Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenMijn bestellingen werden heel snel geleverd. Ik had twee keer een vraag (een over de zending, en een over het product) en die werd beide keren heel snel en kundig beantwoordt.
Alles wat werd verwacht was er en er was niets wat echt verbeterd kan worden behalve misschien dat het even duurt voordat je de zoekmachine begrijpt.
Verder is alles gewoon goed.
VerzendingDe levering is snel en het is zeer duidelijk wanneer iets geleverd wordt. Je wordt ook per mail goed op de hoogte gehouden van waar je bestelling op het moment is. Alles is goed ingepakt en komt heel aan. Zoals dat je Harde schijf in 4 laags bubbelplastic is gewikkeld.
Klantenserviceer kwam na een bestelling in beeld te staan dat ik 16,87 korting kon krijgen maar daarvoor moet 15 euro in de maand betalen en dat is gewoon complete onzin.
Bestelling verliep prima, duidelijk op de hoogte gehouden dmv email. Bestelling gedaan op zaterdag ochtend. Maandag met PostNL in huis! Top.
VerzendingPrecies zoals beloofd.
Goede prijs, keu rig op tijd ge le verd aan de deur van daag, geen opmerkingen
VerzendingPrecies volgens planning
KlantenserviceSnelle reactie bij vraag
Bij Megekko een grote "42 monitor aangeschaft, welke 3 werkdagen later werd verzonden op basis van de vooraf aangegeven levertijd (2-3 werkdagen).
VerzendingHelaas was er bij de transporteur (Dynalogic) iets mis gegaan, waardoor op de ochtend van de levering werd aangegeven dat de zending pas de volgende dag geleverd zou worden. Dit kan vervelend zijn als je hiervoor speciaal vrij moet nemen.
Omdat de monitor een defectje had (zie klantenservice) is de monitor door dezelfde vervoerder weer opgehaald. Dit is wel gebeurd op de afgesproken dag.
Het probleem begon helaas bij de levering van de vervangende monitor. Deze zou op een woensdag geleverd worden, maar ook hier gaven ze op de dag van levering een sorteerfout. Kan gebeuren (twee keer achter elkaar, vreemd maar OK). Mijn geduld begon echter op te raken na verschillende mailtjes en belletjes gedurende een week naar de transporteur. Megekko kon hierin verder ook niets betekenen, de monitor stond namelijk al ergens op een depot.
Pas na 12 dagen is de monitor eindelijk geleverd. Voor mij nooit meer Dynalogic, wat een aanfluiting.
De monitor had helaas een vlekje achter het LCD paneel van ongeveer 5 a 6 pixels. Megekko gaf eerst aan dit zelf af te handelen met Dell, omdat dit sneller zou gaan. Helaas gaf Dell aan dat het een Duitse monitor betrof en zij in dat geval alleen een refurbished scherm konden leveren ter vervanging. Aangezien ik hier niet mee akkoord ging heb ik met Megekko afgesproken het scherm naar hun terug te sturen.
In eerste instantie moest ik het opsturen zelf regelen, maar gezien het formaat van de doos hebben zij het ophalen geregeld.
Het scherm is redelijk snel door Megekko gecontroleerd (binnen enkele werkdagen) en vervolgens hebben ze direct een nieuwe opgestuurd. Helaas duurde de levering hiervan wat langer, maar hier konden ze verder ook niet veel aan doen.
Bestelling, levering en betalingen liepen allen vlot en vlekkeloos. 14 uur besteld, 's avonds werd bestelling al verzonden.
Top service, snelle leveringen, zelfs op maandag wanneer je in het weekend besteld! Mail contact verloopt vlot. Aanrader.
Erg makkelijk te bestellen, zonder dat een account noodzakelijk is. Ook hebben ze een breed assortiment.
VerzendingOndanks alle gekte op dit moment een supersnelle levering.
Supersnel geleverd! Erg tevreden met Megekko! Alle producten op voorraad en de volgende dag in huis.
Makkelijk besteld, goede voorraad status en scherpe prijs. Bestel vaak bij ze als ik meerdere dingen nodig heb.
VerzendingVandaag besteld is ook morgen in huis!
Twee Canon rugzakken besteld, teneerste waren ze hier het voordeligst, ten tweede perfect geleverd op afgesproken datum. Perfect dus. Zou wel leuk zijn als verzendkosten komen te vervallen boven een bepaald bedrag.
VerzendingGoed verpakt en op juiste datum afgeleverd.
Afgelopen week alle onderdelen voor mijn nieuwe pc besteld bij Megekko.
Voor de meeste onderdelen was Megekko (bijna) de goedkoopst en snel leverbaar.
Producten zijn onbeschadigd afgeleverd op de afgesproken datum, ik heb geen ervaring met de klantenservice.
Ik bestel graag weer bij Megekko.
6 computer onderdelen besteld:
- AMD Ryzen 7 1700
- Corsair RM650x
- MSI X370 GAMING PRO CARBON
- NZXT S340 Midi-Tower - Black Window
- Samsung 960 EVO 250G
- Scythe Mugen 5 PCGH Edition
Alles werkt prima en de kast was ook onbeschadigd aangekomen. Bestel wel vaker bij Megekko en zal dat ook wel blijven doen.
Met de klantenservice geen ervaring.
Goed ingepakt en snel verzonden & ontvangen (PostNL).
Alles helemaal prima met deze webshop. Goede prijs, snelle afhandeling en heel netjes ingepakt. Via mail goed op de hoogte gehouden. Zou er zeker nog een keer kopen.
5 Harde schijven besteld. Deze waren waardeloos verpakt. Mijn klacht werd weggewuifd met met als argument dat er niet vaak geklaagd wordt over deze manier van verpakken.
VerzendingProduct was op voorraad, bestelling werd dan de volgende dag geleverd, hierover niks te klagen.
De 5 harde schijven die ik had besteld waren echter compleet waardeloos verpakt. Iedere schijf zat wel in een eigen antistatisch zakje, maar verder waren ze met z'n 5'en tegen elkaar gebonden met twee lagen bubbeltjesplastic en in een doos gedaan. Dat is dus NIET hoe je iets kwetsbaars als HDs verzendt.
Bij de klantenservice mijn beklag gedaan over de manier van verpakken. Hun reactie: "We verpakken de harde schijven altijd met noppenfolie en dit gaat altijd goed met 2 flinke laagjes noppenfolie. We krijgen hier zelden klachten over."
Minimale productomschrijving en slechts één foto. Een beetje mager. Gelukkig werd het product elders wel goed beschreven, maar daar steekt Megekko dus geen tijd in. Ze liften lieve mee op de inspanning van anderen.
Update: Twee sterren minder omdat ik een week later op de spamlijst bleek te staan! Jammer.
De levering was oké, maar het duurde wel erg lang voor ene product dat op voorraad was. Zondag bestellen en dan pas woensdag leveren daar kon je in 1980 misschien mee aankomen, maar nu is dat gewoon te laat..
KlantenserviceEr is geen telefoonnummer op de website. Je kunt alleen mailen of een brief sturen (de grapjassen).
In het weekend besteld en maandag om 15:00 uur de producten in huis ontvangen. Top snelheid. Het bestellen via de website was eenvoudig evenals het betalen.
VerzendingSupersnelle levering
De selectie van het gewenste is eenvoudig te maken, vervolgens is ook de bestelling snel gemaakt. Opvolging van de factuur en T&T is ook dik in orde.
VerzendingGoed verpakt en dus in perfecte staat aangekomen.
Komen niet hun afspraken na. Corrigeren hun fouten niet. Geven verkeerde informatie. Retourneren niet de afgesproken bedragen
VerzendingGeleverde product was niet het product gepresenteerd in de site. en bovendien werd geweigerd het te ruilen voor het correcte product
KlantenserviceAls klant wordt je regelrecht voorgelogen. Zelfs in hun mails en communicatie worden dingen gesteld die aantoonbaar niet correct zijn. KIJK UIT