Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMegekko is absoluut mijn eerste keuze als het gaat om computers en hardware! Als trouwe klant waardeer ik het brede assortiment, de concurrerende prijzen en de eersteklas klantenservice. Een extra assortiment aan individuele waterkoelingcomponenten zou het winkelervaring helemaal compleet maken! Ik kan Megekko ten zeerste aanbevelen - top service en top producten!
VerzendingLeveringen zijn altijd snel en betrouwbaar.
PostNL komt vaker langs dan mijn moeder 😂
Het is geruststellend om te weten dat het retourproces bij Megekko soepel verloopt en geen grote problemen veroorzaakt. Een goede klantenservice maakt echt het verschil.
AlgemeenEen leuke incentive, maar eigenlijk zou ik dit moeten schrijven uit eigen beweging.
Steeds een correcte prijs, een snelle verzending en vlotte ontvangst... zelfs in België.
Megekko is steeds mijn eerste go-to ...
Doe zo voort, jongens.
Snelle verzending en bijhorende communicatie, vlotte en correcte tracking. Steeds snel aangekomen
KlantenserviceIn veel van mijn orders ontving ik een een klein cadeautje...
Altijd leuk rond de feestdagen.
AlgemeenSpullen besteld voor de kinderen. Altijd netjes op de hoogte gehouden van de status, nette prijzen en alles wordt veilig verstuurd.
VerzendingVerzending gewoon top, is niets op aan te merken. Netjes verpakt en kon weinig mis gaan hierdoor.
AlgemeenMegekko is naar mijn mening de beste pc en onderdelen verkoper. Bijna altijd beste prijzen en als je goedkoper vind heb je niet dezelfde service. Hoop dat jullie nog lang meegaan dankjewel
Gr,
Bruno
Bij mijn bestelling had de pc behuizing wat vertraging. Gelukkig konden ze de bestelling opslitsen. Waardoor de rest al de volgende dag geleverd was. Super snelle service, top.
KlantenserviceBinnen 1 minuut al email terug en bestelling opgeslitst. Volgende dag producten thuis! Verdienen alle Praise haha.
AlgemeenNieuwe PC build (na 12 jaar dezelfde pc... werd tijd)
Weinig technische kennis, dus heb ik me laten begeleiden door het al wetende internet.
Voor de effectieve bestelling uiteindelijk gekozen voor Megekko.
Hiervoor heb ik meerdere verkoop sites vergeleken.
De vlotheid van werken op de site, vergelijken van prijzen en ook reviews van andere gebruikers hielpen mee beslissen.
Na de bestelling was er een zeer transparante opvolging van de bestelling. Dagelijks een mail met de stand van zaken.
Ook even de dienst naverkoop gecontacteerd, en deze hebben een top service.
Heel snelle reactie, praktische oplossingen.
Levering was ook heel vlot.
Ik ben zeer tevreden van de complete service die Megekko aanbied!
Dagelijks kreeg je een update van je complete winkelwagen.
De levering was zeer vlot.
Heel snel, vriendelijk, oplossingsgericht.
Er was een cash back actie lopende op de ASUS producten. Deze einddatum kwam dichterbij maar de complete winkelwagen stond on hold door de case die niet voorradig was (NZXT H6 Flow - Dit wist ik reeds bij bestelling)
Dit probleempje hebben ze direct onder handen genomen.
Soms ondergewaardeerd of over het hoofd gezien, maar een heel sterke dienst die Megekko hier heeft.
AlgemeenMooie producten! Ik was erg blij dat ze in Nederland snel en goedkoop de producten verzenden. Ik had een te grote PSU besteld en kon deze makkelijk retouneren en meteen een nieuwe bestellen voor de volgende dag! Ik ga zeker vaker daar bestellen in de toekomst
Zijn erg snel met het verzenden van producten. Zoals aangegeven had ik mijn vervangende PSU meteen de volgende dag in huis. En kon ik meteen aan de slag met mij nieuwe pc.
KlantenserviceZe zijn erg duidelijk via de mail. Het retour process was erg simpel en wanneer ik het doorgaf bij Klarna stuurde Megekko netjes een email met een bevesting. Ik heb geen rechtstreekse contact gehad met de klantenservice. Want dat was niet nodig.
AlgemeenTopretailer. Ik bestel 99% van de keren mijn producten hier. Nooit problemen gehad, altijd het de dag erna bezorgd gekregen. Erg tevreden met Megekko!
AlgemeenTwee nieuwe schijven nodig voor een NAS, dus effe via de Pricewatch gekeken welke (gekende) partij het goedkoopst was en daar ineens besteld.
VerzendingTwee schijven waren ingepakt in bubblewrap, de rest van de doos was opgevuld met opgeblazen zakjes (of hoe dat ook mag heten).
KlantenserviceHelaas was één van de schijven dead on arrival, dus melding gemaakt hiervan via de website. De eerste werkdag na de melding een antwoord dat ik de verkeerde optie had gekozen en een nieuwe aanvraag moest doen met de juiste optie. Zo gezegd, zo gedaan: half uurtje later een retourlabel binnen om terug te zenden.
AlgemeenOp een x punt was mijn zusje haar haperende, oude laptop zat, maar ze is nooit zo bezig met computers en leveranciers, dus ze vroeg mij om hulp bij de aanschaf. Ik dacht meteen aan Megekko, want dat vind ik zelf de beste shop voor computerliefhebbers zoals ik. Ze hebben er alles, zeg maar, van onderdelen tot randapparatuur en zelfs gamingstoelen. Ik geniet altijd van hun nieuwsbrief en aansprekelijke acties.
Megekko is ook heel goed met voorlichting, uitgebreide specs bij laptops en desktops, en zo kon ik de voor mijn zusje ideale laptop op mijn gemak uitkiezen. Kwestie van aan de linkerkant van het scherm de nodige filters activeren. Toetsenverlichting onder andere, wat dat vindt ze belangrijk.
Het was vervolgens ook totaal geen probleem om de nieuwe laptop naar een postservicepunt in haar stad en haar buurt te laten verzenden en daar kon ze haar nieuwe apparaat de volgende dag al op gaan halen. Superservice!
Ik werd blij van de hele procedure en ook mijn zusje is voortaan fan van Megekko. Het ging allemaal vlekkeloos.
Niet alleen was de verzending perfect, de laptop kwam ook in uitstekende verpakking en was in perfecte staat bij de unboxing.
AlgemeenIk heb meerdere keren onderdelen voor mijn pc bij deze website besteld en ben altijd erg tevreden geweest over hun service. Onlangs ondervond ik een kleine uitdaging toen er een tekort bleek te zijn aan een door mij besteld item. Dit zou normaal gesproken een leveringstermijn van meer dan 32 dagen betekenen. Echter, na contact opgenomen te hebben met de klantenservice, hebben ze zich buitengewoon ingespannen om het onderdeel via een andere leverancier te verkrijgen. Het resultaat? De levering vond plaats binnen slechts 5 dagen!
Ik ben enorm onder de indruk van de proactieve en klantvriendelijke aanpak. Het team heeft echt laten zien dat ze bereid zijn om een extra stap te zetten om hun klanten tevreden te stellen. Dit soort toewijding en flexibiliteit maakt dat ik deze website van harte aanbeveel voor iedereen die pc-onderdelen nodig heeft. Topwerk!
Ondanks de initiële vertraging veroorzaakt door een producttekort, was de levering uiteindelijk veel sneller dan verwacht. Na het oplossen van het probleem met de leverancier, werd het product zorgvuldig en veilig verpakt. Het kwam in perfecte staat aan, precies zoals ik gewend ben van deze website. Het hele proces, van de bestelling tot aan de levering aan mijn deur, verliep soepel en efficiënt. De communicatie over de verzendstatus was helder en frequent, waardoor ik steeds op de hoogte was van de voortgang. Dit alles toont aan dat de website niet alleen aandacht besteedt aan de kwaliteit van de producten, maar ook aan een betrouwbare en snelle verzending.
KlantenserviceDe klantenservice van deze website heeft een uitmuntende indruk op mij achtergelaten. Toen ik geconfronteerd werd met een langere levertijd vanwege een producttekort, reageerde het ondersteuningsteam snel en efficiënt op mijn zorgen. Hun proactieve houding en bereidheid om een oplossing te vinden waren indrukwekkend. Ze slaagden erin om het probleem met het tekort op te lossen door het product via een andere leverancier te regelen, wat resulteerde in een aanzienlijk versnelde levering. Gedurende het hele proces hielden ze me op de hoogte en boden ze vriendelijke, begripvolle en professionele ondersteuning. Deze ervaring benadrukt hun commitment aan klanttevredenheid en bevestigt mijn vertrouwen in hun diensten.
AlgemeenNa een korte pricewatch analyse de meeste spullen voor mijn nieuwe game PC bij Megekko gekocht: een Moederbord, videokaart, processor, voeding , SSD en casefans. De case, CPU koeler en RAM was elders beter geprijsd. Het is toch altijd spannend om zoveel geld uit te geven en dan te hopen dat het goed verpakt wordt en veilig bezorgd. De verpakking was echter uitstekend, de bezorging idem. Netjes op tijd, goed verpakt. Ik geef Megekko 5 sterren voor de prijs/kwaliteit en algemene ervaring.
VerzendingGoed verpakt, aangetekend verstuurd. Enig nadeel: "je pakket wordt bezorgd tussen 08.30 en 21.30.. Of je even thuis wilt blijven.
AlgemeenOverzichtelijke website en alles wordt makkelijk aan je winkelmandje toegevoegd. Ze zijn transparant over hun levertijden welke je gemakkelijk op de productpagina zelf kan zien of tijdens het afrekenen. Heel fijn dat je zelf ook een later tijdstip van levering kan kiezen!
VerzendingAltijd op dezelfde dag verzonden en de volgende dag in huis. Soms is een product toch niet op voorraad, maar dan is de klantenservice er om het artikel om te wisselen of de voorradige producten al te versturen. Je kan zelfs aangeven of je een voorkeur hebt voor PostNL of DHL.
KlantenserviceWanneer ik een vraag of probleem heb wordt ik bijna direct te woord gestaan. Super vriendelijk en nooit geen problemen mee gehad. Ze denken graag met je mee en dat laten ze zien!
AlgemeenWebsite
Uitstekende website/webshop om producten te vergelijken en specificaties uit te pluizen. Zeer overzichtelijke layout en daardoor mijn favoriete site om rond te neuzen naar nieuwigheden.
Boven alle verwachting!!!
's Avonds besteld (in slecht een paar efficiënte klikken) en de volgende dag om 14u alles reeds ontvangen in België. Zeer adequaat ingepakt en nergens zelfs maar een deukje of schart, ondanks de ruwe behandeling van de koerierdienst.
Zeer tevreden.
AlgemeenAl het aankoopproces verliep zeer soepel. Ik kocht al mijn computerapparaten en randapparatuur in deze winkel, inclusief het computerscherm en alle configuraties in de console. Ik kocht ook een nieuwe Asus mesh router voor een betere gaming ervaring, en alle producten die ik nodig had kunnen worden gezocht. De prijs en betaling kunnen ook snel worden verzonden en geleverd!
De service houding was ook erg goed, en ik had veel problemen tijdens het proces, het personeel antwoordde geduldig en gaf me oplossingen!
Het vervoer is ook erg geweldig. Het duurt ongeveer drie dagen om er te komen. Het duurt niet lang om te wachten.
KlantenserviceDe service van klantenservice en personeel is ook zeer ijverig in hun werk, en ze nemen dingen zeer serieus
AlgemeenSuper vlot kunnen bestellen, enorm tevreden van aanbod! Als business klant zou het echter ook wel interessant zijn om een optie "Betalen via overschrijving" te hebben. De limieten die Bancontact toelaat, zijn niet altijd bevorderlijk
Alles zat goed ingepakt, alle dozen kwamen goed aan. Het materiaal in de dozen is in de vele bestellingen die ik al gedaan heb altijd vlekkeloos toegekomen - chapeau!
KlantenserviceAltijd super snel antwoord tijdens kantooruren. Bij ieder probleem, staan ze meteen voor je klaar. Stukken wisselen, zaken annuleren en vervangen, problemen op de webshop bekijken (zelfs via 2nd line helpdesk) ... Ze staan voor je klaar bij Megekko!
AlgemeenOverzichtelijke website maar enorm aanbod. Ik zocht een nieuwe kast (lian li O11 Vision) en deze was op voorraad. Op vrijdag besteld (20:32) en zaterdag geleverd! top!
VerzendingHad de producten snel nodig, is goed binnen gekomen, vrijdag besteld zaterdag in huis: top!
AlgemeenProducten waren leverbaar en prijzen waren ook scherp. De IP-camera en POE injector waren goed betaalbaar. Omschrijving van functies waren duidelijk.
VerzendingBinnen 1 dag werd de bestelling geleverd. Keurig verpakt en netjes afgeleverd. De bezorger leverde het netjes af.
AlgemeenRegelmatig aanbiedingen op diverse producten, mogelijkheid om producten te vergelijken en om op te slaan om later nogmaals te bekijken.
VerzendingProduct komt volgende dag indien voor bepaalde tijd besteld, ook enkele opties voor aangepaste bezorgtijden.
AlgemeenNadat ik de keuze heb laten vallen op mijn PC, zag ik ook nog eens de supersnelle levertijden! Alles verliep soepel en ben erg tevreden met mijn keuze (gebruik het voor gaming).
VerzendingSupersnelle verzending! Ik was verbaasd dat ik mijn PC al de volgende dag zou krijgen. geweldig!
KlantenserviceAltijd te bereiken bij eventuele hulp. Mijn vragen werden altijd snel beantwoord. geen klachten hierover.
AlgemeenProduct snel gevonden, bestelproces verloopt moeiteloos, en het enthousiasme spat er letterlijk vanaf (in de positieve zin): het was zelfs de volgende dag al in huis.
En vaak is Megekko de goedkoopste shop die veel ook nog op voorraad heeft. Amazon is altijd een dingetje maar daar bestel ik sowieso liever niet. Ik gun het de Nederlandse shops meer, en daarom doet Megekko het goed: als ik iets zoek dan is het 99% van de tijd op voorraad. Én voor een redelijke prijs.
Snel verzonden. Verschrikkelijk snel zelfs. Had een ventilator voor mijn NAS besteld, die wilde ik in het weekend gaan monteren, of de volgende week wanneer hij binnenkwam. Gezien ik later op de donderdag had besteld, verwachtte ik hem zaterdag of dinsdag ergens. Maar nee hoor: vrijdag was 'ie binnen.
Tevens te danken aan PostNL. Hoeft voor mij niet zo snel, maar alsnog een dik compliment hiervoor.