CAPS

Dit keer niet zo`n goede ervaring met dit bedrijf. Vind het jammer dat het vertrouwen met een aankoop hier een beetje heen en weer gaat.

Eerst keer hier kopen was ik zeer teleur gesteld.. Moest zelfs toen achter me geld aan om het terug te krijgen. Ineens ging de 2 de en 3 de keer wat beter.. Ik dacht dat ze zelf hebben verbeterd.. Nou bij deze aanschaf toch weer teleur gesteld.

Je word gelokt met mooie prijzen en een degelijke website. Allemaal mooi dat het 2 tot 3 werkdagen leverbaar zou zijn.. En dan geef je het als klant nog wat de tijd. (want er komt nog niks, of een mailtje gehad dat het al verstuurd zou zijn) (Azerty, Megekko, Alternate versturen allemaal een stuk sneller)
En dan blijk je als klant er dan maar zelf erachteraan moet gaan.
Heb hier een product besteld.. Zelfde verhaaltje als hier boven..
Goed er zit een nationale vrije dag tussen en dan moet je even wat langer wachten..

Na 4 a 5 dagen hoor je nog niks.. Toen maar naar gemaild waar het gekochte product zou blijven. NOU er bleek namelijk nog NIKS besteld te zijn bij de leverancier.. Dus ik wachtte al paar dagen voor helemaal niets. Er scheen geen voorraad te zijn bij de leverancier.
Ja dat is mogelijk, maar totaal geen communicatie van hun zijde om te zeggen wat er daarna zou gebeuren of welke opties ik dan krijg..
Hoop gemaild. Zou dus begin de volgende week komen...

Even nog gewacht en hehe eindelijk ging die op de post en weg naar mij toen.

Wat zou hier beter kunnen.

1. Zorgen dat je als bedrijf niet iets op je webshop gaat adverteren wat je niet waar kan maken. ( 2 a 3 dagen levertijd) (maak er dan tussen 2 a 8 dagen levertijd van (is veel realistischer met de werkelijkheid.

2. Misschien de klant beter informeren als er mogelijke vertragingen zijn en er eventuele geen voorraaden zijn bij leverancier.

3. Misschien een voorraad indicator op de webshop om te zien hoeveelheid dat momenteel leverbaar is en dit met waarheid ook in gebruik nemen. En aangeven of er iets besteld moet worden bij leverancier als je het zelf niet in de zaak hebt liggen.

Zou ik hier volgende keer nog eens bestellen?

Voor een volledig systeem misschien niet. Dan zou ik wellicht eeuwig op de spullen moeten wachten en zou er verwacht ook wel weer iets mis gaan.

Zou ik hier een product kopen die elders ook voor ongeveer dezelfde prijs leverbaar is..

Nee helaas niet. Dan bestel ik liever bij een webshop waar mijn vertrouwen een stuk hoger ligt.

Zou ik hier dure dingen kopen vanaf 150 euro en hoger.

Nee ik denk het niet.. Wellicht nog voor 150 euro voor een product waarvan ik deze elders niet kan krijgen, en ik de wachttijd van Caps erin mee neem.
Een dikke behuizing van 250 euro zou ik hier niet durven te kopen helaas.

Verzending is voldoende.

Positieve is dat ze een zeer stevig doos en veel tape hebben gebruikt om het op te sturen en vulling in de doos.

Negatieve is dat het gewoon geen 2a3 dagen gehaald word en dus zeker 2 weken overheen zou kunnen gaan.

Had ik 4 a 5 dagen nog kunnen accepteren (Ja) maar niet langer dan dat.
En het feit dat er nog niks besteld was is bedenkelijk.

Scorekaart voor CAPS

Qshops