Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Ik ben zeer tevreden met de Nokia 8 Sirocco Zwart. Deze had ik aangeschaft voor 600. Wel jammer dat de prijs redelijk snel was gezakt nadat ik het had aangeschaft

Edit: Ik ben net opgebeld door Belsimpel na aanleiding van deze beoordeling. Ze vergoeden de helft van het prijsverschil. Dit is een aangename en positieve verassing. Ik geef deze beoordeling nu 5/5.

Ik ontving de telefoon direct de dag na het bestellen.

Ik werd gecontacteerd door Belsimpel naar aanleiding van mijn beoordeling. Om mij meer tevreden te stellen met deze aankoop, werd mij aangeboden om de helft van het prijsverschil tussen aankoopbedraag en gedaalde waarde op mijn rekening te laten storten. Het gesprek verliep uitstekend.

Super fijne telefoon! Ik ben overgestapt van Apple naar Samsung, was binnen een paar dagen al gewend. Telefoon besteld bij Belsimpel. Alleen jammer dat de dag na bestelling de prijs ineens omlaag is gegaan..

Verzending was super! Dag daarna had ik het product in huis.

Fijne webwinkel, je hoeft je geen zorgen te maken over de laagste prijs. Meeste items zijn op voorraad. Bestelling gedaan om 23.30 uur, volgende dag af te halen bij het afhaalpunt, precies zoals beloofd.

Een bestelling is makkelijk te plaatsen en was op het moment van schrijven de voordeligste aanbieder.

Had het product binnen een dag binnen.

De bestelling word telkens vertraagd + geen communicatie buiten de automatische update mails. Ik lees net andere getuigenissen met dezelfde ervaring waarbij er nooit geleverd werd... blijkbaar ben ik niet de enige.

Ik zal via mijn creditkaart het bedrag uiteindelijk moeten terugvorderen vrees ik; Helemaal geen aanrader als ze op deze manier zaken doen.

*Update*
De klachtenafhandeling was top nadat ze persoonlijk contact hebben opgenomen. - Na 14 dagen heb ik dan toch eindelijk mijn bestelling (met compensatie) mogen ontvangen. De manier waarop ze de klacht behandeld hebben zet het vertrouwen in Belsimpel enigszins terug recht.

Verzending blijft uit door het constant vertragen van de zending.

Helemaal geen communicatie buiten de standaard automatische mails van vertraging.

*Update*

Website zit prima in elkaar. Bestelproces is makkellijk en overzichtelijk. Groot assortiment, waaronder de OnePlus 6T en alle benodigde accesoires die je nergens anders kunt krijgen.

Voorraadinformatie was juist en de bestelling werd zoals beloofd de volgende dag geleverd met PostNL. Prima verpakt.

In november 2016 heb ik bij deze webwinkel een iPhone 7 gekocht. Tijdens het uitpakken merkte ik op dat er een licht krasje op het beeldscherm zat en heb toen meteen Belsimpel.nl gebeld. De afhandeling van de "klacht" was toen een ramp. Er werd toen zelfs geïnsinueerd dat ik de kras zelf op het toestel had aangebracht. Nu, bijna 2 jaar later, heb ik ze een nieuwe kans gegeven en afgelopen donderdag AirPods besteld. De kwaliteit hiervan viel echter wat tegen en na het uitpakken heb ik ze meteen weer terug in de doos gedaan om retour te sturen. Als eerste viel mij al op dat het retoursproces vre-se-lijk omslachtig is. Je moet een brief bij de retourzending voegen waarin je aangeeft of je een annulering of reparatie wenst en je bankrekeningnummer. Als Coolblue en Bol.com dit veel makkelijker kunnen moet dit bij Belsimpel.nl toch ook kunnen?

De verzending was snel. Ze geven standaard aan dat het pakje niet bij de buren afgeleverd mag worden, wat wel een geruststellend idee is.

Ze de algemene ervaring die ik de vorige keer had hierboven. Rede voor deze lage score is ook om de omslachtige retourprocedure. De afhandeling van de retourenring ging goed! Zonder gezeur en snel verwerkt. De scepsis van 2 jaar geleden is hierdoor weggenomen.

*Update*: Wat een fantastische klantenservice! Persoonlijk contact en ze leken ook echt benieuwd naar de feed-back. Aardige persoon aan de telefoon die begripvol reageerde en ook duidelijke uit heeft gelegd dat de afgelopen jaren veel procedures op de schop zijn genomen. TOP! De verrassing 2 dagen later had ik ook niet verwacht maar vond ik super leuk. Ik heb het ook al aan de telefoon gezegd, maar nogmaals dank voor de goede oplossing. Dit level van customer satisfaction ben ik al heel lang niet meer tegen gekomen!

