Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe beste prijs, product op voorraad en dus snelle levering de volgende dag zoals beloofd. Wat kan je meer wensen?
VerzendingUitstekend verpakt.
AlgemeenWebsite werk snel, maar vind dat er erg weinig FAQs op staan waardoor mail contact over bvb alle levering opties (zonder eerst account aan te moeten maken) nodig was.
Product was op voorraad en binnen half uur had ik verstuurbevestiging. Vrijdag 22:00 besteld, had het zaterdag middag in huis.
Doos kwam iets ingedeukt aan (kan ook door onze onhandige post bezorger komen...), maar er zat genoeg verpakkingsmateriaal in. Had wel graag gezien dat deze misschien iets beter verdeeld was geweest (luchtzakken zowel boven als onder harde schijven). Gelukkig waren de HDDs individueel ook bubbelfolie verpakt.
KlantenserviceReactie op e-mail in weekend heeft iets langer dan 24u geduurd, dus erg prima.
AlgemeenAlles prima verlopen, werd vaak op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling.
VerzendingSpecifieke dag opgegeven en hier is netjes aan gehouden.
AlgemeenHeb al meerdere keren iets bij Megekko besteld, je betaald altijd verzendkosten maar meestal ben je dan alsnog even duur uit als de concurrentie, dus als je meerdere items in een keer besteld ben je vrijwel altijd goedkoper uit
Tot nog toe nooit problemen gehad en pakketje werd altijd de volgende dag geleverd, ook op zaterdag
AlgemeenMegekko had een zeer snelle levering (zo snel zou van mij niet eens hoeven). profudck is geleverd conform beschrijving
Verzendinggoed verpakt
AlgemeenBij levering per pakketpost bleek dat het toetsenbord dat ik besteld had op willekeurige momenten een 'puntkomma' invoerde, terwijl ik dat niet typte.
Direct contact opgenomen met Megekko. Het toetsenbord op eigen kosten retour gestuurd. Megekko besluit het toetsenbord door te sturen naar de leverancier ?!?!
Ik zit dus na aanschaf van een NIEUW product minstens 4 weken zonder toetsenbord ! Alstemblief... dat is Megekko - service ! Waardeloos !
De heen- zending is goed verlopen, maar de retour-zending is op MIJN KOSTEN ?! Hallo Megekko.. ik heb zojuist een NIEUW product bij jullie aangeschaft ?!
Ik vind het al *#&@# dat ik nu extra moeite moet gaan doen om -misschien over een week- weer te kunnen typen... maar nu moet ik ook nog kosten gaan maken omdat JULLIE slechte producten leveren ? Onacceptabel !
Ik denk dat mijn algemene beschrijving boekdelen spreekt.
Maar ook de communicatie per mail is abominabel.
Totaal geen begrip voor mijn teleurstelling in het ontvangen van defect product.
Deze mensen proberen zoveel mogelijk geld te verdienen aan producten van slechte kwaliteit en bezuinigen nog eens extra op klantenservice.
DOE GEEN ZAKEN MET MEGEKKO !!!
Algemeenhet is een duidelijke website met goede product omschrijvingen en concurrerende prijzen. bestellen was snel en soepel
Verzendingsnelle levering . goed gecommuniceerd
AlgemeenGeen gedoe, snel besteld en ook geen probleem om snel af te rekenen zonder een account te moeten maken.
VerzendingAltijd netjes dubbel verpakt met opvulling erbij, nog nooit een beschadigde binnendoor ontvangen.
AlgemeenEen Playseat Challenge besteld voor mijn verjaardag. De beste prijs, en nog snel geleverd ook. Niks mis met Megekko. Heb na het bestellen een bon van ongeveer 20 euro gekregen, deze zal ik dan ook zeker gebruiken voor mijn volgende bestelling. Ook grappig dat er een gratis Go-Tan Smokey sriracha hot chilli sauce bij werd geleverd
Verzending1 dag later binnen, en goed ingepakt.
AlgemeenMoeder: "Nee, ik hoef niets voor mijn verjaardag!", dat zeggende terwijl ze al een uur wacht totdat de browser op haar computer opent. Je raadt het al, op zoek naar een SSD.
Uiteindelijk gegaan voor de Samsung 860 EVO 500GB, deze dus toegevoegd aan de winkelwagen. En tot mijn verbazing, een gratis Go-Tan Smokey Sriracha saus! Dat maakt de dag weer goed natuurlijk!
De opmaak van de website en bestelproces is duidelijk, echter zou ik in het vervolg wel een factuur via mail zien, het is nu alleen mogelijk deze via de website te verkrijgen.
Aan de verzending geen opmerkingen, product was in voorraad en de volgende werkdag in huis. Verzending via PostNL, naar mijn mening een goede keuze.
AlgemeenMaandagavond 2-6-18 via pricewatch bij Megekko uitgekomen voor:
*Ubiquiti Edgerouter X
*Ubiquiti Unifi Cloud Key
*Ubiquiti Unifi AP-AC Lite
Megekko had deze drie producten op voorraad en was voor de gecombineerde bestelling de goedkoopste leverancier.
Dinsdagmidddag 3-6-18 werd de bestelling geleverd op het door mij aangegeven afleveradres. Erg snel. De producten waren prima verpakt in een doos die niet onnodig groot was.
Ik heb (nog) geen klantenservice nodig gehad.
AlgemeenIk zocht 2 Samsung SSD's van 512GB dus ja dan ga je meteen naar de Tweakers pricewatch. Andere shops konden het eigenlijk goedkoper leveren naar de attitude van de website sprak me zeer aan en mijn eigen hot-chili saus was bijna op dus ja toen was de keus snel gemaakt. (Ben benieuwd hoe de smokey saus van GoTan smaakt want mijn favoriete hot-chili van GoTan is niet meer te krijgen volgens mij)
VerzendingIk was nog redelijk op tijd ('s middags) maar blijf me toch nog steeds verbazen dat je het toch gelijk de volgende dag binnen hebt.
AlgemeenProducten die ik zocht waren snel te vinden op de site, makkelijk te bestellen en betaling ging ook snel. Producten op de beloofde dag netjes thuis bezorgt,
Gewoon perfect zoals altijd daar.
netjes geleverd op de dag dat het zou komen, netjes via mail op dekhoogte gehouden.
Klantenserviceeindelijk geen mening, we hebben de klantenservice niet nodig gehad, doordat alles perfect was.
alle 7 de producten waren goed.
AlgemeenMeggeko niets op aan te merken, top service, top personeel, en meestal wel de laagste prijzen als je zoekt op iets minder te betalen is dit wel de juiste plaats.
Keep it up Megekko!!
Levering altijd correct zoals beschreven, word meestal de dag na bestelling geleverd gezien de vooraad natuurlijk.
KlantenserviceHeb nog niet zoveel contact moeten maken met de klantenservice,
Maar ook altijd netjes een snel antwoord als je vragen hebt.
AlgemeenAlles was precies zoals je zou verwachten en dat is goed. Ik kreeg er een flesje smokey sambal saus bij kado. Lekker !
Daarmee is het beter dan goed.
De prijs is eveneens beter dan verwacht voor dergelijke toestellen (SSD's)
De spullen waren netjes en veilig ingepakt en ze zijn dinsdag aangekomen, zoals gevraagd bij de bestelling op zaterdag.
KlantenserviceHeb geen contact moeten opnemen omdat alles perfect in orde was.
AlgemeenAlles was precies zoals je zou verwachten en dat is goed. Ik kreeg er een flesje smokey sambal saus bij kado. Daarmee is het beter dan goed.
VerzendingDe spullen waren netjes en veilig ingepakt en ze zijn de volgende dag aangekomen.
AlgemeenComplete webshop, goede zoek opties met snel resultaat, vlotte levering en goede service en aftersales!
VerzendingProduct was precies zoals omschreven! Dell ultrasharp computerschermen, ook de voorraad klopt precies
KlantenserviceJe kunt megekko makkelijk bereiken voor vragen of service kwesties
AlgemeenMe-gek-NO-way. De prijs als service van mijn aankoop is overigens wel te gek. TOP! Ik heb met Tweakers.NET de prijs vergeleken met andere leverancier en was in eerste instantie sceptisch of dat Megekko het kon leveren tegen die condities. Maar het is gewoon waar en geen gel*l (Mannentaal. Dat krijg je bij een webshop voor echte mannen ). Het juiste product voor een veel lagere prijs bij de concurrent. Te gek ingekocht Megekko. Complimenten!
Het product is zorgvuldig verpakt en geleverd volgens afspraak.
AlgemeenZondagavond Western Digital Blue harde schijf besteld en deze is de volgende dag bij PostNL punt geleverd zoals beloofd.
VerzendingNetjes verpakt in doos met bubbelwrap en extra luchtzakjes.
Algemeen2 harde schijven besteld op de maandag en een dag later was het al binnen!
VerzendingGoed verpakt