Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Betaling verliep soepel. Uitstekende betaalmogelijkheden en de bestelling (uit voorraad leverbaar) werd na betaling meteen verzendklaar gemaakt.

Per mail op de hoogte gehouden mbt levering.

Geen contact gehad met klachten/klantenservice.

Zeer! misleidend met de lok tekst "Voor 23.30 uur besteld, morgen gratis in huis". Dit is dus alleen het geval als je een los toestel koopt zonder abonnement.
Met een asterix verwijzen ze naar de kleine lettertjes met de uitzondering op levertijden en bezorgkosten.

Als je voor een telefoon met abonnement of verlenging gaat, dan kan je dit beter in een telefoon winkel naar keuze doen.

Levertijd bij nieuwe of verlengingen van abonnementen is standaard 3 werkdagen, en geen! gratis bezorging.

Klantenservice is tot 23:30 uur bereikbaar, Leuk!
9 van de 10 vraaggesprekken zal waarschijnlijk over de status van de order gaan, en waarom deze nog niet veranderd is van status of verstuurd is.

De website ziet er netjes uit, maar nadat het geld is overgemaakt word pas duidelijk hoe alles in elkaar steekt bij het verlengen/aanvragen van een abbonement. Levertijden worden hierbij ook niet gehaald omdat de site spreekt van een levering op de volgende werkdag terwijl de provider eerst goedkeuring moet geven (1 t/m 3 werkdagen)

Ik heb bij Belsimpel een telefoon besteld, netjes betaald en vooraf aangegeven dat ik mijn abbonement wilde verlengen.
Na de betaling ging het mis. Mijn vaste nummer werd gezien als het nummer waarop het abbonement verlengt moest worden. Vervolgens heb ik de klantenservice gebeld of deze het nummer konden wijzigen, maar dit bleek niet mogelijk.
De enigste oplossing die Belsimpel mij kon geven was de bestelling annuleren en opnieuw een bestelling plaatsen. Even simpel een nummer wijzigen was blijkbaar te moeilijk...

Nu kan ik op mijn geld gaan wachten omdat de klantenservice geen echte service kan verlenen.

Morgen maar even een ritje maken naar de winkel, dan weet ik zeker dat ik morgen een nieuw toestel heb.

Een ding is me al wel duidelijk geworden. Hier bestel ik nooit meer iets!

vriendelijke en adequate behandeling. Super snelle levering Uitstekende informatie via mail. Ik zal dit zeker door vertellen.

Nogmaals zeer snel. Super

Zeer correct en bekwaam.

Precies dezelfde ervaring als mistral2: ik bestel Motorola moto g 16 op basis van info levertijd 5-7 dagen. Na bestelling lees ik ineens dat telefoon pas op 27 november geleverd kan worden. Nota bene word ik door medewerker geïnformeerd dat 5-7 dagen 100% de levertijd is. NIET DUS!
Bestelling telefoon en simonly worden apart behandeld en verzonden. Dus nu heb ik abonnement zonder telefoon. Vooraf niet hierover geïnformeerd.

Verschillende afdelingen die verschillende informatie geven. E-mails worden behandeld door verschillende medewerkers die niet op de hoogte zijn van eerdere emailwisselingen.

De klantenservice is erg goed. Ik kon Belsimpel zelfs in het weekend nog bereiken tot 23:30. Die avond nog besteld en de volgende dag ik huis. Erg snelle, goed service.

Bestel proces loop goed maar geeft uiteindelijk toch niet de jusite informatie over de vorraadstatus van de bestelling

Heb zaterdagavond gebeld naar klantenservice en de Galaxy J5 was echt op voorraad, en kan zondag geleverd worden, zoals op de website genoemd. Ik bestel, kijk uurtje later naar de status en dan opeens is het toestel niet op voorrad, wordt pas maandag verwacht. De website geeft op dat moment nog steeds aan dat het toestel op voorraad is en dus pas op zijn vroegst dinsdag geleverd kan worden. Weer gebeld naar klantenservice en die vinden het ook gek, maar kunnen er niets aan doen. Ik wil anunleren en direct mijn geld terug, maar dat kunnen ze niet regelen. Ik vraag me af waarom niet, ik kan met ideal direct betalen, dus kunnen ze toch ook direct terugbetalen!

En als het zondag, en is het teostel nog steeds op voorraad volgens de website. Nog een keer klantenservice gebled, maar ze kunnen niets voor je doen.

