Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBelabberde Service en niet bereikbaar.
Momenteel word je overal overspoeld met de gratis Ziggo en Vodafone extra's. Inmiddels heb ik 2 maanden geleden zo'n Abbo afgesloten via belsimpel. Extra's werken nog niet. Bij Hollandse nieuwe zeggen ze: "Bel Ziggo". En raad eens wat Ziggo zegt: "Bel Hollandse nieuwe".
Contact met Belsimpel is onmoglijk. Het online mailformulier linkt naar het hoofdmenu. De klantenservice button komt uit op je persoonlijk pagina, waar je alleen standaard dingen kan ingeven.
Ronduit slecht dus.
En vandaar dat ik hier maar even mijn frustratie weg tik. Doe er je voordeel mee.
AlgemeenMijn ervaring is goed met Belsimpel, geen klachten verder.
Ik heb alleen besteld via internet verder ook geen contact gehad met klanten service en dergelijke.
Ik heb een nieuwe telefoon besteld zonder abonnement.
Dus voor de rest kan ik er weinig over zeggen.
Telefoon is goed en heel aangekomen.
Nieuwe HTC u12+ besteld, ik moet eerlijk zeggen al die negatieve reviews wat je leest over dit toestel, klopt totaal niks van hoe ze erbij komen Joost mag het weten.
Ik krijg het idee dat ze ervoor betaald worden om dit toestel af te kraken.
Mijn vorige was een HTC one M7 van 2013 ook die liep nog steeds mee als een trein, helaas ben ik die verloren anders had ik nog steeds geen andere gekocht ik wou weten hoe lang die nog mee zal gaan/lopen.
Met dat toestel nooit problemen mee gehad alles draaide daar op was een top toestel.
Hopelijk gaat deze ook een hele tijd mee , dat is natuurlijk nog even afwachten ik heb hem nog maar paar weken.
Was wel even wennen ben nog steeds verder aan het uitzoeken en instellingen en dergelijke ook ivm knijp functies tot nu toe gewoon perfect, ze praten alleen over dat je alleen maar moet knijpen is niet waar er zitten ook drie knoppen op voor volume en uit slaapstand of uit te schakelen met die knop.
Kortom werkt net als een normale telefoon.
Knijp functies zijn verschillende dingen om op in te stellen daar ben ik nog mee bezig, standaard ingesteld op camera en dat werkt echt goed en snel om even snel een foto te maken zonder dat je hem eerst uit slaapstand hoeft te halen.
Genoeg gepraat over dit toestel de HTC u12 plus
Gewoon een perfecte machine.
Belsimpel
Keurig op de afgesproken datum geleverd.
Verder niks op aan te merken.
Keurig geleverd op mijn werk.
Volg systeem track en tracé werkte keurig.
Alleen er moest voor getekend worden en dat is niet gebeurd mijn collega heeft het pakketje aangenomen zonder te tekenen volgens mij was dat DHL die had geleverd, maar dat weet ik niet meer zeker.
Daar kan Belsimpel niks aan doen was duidelijk aangegeven, dat probleem is van de koerierdienst die hebben niet goed opgelet.
Als je verkeerd wil doen , had ik gewoon nog een nieuwe kunnen aan vragen er is niet voor getekend.
Zo zit ik niet in elkaar.
Wel slecht van de koerierdienst.
AlgemeenOverzichtelijk. Super snelle levering. Goede service. Voor 24.00 uur besteld de volgende dag in huis. Dat vond ik echt te gek.
VerzendingVoor 24.00 uur besteed en de volgende dag in huis. Dat vond ik heel fijn
KlantenserviceWerd stapje voor stapje op de hoogte gehouden van het bestel proces
AlgemeenTelefoon was defect. Toestel opgestuurd, goede track en trace +volgen van de reparatie Toestel snel weer gerepareerd terug ontvangen
AlgemeenEen fijne ervaring.
Ik heb een iPhone XR gekocht, Belsimpel was de goedkoopste aanbieder, ook hebben ze een ruim aanbod in bijpassende accessoires.
Product is snel geleverd, zorgvuldig verpakt.
