Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik heb een SSD gekocht via Megekko. De volgende dag al ontvangen; hij werkt perfect en ik heb nergens over te klagen.

Was in de pricewatch op zoek naar een vervanger voor een hdd die gecrashed was en zag dat Megekko een model aanbood dat voldeed en goed geprijst was.
Het bestelproces ging soepel, eventueel benodigde extra's (m.n. kabeltjes) waren makkelijk te vinden en hadden een redelijke prijs. Ook fijn was de optie om de bestelling direct af te halen in Breda hoewel ik hier deze keer geen gebruik van heb gemaakt.

De site zelf is overzichtelijk, niet te druk en laadt redelijk snel.

Product kwam stevig verpakt in goede 'bubble wrap' aan (belangrijk aangezien het om een harde schijf ging). Ook de beloofde leveringstermijn is gehaald (hoewel dat voor mij in dit geval minder belangrijk was).

concurrerender prijzen, duidelijke informatieve site met echte voorraad, handige zoekopties met filtering en snelle levering.

snelle levering met zeer degelijke packaging obv. echte voorraad. Wat meer kan je zeggen dan dat Megekko op alle gebieden met vleugje humor gewoon leveren volgens afspraak?

Het vergelijken van producten en bestellen ging er gemakkelijk en de bezorging was ook nog eens snel, heel handig wanneer er iets in je computer kapot is en weer snel aan de gang moet gaan. Het grootste pluspunt vind ik persoonlijk dat ze de betaal optie "iDeal in3" aanbieden. Bijna geen één webshop biedt dat aan. Meer Megekko wel.

De levering van het product was uitermate goed. Ik moest met mijn product en bestelwijze, een 4 cijferige code laten zien aan de bezorger. Dan kan het eigenlijk al niet meer fout gaan.

Ik heb vorige maand bij Megekko een ASUS TUF RTX 5070 Ti in de witte uitvoering gekocht. Bestelproces was duidelijk en eenvoudig. De levering was snel want ik bestelde op zaterdag en de kaart was dinsdag al in huis. Zeer goed en stevig verpakt. Communicatie over de verzending verliep soepel en de productinformatie op de site klopte met wat ik ontving. Al met al een prettige aankoopervaring en ik zou hier zonder twijfel opnieuw bestellen.

De bestelling werd op zaterdag geplaatst en dinsdag geleverd. Ik kreeg duidelijke informatie over de verzending en de levering vond zonder problemen plaats.

Veel artikelen op voorraad , scherpe prijs , snelle verzending naar België.
Goede Nederlandse webshop

Items op stock , dag na bestelling al thuis geleverd ( België )

Het was een snel process en kwam meteen bij mijn aankopen terecht. Ik was blij met hoe efficiënt het was.

Kwam de dag aan dat ik had aangegeven en redt vroeg in de ochtend geleverd bij dhl.

Levering:
De levering is vaak binnen de 48 uur wat zeer snel is, ben hier zeer tevreden over.

verzending:
Alles wordt mooi en voorzichtig verpakt en opgestuurd. Ik heb nog nooit een beschadigd pakketje gehad en alles werkt prima na installatie en zoals ik verwacht.

prijs/kwaliteitsverhouding.
Je hebt bij Megekko verschillende componenten aan verschillende prijzen. Je vind gemakkelijk iets dat je zoekt aan de juiste prijs of soms wel eens goedkoper dan je zou denken wat fantastisch is. Ik heb bijvoorbeeld twee jaar geleden een HDD van 2 TB aan 58 euro gekocht en werkt zeer goed.

binnen de 48 uur geleverd, zeer tevreden over. Soms kom het vroeger dan verwacht wat ervoor zorgt dat ik meteen aan de slag kan met de onderdelen als ik wil.

Snelle levering en uitstekende prijs. Overzichtelijk en groot aanbod. Echte aanrader, al meerdere bestellingen gedaan.

Zondag besteld en volgende dag op maandag geleverd. Netjes verpakt met opvulling tegen schade.

Site was makkelijk te vinden, ze hadden de beste prijs en ook nog op voorraad. Zeer snel geleverd daarover alleen maar lof. Wat ik minder vond is dat mijn harde schijf van 24 TB maar 21.8 TB beschikbaar heeft. Kan natuurlijk zo zijn dat deze daarom goedkoper is maar vind dat toch niet zo prettig.
Maar omdat ik het product meteen nodig had besloten om het toch te gebruiken

Goed verpakt en op tijd. Zaterdag besteld en maandag geleverd. Meestal word het elders dan pas op maandag verstuurd. Top !

Megekko heeft voor mij al meerdere keren uitkomst geboden met een lage prijs, een duidelijk overzicht van de specs en een hele eenvoudige site. De algemene ervaring is ook echt top, de site is leuk aangekleed en het emailcontact duidelijk. Het is ook makkelijk om oude bestellingen terug te vinden.

De levering is echt super snel, zondag besteld, maandag in huis.Mijn andere 2 bestellingen waren ook perfect op tijd afgeleverd.

Het betaal proces ging makkelijk en ik ontving het pakketje al binnen 20 uur de doos was goed verpakt en beschremt👍 megekko is zeker een aanrader

Het kwam snel en goed verpakt en optijd heel blij:)

Ik kreeg snel de mail van de track en trace

Fijne winkel om iets te kopen. Koop history word ook goed behouden in een duidelijk overzicht.

Meer kan je er niet van verwachten, goed verpakte artikelen met een goed ingeschatte leverdag op moment van verkoop.

Mijn ervaring is dat Megekko erg goed kan inschatten wat de levertijden zijn. Ook als het product nog bij een leverancier ligt en een levering dus van te voren duidelijk een langere levertijd heeft.

Erg tevreden!

Duidelijk overzicht op de website, en de artikelen waren degelijk verpakt.

De webshop is erg gebruiksvriendelijk, ik kon makkelijk vinden wat ik zocht en alles was overzichtelijk. De prijzen waren gunstig. Ook de betaling verliep soepel.

Mijn bestelling kwam nettjes op tijd aan. De doos was erg leuk gemaakt en in de binnenkanr was een vulling gedaan zodat mijn onderdeel niet zou geschadigen. Wel was de doos licht beschadigt maar dit vormt gelukkig geen probleem.

Ik wil Tweakers en Megekko bedanken voor de Pricewatch, want zonder jullie had ik nooit zulke leuke deals kunnen scoren. Moederborden, SSDs, voedingen, koeling. Er is altijd wel een goeie deal te vinden. Ik vind het prettig dat verzenden boven de 50,- gratis is bij Megekko. Dat zie je niet veel meer.

Megekko staat er bij mij om bekend dat ze binnen een dag leveren. Zelfs om 21:59 besteld, de volgende avond bezorgd.

Ik heb in het verleden nog wel eens een retour moeten doen en dat ging zonder moeite.

UGreen NAS met extra SSD besteld als vervanging voor mijn 9 jaar oude Synology. Bestelling vlot, levering vlot. Alles is volgens verwachting net als de vorige keren dat ik hier iets bestelde.

Heb een uurtje te laat besteld voor levering de volgende dag, maar het was er gewoon zoals beloofd twee dagen later.

voor een nieuwe laptop de keuze gemaakt op Tweakers. De aanschaf via Megekko verliep moeiteloos, snelle verzending. Ik had nog enige informatie nodig over de garantie, binnen korte tijd had ik al een duidelijk antwoord.

donderdagavond 19:00 besteld, vrijdagochtend 11:00 in huis. En dat anderhalve week voor kerstmis, prima

Duidelijke website, interessante prijzen ondanks het huidige tekort aan elektronische onderdelen. De betaling verliep vlot en de orderopvolging was perfect.

Verzending op dezelfde dag voor levering de volgende dag, goed verpakt.

Wederom een perfecte ervaring. Dit keer een nieuwe Thermalright 850W voeding besteld. Zoals ik gewend ben van Megekko was de levering razendsnel; de volgende dag kon ik al beginnen met inbouwen.

Wat ik zo waardeer is de combinatie van lage prijzen (deze voeding was nergens goedkoper) en de betrouwbaarheid. Geen onnodige nieuwsbrieven in mijn mail, maar wel duidelijke communicatie over mijn bestelling. Voor mij is er geen betere webshop voor computeronderdelen.

De verzending is strak geregeld: mijn bestelling ging binnen één dag op de post en was de volgende dag al binnen. Wat ik ook echt een pluspunt vind, is dat Megekko met meerdere verzendbedrijven werkt. Zo kon ik zelf kiezen welke bezorger voor mij het handigste is. Top!

Je leert een bedrijf pas echt kennen als er iets misgaat. In al die jaren heb ik één keer een probleem gehad met een bestelling, en dat werd door de klantenservice echt 'top notch' opgelost. Snel, vriendelijk en zonder gedoe. Voor mij het bewijs dat ik hier goed zit.

Scorekaart voor Megekko