Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPrima winkel, vaak ook prima prijzen in verhouding. Website werkt goed, direct bij afhaalpunt laten bezorgen is mogelijk. Tot nu toe nog geen contact met klantenservice nodig gehad.
VerzendingGratis verzending. De behuizing was helaas slechts in de enkele doos van de behuizing zelf geleverd, kan een keuze zijn. Verder prima!
Retour is wel betaald, maar dat is ook beter voor milieu.
AlgemeenHet was makkelijk mijn top producten te bestellen via de website. Altijd snelle leveringen bij Megekko.
VerzendingAlles is keurig en op tijd geleverd. De producten waren goed verpakt.
KlantenserviceGoede klanten service over een vraag van mijn producten en levertijden.
AlgemeenOverzichtelijke site, efficient bestelproces, weinig op aan te merken. En de prijs zat goed
AlgemeenEen fantastische website met topprijzen!
Megekko is zonder twijfel één van de meest overzichtelijke en prettige webshops die ik ben tegengekomen. De site is ontzettend gebruiksvriendelijk: alles is logisch opgebouwd, categorieën zijn duidelijk, en je vindt razendsnel precies wat je zoekt. Of je nu op zoek bent naar pc-onderdelen, randapparatuur, gadgets of accessoires, het assortiment is enorm en zorgvuldig samengesteld.
Wat Megekko direct onderscheidt, zijn de zeer scherpe prijzen. Het is gewoon fijn om rond te kijken en te zien dat alles eerlijk geprijsd is, vaak zelfs goedkoper dan bij andere grote webshops. Daarnaast werkt de zoekfunctie uitstekend en zijn de productpagina’s helder, compleet en voorzien van veel nuttige informatie. Dat maakt vergelijken en beslissen een stuk eenvoudiger.
Ook de manier waarop de website is vormgegeven verdient lof: strak, snel, overzichtelijk en zonder onnodige poespas. Alles voelt efficiënt maar toch uitnodigend — precies zoals een moderne webshop hoort te zijn.
Kortom: Megekko is een prachtige, superhandige en perfect ingerichte site met uitstekende prijzen. Alleen al het gebruik van de website geeft vertrouwen en maakt het een plezier om hier rond te struinen. Absoluut 5 sterren!
Ik heb nog niks besteld, maar ben er zeker van dat ik binnenkort een hele game pc- configuratie ga bestellen, door de fantastische prijzen & wetende dat de klantenservice ook fantastisch is.
KlantenserviceIk heb zelf nog geen contact gehad met de klantenservice via mijn account, maar wel ooit de communicatie tussen een vriend en Megekko meegelezen, en deze was fantastisch.
AlgemeenIk zocht een nieuwe desktop PC.
Na een zoektocht op internet op basis van mijn specificaties kwam ik voor de voordeligste prijs bij Megekko uit.
Daar ik in het verleden al eens eerder bij Megekko had besteld en tevreden was, dus weer bij Megekko gekocht.
Product was op voorraad en werd de volgende dag bezorgd.
Product zat in stevige verpakking.
AlgemeenIk bestel nu al jaren bij Megekko in Breda en elke keer word ik gevraagd een review te schrijven voor een prijs of iets dergelijks en eerlijk doe ik het nooit (win überhaupt toch nooit iets haha)
Maar goed deze keer schrijf ik er wel eentje...
Ik heb weinig aan te merken aan de service van Megekko, het gaat altijd goed!
Enige wat ik wel jammer vind is dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn, soms zou dat toch wel handig zijn voor wat vragen voor je iets besteld.
De beschrijvingen op de website zijn altijd correct en levertijden kloppen meestal ook, mits dat iets van een leverancier moet komen, dat kan soms iets langer duren dan aangegeven op de website, maar vermoed dat als er een vertraging is dat het dan aan de voorraad en lever snelheid van een leverancier ligt, Megekko houd je wel netjes op de hoogte via je account en mails.
Ik heb nog nooit een garantie geval gehad (even afkloppen), maar hier door kan ik niks vermelden hoe hun aftersales verloopt.
Prijzen van Megekko zijn ook zeer scherp en veelal gelijk en soms goedkoper dan de concurrentie.
Ik hoop dat Megekko deze service, kwaliteit en betrouwbaarheid nog jaren kan behouden, was al een vaste klant en misschien helpt deze review nieuwe "klanten" hun wat gerustheid te geven als ze wat bij Megekko aankopen.
Mvg.
Levering meestal met PostNL, soms met DHL (geen fan van deze bezorg dienst)
Overal verlopen de leveringen altijd vlot en 99 van de 100x is het daadwerkelijk de volgende werkdag in huis!. Top!
AlgemeenBestellen ging vlot en zonder gedoe. Alles was makkelijk te vinden, duidelijk geprijsd en afrekenen verliep snel en betrouwbaar. Kortom, een perfecte ervaring van begin tot eind.
