Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAlles prima eigenlijk. Duidelijke reviews op de site van Belsimpel over het toestel dat ik wilde aanschaffen.
Het enige minpuntje vond ik dat mij pas achteraf duidelijk werd dat Dual Sim NIET tegelijk samen kan met een extern geheugen. Je moet dus eerst het sd geheugen chipje eruit halen om te kunnen werken met 2 simkaartjes.
AlgemeenIk bestel al mijn telefoons bij Belsimpel, vanaf de eerste keer dat ik het online deed. Alleen maar positieve ervaringen. Goede afhandeling, snelle levering, super klantenservice mocht er toch iets niet goed zijn.
VerzendingMen geeft aan wanneer je je bestelling in huis hebt, en dat klopt. Bij mij in elk geval al 5 van de 5 keer.
KlantenserviceGeen probleem met hulp zoeken en bieden wanneer iets niet helemaal goed is, bij retourneren of gewoon een vraag.
AlgemeenEerder zaken gedaan met Bel Simpel en het is altijd fijn te constateren dat ze op tijd zijn met leveren en dat als je problemen hebt dat ze voor je klaar staan. Verder het bestelde product (Samsung X-cover)met toebehoren voldoet uitstekend. Fijne stevige telefoon, lange batterijduur!
AlgemeenPerfect! Vanaf eerste website bezoek, prijs, bestelproces, informatievoorziening, levering, instructie, tips achteraf... Helemaal niets op aan te merken!
AlgemeenSnelle levering, goede prijzen, duidelijke website en vriendelijke klantenservice. Ook handig dat ze daadwerkelijk filialen hebben.
AlgemeenDe bestelling was eenvoudig geplaats en betaald, daarnaast was het product de volgende dag in huis!
VerzendingMijn bestelling was de volgende dag al in huis, super snel!
Algemeenzoals reeds aangegeven, was het plaatsen van een bestelling eenvoudig, daar het stappenplan bijzonder duidelijk was.
VerzendingOp zaterdag namiddag bestelde ik het gewenste toestel,een samsung A 50, en zoals beloofd werd dit toestel op de zondag, de volgende dag, afgeleverd.
AlgemeenBetaling met een creditkaart leverde een paar keer problemen op. Daarna wel gelukt. Website en procedure zijn verder duidelijk. Ook makkelijk zakelijk te bestellen.
VerzendingApple XR 128GB vrijdag bestelt maar zaterdag niet geleverd. Eerst Robot bericht gekregen, na nog een keer klagen heeft klantenservice excuses gemaakt en reep chocolade toegezonden(?). Gezegd dat ze bij Post geïnformeerd hebben maar geen enkele info over levering gegeven. Daarna verschillende berichten gestuurd maar geen reactie of info gekregen. Track and track werkte niet, deze gaf geen enkele info. Uiteindelijk na een week wachten, zonder info te hebben gekregen, bestelling geannuleerd.
KlantenserviceMedewerkers zijn wel beleefd maar hebben geen enkele info of oplossing aangedragen. Voelden zich niet verantwoordelijk voor de levering. Kunnen uiteraard de medewerkers weinig aan doen dit heeft meer te maken met de handelingsruimte die het bedrijf hun geeft. En die is zeer beperkt. Hun leverbelofte zouden ze voor de eerlijkheid daarom van hun website moeten halen. Want daar doen ze geen enkele moeite voor om die te realiseren. Dit vinden ze duidelijk een probleem van de klant zelf.
AlgemeenPrima webshop, nu al meerdere malen wat besteld en nog nooit problemen ondervonden. Raad deze webshop zeker aan anderen aan. Nette verpakking en duidelijke verzend info.
VerzendingMooi netjes verpakt en zonder schade ontvangen.
AlgemeenXiaomi telefoon besteld. Vrijdagavond de telefoon voor €225 gezien; later op de avond toen ik wilde bestellen was hij ineens €242. Op zich natuurlijk gewoon puur pech gehad dat ik precies tijdens de prijsverhoging zat te shoppen, maar het voelt niet helemaal tof.
VerzendingNetjes verpakt, snel geleverd (gratis zondag levering).
Algemeenprima site met prima prijzen. aantal telefoons die alleen zij verkopen, en verder niet verkrijgbaar zijn in nederland.
AlgemeenBelsimpel had de samsung galaxy A50 op vooraad en tegen de laagste prijs, dus gelijk besteld en zoals beloofd de volgende dag in huis.
VerzendingDag na bestelling geleverd, product in goede orde ontvangen.