Heel fijn vind ik hoe Belsimpel mij na aankoop op de hoogte heeft gehouden van de status van mijn order, ook is het mogelijk om de online orderstatus te bekijken zonder daar een account voor aan te maken, heel fijn!
Netjes en zorgvuldig verpakt, de volgende dag geleverd. Handtekening voor ontvangst. Heel tevreden.
AlgemeenGoede prijs/kwaliteit-verhouding. Had een Samsung Galaxy A6 besteld. Deze was samen met hoesje en screenprotector de volgende dag binnen. Helaas was de screenprotector erg slecht. Er bleef lucht onder zitten en hij was niet fijn in het dagelijks gebruik.
AlgemeenGoed om iets te kopen, drama zodra er iets mis is met je product.
Belsimpel is een prima winkel om een abonnement af te sluiten en een product (telefoon) te kopen. De klantenservice helpt jou hier uitstekend bij en over het algemeen heb je je product de volgende dag in huis.
Ik heb vele horror reviews gelezen over de klantenservice en de wachttijden als er een product wordt terug gestuurd naar Belsimpel en helaas moet ik beamen dat deze inderdaad waar zijn.
Helaas vertoonde mijn telefoon na een tijdje mankementen en heb ik deze naar Belsimpel opgestuurd ter reparatie. Een reparatie duurt meestal rond de 10 werkdagen, en na 10 werkdagen kreeg ik een automatische mail van Belsimpel met de vraag of ze nog iets voor me kunnen doen waarop ik gereageerd had dat ik mijn telefoon nog steeds niet terug had en er nog geen verdere communicatie is geweest en ik graag wilde weten wat de huidige status van mijn telefoon is.
Na 2 dagen krijg ik een mail terug dat ze de status van mijn telefoon bij het reparatie bedrijf hebben opgevraagd en dat dit meestal 5 werkdagen duurt. Persoonlijk vind ik 5 werkdagen wachten op een reactie niet meer van deze tijd maar goed, er zit niks anders op dan te wachten.
na 5 werkdagen weer een mail naar Belsimpel gestuurd waarin ik om antwoord vraag dus wat de status van mijn telefoon is, hier krijg ik na 2 dagen reactie op waarin staat: we hebben zojuist de status van de reparatie opgevraagd bij het reparatie bedrijf maar op dit moment kunnen we zien dat er hard wordt gewerkt aan je toestel. Meestal wordt een reparatie binnen 5 tot 10 werkdagen afgerond, we houden het voor je in de gaten. Hierin maak ik dus op dat de medewerker die op dat moment mijn mail beantwoord gewoon zomaar wat stuurt zonder na te kijken om te weten hoe het met mijn case zit.
Tot op heden krijg ik vanuit Belsimpel puur bureaucratische antwoorden allemaal ontwijkend of uitstellend zodat ze geen direct antwoord op mijn vragen hoeven te geven. We zijn ondertussen een maand verder zonder enige vorm van duidelijke communicatie vanuit de zijde van Belsimpel en het is voor mij nog maar afwachten hoelang het hele circus gaat duren.
Na een belletje met Belsimpel wordt er toegegeven dat het toch wel erg lang duurt en dat er wellicht vanuit hun zijde een foutje is gemaakt. De desbetreffende medewerker geeft aan dat hij zelf de status van de reparatie niet kan bekijken maar dat hij ervoor gaat zorgen dat er vaart achter wordt gezet. Helaas krijg ik wederom geen antwoord op mijn vragen en wordt alles maar weer naar voren geschoven.
Na het plaatsen van deze review heeft Belsimpel contact met mij opgenomen en heb ik eindelijk een soort van antwoord gekregen. Desbetreffende medewerker vertelde dat Belsimpel zelf vanuit het reparatie bedrijf ook niet meer informatie krijgt, en het enigste wat ze konden zien is dat mijn reparatie de status "processing" had. Heb ook meteen netjes bij de medewerker aangegeven dat ze naar mijn mening in het vervolg beter naar waarheid zoon antwoord kunnen geven dan er om heen blijven draaien met standaard antwoorden want dat wekt alleen maar irritaties op.
Ze hebben mij hierna het volgende aanbod gedaan: Ze kunnen mij een nieuwe telefoon opsturen maar ik zou dan wel een contract moeten tekenen dat mocht volgens het reparatiebedrijf blijken dat de schaden niet binnen de fabrieksgarantie valt (dit is ook nog steeds niet bekend) ze alle kosten op mij kunnen verhalen. Ik snap dat Belsimpel zich als bedrijf moet indekken en ook al weet ik zeker dat mijn schade nog binnen de fabrieksgarantie valt ben ik hier niet mee akkoord gegaan, voor mijn gevoel geef je ze dan toch een soort van "vrijbrief" en dat risico wilde ik niet nemen.
Na bijna 5 weken een telefoontje van Belsimpel gekregen dat het defect inderdaad binnen de fabrieksgarantie valt en ze mij een nieuwe telefoon willen aan bieden. Ik heb de volgende dag in de Belsimpel winkel een nieuwe telefoon kunnen ophalen.
Ondanks de vele frustraties en het lange wachten is het probleem uiteindelijk toch netjes opgelost, als ze de boven genoemde problemen in de toekomst kunnen verbeteren en dus leren van situaties zo als deze (en ik ben zeker niet de enige) dan zou dat Belsimpel alleen maar ten goede komen.
Alleen maar bureaucratische antwoorden die allemaal ontwijkend of uitstellend zijn, je krijgt pas iemand te spreken die normaal antwoord kan geven en wel verstand van zaken heeft na het schrijven van een slechte review.
AlgemeenIk had bij Belsimpel in de winkel een nieuwe iPhone 8 aangeschaft. Bij de eerste keer opstarten bleek het display defect (verticale streep van kapotte pixels). Binnen 15 min stond ik weer in de winkel. Half uur staan discussiëren, maar de enige oplossing was het toestel voor reparatie aanbieden. De enige juiste oplossing lijkt mij direct een nieuw toestel mee. Na contact met de klantenservice en dreigen met een negatieve review uiteindelijk mijn geld terug. Om anderen te waarschuwen heb ik besloten nu alsnog een review te plaatsen
KlantenserviceDe klantenservice had erg veel aanmoediging nodig voordat ze mijn geld terug wilden geven. Zie review zelf.
AlgemeenIk gebruik de Apple Airpods graag, fijn in de omgang en een erg goed geluid. Bestelling was op tijd aangekomen.
AlgemeenPrijscheck gedaan bij TWEAKERS.NET en bij BELSIMPEL had het product de beste (lees: laagste) prijs ! ! !
VerzendingHeel snelle levering!
AlgemeenErg gemakkelijk te bestellen en de telefoon bevalt mij prima binnen 1 dag geleverd prima
VerzendingBinnen 1 dag geleverd prima service
Algemeengoedkoper vergeleken met andere webshops. Makkelijk website en veilig qua betalen. Snelle levering. vele goede recensies
VerzendingOp tijd geleverd
AlgemeenPrima website. Product was makkelijk te vinden en duidelijk bestelproces. Gelukkig genoeg betaalmogelijkheden. Bestellen ging in 1x goed.
VerzendingLevering precies zoals aangegeven, volgende werkdag.
AlgemeenSimpel bestellen maar de telefonische klantenservice is een drama nadat ik 2 x een maandagochtend toestel had ontvangen.
VerzendingHet bestellen en het verzenden gaat super makkelijk.
Via post.nl weet je exact wanneer je je toestel kan verwachten.
Nadat mijn 2e telefoon binnen 2 weken kapot ging wilde ze de telefoon ter reparatie aanbieden.
Ik was hier uiteraard niet blij mee en nadat ik ze op de rechten en plichten had gewezen was het wel mogelijk om de koop te ontbinden.
Na telefonisch contact in september hebben we een goed gesprek gehad over deze review.
Maar ondertussen ben ik nadien nog 2 keer gebeld om bovenstaande review aan te passen...
Ik vind het niet realistisch om een review van een momentopname aan te passen.
Zeker nu ik al 2 x ben gebeld .
AlgemeenOp zoek naar de beste deal voor een samsung galaxy watch uitgekomen bij belsimpel.nl. bleken naast hun belofte de watch de volgende dag te bezorgen ook nog eens de voordeligste.
