Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenFijne webshop, goede communicatie en snelle levering. Ook erg goed geprijsd allemaal waardoor het een mooie toevoeging is.
VerzendingSuper snel en zonder problemen. Ook was het goed verpakt.
KlantenserviceFijne communicatie en ook lekker snel en goed bereikbaar en erg vriendelijk.
AlgemeenHet product is netjes en goed verpakt aangekomen, ze weten duidelijk hoe ze moeten verpakken. Het enige minpuntje is dat de levering iets later was dan op de website vermeld stond. Desondanks ben ik tevreden: het is een betrouwbaar bedrijf met goede service.
VerzendingHij is later geleverd dan wat op de site was aangegeven.
KlantenserviceIk heb duidelijke mails ontvangen met de stand van zaken omtrent verzending enz.
AlgemeenPrima webshop met een paar minpuntjes. Website kan wat overzichtelijker en status informatie tijdens de order kan beter.
VerzendingIk had een case besteld met wat losse dingen. Dit zat allemaal perfect verpakt in een erg stevige doos.
KlantenserviceIk moest door een kleine vertraging contact zoeken. Ze reageren snel en vriendelijk op emails.
AlgemeenDe productomschrijvingen en specificaties op de website zijn vaak te summier, maar de benodigde informatie is doorgaans gemakkelijk elders te vinden. Tot nu toe komt alles wat ik heb besteld overeen met de verwachtingen.
Ik heb geen contact hoeven opnemen met de klantenservice, omdat alles steeds op tijd wordt verzonden en netjes wordt geleverd.
Na het plaatsen van een bestelling word je goed op de hoogte gehouden van de status. De e-mails zijn duidelijk en informatief. Het is prettig dat je in eerdere bestellingen makkelijk de informatie die je nodig hebt kunt terugvinden.
Kortom: je bestelt iets, het wordt verzonden, je ontvangt het op tijd — en alle communicatie rondom de bestelling is helder en overzichtelijk. Naast dat de informatie op de website van CAPS onvoldoende is, geen klachten. Vandaar vijf sterren.
AlgemeenGoede prijzen, snelle levering met PostNL, ook goed ingepakt, dus geen schade aan het product.
VerzendingSnelle levering en was op tijd, alleen kreeg ik het track-en-trace nummer pas een dag voordat het bezorgd werd, maar uiteindelijk is het op tijd gekomen.
AlgemeenDe prijzen zijn goed en de levertijd in mijn geval ook, maar hulp krijgen is niet zo eenvoudig.
Ik kocht een relatief duur moederbord, maar na montage bleek dat de CPU socket defect is (gebogen pinnen). Laat ons er even vanuitgaan dat ik de socket defect heb gemaakt om de rest van deze toelichting te vergemakkelijken.
De klantendienst reageerde snel op mijn RMA aanvraag, maar niet positief.
Waarom niet?
"We hebben vaker geprobeerd sockets te laten repareren via ASUS maar we kunnen niet in contact komen met iemand die betaalde reparatie in gang wilt zetten voor ons…"
Kunnen jullie nogmaals proberen contact te leggen met ASUS?
"Aangezien wij slechts een tussenpersoon zijn om dit soort reparaties in gang te zetten kun je het beter direct via ASUS regelen. Dit gaat namelijk buiten ons en onze leveranciers."
Dan maar contact opgenomen met ASUS, die meerdere malen bevestigden dat CAPS wel degelijk de RMA moet afhandelen, en dat de procedure dezelfde is. Het enige verschil is dat er voor reparaties buiten garantie een prijsopgave aan voorafgaat die moet goedgekeurd worden.
Ik stuurde opnieuw naar CAPS met de vraag om de RMA toch te starten en mij achteraf de factuur te bezorgen. Ik stuurde ook de reacties van ASUS door naar CAPS, maar ze hebben er niet meer op gereageerd. UPDATE: achteraf heb ik vernomen dat de "support" mailbox maar 2,5d per week wordt opgevolgd en dat je voor RMA naar "info@caps.nl" moet sturen terwijl op hun website staat dat je naar "support@caps.nl" moet sturen.
Het snelste antwoord kreeg ik via WhatsApp, daar is mijn RMA verzoek vrijwel onmiddelijk aangenomen.
De levering gebeurde correct en de verpakking was voldoende (niet schitterend maar wat verwacht je voor de prijs). Laat ons er nog steeds vanuitgaan dat ik het defect aan het moederbord zelf veroorzaakte.
KlantenserviceKlantendienst reageert heel snel maar alleen om mij af te wimpelen. Als je toch verdere vragen stelt dan krijg je geen reactie meer. UPDATE: achteraf bleek dat de "support" mailbox maar 2,5d per week wordt opgevolgd en dat je naar de "info" mailbox moet sturen.
AlgemeenKoop nooit van Caps.nl vanwege nep beschikbaarheid op de website, valse leverdatums, onbeschofte klantenservice en het verbergen van terugbetalingsopties.
VerzendingDe website zei dat het product op voorraad was en binnen 1 dag geleverd kon worden, maar de status geeft aan dat ze op onderdelen wachten. Ik kocht alleen een grafische kaart, een 9070XT. Dit doet me vermoeden dat ze aan het dropshippen zijn.
KlantenserviceBeantwoordt geen vragen en geeft onbehulpzame en botte antwoorden.Toen ik vroeg hoe het mogelijk is dat de webwinkel nog steeds zegt dat het product op voorraad is terwijl dat niet zo is, ontweek de klantenservice het antwoord op de vraag.
AlgemeenGewoon goed, bestelling was zoals op de site, goed verpakt, prijs was de laagste in the pricewatch.
VerzendingMijn bestelling werd de volgende dag bezorgd zoals beloofd bij het bestellen.
AlgemeenZeer tevreden over Caps! De webshop is overzichtelijk, bestellen gaat vlot en de levering was supersnel. De pet die ik bestelde is van topkwaliteit en precies zoals op de foto. Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Absoluut een aanrader – ik bestel hier zeker opnieuw!
AlgemeenNa bestellen van koelpasta en een amd 9800x3d kreeg ik al snel een mail, dat het van 2 verschillende locaties bezorgd zou worden. De koelpasta was de volgende dag al binnen, maar op de processor zit ik al 5 dagen te wachten. Terwijl deze ook op voorraad staat (en nog steeds). Geen track en trace en geen mail over voortgang.
Heb wel moeten tekenen voor de koelpasta en als ik naar mijn order kijk op de website, wordt er niet gerept over de deelzending en staat daar mijn handtekening en afgeleverd.
Telefoon werkt blijkbaar niet meer, want krijg al de hele tijd een bandje dat ze niet bereikbaar zijn. Op de mail is ook al een dag niet gereageerd.
**update
Jarno blijkt toch een klein jokkebrokje te zijn. Gisteren is het pakket niet verstuurd. Kreeg vandaag bericht , dat er een label is aangemaakt bij UPS in Duitsland. 't Lijkt er dus op, dat er gedropshipt wordt vanuit een ander bedrijf op het moment dat er voldoende orders zijn om een betere prijs te krijgen, maar dat is speculatie van mijn kant.
Als ik dit allemaal van te voren had geweten, had ik elders besteld voor €2 meer.
Aan de andere kant.....1e wereldproblemen. Als ik mijn spullen maar krijg natuurlijk
** update 8-5
Processor inmiddels binnen vanuit Duitsland met UPS. Zal waardering aanpassen
Deel zending, maar geen tracking op beide zendingen. Er wordt niet gecommuniceerd over levertijd.
KlantenserviceCommunicatie is er op het moment blijkbaar niet mogelijk.
Er wordt niet gecommuniceerd over levertijd.
3 minuten na plaatsen van review wordt er gereageerd, dat het vandaag nog verzonden wordt.
AlgemeenFijne winkel, met goeie prijzen.
Helpdesk reageert ook snel.
Wel mis ik nog op de website, lijst layout, zou het net iets overzichtelijker maken.
Bestelling is snel verstuurd met goeie tracking mails met ontvangstbevestiging.
Niks op aan te merken.
AlgemeenIk kon goed vinden wat ik nodig had, de prijzen waaren goed vergeleken met andere winkels. Het bestellen ging goed en ik kreeg snel een bevestiging van mij bestelling.
VerzendingDe verzendtijd was 2-3 werkdagen en daar werd ook aan gehouden, mijn product was goed ingepakt met genoeg bescherming en in een gepaste doos.
AlgemeenMakkelijk te gebruiken website en de bestelling was snel geplaatst.
Verzending was oke, helaas vond PostNL het uit eigen beweging nodig om de levering te verplaatsen, maar daar kan de webshop volgens mij weinig aan doen.