KlantenserviceGellukig nog geen contact met de klantenservice hoeven opnemen.
AlgemeenBelsimpel had de Xiaomi Mi 9 128GB direct beschikbaar tegen een goede prijs. Ik hoefde de telefoon dus niet in het buitenland te bestellen. Xiaomi had op dat moment nog geen Nederlandse website. Prijs is gelijk aan de prijs die Xiaomi zelf hanteert.
VerzendingTelefoon werd snel geleverd in een stevige verpakking. Netjes zoals het hoort.
AlgemeenMakkelijk besteld en veruit de goedkoopste. (Pocophone F1) goed geseald en geen beschadigingen. Tevens is de site makkelijk in gebruik en werkt dit allemaal naar behoren.
VerzendingOp zaterdagavond besteld, zou op zondag geleverd worden. Werd perfect op zondag geleverd.
AlgemeenAl prijzen vergelijkend voor de nieuwe mobiel die ik aan wilde schaffen kwam ik uit bij Belsimpel. De website oogt actueel en ik kon het model dat ik op het oog had snel vinden. De bestelling verliep vlekkeloos, ik kreeg meteen de bevestigende mails.
VerzendingPrettig was dat ik had kunnen kiezen voor levering op een Postnl servicepunt. Nu was ik in staat het pakketje op mijn eigen tijdstip op te halen. Dat kon ook snel. Belsimpel is supersnel met verzenden.
AlgemeenMijn eerste bestelling bij Belsimpel, vlot en vlugge levering. Voor mij is het budget belangrijk, Liever veel kwaliteit voor mijn budget, dan een duur toestel met veel gebreken. Gelukkig zien de producenten in, dat hoge prijzen geen verkoopcijfers opbrengen.. Eerlijk, ik geef nooit méér dan 260 € uit, nog nooit een teleurstelling opgelopen. Als het gebruik van internet nu goedkoper kon worden, heeft iedereen
zijn internet op maat. Bedankt aan Belsimpel, , tevreden klant !
Om 19 uur besteld, volgende dag om 11 uur hier
AlgemeenKreeg een geopend product (Samsung S10). De seal was gebroken. Er was een nepsticker overheen geplakt. Bij klacht hierover werden er verschillende verhalen verteld, allerlei rare redenen. De nieuwe sticker kon je makkelijk loshalen en weer erop plakken. Er zat stof op de telefoon. Heel verdacht.
Na 4x contact met klantenservice, 4 verschillende verhalen gehoord. Uiteindelijk bleek het om een inruil telefoon te gaan die ze als nieuw hebben verkocht. Als compensatie werd 10% korting geboden. Belachelijk. Grenst aan fraude. Review aangepast van 2 naar 1 ster.
Vier maal een ander verhaal. Uiteindelijk proberen weg te komen met tweedehands product als nieuw te verkopen. Als ik zelf de nep sticker over de seal niet gezien had, was het ze gelukt. Ze boden uiteindelijk 10%korting. Voor een tweedehands product. Nog nooit zoiets meegemaakt. Als je dus niet stiekem een tweedehands product voor nieuwprijs wil, zou ik hier niet bestellen.
AlgemeenNa mijn besluit om een mobiel te kopen kwam ik al snel op de site van belsimpel terug.. De keuze was snel gemaakt door dat het allemaal heel duidelijk was
VerzendingSnel en accuraat bezorgd
AlgemeenBesteld de Xiaomi A2 Lite naar aanleiding van positieve reviews van o.a. tweakers en hardwareinfo. Het gehele bestelproces is verlopen zoals verwacht, je wordt netjes op hoogte gehouden van het bestel proces
VerzendingVerzending met een pakketje wat niet als zodanig te herkennen is dat het van een belbedrijf afkomstig is (goed dus).
KlantenserviceNa ingebruikname van het toestel en direct aansluitend de update naar Android 9 schoot de telefoon in een bootloop. Vanalles geprobeerd om deze er uit te krijgen (zoeken op tweakers en google), maar niks hielp. De volgende dag dus meteen retour gestuurd naar Belsimpel. De dag daarna werd meteen al een nieuw exemplaar naar mij verzonden. Perfect, dit is zoals het hoort.
AlgemeenJe wordt als koper goed op de hoogte gehouden. Prima accountinformatie, door niet te veel te vragen, in te vullen. Specificaties accuraat en overzichtelijk. Handig vergelijkingen te maken. En alles lekker snel in huis. Met bericht wanneer het toestel komt. Prima, zo moet het werken,
VerzendingKeurige voortgangsmeldingen, en het klopt. Zo hoort het