Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAl met al tevreden met Megekko. Alleen de leverproblemen met PostNL en de coil whine van mijn gpu zijn minpuntjes (dit kan nog opgelost worden met Megekko).
AlgemeenWas niet de goedkoopste maar wel een van de goedkoopste, toch besteld omdat ik goede ervaringen heb met Megekko.
's Middags besteld, de volgende dag bij het PostNL punt, top!
Verzending was snel, echter springt de website bij pakketlocaties elke keer op de dichtstbijzijnde punt, de Mediamarkt waar je dus dik een kwartier staat te wachten totdat ze je helpen. Zou fijn zijn als de website de keuze onthoudt.
AlgemeenOndanks dat er een kans bestaat een prijs te winnen verdient Megekko een eerlijke review
VerzendingSnel besteld, ontvangst bevestiging, track en tracé en volgende dag geleverd
KlantenserviceVorig jaar een coolmaster gametoetsenbord €30 gekocht die het helaas niet meer deed.
Maar nog wel garantie.
Megekko weet wat Service is zowel aan de telefoon als ook per mail.
Toetsenbord is terug naar de leverancier en mijn geld binnen no time terug.
Nu wederom bij Megekko besteld en nu voor een Cherry toetsenbord gekozen.
AlgemeenNu 5 keer beteld bij dit bedrijf , altijd de volgende dag in huis gehad zoals omschreven , afterparty werkt uitstekend , moest ook een keer wat terug sturen wegens verkeerd besteld , ook hier keurig gegaan. Ik heb voor de retour contact opgenomen via de mail en had binnen 2 uur een antwoord terug , al met al keurige service , en ben zeer tevreden , wat ik gaaf vind wat niemand doet is dat ze een streaming hebben die gewoon leuk is , daardoor is de interactie met de klanten er is , en zie je ook wie het zijn , en daarnaast zijn ze goedkoper dan de rest wat ook een voordeel is.
VerzendingSnel geleverd , zoals omschreven op de website , en dat is wat je wil. Wat ik nog een verbetering zou vinden is dat je het dezelfde dag in huis heb , verder prima en bestel zeker de volgende keer weer hier.
KlantenserviceZe hebben geen telefoon , maar mail , maar op de mail word snel en goed gereageerd , en ze doen wat er in de mail gezegd word , in mijn geval een retour ivm dat ik toch een ander wou hebben , en dit was geen enkel probleem en snel geregeld.
AlgemeenMakkelijk te navigeren website met veel informatie. In mijn ervaring alleen maar kwaliteitsartikelen en een hele ruime keuze. Ook vaak scherp geprijsd met goede aanbiedingen.
VerzendingDe volgende dag al geleverd. Alles is netjes aangekomen wat bij andere partijen nog wel eens te wensen overlaat. Alles is ook op tijd geleverd.
KlantenserviceI.v.m. afwijkende leveringswensen contact opgezocht met de klantenservice via mail. Binnen een half uur had ik al antwoord. Al mijn vragen zijn direct en goed beantwoord en de levering is naar mijn wensen veranderd. Ondanks dat componenten nu los worden geleverd werden er geen extra verzendkosten in rekening gebracht! Dit is waarom ik altijd bij Magekko koop.
Super vriendelijk en snelle service. Zeker een aanrader!
AlgemeenNadat een capacitor het begaf in mijn voeding (NZXT C1200 v2) contact opgenomen met de klantenservice van Megekko. Ze gaven aan dat ik de kapotte voeding moest retourneren en dat er daarna eventueel zou worden gekeken naar andere onderdelen mocht er meer kapot zijn gegaan. Ik kreeg al snel een vervangende voeding binnen en gelukkig werkt alles gewoon weer. De klantenservice reageert overigens ook erg snel. Top winkel en top service!
VerzendingDuidelijke communicatie en levertijden. Goede (en leuke) verpakking. Meerdere bestellingen geplaatst en allemaal op tijd geleverd.
KlantenserviceReageren snel en adequaat. Bieden passende oplossingen en denken graag met je mee. Top service!
AlgemeenPc case besteld omdat die hier de laagste prijs had en in het verleden wel eerder wat besteld.
VerzendingVerzending heel snel zondag avond rond 20 uur besteld lag maandag rond 13 uur bij het afhaalpunt in de buurt.
AlgemeenGewoon probleemloos zoals het eigenlijk hoort. Het was een mooie aanbieding,
het bestelproces was eenvoudig, waarna een snelle levering volgde, prima kwaliteit.
Ook dit allemaal prima in orde. De volg code kwam snel na de bevestiging van de verzending en het ophalen op het afhaalpunt verliep ook prime. Netjes verpakt.
AlgemeenEr valt weinig toe te lichten als alles gaat zoals je het zou verwachten bestellen en betalen gaat super makkelijk. Er wordt precies geleverd wat er besteld is en binnen de aangegeven tijd. Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Uit een eerdere ervaring weet ik ook dat retourneren van producten heel makkelijk gaat en er niet moeilijk over wordt gedaan. Deze retouren worden ook snel afgehandeld. Kortom ik ben een erg tevreden klant.
Mijn bestelling is ontvangen binnen de (op de site) aangegeven tijd en ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De producten waren zorgvuldig verpakt in een grote doos met het nodige opvulmateriaal tegen schuiven en dergelijke.
KlantenserviceEnige ervaring die ik heb is het retourneren van een product waarover ik van gedachten ben veranderd (lees: besteld maar eigenlijk niet nodig had). Dit was geen probleem (mits binnen de wettelijke bedenk tijd) en de retour werd ook snel en zorgvuldig afgehandeld.
AlgemeenHad een kabeltje nodig voor mijn monitor, makkelijk gevonden, goede prijs en ook nog snel bezorgd. Gewoon simpele dingen goed doen is altijd fijn.
Erg tevreden!
Was simpelweg erg goed gedaan, kon door de brievenbus. Zat goed verpakt dus niet het idee dat het snel kapot kon gaan of kapot was gegaan bij verzending.
AlgemeenBestel al jaren mijn PC spullen bij Megekko, veel spullen en vaak iets goedkoper dan de concurrentie.
VerzendingDe verpakking is altijd zeer goede gedaan, tot heden nog geen klachten hierover en is bovendien snel bezorgd
KlantenserviceDe klantenservice is uitstekend en wat helemaal mooi is als je inlogt en bij je reeds bestelde producten gaat kijken, kan je in 1 oogopslag zien of er nog garantie op zit.
Pas geleden geheugen modules terug gestuurd, omdat deze kapot waren, inloggen en retour aanvragen en een dag later heb je de verzendlabel al in de mail .
AlgemeenProducten zijn makkkelijk te bestellen, je wordt snel geinformeerd over de levertijden en de producten worden snel aangemeld bij PostNL.
VerzendingLevering is keurig op tijd bij PostNL aangeboden en afgegeven en vervolgens naar verwachting afgeleverd.
AlgemeenBestellen verliep goed. Bestelling snel geleverd via postnl. Prettig om te bestellen bij shop met goede ratings.
VerzendingLevering een dag later ivm koningsdag. Dit is logisch ibm feestdag.
Algemeenhet was goed bezorgd en ik heb al goeie ervaringen bij megekko. Ze hebben ook hele snelle verzending en zijn ook heel goed in adverteren
AlgemeenBestellen bij megekko is geen enkel probleem. Dat deed ik al jaren en alles kwam altijd snel en goed verpakt aan. Nu ik een keer de klantenservice nodig heb gehad ga ik nooit meer bestellen bij deze winkel. Er wordt slecht gecommuniceerd, product wordt zonder mijn toestemming ter reparatie aangeboden aan de fabrikant. Nadat dit niet het probleem heeft opgelost wordt er geen alternatief aangeboden. Mijn vragen en opmerkingen worden genegeerd. Ondertussen is er nog geen oplossing.
VerzendingPrima, producten zijn goed verpakt en snel binnen. Geen problemen mee gehad.
KlantenserviceGaan niet in op klachten en vragen. Werken hun eigen riedeltje af zonder de klant daarbij te betrekken of toestemming te vragen.
AlgemeenVia Tweakers een product uitgezocht op basis van reviews en bij de pricewatch zag ik Megekko staan met goede reviews en een van de goedkoopste prijzen. Via de pricewatch kwam ik direct op het goede product aan en heb deze meteen besteld wat allemaal goed verliep, 2 dagen later had ik het product binnen (dit kwam voor mij beter uit, maar is niet wat ze beloven), weliswaar in een veel te grote doos maar goed dat komt wel vaker voor. Voor de rest was het duidelijk door middel van mails wanneer het product zou binnenkomen en is de algemene ervaring goed.
VerzendingDe levering was redelijk standaard vergeleken met andere webshops. Je krijgt meerdere mails met onder andere de track en trace link van PostNL waarin je een indicatie hebt van wanneer het pakket geleverd wordt.
AlgemeenIk was al een tijdje op zoek naar een plek om een bestelling te plaatsen voor mijn build, die ik momenteel in elkaar aan het zetten ben. Via Tweakers heb ik prijzen en reviews van winkels vergeleken en overal was het altijd Megekko met goede en concurrerende prijzen en een snelle en veilige levering. De eerste bestelling heb ik al ontvangen, hoewel ik één onderdeel heb teruggestuurd (door mijn fout, ik had niet gekeken hoe het bij de anderen zou passen). Maar zelfs dit was heel snel geregeld en morgen heb ik de vervanging in huis en kan ik verder bouwen.
Kortom, een aanrader, ik heb een collega van mijn werk overtuigd om alles bij Megekko te bestellen, omdat hij zich zorgen maakte over verschillende verkopers op andere sites, maar ook hij wacht op een levering van Megekko. Ik ben van plan om over twee maanden nog een bestelling te plaatsen waarbij ik een videokaart en monitor zal bestellen om mijn bouw af te maken ☺️
Alles is heel snel en klantgericht, binnen 2 uur kreeg ik een brief dat alles was verzonden. Alle onderdelen waren goed verpakt en beschermd om schade tijdens de levering tot een minimum te beperken
KlantenserviceIk vroeg om hulp bij een retourzending. Ten eerste werd alles snel verwerkt en ten tweede beantwoordden ze snel en professioneel al mijn vragen, want ik moest een sticker maken zodat de bezorgdienst alles terug kon bezorgen. Ik ben tevreden
AlgemeenMegekko is al enige tijd zo'n webshop waar ik mijn spulletjes haal. Het hoeft niet de goedkoopste te zijn in de Pricewatch, als hij maar in de top 3-5 zit. Ook dit keer was een Lenovo laptophoes daar niet het allergoedkoopst, maar voor een euro kies ik dan voor zekerheid.
De website is overzichtelijk, al vind ik producten meestal via de Pricewatch.
De levering was snel, sneller dan voorspeld zelfs, op zondag na Koningsdag werd hij bezorgd. Idioot grote doos eromheen, maar dat zijn van die logistieke beslissingen die ik niet begrijp...
AlgemeenDe bestelde producten zijn zeer snel bij mij aangekomen en waren goed beschermd tegen beschadiging. We zijn tevreden met onze aankopen
AlgemeenMegekko staat steevast in de top 3 van laagste prijzen. Daarbij zijn de producten ZEER snel verzonden. Namelijk voor 10 besteld de volgende dag n huis.
De producten zelf zijn gewoon van goede kwaliteit. Ligt er natuurlijk ook aan wat je zelf besteld :-) Maar als je hulp nodig hebt is dat ook beschikbaar.
Ik snap niet hoe ze het voor elkaar krijgen maar voor 22:00 besteld is om 12:00 hier in huis de volgende dag. Wat wil je nog meer.