Het koste wat moeite maar nadat mijn google pixel door een bekende productie fout defect was geraakt heb ik uiteindelijk toch een vervangend toestel gekregen. Wel gelijk een upgrade naar de google pixel 2! Jammer dat het zoveel moeite moest kosten maar ontzettend blij dat ik uiteindelijk toch erg goed geholpen ben!

Een bekende productie fout van mijn telefoon heeft de telefoon onbruikbaar gemaakt binnen de garantieperiode (google pixel, defecte microfoon en luidspreker). Belsimpel weigert de garantieaanvraag in behandeling te nemen vanwege een klein deukje aan de zijkant van de telefoon wat valschade zou zijn.....

Halverwege het bestelprocess kwam er onverwacht nog 4,95 euro bij voor een nano sim. Dat had al op de eerste pagina gekund, ten tweede is het natuurlijk raar dat een nanosim extra kosten met zich meebrengt

Na twee dagen nog steeds geen levering. Op klachten wordt niet gereageerd. "Voor 23.30 uur besteld,morgen gratis in huis", klinkt natuurlijk goed maar is misleidend als na bestelling blijkt dat dat niet nagekomen wordt

Geen reactie op ingelegde klachten dat er niet conform afspraak geleverd is

goede site, artikel via tweakers gevonden, bestelproces verliep goed en gemakkelijk. betrouwbare partij. levering was volgens afspraak.

levering volgens afspraak.

Gemakkelijk het artikel in de winkelwagen geplaatst en afgerekend met iDeal, net zoals bij andere webwinkels.

Het verzenden ging snel, rond 21:00 besteld en de volgende dag was het artikel al af te halen bij een post-nl afhaalpunt. De AirPods zaten verpakt in een mooi, stevig doosje zodat deze geen schade opliepen tijdens het verzenden. Bestelde AirPods werken perfect, het geluid is goed en ze waren het geld meer dan waard. Zelfs nog een mooie korting van 20€ over de adviesprijs gekregen bij belsimpel.

Was perfect in orde!
Ben zeer tevreden over het product van Belsimpel.
Sterker nog heb de volgende dag nóg een horloge besteld!

Prima

Ik heb een aantal telefoons besteld voor mijn gezin via Belsimpel. De telefoons werden supersnel geleverd. Ook waren de emails m.b.t. de bestelling erg duidelijk en overzichtelijk.

Omdat belsimpel zelf op zondag bezorgt, mijn uistekende beoordeling.

Telefoon besteld maar was toch niet wat ik zocht. Ingeleverd in de winkel en binnen een week het geld terug. Goed geholpen in de winkel (Amsterdam) en goede tips gehad.

goede prijs kwaliteitsverhouding voor een nieuwe smartphone.grote keuze en met of zonder abonnement.Gewoon heel goed.

snel volgens afspraak.

Voor het eerst een mobiel gekocht bij Belsimpel, de website werkt als een zonnetje en de levering was razend snel, de klantenservice laat alleen soms aan wensen over. Uiteindelijk wel een goede oplossing.

Aanpassing na oplossen probleem, korte samenvatting:

Het toestel is op 6 oktober ter reparatie aangeboden. Belsimpel geeft zelf aan dat de communicatie gedurende de RMA beter had moeten gaan, maar heeft uiteindelijk een passende oplossing gegeven. Punt van kritiek is wel dat de wachtrij voor de klantenservice te lang is en dat er soms duidelijker gecommuniceerd moet worden.

Iphone zit niet in orginele seal en lijkt op een reeds geopende verpakking waar achteraf stickers op zijn geplakt 'do not accept when not sealed', reactie van Belsimpel:
Om te garanderen dat we producten van topkwaliteit verkopen, voeren we soms controles uit. Zo’n controle houdt in dat wij zelf de verzegeling verbreken om de kwaliteit van de producten te checken. Jouw product heeft zo'n extra kwaliteitscontrole gehad. Het toestel dat je van ons hebt gekregen is helemaal nieuw en heeft daarom natuurlijk gewoon 2 jaar garantie.

Reactie dat telefoon doosjes worden geopend is waardeloos. Lijkt mij eerder een refurbished geval.

Ik bestelde mijn telefoon op maandag en dinsdagavond had ik hem al. Het was makkelijk te bestellen

Deze meneer wist precies wat hij mij gaf en was erg vriendelijk.

Zeer duidelijke website waarin je alles makkelijk kunt vinden. Zou Belsimpel zeker aanraden aan mensen die een nieuwe mobiel willen aanschaffen.

Wellicht om PostNL in te wisselen voor een andere bezorgdienst?
Buiten Belsimpel om te laat geleverd en bij PostNL was de rede van uitstelling (uiteraard) onbekend...

Communicatie qua updates van je bestelling is netjes.

Wellicht om PostNL in te wisselen voor een andere bezorgdienst?

Communicatie qua updates van je bestelling is netjes.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops