Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDomme pech Xiaomi Mi9 lite 128Gb begaf het na drie weken. Volgens de theorie van de badkuip kromme, de meeste kans op een defect binnen ongeveer een maand. Toestel vrijdag teruggestuurd en de volgende maandag nieuw toestel in huis !!! Dat is pas service
VerzendingGeheel volgens plan en retour afhandeling wegens defect super !!
KlantenserviceZo'n snelle service had ik niet verwacht !!!
AlgemeenIk kon tijdens afronden bestelling niet goed na of ik niet eerder een account had aangemaakt. Verder geen problemen ondervonden.
AlgemeenDuidelijk website en een goede prijs. Bestel proces verliep gemakkelijk en de levering was keurig op tijd volgens de afspraken.
VerzendingUitstekend, levering de volgende dag. Ik had gerekend op de volgende werkdag maar niks was minder waar, kwam gewoon op zondag al binnen (werd ook op de website aangegeven overigens)
AlgemeenIk moest en zou de Xiaomi airdots de volgende dag in handen willen hebben.
Op de website was niet goed aangegeven dat alleen een levering aan huis wel op zondag zou worden geleverd. (Raar, leveren aan een open ophaalpunt lijkt mij efficienter). Na telefonisch overleg met J. besloten dus naar mijn adres te laten versturen,
Op zondag bleek dat het artikel toch niet geleverd zou worden. ( Wij pakken het nu voor je in! )
Weer gebeld, en werd weer door J te woord gestaan. Op de site werd geen melding gemaakt dat leveringen door de huidige situatie vertragingen zouden kunnen hebben. Dat schept een bepaalde verwachting waar belsimpel niet aan kon voldoen.
Afijn, lang verhaal kort. Informatie had wat beter gekund, ook aangeven dat levertijden "flexibel"zijn. Dat had twee telefoontjes gescheeld.
Verpakking en levering uiteindelijk prima geregeld.
KlantenserviceSupport van J was uitstekend, ik kreeg zelfs een geschreven kaartje met attentie van haar met excuses.
Ook al kon ze er niets aan doen, en ik het eigenlijk overbodig vind omdat het uiteindelijk prima en vriendelijk is opgelost, is het toch leuk.
Algemeenbeste prijs qua type telefoon die ik wilde en binnen drie dagen in huis, niks op aan te merken
AlgemeenBelSimpel maar MailMoeilijk. Voor een mooie prijs zag ik bij BelSimpel geheugenkaarten te koop staan. Na de bestelling te hebben betaald, kreeg ik bericht dat niet alle artikelen leverbaar waren.
Toen begin de tergend langzame afhandeling van vervangende kaartjes. Omdat BelSimpel maar eens in de 24 uur op emails lijkt te reageren, heeft het uiteindelijk vijf dagen geduurd voordat ik geheugenkaartjes binnenkreeg. In de tussentijd heb ik zelf extra uit de winkel gehaald omdat ik enkele op korte termijn nodig had.
Nadat alles rond was, waren de kaartjes snel binnen. Vooral de herstelling van de bestelling bleek een kwelling.
Geheugenkaartjes kwamen goed verpakt aan. Verpakking en verzending was niets mis mee.
KlantenserviceHoewel mijn bestelling uiteindelijk naar behoren is afgehandeld, heeft het echt lang geduurd voordat ik een alternatief geregeld had waar ik tevreden mee was. Klantenservice bleef vriendelijk maar was niet altijd geheel duidelijk in de opties die ze me gaven. Vooral tijdens die momenten vond ik het vervelend om te beseffen dat ik 24 uur op opheldering in de volgende email moest wachten.
AlgemeenPrima service en goede prijs, het is de tweede telefoon die heb ik van belsimpel gekocht. Ik ben tevreden
AlgemeenSnel en eenvoudig. ... ... .... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
Verzending'Gewoon op zondag geleverd, zonder meerprijs. (PostNL)
AlgemeenBelsimpel was de goedkoopste volgens tweakers. Mede hierdoor en omdat Belsimpel betrouwbaar is, heb ik voor Belsimpel gekozen. Erg tevreden, goede service en goede telefoon.
VerzendingDe levering was perfect op tijd. Ik ben goed op de hoogte gehouden over de levering.
AlgemeeniPhone XR besteld en volgende dag in huis. Alles duidelijk en bestellen was super simpel. Erg tevreden!
VerzendingNetjes verpakt en snel geleverd.
AlgemeenBelsimpel levert tot twee keer toe een defect product waardoor ik extra kosten heb gemaakt met bijbehoorende accessoires (screenprotector).
Aan de telefoon is de klantenservice vriendelijk en beloven ze van alles, inclusief het vergoeden van de gemaakte kosten. Vervolgens wordt er via de mail een voucher gestuurd (waar je niks aan hebt omdat je al je accessoires al bij een ander bedrijf hebt gekocht) en ontkennen ze alles wat telefonisch is afgesproken.
Zo kun je ook met je klanten omgaan.
Zo kun je ook met je klanten omgaan.
AlgemeenAlles wat er op de site stond werd ook na geleefd.
Bijvoorbeeld pre-order Galaxy s20+ vandaag besteld morgen als eerste in huis.
Werkelijk TOP
Je kon bij je bestelling aangeven op welke tijd jij het pakket kon ontvangen.
Ik had aangegeven in de avond.
ik heb tot nu toe geen klachten
AlgemeenI had a mobile device delivered as new, that had been returned by another customer first. The device was locked with his/her password! After contacting the customer service, they apologized and asked me to return that device. A brand new would come in the following days. They sent me again a device whose package had been unboxed before. After spending a week without a mobile device, they replied to my call "return it and take your money back". Having no more time to spend without a smartphone, I kept it. It is not customer responsibility to deal with devices returned because of the Huawei - Android issue. Ultimately, I paid full price only in order to receive a brand new and not returned device. I felt totally disappointed.
Algemeensnel, voordelig,sneller,echt heel goed ,o,o,o wat was dat goed,echt geweeeeldig echt waar ik lieg niet
Verzendingsnel en goed
AlgemeenSnelle levering, prima prijs en duidelijke bestelprocedure. Alles wat je kan verwachten bij een online bestelling van een telefoon.
VerzendingSnel bezorgd en het product goed verpakt
AlgemeenPrijzen wisselen snel af, maar dat zal waarschijnlijk aan het toestel gelegen hebben wat ik besteld had. (Xiaomi note 8 pro).
Op dinsdag was de zwarte €288,en op woensdag €300, en met de groene precies andersom.
Gewoon netjes.
AlgemeenDuidelijke site, telefoon informatie kan beter. Kom toch altijd ff op tweakers om te vergelijken. Betalen gaat prima
VerzendingVerpakking prima in orde!! En binnen 24 uur bezorgd.
AlgemeenSnel, prijs was goed en snelle levering Prima ben erg tevreden over belsimpel, vaste klant daar
VerzendingErg snel
KlantenservicePrima
AlgemeenIk ben heel erg tevreden, want het pakketje was op tijd. Het was top in orde en het was op tijd geleverd
VerzendingHet pakket was binnen een dag binnen (op zondag). Het is niet beschadigt tijdens de levering.
AlgemeenZe waren de goedkoopste. Duidelijke site. Order makkelijk te plaatsen en te betalen. Daarna word je goed op de hoogte gehouden van de status.
VerzendingSnelle levering. Op zondag bestelt en maandag in huis. Ik kon zelfs kiezen of ik het overdag of 's avonds wilde laten bezorgen. Gratis bezorging.