netjes en stevig, waardoor alles in perfecte staat aankwam. Heel blij met de service en zeker een aanrader!
delivery was extremely fast! i will always shop at Megekko
Klantenservicei hadn't any complaints, cuz everything went smoothly perfect: perfect packaging-fast delivery-also the price was great
AlgemeenMegekko is mijn nieuwe home sinds ik ze ken,alles wat ik nodig heb,zeer goede prijzen en kwaliteit.
VerzendingVerzending is niks op aan te merken,perfect verpakt,snelle levering,zelfs in de avond word verzending verwerkt om zo snel mogelijk volgende dag in huis te hebben...
KlantenservicePrima klantenservice en eerlijk,heb pas geleden voor de eerste keer meegemaakt dat iets defect was binnen de garantie,en de klantenservice houd prima contact en zijn snel met onderzoek en eventuele vervanging,zeer tevreden...