Pure misleiding dus. Klanten lokken met "voor 23:30 besteld volgende dag in huis, ook op zondag", en dat gewoon niet waarmaken.
En dat met een slogan 'tot het uiterste voor jouw'
Onbegrijpelijk dat zo'n bedrijf niet in staat is zijn voorraad beheer van de website en ordersysteem op een correcte maniere te koppelen

Fijn dat klantenservice goed bereikbaar is, maar als het antwoord is dat ze niets voor je kunnen doen heb je er alsnog niet veel aan.
Typisch een geval dat een bedrijf zich weer verschuild achter telefoon medewerkers die er niets aan kunnen doen.

Naderhand heeft klantenservice nog goed hun best gedaan met uitleg en kleine tegemoetkoming. Maar dat kan niet goedpraten waarom voorraad aanduiding op de website anders werkt dan die in het uiteindelijk na-betaling-proces

Ik heb een Honor 4X besteld bij Belsimpel, hier was de telefoon het goedkoopst. De telefoon werd keurig en snel geleverd en de kwaliteit van de telefoon is echt super.

Ik had mijn telefoon op een vrijdag besteld en hij was de volgende dag al om 10.00 uur bij mij thuis. Echt super.
Je kon ook je eigen pakketje volgen en dat was erg handig.
Echt een super service.

Ik heb een Samsung galaxy tab S 8.4 besteld. Prima prijs. Veruit de goedkoopste op dat moment. Makkelijk te bestellen.

Ik kon vanaf het moment dat de order geplaatst was, het hele proces volgen. Bestelling werd de volgende dag keurig op tijd geleverd.

Ik vind dat ze een goede website hebben. Het was het goedkoopst en daarnaast was de verzending goed!

Ik heb mijn LG Urbane hier besteld. Direct de volgende dag werd er geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en het was goedkoop. Super!

Duidelijke omschrijvingen en FAQ op de site voer het product, prima prijs, stipe verzending, al kreeg ik pas een indicatie 1 uur van te voren. Maar de indicatie klopte wel:P. Verder helemaal top. Ook ideaal dat je 31 dagen mag proberen.

Staan open voor vragen en bieden aan om te helpen. Verder geen ervaring mee.

Voor de tweede keer een GSM besteld. Levering op juiste tijd geleverd. Prijs was goed

Tijdslot van een uur opgegeven. Zending kwam binnen deze periode ook aan

Alleen bij mijn eerste zending contact gehad. Beantwoording van mijn email was snel en de afhandeling was snel en correct

Levertijden klopt niks van,misleidend op de site.
Voor 23:30u besteld,morgen in huis? Vergeet het maar hoor

snel besteld. makkelijk om te bestellen. was erg snel thuis maar toch een dag te laat.

was een dag te laat maar daar valt mee te leven.

Het bestel proces werkt prima. Website prima verzorgd en ook een winkel hier in Groningen waar ik mijn bestelling zou kunnen ophalen.
De bestelling kon jammer genoeg niet op tijd geleverd worden, daarom geannuleerd.

Werd met de grote drukte toch nog redelijk snel geholpen, helaas kon de levertijd niet ingekort worden.

Telefoon kapot gegaan, nieuwe telefoon nodig. De nieuwe Xperia Z5 is net uit en op voorraad, dus die besteld bij belsimpel.nl. Eerst telefonisch contact gehad. Ja, deze telefoon zou de volgende dag geleverd worden. Mooi. Ik dus besteld.
Staat dan opeens in de orderstatus dat zij zelf de telefoon nog binnen moeten krijgen, ondanks dat op de website nog altijd 'op voorraad' staat.
Even een e-mail erachteraan gestuurd. Per e-mail de reactie gekregen dat ik diezelfde avond nog gebeld zou worden voor een bezorgafspraak. Heel fijn.
Om half 11 's avonds toch maar even gebeld, want ik had nog geen telefoontje gehad.
Krijg ik te horen dat ze de telefoon helemaal niet op voorraad hebben en dat ze hopen dat deze de volgende dag misschien binnen zou komen.
Op de website staat nog altijd 'op voorraad, voor 23:30 besteld, morgen in huis'. Niet dus.
Kortom: ze adverteren met korte levertijden en voorraden die ze niet hebben en kunnen nakomen, zelfs na meerdere malen bevestiging.
Dat vind ik knap waardeloos. Het was voor mij de allereerste keer dat ik bij belsimpel.nl iets bestelde, maar het was ook direct de laatste keer. Order geannuleerd, nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg.

Update 24-10: het geld was de volgende dag wel alweer teruggestort. Dat zie ik wel eens anders.

Waar ik wel verbaasd over was, was dat ik na een anderhalve week gebeld werd door iemand van belsimpel. Ik mocht gratis wat accessoires uitzoeken, als ik deze review maar aan zou passen.
Ik heb tijdens dit telefoongesprek nogmaals meerdere malen benadrukt waar de pijnpunten wat mij betreft lagen (foutieve leveringstijd, onwaarheden over levering). Hij erkende deze problemen, maar die zouden 'geen prioriteit' hebben.
Gemiste kans wat mij betreft. Die accessoires hoef ik niet en deze review zal ik ook niet aanpassen wat betreft de algehele beoordeling.

Meerdere malen contact gehad, zowel per telefoon als per e-mail. Helaas worden beloftes niet nagekomen en krijg je onwaarheden te horen over levertijden.
Jammer.

Update 24-10: zie de update onder algemeen.

Goedkoop aanbod van toestellen, site is overzichtelijk en soepele afronding van de order. Klantenservice en garantieafhandeling zijn allerminst waardeloos te noemen. Ik ben nog nooit zo slecht geholpen.

Op het moment dat je een toestel ter reparatie moet sturen wordt alles minder:
- Zelf opsturen van defecte toestel.
- Continue achter de status aanbellen ondanks belofte dat er binnen 2-3 werkdagen contact met je wordt opgenomen.
- Klantenservice niet rechtstreeks te benaderen via telefoon, doorverbinden doen ze ook niet.
- Gemiddeld 12 wachtende voor je totdat je telefonisch geholpen wordt.
- Garantieafhandeling waardeloos, zelf mailen/bellen waarom iets ongerepareerd retour is gekomen.

Bestellen en bevestiging van de bestelling verliep goed. Levering niet. 2x gebeld Hierop zou de service afdeling binnen 3 dagen contact opnemen om de klacht te bespreken en een voorstel te doen. Inmiddels 5 dagen verder en niets vernomen.

De website vermeldt "voor 23.30 uur besteld, volgende dag in huis". De kleine lettertjes vermelden voor 20.00 uur besteld en betaald, levering de volgende werkdag. Ik heb het toestel op een gewone donderdag voor 18.00 uur besteld en betaald, bericht ontvangen dat het pakketje 23.34 uur is opgehaald door DPD, met track&trace code. Vervolgens heeft het pakketje er 4 dagen over gedaan. Niet bepaald wat men belooft. Tijd voor andere pakketdienst.

Ik zou binnen 3 dagen gebeld worden. Inmiddels zijn er 5 werkdagen verstreken en niet vernomen van Belsimpel.nl. Service is blijkbaar moeilijk voor Belsimpel.

Bestelling is makkelijk te plaatsen , je word goed op de hoogte gehouden van de status en verzending met track&trace, toevallig had ik een klein probleempje en dat is naar alle tevredenheid opgelost , geeft een goed gevoel , Goede service

BelSimpel had mijn bestelling (smartwatch LG Urbane) netjes dezelfde dag verstuurd, helaas deed de Post.nl niet dezelfde moeite, belsimpel heeft nog geprobeerd het probleem bij de post te verhelpen maar helaas werkte de post niet mee waardoor ik hem enkele dagen later ontving,

elke mail wordt vrij snel beantwoord , geeft een vertrouwd gevoel

Zaterdag telefoon besteld die op voorraad zou moeten zijn volgens de website, dus zondag geleverd zou moeten worden. Speciaal voor Belsimpel gekozen vanwege de snelle levertijd. Krijg je zondag een mailtje dat hij toch niet op voorraad is en maandag op voorraad zou moeten zijn. Uiteindelijk dinsdag de bestelling maar geannuleerd aangezien ze hem nog steeds niet op voorraad hebben.

Op de site staat de telefoon overigens dit hele proces nog steeds als "Op voorraad: voor 23.30 uur besteld, morgen in huis". Iets wat ze duidelijk niet waar kunnen maken. Trap er niet in.

edit: geld inmiddels terug gekregen.

Ze hengelen onze bestelling binnen met mooie praatjes over een levering op zondag maar kunnen het niet waarmaken.

Maandag maar opgebeld aangezien we niets gehoord hadden, heerlijk in de wacht gestaan om vervolgens te horen dat ze hem nog niet hadden.

Uitgebreide excuus ontvangen, het is ze vergeven. De review aanpassen is alleen niet meer mogelijk.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops