Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenProduct afgelopen vrijdag besteld via webshop. Bevestiging vrij snel binnen gehad. Product op tijd geleverd.
VerzendingProduct vandaag binnen gekregen met DPD. Doos was echter beschadigd dus pakket ter plekke opengemaakt. Product is echter wel heel gebleven. Wellicht goed om eens te kijken naar de dozen waarin de producten toegestuurd worden. Deze zijn van vrij dun wit karton gemaakt
AlgemeenVoor sommige onderdelen de beste prijs, al haal je de 4 euro verzendkosten er van af. De site ziet er vergeleken met andere (Azerty, Alternate, 4Launch,) een beetje ouderwets uit maar de zoekfunctie werkt. Je moet alleen maar hopen dat je bestelling op voorraad is want de site wordt bijna nooit geüpdated. Bestellingen worden jammer genoeg verzonden met DPD en in mijn geval kon ik bij de verzendtijd van 2-3 werkdagen nog een week bijtellen. Het enige pluspuntje van SIcomputers is de klantenservice. Alleen per mail maar wel meestal binnen 1 dag antwoord.
VerzendingIk heb hier begin vorige week 2 onderdelen besteld. Was alleen op voorraad bij leverancier, dus 2-3 werkdagen levertijd. Nu (anderhalve week later) nog steeds niks ontvangen en nu pas overgedragen aan DPD (zegt al genoeg). Waardeloos dus. Ik hoop maar dat mijn onderdelen DPD overleven...
KlantenserviceAlleen per mail bereikbaar. Voor mij geen probleem maar je vindt meer informatie over je bestelling als je het vraagt dan op de site zelf. Meestal binnen 1 dag antwoord.
AlgemeenMade a mistake upon posting my order and almost immediately asked for an order cancellation which was promptly taken care of and the inherent refund processed.
VerzendingThis situation never took place, on my particular case.
KlantenserviceAs said above, my order was immediately canceled upon my request for doing it, without any questions asked; although I felt the need on duly justifying myself for asking so. It was very well accommodated and a refund "nota" was almost immediately issued. At the moment, I am just awaiting the money to be found on my bank account, back again.
AlgemeenBestelling plaatsen gaat heel makkelijk.
Status wijzigingen worden netjes doorgegeven wanneer bestelling klaar staat.
Ook vind ik de ophaalpunten ideaal ipv thuisbezorging.
Vragen per mail over status en wijzigingen worden zeer snel beantwoord.
Dus ik vind de service echt top, ben zeer tevreden.
Verzending is duidelijk en snel.
KlantenserviceSuper snelle reactie per email
AlgemeenBestelling geplaatst van diverse onderdelen echter lijken deze allemaal niet leverbaar (2-3 weken na bestelling). Oplossingen wordt er niet geboden.
KlantenserviceKlantenservice is er niet echt, ze willen niet zo zeer mee werken en/of denken richting een oplossing.
AlgemeenKenissen van mij hadden mij afgeraden om daar te bestellen omdat de levertijd soms niet klopt. uiteindelijk toch maar gedaan omdat de prijs bij een andere winkel al snel 80 meer was (1080ti).
Verzendingwas aangegeven binnen 2-3 werkdagen te komen. kreeg hem op de 3de werkdag. Prima dus!
Klantenservicehelaas niet telefonisch berijkbaar. echter werden de mailtjes naar de klantenservice meestal dezelfde dag al beantwoord
Algemeendinsdag een samsung 850 1TB PRO besteld, woensdag helaas de postbode gemist, donderdag pakket ontvangen. de verpakking was niet helemaal supper maar de SSD was er wel snel.
Verzendingwebshop is beperkt qua aanbod maar overzichtelijk, bestelproces ging prima. mails zijn uitgebreid, factuur komt netjes in de mail en als papiere versie in de doos.
AlgemeenHier een dvd schrijver besteld en binnen de beloofde 2 werkdagen kwam het ding binnen, netjes verpakt.
VerzendingDe verzending was prima! Sicomputers houdt je op de hoogte. Wel waardeloos dat je van DPD een sms krijgt maar dat ze pas 4 uur later kwamen bezorgen, dan de aangegeven tijd.
AlgemeenTrage en slechte communicatie, verzendkosten deels vergoed, defecte spullen geleverd. Zwaar ontevreden, nooit meer SIcomputers.
VerzendingTraag en slechte communicatie bij defecte spullen retourneren. Verzendkosten na lang aandringen slechts deels vergoed.
KlantenserviceFatsoenlijke aftersales is een verbeterpunt voor dit bedrijf. Ik koop er niets meer. Kans vergooid.
AlgemeenGeheugen gekocht die niet op voorraad was maar 4 tot 10 dagen levertijd had. Na 10 dagen besloot ik maar zelf eens te vragen hoe het met mijn bestelling zat, krijg ik te horen dat de leverdatum onbekend is. Ondertussen weer een week later en nog geen vorderingen. Het enig alternatief dat ze me aanbieden is geld terug of iets voor een lagere prijs maar een vergelijkbaar product zit er niet in.
KlantenserviceHun probleem blijkt helemaal geen probleem voor hun te zijn maar is vooral mijn probleem omdat ik tenslotte een product bestel dat niet leverbaar blijkt te zijn.
AlgemeenIk had een NAS gekocht voor een aantrekkelijke prijs bij SiComputers. Althans... daar leek het op. Ik vraag daarna om een indicatie voor wanneer mijn bestelling gereed is voor verzending, waar SiComputers de volgende reactie gaf:
Dus je gaat eerst zeggen op je website dat het product leverbaar is en daarna niet meer. Na het lezen van andere reacties hier zijn er blijkbaar meer problemen met de levertijd. Ik heb heel de week voor niets gewacht.“Wij verwachten het product uit uw order begin/medio volgende week op voorraad te krijgen. U ontvangt automatisch een mail met tracking informatie zodra wij uw pakket overdragen aan DPD.”
Een week na bestellen wordt er gezegd dat mijn bestelling niet geleverd kan worden:
De status van uw bestelling ......... is gewijzigd naar: Product end of life
Wij hebben zojuist bericht ontvangen van onze distributeur dat het product uit uw bestelling End of Life is verklaard. Dit betekent dat het product niet meer gefabriceerd en/of geleverd kan worden. Dit is een factor waar we, helaas, geen invloed op hebben.
Er zijn nog zat winkels die dit mogel nog leveren en ook op Amazon, waar die momenteel niet leverbaar is, stond dat die weer op voorraad kwam. Ook staat het product nog gewoon op de voorpagina van de fabrikant. Diverse winkels in de pricewatch tonen dat het op voorraad is bij de leverancier. Ik geloof er eerlijk gezegd niets van dat het product "end of life" is. Ze hadden zeker geen zin om tegen de aantrekkelijke prijs te leveren.
Daarnaast moest ik ook maar zelf om m'n geld terug vragen. Wel hebben hebben ze het snel teruggeboekt nadat ik ze dat heb verzocht... dat dan weer wel.
Voor mij geen SiComputers meer. Klantenservice
End of lfe product lijkt een leugen te zijn. Jammer.
AlgemeenDit is wat bij elke site wel goed gaat.. Hier begint mijn slechte review ook nog niet
VerzendingIk had 3 dingen besteld, en 1 ding hadden ze nog niet binnen. Dit zorgde ervoor dat mijn totale pakket niet in 1 dag werd geleverd maar pas na 2 week...
KlantenserviceNa een tijdje is mijn voeding kapot gegaan, en de enige optie die ik had was dat ding terug sturen en een nieuwe of een gerepareerde krijgen... Beide hoefde ik niet meer maar ik wou geld terug want dit ding is kapot gegaan veel te vroeg in de garantie periode... Deze service konden ze me niet bieden en de onderzoekskosten moet ik anders ook zelf betalen...
AlgemeenWebsite zou iets moderner kunnen maar product- en bestelinformatie klopten voor mijn bestelling. Ze waren de goedkoopste in de pricewatch voor het product dat ik besteld heb.
VerzendingHet product is binnen de aangegeven levertijd in goede staat afgeleverd en was degelijk verpakt.
AlgemeenEen krappe voldoende, voor veel producten horen ze bij de goedkoopste 3, kleine dingetjes verschilt zelfs de helft ( fan's verloop AM4 scythe koeler ) de verzendtijden liggen wel wat hoog, ze doen niet aan deelverzending alles gaat pas weg als het laatste onderdeel binnen is.
AlgemeenIk sluit mij aan bij eerdere reviews die aangeven dat de levertijden gecommuniceerd op de website niet kloppen. Als je vervolgens verhaal gaat halen bij de klantenservice verschuilen zij zich achter details. Er staat toch echt "voor 16:00 besteld, morgen in huis." Niet "voor 16:00 besteld, over 3 dagen pas in huis.".
Aangezien ik zakelijk besteld heb is het volgens hun ook niet mogelijk om de order weer te retourneren. Wat mij betreft raad ik deze toko sterk af. Met succes toch op tijd de nieuwe pc in elkaar kunnen zetten, niet dankzij SiComputers maar dankzij Coolblue die wel weten wat service en tijdige levering in houdt.
Niet conform de aangegeven belofte tijdens het bestellen "voor 16:00 besteld, morgen in huis." maar pas 3 dagen na bestelling.
KlantenserviceNiet bereikbaar in het weekend, verschuilen achter details en niet oplossingsgericht maar vooral gericht op het wegjagen van vervelende klanten.
Algemeenze hebben veel producten op 2-3 dagen staan maar echter is dit 2-3 weken.
waar door je denk iets op tijd in huis te hebben maar dus niet hebt
liegen over levertijd als ik het ooit nog ga binnen krijgen
Klantenservicegeen telefoon daar naast ook geen antwoord geven op mails.
nu zit ik dus te wachten op dat ze het niet kunnen leveren en dat ik naar maand me geld terug zie.
AlgemeenSicomputers 2 bestellingen gedaan levering duurde even maar was ook de goedkoopste en was vooraf aangegeven.
Klantenservice is goed echter alleen via email daar houd ik niet zo van.
Maar. reageren netjes direct en goed.
Was goed ingepakt.
KlantenserviceIk had een archive Hd besteld echter die viel zwaar tegen qua performance.
Rma aangemaakt en netjes omgeruild word niet moeilijk over gedaan.
AlgemeenVoor vierde maal op rij gekozen voor si computers, omdat de laatste 3 keer allemaal netjes waren verlopen, en dat was dit keer weer zo.
Tien Fans besteld, en binnen de aangegeven 3 dagen verzendtijd mocht ik ze ophalen bij het afhaalpunt wat ik heb gekozen.
Ook de lage verzendkosten van 4 euro is een meevaller ,bovenop hun toch al hele scherpe prijzen.
Ga zo door si computers, dan blijf ik zeker bij jullie al mijn spullen bestellen.
Goed verpakt verzonden en op vooraf aangegeven datum bezorgd.
4 euro verzendkosten is ook heel netjes.
Ik had per ongeluk besteld als gast, per email contact gehad en er werd snel en netjes gereageerd.
AlgemeenGoede overzichtelijke website. Hen een telefoon gekocht . Productafhandeling ging ook snel. De volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van sicomputers
VerzendingSnelle bezorging door dpd met vooraankondiging via sms.
KlantenserviceGewoon de goedkoopste met een uitstekende service.
AlgemeenMijn hele build gekocht via deze webshop. 11 items in totaal. Alles had (ten tijde van de bestelling) 2 á 3 werkdagen levertijd. Na 3 werkdagen geen bericht gehad van de webshop, waarna bleek dat de grafische kaart niet meer leverbaar was. Hier kwam ik pas achter nádat ik zelf erachter aan had gemaild. Als ik dit niet had gedaan, was waarschijnlijk de hele order niet verzonden. Slechte zaak dat er geen melding wordt gemaakt naar de klant over producten die niet meer langer leverbaar zijn.
Wel erg snelle reactie van de servicemensen, en heb geld terug gekregen van de grafische kaart. (kreeg ook de mogelijkheid om een ander te bestellen.)
Prima zaak om een aantal losse componenten te bestellen, maar doe alsjeblieft geen grote bestellingen bij deze zaak.
Alles makkelijk in 1 doos geleverd, geen problemen.
KlantenserviceHele snelle reacties op de mail.