Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Bestelling bij Megekko verliep soepel en duidelijk. Website is overzichtelijk, productinformatie klopt en bestellen ging zonder problemen.

Levering was snel en goed verpakt; de producten kwamen onbeschadigd aan. Tracking en communicatie via e-mail waren duidelijk.

Prijzen zijn competitief en het assortiment is ruim, vooral voor PC-hardware. Al met al een positieve ervaring en ik zou hier opnieuw bestellen.

De levering was snel en goed georganiseerd. Het pakket was stevig verpakt, kwam op tijd aan en de trackinginformatie was duidelijk en betrouwbaar.

Ik heb geen klachten gehad. De communicatie was duidelijk en professioneel en mijn vragen werden correct afgehandeld.

Ik kende Megekko helemaal niet en ben op deze webshop gekomen door Tweakers Pricewatch.
1 keer voor een monitor en nu voor Synology ECC Ram en WD Red Plus HDD.
Heel goede prijzen, snelle levering en gratis levering.
Wat kan ik meer wensen?

De prijs van Synology Ram was ineens van +-90 naar 230€ gegaan bij meeste webshop maar bij Megekko op dit moment nog onder de 90€.
Dus rap besteld

Besteld vrij laat en 1 dag later toegekomen, dus op en top.

Ik bestel niet heel vaak computer onderdelen, maar als ik het doe gaat het altijd wel goed als ik dit bij Megekko doe. Website werkt vlot en de betaling is snel verwerkt, waarop ik dan gelijk al een bestellingsbevestiging in mijn mail kreeg.

De levering was inderdaad al de volgende dag, zoals beloofd bij een PostNL pakketpunt. Fijn dat er heel veel al op voorraad is zodat dit razendsnel geleverd kan worden. Ook fijn dat er voor PostNL is gekozen ipv DHL want daar gaat het bij ons vaker mis. Wat ik wel nog als tip zou kunnen geven: de Megekko logo op de doos trekt misschien wel aandacht van verkeerde types als je daarmee over straat loopt. Misschien kunnen jullie deze verbergen?

Goede prijzen, snelle verzending, veilig verpakt, megekko is de koning onder de pc-onderdelenwinkels. Mijn bestellingen verliepen altijd heel vlot met PostNL.

Levering binnen één dag in België, meer kun je niet wensen.

Ik heb nog nooit contact opgenomen met de klantenservice, misschien in de toekomst als een pc-onderdeel defect raakt.

goede prijzen
leuke aanbeidingen
ze hebben bijna van alles beschrikbaar om een PC te bouwen

megekko stuurt altijd op de tijd af

enige wat altijd probleem is DHL of post NL

nooit klagen over de service
ze handelen als champs
ze berichten na mijn mening best snel

I like the categorization of the computer parts, made it easy for me to pick out parts for my new pc as a first time pc builder

The shipping was fantastic, I ordered at 10:20 on a fridag thinking it will delivered on monday but it actually got shipped with the rest of my components

De website van Megekko is altijd heel overzichtelijk, de juiste informatie en altijd een compleet assortiment. Via Tweakers zie je ook dat producten scherp geprijsd zijn. prima en snelle service, betrouwbaar. Via de test van Tweakers kwam ik op de Netgear router, goede specificaties en zeer energiezuinig. was al heel snel duidelijk dat ik de AX1800 wifi 6 router heel goed was, die werd het dus.

Levering was erg snel ondanks de drukte na black friday en de kerstdrukte bij de pakketbezorgers, proces verliep prima, alle afspraken werden nagekomen (dag van leveren etc.)

Ik heb inmiddels meerdere bestellingen bij Megekko geplaatst en ben tot nu toe erg tevreden. Het assortiment is groot, dus alles bij één shop kunnen bestellen is altijd wel fijn. De prijzen zijn erg competitief; vaak komen ze bij mij als één van de voordeligste uit de Tweakers Pricewatch.

De snelheid van de levering is ook top. Bestellingen worden snel verwerkt en meestal al de volgende werkdag geleverd. Verpakking is netjes en degelijk, waardoor alles in goede staat aankomt. Al met al een fijne webshop waar ik zeker blijf bestellen.

Zelfs met deze drukke pakjes periode van het einde jaar had ik mijn computer onderdelen de dag nadien (in Blegië) toen ik de dag ervoor besteld had rond 15 uir.

Verpakking en verzendmethode zijn zeer degelijk, ik vertrouw deze webshop omdat ik mijnproducten tot nu toe altijd netjes en goed verpakt heb aangekregen. Ik heb bij Megekko al verschillende computer builds besteld en telkens werkte alles naar behoren.

Tot nu toe geen klachten over deze webshop!

Super snel en zeer goed verpakt geleverd! Aangezien computer onderdelen delicaat zijn ben ik zeer blij let de manier van verpakking en verzending.

Tot nu toe nog niet in aanraking gekomen met de klantenservice, alles wat ik besteld heb heeft tot nu toe perfect gewerkt.

Ik had een nieuwe voeding nodig, en Megekko had 'm direct leverbaar op voorraad tegen een scherpe prijs. Hoewel ik van tevoren al op Tweakers dit model had vergeleken met een andere versie, vond ik dat Megekko op hun site het verschil heel duidelijk uitlegde op de productpagina. Dat vind ik erg netjes omdat het verschil niet per se overduidelijk was. Ik vind overigens over het algemeen dat Megekko aantrekkelijke acties heeft, en soms ook producten die ik minder snel tegenkom bij concurrenten.

Uitstekend verpakt en mét een leuk stickervel omdat ik de code daarvoor had gevonden ;-). Omdat ik niet thuis was koos ik voor bezorging 2 werkdagen later; ondanks de Black Friday-drukte inderdaad op de door mij gewenste middag door DHL bezorgd, top! Via de site en de mails is de status en de levering van de bestelling ook makkelijk te volgen, met of zonder account.

Meerdere keren besteld voor paar kleine onderdelen hier en daar altijd zonder problemen iets kunnen bestellen en meestal is alles gewoon op voorraad

Megekko zelf is uitstekend verpakt en nooit schade.

Ook al doet de pakketdienst het soms verkeerd leveren
- Afgeleverd bij een andere buurman dan aangeven op de notitie
- Een keer in de kliko geplaatst en gemarkeerd als ontvangen
- Niet eens proberen te wachtten aan de deur en zeggen dat ik niet thuis was
- Ect.
Maar dit is niet het probleem van Megekko maar slechtte pakketdienst regelingen

Nooit nodig gehad omdat ik nog nooit vragen/problemen had over mijn bestellingen

Voor mijn Moza R5 en wat andere dingen daarvoor kwam ik bij Megekko terecht. En wat een fijne ervaring, snelle verzending ondanks de kerstdrukte. Updates per mail waren ook heel snel.

Stevig verpakt, bestelling was in twee dozen, allebei keurig neutrale dozen. Zo zie ik het graag.

Jammer genoeg defect product, kan gebeuren, klantenservice was snel en doelgericht.

Makkelijk bestellen via de site, mooie monitor en deskset muis/toetsenbord aangeschaft voor een geweldige prijs. Aanbod is veel omvattend. Ruim voldoende betaling mogelijkheden, keuze en opties in verzending. Heerlijk, een bedrijf wat waarmaakt wat ze beloven.

Geweldig als je kan vertrouwen op verzending voor de volgende dag tussen 18.00 en 22.30 uur! De afspraak met Post.nl werkt dus prima.

Een moederbord gekocht, kwam snel en onbeschadigd binnen. Dezelfde week ook nog een ssd gehaald en ook die was probleemloos geleverd. Altijd fijne manier van bestellen en snelle updates, zonder teveel info te geven.

Eerder werd nog met DHL verzonden, maar nu was er een keuze menu om te kiezen tussen DHL en PostNL, beide gratis. Daarom nu uitstekende levering, keuze is altijd goed want het verschilt bijna per gemeente welke maatschappij betrouwbaarder is.

De website is uitermate informatief en bevat alle gedetailleerde productgegevens. Ik bestel meestal bij Megekko, tenzij het prijsverschil met andere webshops echt te groot is, wat zelden gebeurt.

Zoals steeds verloopt de verzending correct, op de beloofde datum, en is het pakket stevig verpakt.

De enige keer dat ik een beroep moest doen op de klantendienst was omdat ik per ongeluk het verkeerde type had besteld. Ik kon dit gewoon netjes terugsturen, wat toch wel mooi is.

Product was precies wat ik nodig had. Geen beschadigingen goed ingepakt en goede informatie van het product

Snel en goed geleverd. precies op tijd als verwacht. Top

Top Men biedt de mogelijkheid een leverdatum op te geven, die in mijn geval ook daadwerkelijk werd nagekomen

Bij Megekko heb ik een aantal onderdelen besteld voor een nieuwe PC build. Alles werd op tijd geleverd. Overzichtelijke website, voldoende courante betaalmogelijkheden, redelijk breed assortiment. Helemaal tevreden!

Men biedt de mogelijkheid een leverdatum op te geven, die in mijn geval ook daadwerkelijk werd nagekomen.

De Corsair RM750e 2025 PSU / PC voeding kwam in een al geopende verpakking, onderdelen zaten los in de doos. Daarnaast was het ook incompleet namelijk de SATA / PATA voedingskabel ontbrak.

Kennelijk is het normaal om gebruikte exemplaren? als nieuw te verkopen, en dan ook nog eens incompleet.. ik snap het niet meer.

De Corsair RM750e 2025 PSU / PC voeding kwam in een al geopende verpakking, voedingsunit zat los in de verpakking.

Extreem lange wachttijden aan de telefoon, op einde van de dag uiteindelijk een reactie per mail, dat we "er na het weekend wel naar zouden kijken.."

Ik bestel regelmatig bij Megekko. Levering gaat altijd goed, is altijd vlot.
In dit geval extra 'belangrijk' omdat het om een product ging waar ik al vanaf mei op het puntje van mn stoel zat: AsRock x870e taichi OCF.

Website is duidelijk, werkt. Nog nooit een betaling misgegaan. Bevestigingsmail met bestelling komt altijd netjes aan.

Moederbord besteld voordat het op tweakers pricewatch stond ;-p
Megekko was de eerste die het voor mij zichtbaar aanbood. Gelijk in de winkelwagen en betaald. Ik wacht al sinds de aankondiging in mei!
Verzendingse-mail dezelfde dag verzonden.
Volgende ochtend mailtje dat de bezorger onderweg is.
Anderhalf uur later mailtje van PostNL dat het pakket in de automaat lag.

Da's van 17 dec 7:49AM besteld, 18 dec 10:00AM in het handje.

Goedenavond:
Ik had tot nu toe Nooit gehoord van Megekko, maar door een vriend ben ik bij jullie gekomen.
En heb gelijk (om te beginnen) een artiekel gekocht.
de bestelling ging vlot en hoefde niet te zoeken wat ik nodig had.
De betaling ging vlekkeloos en de aflevering bij mijn adres ging prima.
Dank voor de goede service.
( En voor Uw allen, fijne feestdagen en een gezond 2026.)

De bestelling en de levering verliep uitstekend
en met de betaling ook geen probleem, dank u.

De bestelling en de levering verliep uistekend
en met de betaling ook geen probleem. Dank u.

Scorekaart voor Megekko