VerzendingDe levering was snel en stipt. Het pakket was zeer zorgvuldig ingepakt, echt met aandacht. Alles kwam in perfecte staat aan en de bezorger was bovendien erg vriendelijk. Een volledig stressvrije ervaring.
AlgemeenZondagmiddag Seagate 12 TB HD besteld, maandag geariveerd. Was echt een nieuwe schijf en geen Nepschijf met geresette SMART data. Echt nagelnieuw en 0 fouten in SMART en FARM. Direct besloten een 2e schijf te kopen. Die was jammer genoeg op maandag € 30 duurder, dus toen andere schijf maar elders gekocht (ook 100% nieuw en geen oude serverfarm schijf)
VerzendingVerzending was keurig op tijd en schijf was goed verpakt
AlgemeenRecent heb ik besloten om een home server te bouwen, en tijdens mijn zoektocht naar verschillende onderdelen kwam ik meerdere keren bij Megekko uit. Mijn eerste bestelling was een CPU, omdat ik via Tweakers tot de conclusie kwam dat zij de beste prijs hadden. Toen ik later andere onderdelen nodig had, kwam ik terug bij Megekko vanwege de positieve ervaring.
VerzendingAl mijn bestelling zijn snel en op tijd geleverd. Mijn laatste order plaatste ik op zondag en deze werd de maandag erop geleverd!
Algemeenmakkelijk bestellen, snelle service, goed geregeld, netjes mails over de bezorging.
product voldoet aan de verwachting. duidelijke website...helemaal prima
niet mijn eerste bestelling bij Megekko. ik ben tevreden
snelle service, goed geregeld, netjes mails over de bezorging. prima hoor
zondag besteld, maandag in huis
AlgemeenIk heb over 10 jaar verschillende bestellingen geplaatst bij Megekko en alleen maar goede ervaringen gehad.
Nooit een probleem gehad, alles is altijd soepel verlopen.
Hebben vaak ook goede prijzen, dus ik bestel hier heel graag.
Zaterdag besteld, maandag lag het klaar bij het afhaalpunt, precies zoals aangegeven.
Ook heel fijn dat je direct ervoor kunt kiezen om het naar een afhaalpunt te brengen. Dit werkt veel fijner dan het in de tussentijd proberen te regelen via de koerier in een heel nauw tijdslot.
AlgemeenSuper snel geleverd, 2x aparte bestelling, volgende dag in huis.
Iets op voorraad is, dus echt de volgende dag in huis.
Goed verpakt, geen half werk.
Alles strak, precies op maat, tot in elk detail naar wens.
Prima service, makkelijke site, en jij… helemaal klaar voor de volgende bestelling.
Je klikt op “bevestigen”, het schermpje knippert even en hup, daar staat het al in je winkelmandje
AlgemeenDe website is goed overzichtelijk op een mobile telefoon. Kan goede filters instellen en ook producten makkelijk vergelijken. De betaling van mijn product ging via iDeal en dit is zoals je verwacht. Krijg een factuur netjes opgestuurd via de mail zodra jouw bestelling is verzonden. Ik kijk vaak eerst even bij Megekko voor mijn bestelling van computer onderdelen vanwege de prijs en snelle levering.
VerzendingHet artikel was goed ingepakt. Kan beter als je af en toe ziet hoe pakket bezorgers soms omgaan met pakketten. Bij Megekko kan de inhoud nog al duur zijn als je na gaat wat een nieuwe videokaart kost.
AlgemeenDat je een SSD koopt die defect gaat binnen 100 uur gebruik, dat kan gebeuren. Dat je dan bijna 2 maanden na terugsturen pas bericht krijgt, dat kan ook nog.
Dat het bericht is: Goed nieuws! De fabrikant ruilt je product om voor een nieuwe, LIJKT goed nieuws, maar is dat natuurlijk niet als je een op alle vlakken inferieur product teruggeeft voor het gekochte veel betere product.
Als je dan als klant daarop scherp bent en daarop reageert door te mailen, dat de vervanger QLC i.p.v. TLC heeft, geen cahce i.p.v. 2GB cache, langzamere snelheden, een fractie van de te verwachten levensduur, 3 jaar garantie i.p.v. 5 enz. enz. , dan denk je dat daarmee iets gebeurt.
Je belt er ook nog maar eens achteraan, om de nog niet verstuurde inferieure SSD tegen te houden. Je geeft ze ook aan dat ze een ander -qua specs wel vergelijkbaar- product op mogen sturen. Je reikt ze letterlijk hun eigen oplossing aan.
Je belt nog een 2de keer, om te vernemen dat ze idd toch het inferieure ding toesturen. Als je vraagt hoe je het 'proces' wel tot een goed einde kan brengen, dan weten ze het op de klantenservice ook niet.
Megekko: vast een prima Toko als het goed gaat. Als het fout gaat dan ga zelf je heel druk zijn om het opgelost te krijgen.
Mensen op de klantenservice zijn vriendelijk, maken excuses en begrijpen wat er allemaal niet klopt - beamen dat ook-, dus geen persoonlijke boosheid ofzo, maar de afhandeling is waardeloos!
Niet geaccepteerde producten ter vervanging worden toch verzonden, ondanks duidelijke en tijdige mail en telefonisch contact met klantenservice.
De processen bij Megekko stop je niet zomaar blijkt, ook als men weet dat ze niet kloppen.
Vriendelijke mensen die excuses aanbieden, maar ze zijn niet in staat het proces tot een fatsoenlijk goed einde te brengen.
Wachttijden aan de telefoon van 45 minuten voordat je iemand spreekt. Mailen heeft ook geen zin.
Niets tegen de mensen zelf dus, maar wel tegen het starre systeem waardoor deze mensen niet op kunnen lossen.
AlgemeenPrima webshop. Snelle verzending en had het binnen een dag in huis. Had eerder eigenlijk het gevoel dat het meer een soort dropshipper was, maar dit was een hele goede ervaring. Zeker aan te raden
VerzendingSuper snelle levering. Goed verpakt en vandaag besteld inderdaad morgen in huis.
AlgemeenIk heb al meerdere dingen besteld bij MeGekko, harde schijven, intern en extren, monitor en videokaarten. Dat laatste steeds een stapje groter en duurder. Vanaf de betaling word je op de hoogte gehouden van het verzendproces. Mijn laatste bestelling, een nVidia videokaart heb ik moieten retourneren omdat dat ding te groot was voor mijn kast. Niet goed gelezen. Retour aangemeld op de websoite en de dag erna een mailtje ontvangen hoe en waar de retour naar toe moest.Ook dat gaat probleemloos. Zonder vragen of ander gezeur.
AlgemeenIk had perrongeluk bij megekko een verkeerde type monitor besteld. Dus wilde mijn bestelling annuleren. Feilloos! gewoon feilloos. Ik hoefde simpelweg een mailtje te sturen en zelfs in het weekend binnen een paar uur al een reactie. Zonder enige moeite de bestelling geannuleed.
Qua klantenservice heeft megekko het echt goed voor mekaar!
Nieuwe monitor is netjes aangekomen, werkt volledig zoals toebehoren en is binnen 1 werkdag al aangekomen als je voor 2230 bestelt.
KlantenserviceHelemaal geweldig zoals ik hier eerder al had gezegd. Ze staan open tot vele opties en reageer ongelooflijk snel ten opzichte van andere webwinkels.
AlgemeenIn de afgelopen jaren al aardig wat bestellingen geplaatst en het gaat altijd goed. Prima website, scherpe prijzen en snelle levering. Recentelijk voor het eerst iets teruggestuurd en ook dat verliep goed, dus inmiddels wel 5 sterren verdiend.
VerzendingVerzending gebeurt altijd volgens planning en zeer voorspoedig. Enige mogelijke minpuntje is dat grote onderdelen vaak zonder extra "omdoos" verzonden worden waardoor duidelijk zichtbaar is wat er in zit, dat zou een risico kunnen zijn.
KlantenserviceLaatst voor het eerst iets geretourneerd en dat verliep ook naar verwachting. Het ging om een monitor die niet beviel. Om het product te kunnen beoordelen heb ik wel de folie van het scherm afgetrokken, en dit bleek nadien niet goed terug te plaatsen. Ik had even de vrees dat dit een bezwaar zou zijn bij het retourneren, maar dat bleek niet het geval. Het volledige aankoopbedrag stond binnen enkele dagen weer op mijn rekening.
AlgemeenPas op met deze webshop! Playseat van €1660,77 besteld. Nooit geleverd.
Toch zeggen Megekko en Dynalogic dat er is afgetekend. Die handtekening is niet van mij. Geen ID-check, geen buren, geen pakket.
Ik heb alles geprobeerd: contact, onderzoek, oplossing gevraagd.
Niets. Megekko weigert te helpen en schuift de verantwoordelijkheid af.
Het voelt alsof je je geld kunt oprollen zodra er iets fout gaat bij de bezorging.
Mijn ervaring:
Dure bestelling kwijt
Geen ondersteuning
Geen oplossing
Waarschuwing: Bestel hier géén dure producten. Als er iets misgaat, sta je er helemaal alleen voor.
Pas op met deze webshop! Playseat van €1660,77 besteld. Nooit geleverd.
Ik heb alles geprobeerd: contact, onderzoek, oplossing gevraagd.
Niets. Megekko weigert te helpen en schuift de verantwoordelijkheid af.
AlgemeenIk had voor het weekend een artikel nodig, om 20:30 besteld en de volgende dag binnen. Top service!
VerzendingBinnen 1 dag mijn bestelling binnen. Dit had ik niet verwacht gezien ik het product om 20:30 besteld had. Echt top!