De producten waren goed verpakt met voldoende bescherming. Alles was aanwezig en alles werkte, dus geen klagen. Zoals gezegd heeft PostNL de verzending wel uitgesteld naar een moment dat wij eigenlijk niet thuis zouden zijn.
AlgemeenIk had een processor cooler en een kast gekocht voor mijn nieuwe pc en levering was erg snel, de betaling ging vlekkeloos, alle onderdelen waren in uitstekende conditie en het werkt allemaal prima! Ik had genoeg mails gekregen om te weten of het pakketje aankwam en de bezorger was ook erg vriendelijk als ik nog meer onderdelen nodig heb in de toekomst ga ik zeker weer terug naar CAPS
De bestuurder was erg aardig en had een grote glimlach bij het geven van het pakket hij had mijn levering goed en voorzichtig behandeld!
AlgemeenMeerdere malen bij CAPS zakelijk besteld. Prima prijzen, snelle service, en goede garantie. Verzending was snel
VerzendingVerzending was snel. Binnen de verwachte dagen. Ook was alles goed ingepakt
KlantenserviceKlantenservice reageerde snel en was duidelijk in hun antwoorden. Ze hebben geholpen een retour te sturen door defect
AlgemeenZoekende naar de Alienware AW3423DWF ontdekte ik via de Tweakers Pricewatch dat Caps.nl dit scherm voor de prijs van € 606,96 aanbood.
Dat was een zeer scherpe prijs en ik besloot te bestellen. Dit was op 18 april, met een geadverteerde levertermijn van 1-2 werkdagen. Een bevestiging hiervan volgde, maar i.v.m. Goede Vrijdag, het weekend en Pasen ging ik ervan uit niet voor 22 april een verzendbevestiging te ontvangen.
Omdat het 22 april toch wat stil bleef besloot ik om een update te vragen via info@caps.nl . Diezelfde dag kreeg ik een update waarin mij verzekerd werd dat het pakket gereed was en die dag nog de deur uit ging. Top.
Op woensdag 23 april volgde echter een update vanuit info@caps.nl met de mededeling dat het scherm toch niet voorradig was en de levertermijn nu zelfs geschat werd op 14 dagen. Hierop werd mij de keuze voorgelegd te wachten op de levering óf te annuleren en het geld terug te krijgen.
Dit raakte voor mij, gezien de update op 22 april, kant noch wal en ik raakte achterdochtig. Besloten te annuleren (ik wacht nog altijd op de creditering). Nog diezelfde dag werd de productpagina voor dit scherm geüpdatet en de prijs plots op € 842,56 gezet met alsnog een verwachte leverdatum van 2-3 werkdagen.
Dit bevestigde voor mij dat de bestelling die ik plaatste, voor het bedrag van € 606,96, hoogstwaarschijnlijk een vergissing van hun zijde is geweest (een ex BTW bedrag bijvoorbeeld).
Dat kan gebeuren, maar ik waardeer niet dat onder mijn inziens valse voorwendselen de bestelling zodanig gefrustreerd werd om annuleren aan te moedigen en geen nodeloos verlies te lijden op deze transactie.
Dit was mijn eerste en tevens laatste bestelling bij Caps.nl.
De klantenservice reageert relatief snel, maar de afhandeling van bovenstaande situatie laat te wensen over.
Ik had best een middenweg willen bewandelen, ervan uitgaande dat er aan hun zijde een vergissing begaan is.
AlgemeenEindelijk een 9070XT voor een normale prijs beschikbaar.. Snel besteld en verzonden en alles naar wens.
VerzendingKwam snel aan en was degelijk verpakt, niks op aan te merken.
AlgemeenDit is mijn tweede bestelling bij Caps. Beide keren werden de bestellingen netjes op tijd verzonden, communicatie is professioneel.
VerzendingDe dozen zouden beter ingepakt kunnen worden, beide keren kon het product in de doos heen en weer schuiven.
AlgemeenIk heb bij CAPS een PC voeding gekocht. De product was heel snel verzonden en ik kreeg het zoals verwacht
AlgemeenEerste ervaring met CAPS voor een bestelling en goed bevallen. Alles netjes verpakt in 1 grote doos
VerzendingBestelling betrof een micro-atx case, ssd en cpu-koeler. Alles netjes in 1 doos geleverd en goed beschermd
KlantenserviceNette communicatie over de voortgang van de bestelling. Was mijn eerste bestelling bij CAPS en prima bevallen.