Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Nieuwe OnePlus besteld via Belsimpel. Goeie communicatie en het winkelpersoneel was erg aardig. Het afsluiten van het abonnement was verder zo geregeld. Binnen 5 minuten was alles afgerond.

Ik heb het pakket afgehaald bij de Belsimpel winkel. Ik kreeg een SMS dat ik het pakket kon ophalen en deze was verder ook goed verpakt. Hoefde alleen mijn ID kaart te laten zien.

Voor dit toestel niet niet eerder nodig gehad. Over het algemeen ben ik erg tevreden over de service, alleen de wachttijden zijn soms wat lang.

Nokia 7plus besteld bij Belsimpel omdat ze het toestel konden leveren voor een goede prijs. De volgende dag al werd het toestel bezorgt na enkele maanden begoon het toestel vast te lopen. Dan reageerde het aanraakscherm niet meer. Na locken/unlocken deed hij het weer. Dit gebeurde meerdere keren per dag. Op diverse fora op internet had ik al gelezen dat ik niet de enige was met dit probleem. Na contact met Belsimpel heb ik het toestel opgestuurd naar Nokia. Daar werd de software opnieuw geinstalleerd. Al bij het eerste gebruik bleek het probleem er nog steeds in te zitten. Weer contact opgenomen met Belsimpel. Toen werd voorgesteld het toestel naar Belsimpel te sturen. Dan zou het worden ddorgestuurd nar hun eigen reparatiedienst. In eerste instantie was ik hier wat sceptisch over, en heb eerst geprobeerd of het misschien door een app veroorzaakt werd. Niets wat ik probeerde hielp. Uiteindelijk besloten toch maar op te sturen naar Belsimpel. Ik heb uitvoerig beschreven wat precies het probleem was en wat er al gedaan was door Nokia. Na ruim een week kreeg ik de Nokia 7 plus weer thuis. Het probleem is opgelost! En niet alleen het probleem van het vastlopen, maar ook de samenwerking met de carkit is verbeterd. Tijdens het rijden gaf de carkit namelijk ineens aan dat er geen netwerk gevonden kon worden, terwijl het toestel gewoon wel verbinding met het netwerk had. Dat is nu dus ook opgelost. En bediening van touchscreen met handschoenen werkt nu veel beter. Kortom, ik ben super tevreden over de Nokia 7 plus en over de service van Belsimpel.

Prima shop. Inmiddels al 5 toestellen via Belsimpel aangekocht. Snelle levering en goede service. Beslist een aanrader.

Levering was zéér snel binnen 16 uur al binnen. Netjes verpakt.

Voor dit toestel niet noodzakelijk maar voor een eerdere levering prima verlopen

Mijn abonnement verlengd met een google pixel 3 XL, kon de telefoon meteen in handen nemen ook al liep mijn oude nog bij KPN.

Nog wel problemen gehad met het sturen van 2 legitimatie bewijzen omstreden dat mijn bank (BUNQ) oplichters gevoelig is? Maar dat was al geregeld.

Had opgehaald, bij vertoon op ID kon ik mijn telefoon direct meenemen.

Goed geholpen!

Ik heb een LG G7 gekocht, voor het luttele bedrag van 320 euro. Veel goedkoper dan de concurrentie dus. Ik weet nu waarom. Belsimpel verkoopt deze telefoon (TIM, dus italiaans), met een andere firmware waardoor deze weigert nog OTA te updaten. Dit betekent dus dat je zelf aan de slag moet met LG UP op de pc, en een firmware bestand om elke keer de nieuwste update te krijgen. Voor mij is dit geen probleem, echter is het voor de leek natuurlijk niet handig als je geen updates meer krijgt. Erg slecht dat belsimpel daar niets over vermeld op de site.

Uiteindelijk opgebeld door belsimpel, hebben het toestel netjes teruggenomen. Top dus.

Het was heel erg simpel en daarom heten ook zo Dus gewoon doorgaan met wat jullie doen

Vanwege dat ik helaas een poos aan huis gebonden ben(heb ik Belsimpel ook gemeld) heb ik een aantal telefoons besteld en deze alleen maar opgestart om te kijken wat het precies is en vervolgens netjes terug in het doosje gedaan. Ik heb er 1 gehouden en de rest netjes volgens de voorwaarden geretourneerd. Geld daarvan ook keurig terugontvangen. So far, so good. Kreeg ik weken later een e-mail dat ik teveel had geretourneerd en dat was niet de bedoeling.( 13 stuks volgens hun, wat geheel niet klopt!). Ik mag 2 jaar geen telefoon meer bestellen bij Belsimpel, je kan begrijpen dat ik geheel ontzet was. Ik voelde me een soort crimineel, zo kwam de e-mail ook op mij over. Ik heb me keurig netjes aan de voorwaarden gehouden. Ik heb om een reactie via e-mail gevraagd maar daar wordt niet op gereageerd. Ik waarschuw dus hierbij om goed na te denken voordat je iets besteld bij Belsimpel, zeker als je misschien ook wilt retourneren.

Zie verhaal hierboven. De algemene service is goed, maar als je iets te vaak retourneerd dan heb je een groot probleem. Echt heel schandalig dit. En je bent ze machteloos.

Ik vond het een goede en duidelijke website. Helder bestel proces. Bezorging was op tijd.

Verlenging abonnement bij Vodafone i.c.m. een pre-order van de Samsung S10. Prima site, uitstekende prijs (scheelde flink met Vodafone zelf).

Verzonden op de dag dat de S10 uitkwam. Verpakking was prima in een neutrale doos.

Gsm besteld op de site. Informatie daarvan was goed. Het pakket werdde volgende dag afgeleverd.

Voldoende beschermd in doos

Ik wordt inmiddels prima geholpen door de klantenservice, dank voor de oplossing! Verzending was ook goed!

Ik had een probleem met bel simpel maar dit is goed opgelost met de klantenservice.

Het was zeer makkelijk om het product te bestellen en hij werd snel geleverd. In vergelijking met andere verkopers is het product bij belsimpel het goedkoopst.

De levering was snel en ze kwamen precies op de aangegeven tijd.

Erg fijne website. Ik heb mijn kpn abonnement verlengt van via Belsimpel. Dit ging erg makkelijk en alles is goed terug te vinden op de website. Verlengen met toestel is via Belsimpel goedkoper dan bij KPN zelf.

Zeer snelle verzending. Artikel zit goed verpakt in een verder onopvallende doos.

Ik had een dode pixel in mijn toestel. Dit ontdekte ik na 4 dagen. Toestel zaterdag retour gestuurd. Dinsdag had ik al een nieuw vervangend toestel.

snel geleverd, goede communicatie, prima product, goed uitgelegde omschrijving. ga hier zeker nog een keer iets bestellen

ene dag besteld, andere dag in de brievenbus

ik was al bekend met de site, tot volle tevredenheid.
dit was voor mij een reden om weer een bestelling te plaatsen.

product prima verzorgt, prima op tijd geleverd

OnePLus6T besteld, en bestelling snel en correct afgehandeld. Zo hebben we dat graag - ook in België !

Twee dagen na bestelling OnePLus6T ontvangen via PolsNl. Effe de afleverbon handtekenen en klaar is kees ! Prima.

Betaling werkte niet via Kredietkaart - dan maar banktransfert georganiseerd en … dag nadien centen ontvangen en toestel verzonden. Dat is efficiënt en snelle service.

Laagste prijs,( verandert dag tot dag). Soms heb ik gevoel is first in first out, of beinvloed door USD koers.

Bestelling kwam op tijd aan. Alleen Doosje is aan de onderkant getrokken. Alsof iemand probeert telefoon uit doos te halen

LG G7 Besteld, Doos (telefoon) was stoffing. Oplader is niet verpakt in plastic. (eerder terug gebrachte gsm?) Probleem met update van software android en security patch. Klant service is altijd bezet zie ook geen nr wat ik kan bellen. Dit is dus een keer verkopen nooit meer wat laten horen. Ik kan gsm nu niet update en ik twijfel om terug testuren. Niet eerste keer bestellen bij belsimpel twijfel of ik ooit nog iets ga bestellen of aanraden bij kennis.

Het was duidelijk en je kon goed vergelijken waardoor ik een
fijne keus kon maken

precies zoals in de specificaties was vermeld.
goede kwaliteit

Overzichtelijke website. Belsimpel heeft een ruim aanbod en altijd scherpe prijzen. Daarnaast fijn dat je het product in de winkels kan ophalen.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops