Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenSuper bedrijf.
Heb meerdere keren op Megekko besteld van mijn compleet nieuwe PC, monitoren tot een klein kabeltje die eigenlijk alleen Megekko had.
Megekko heeft enorm veel producten voor een goeie prijs en natuurlijk de voor 22:30 besteld morgen in huis wat ik vooral super fijn vind.
Toen ik mijn nieuwe PC had besteld was ik wel een beetje zenuwachtig aangezien de bezorgdienst die het pakket zou brengen niet zulke goeie reviews had.
Gelukkig was dit goedgekomen zonder problemen.
Bij de wat kleinere bestellingen (kabel, monitor) die werden bezorgd door PostNL of DHL heb ik niets op aan te merken snel ingepakt door Megekko en snel geleverd door de bezorgdiensten.
AlgemeenZeer betrouwbaar en breed aanbod van computeronderdelen, veelal tegen een scherpe prijs.
Belangrijkste verbeterpunt tov de grootste webwinkels is het betalen van de verzendkosten voor de klant indien product retour gestuurd moet worden. Waarschijnlijk is dit een bewuste afweging, maar voor de klant een nadeeltje.
goed verpakt verzonden met postnl met track en trace. Zelfde dag verzonden, ondanks in avonduren besteld.
Acceptabele verzendkosten wat motiveert om meerdere dingen samen te bestelen
Sommige concurrenten hebben echter geen verzendkosten.
AlgemeenIk had een scherm gekocht bij Megekko dat helaas telkens problemen vertoonde. De klantenservice heeft mij echter uitstekend geholpen met snelle reacties en goede oplossingen.
VerzendingIk heb het scherm een paar keer heen en weer moeten sturen, zonder dat ik hiervoor hoefde te betalen. Alles werd altijd snel verwerkt en ik ontving alles ook weer snel terug.
KlantenserviceKlantenservice reageert snel, is erg vriendelijk en behulpzaam en komen met goede oplossingen.
AlgemeenIk bestel regelmatig bij Megekko voor zowel de kleine als grote aankopen, het aanbod is prima en de prijs ook zeer schappelijk.
De website is prima ingedeeld en overzichtelijk, alleen de filter opties bovenin werken niet altijd lekker op de mobiele versie van de site en andere punten daar kan nog wel wat werk in worden verzet.
Tevens als je een wachtwoord manager gebruikt, wordt bij inloggen het vakje e-mail niet herkend, alleen het wachtwoord vakje waardoor telkens inloggen met copy/paste moet.
Proces van betaling is prima, keuze opties genoeg, ook als je ingelogd zit wordt alles al ingevuld zodat je alleen hoeft te betalen.
Megekko levert (voor mij tenminste) de laatste tijd alleen via DHL, hiervoor alleen met PostNL en had daarover ook feedback ingediend, blij dat ze de feedback ten harte hebben genomen.
Levering van deze bestelling is prima gegaan, altijd netjes verpakt zodat het niet al te veel kan bewegen en producten goed overkomen.
AlgemeenMegekko heeft altijd scherpe prijzen en heb voor mijn build veel bekeken en vergeleken. de uitgebreide filters zijn makkelijk om datgene te selecteren en te sorteren op bijvoorbeeld prijs.
de verzending mag van mij gratis, ook al weet ik dat ik dat toch zelf betaal. maar verder een fijne webshop.
goed verpakt en snel verzonden met postnl. met track en trace
AlgemeenGroot assortiment goede voorlichting en snelle verzending. Het was makelijk om mijn bestelling te plaatsen en duidelijke informatie. Enige minpuntje is bij de laatste bestelling DHL (slechte ervaringen ) de bezorging afleverde in plaats van postNL.
VerzendingOndanks meerdere slechte ervaringen met DHL was de bestelling op tijd bezorgd zonder complicaties.gelukkig was de bestelling ook goed ingepakt door de mensen bij megekko.
Klantenservicemijn contact bij eerdere bestellingen van megekko was ik altijd goed geholpen ook in de winkel altijd goede klantenservice ontvangen.
AlgemeenDuidelijk en snel. Het product werkt naar behoren. Informatie over een actie van de fabrikant is ook erg fijn. Die informatie was overigens wel vrij beperkt. Het is nog niet helemaal gelukt maar ik heb er vertrouwen in dat het deze week goed komt.
VerzendingPrima verpakt, op tijd geleverd. Soms vraag ik me af hoe dit zo snel kan zonder extra kosten.
AlgemeenBestelling was makkelijk geplaatst. Site is duidelijk omtrent het product en de verwachte levertijd. Ook het bestel proces verliep makkelijk. Weinig tijd nodig gehad om de bestelling te plaatsen.
VerzendingProduct (HP laserjet) in eigen doos (zonder extra omdoos) verzonden. Wel extra nog dicht getaped met eigen tape. Levering was zoals beloofd de volgende dag via PostNL
AlgemeenNa kort zoeken was ik zo geslaagt AIO vloeistof koeler gevonden en gekocht deze werd zoals ik gewend ben weer de volgende dag bezorgt. Alles werkt zoals verwacht.
VerzendingBezorger heeft het thuis aan de voordeur afgeleverd.
Ben zeer tevrede over deze bezorger.
Hab een product terug gestuurd omdat het stuk was.
Het is netjes opgelost door een nieuwe product van het zelfde merk.
AlgemeenAltijd goede ervaring gehad met Megekko, uitstekende prijzen en goed verpakt, Onlangs de mascotte Tecco gekocht, erg leuk.
VerzendingPaket was goed verpakt en was de volgende dag al in huis.
KlantenserviceMijn ervaring met de klanten service is goed, Ze hebben helaas geen telefoon nummer, maar communicatie via de Email ging in mijn ervaring gewoon prima.
AlgemeenMijn vaste leverancier voor PC-onderdelen en aanverwante zaken. Al jaren en naar zeer grote tevredenheid. Als ik al één minpuntje kan benoemen is dat de standaard verzendkosten die in rekening worden gebracht, hoe groot je bestelling in € ook is. Maar eigenlijk is dat een te verwaarlozen minpuntje. Verder alles top: service, flexibiliteit, administratief, verzending en inpakken.
VerzendingGewoon goed. Voor die standaard verzendkosten kan ik niet een ster minder geven!
KlantenserviceService en flexibiliteit zijn erg goed. Ik krijg snel antwoord op mijn vragen. Geen minpunt te te bedenken.
AlgemeenMegekko heeft een fijne en overzichtelijke site. Fijne webshop met veel betalingsopties aanwezig om uit te kiezen.
VerzendingSnelle levering! Voor 23:00 besteld is ook echt de volgende dag in huis. Verpakking is ook prima in orde met de nodige luchtzakjes om de artikelen te beschermen.
KlantenserviceEen keer ram onder RMA terug gestuurd. Snel en vriendelijk afgehandeld en een nieuw setje ontvangen. Mede hierdoor bestel ik al mijn computer onderdelen bij megekko. En de goede marketing memes op facebook moet ik regelmatig om grinniken 🤭.
AlgemeenOver de jaren meerdere bestellingen gedaan bij Megekko en eigenlijk altijd op voorraad en de verzending is het snelste dat ik tot zover heb meegemaakt. In 99% van de gevallen is het de volgende dag gelijk binnen. Heb tot zover nog geen kapotte spullen ontvangen dus qua service kan ik het nog niet beoordelen maar ten opzichte van andere online bestellingen is Megekko qua voorraad en snelheid absoluut de nummer 1.
VerzendingVandaag bestellen is echt morgen geleverd tenzij anders vermeld op de website. Tot zover klopt dit altijd.
AlgemeenLaatste weken een paar verschillende bestellingen geplaatst, o.a. een Asus router. In alle gevallen kwam de "bevestiging" later op de avond, maar ook in alle gevallen gewoon keurig goed verpakt de volgende dag in huis. Fijne, degelijk webshop!
VerzendingStevig, prima! Met DHL verzonden. Helemaal op tijd, geen klachten over.
AlgemeenDe webshop ziet er netjes uit en overzichtelijk ingedeeld.
Producten zijn makkelijk te vinden en is per categorie ingedeeld.
De informatie over de producten is genoeg om te weten wat je wilt hebben.
Je krijgt een vriendelijke mail dat de bestelling succesvol is ontvangen.
Behandeling van bestelling ging vlot, werd dezelfde avond verstuurd.
Mail gehad met daar in bevestiging & track and trace voor verzending.
De bestelling zat in een stevige doos met de pakbon.
De doos was aan de binnenkant voorzien van lucht gevulde plastic zakjes voor bescherming.
Algemeende bestelling was gemakkelijk geplaatst en scherp geprijsd, daarnaast was de levering de volgende dag al!
Verzendingde levering was precies op tijd zoals aangegven: de volgende dag al
AlgemeenEen samsung oled g9 besteld. Ze hebben 2 versies van de g95 series. Alleen konden ze met niet echt vertellen wat de verschillen waren. Maar dat konden ze bij samsung ook niet.
VerzendingSupersnel geleverd. Vrijdag avond besteld zaterdag al geleverd. Bezorgdienst was ook zeer goed. De track and trace van de gebruikte bezorgdienst was zeer goed.
KlantenserviceHelaas wisten ze de verschillen niet te van de verschillende types niet te beschrijven. Maar dit konden ze bij samsung zelf ook niet.
Algemeenik ben erg tevreden over over mijn bestelling goeie en nette levering keurig op tijd als aangegeven wat wil je meer? ik zal hier meer gaan bestellen in mijn volgende aankopen!
---
die heb ik niet hoeven te benaderen aangezien de bestelling prima verliep
netjes optijd en geen beschadegingen te bekennen niks te klagen!
AlgemeenBestelling was vlot en erg goed. heb contact gehad met Megekko omdat ik hier al eerder wat wilde bestellen toen ook al goed bevallen en nu weer!
VerzendingHet pakketje was erg snel binnen de volgende dag al. goed verpakt en netjes met factuur en al!
KlantenserviceDe klantenservice gesproken en erg tevreden met de oplossing die mij werd geboden.
AlgemeenMegekko is echt top als je op zoek bent naar goede deals. Ze hebben altijd de beste prijzen en leveren supersnel. Als er iets misgaat, regelt hun garantie service het snel en zonder gedoe. Echt een aanrader voor iedereen die techspullen nodig heeft!
VerzendingAltijd snel opgestuurd vanuit Megekko en daarna netjes door postnl of dhl geleverd.
KlantenserviceVele garantie cases positief geregeld via Megekko. Met een een laptop en monitor.