VerzendingZoals beloofd de volgende dag geleverd. Incl. Track n trace. Over de Klantenservice kan ik niets zeggen omdat ik hiervan geen gebruik heb hoeven maken. Toptent!!
AlgemeenDuidelijke website en goede overzicht van producten. Gunstige prijs en snelle levertijd. Bestellingsbevestiging was duidelijk en helder.
VerzendingDuidelijke tijdstip en snelle levering.
KlantenserviceAlleen email contact over bestelling.
AlgemeenPAS OP: BELSIMPEL HOUDT ZICH NIET AAN HET CONSUMENTENRECHT
Bestel en leveringsproces verliep normaal zoals je mag verwachten. Daarom niet beoordeeld. Echter bij deze klanten service gaat het mis. Zie beoordeling hieronder.
PAS OP: BELSIMPEL HOUDT ZICH NIET AAN HET CONSUMENTENRECHT
Alles prima bij deze verkoper, totdat je een probleem hebt...
Dit is er gebeurd:
Mijn nieuwe iPhone XR is tijdens een mountainbikritje in mijn achterzak van mijn fietsshirt nat geworden van wat zweet en opspattend water.
Ik had hier totaal geen zorgen over, omdat het toestel IP67 is geclassificeerd. Daarom had ik het toestel ook gekocht.
Tot mijn grote verbazing en schrik ontstond er naar een paar uur vocht achter de lenzen het toestel en functioneerde naar een paar dagen de FaceID niet meer.
Dit heb ik gemeld bij Belsimpel en zij hebben aangegeven dat ik het best langs kon gaan bij een Apple gecertificeerd repair center.
De volgende dag werd er bij Microfix in Leiden (niet verrassend) vochtschade geconstateerd. Microfix gaf er gelijk bij aan, dat volgens Apple richtlijnen het toestel niet gerepareerd kan worden en dat alle waterschade, ongeacht hoe deze is veroorzaakt, buiten de garantie valt. Daarom is de oorzaak van de schade door hen oor verder niet onderzocht. Blijkbaar is voor Apple een IP classificering alleen maar marketing en mag je daar als consument verder niets van verwachten.
Gelukkig had ik het toestel nog geen half jaar in bezit en meld me bij Belsimpel met mijn RECHT op een deugdelijk product (ik mag verwachten dat een IP67 toestel zweet en een paar spetters overleeft).
Belsimpel trekt zich echter NIETS van de wettelijke bepalingen aan!
- Er is alleen bewijs dat het toestel waterschade heeft
- Er is geen bewijs deze waterschade door verkeerd gebruik mijnerzijds is veroorzaakt
- Er is geen bewijs dat deze waterschade NIET door een fabrieksfout in de IP67 geclassificeerde afdichtingen is veroorzaakt.
- Sterker nog: er zijn hele goede aanwijzingen dat de waterschade wel door een fabrieksfout is veroorzaakt. Ik heb foto's gemaakt bij Microfix, waarop is te zien dat er stof in het toestel zit. Over water kun je nog twijfelen over de toedracht, maar stof kan mag gewoon niet in het toestel komen als het in orde zou zijn.
Toch meent Belsimpel nog steeds geen enkele verplichting naar mij te hebben om de schade te vergoeden.
WAARDELOOS!!!
Ik laat het hier zeker niet bij zitten!
AlgemeenLogische stappen, eenvoudig uit te voeren en zeer begrijpelijk. Voldoende keuze mogelijkheden en goede prijs - kwaliteitsverhouding
VerzendingSnel geleverd, volgens vooraf gemelde levertijd
AlgemeenOverzichtelijke website. Prima zoekfunctie. Duidelijke product omschrijving. Sneller levering en het artikel was goed en veilig verpakt. Leuk de attentie die was bijgevoegd in de vorm van een pen.
VerzendingSnelle levering. Artikel was goed en veilig verpakt. Extra leuk : de pen in het pakketje.
AlgemeenPrima en snel bezorgd. Kan niets negatiefs over zeggen, de afhandeling van mijn product ging uitstekend. +1 voor pennetje
VerzendingGoed ingepakt, netjes afgewerkt en bezorgd.