Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenWebsite is duidelijk en prijzen staan goed aan gegeven. het bestellen gaat ook vlot en je ziet direct wanneer er geleverd wordt.
VerzendingIk kreeg zaterdagmorgen bericht dat ze kwamen tussen 17.30 en 18.30 uur maar om 19.00 uur was er nog niks dus ik dacht die heeft weekend maar om 20.00 uur stond de bezorger aan de deur met het pakketje en excuses adt het iets later was geworden.
Website is duidelijk afhandeling van service kan beter en hoop dat daar wat aan gedaan woord.
donderdagmiddag om 12:30 een abbonement met toestel afgesloten, toestel was op voorraad en ook werd mij de voor 23:30 besteld morgen in huis belofte gemaakt. donderdag 20:00 ging ik maar even mijn status checken...hier was nog niets in veranderd, deze stond nog steeds op verwerken van of nog niet alle documenten ontvangen, dus ik heb maar even heen gebeld en kreeg hier toen te horen dat ik alles goed ingeleverd had en dat alles goed kwam, ik kon mijn product gewoon de volgende dag verwachten. vandaag is het vrijdag en mijn status is nog steeds hetzelfde, behalve de status van mijn telefoon die is inmiddels veranderd van op voorraad naar 2-4 werkdagen.....dus ze koppelen helemaal geen telefoon aan uw contract het is blijkbaar natte vingerwerk waar belsimpel zich mee bezighoudt. het meest vervelende van deze natte vinger acties zijn dat ik dus een dag vrij neem om te kunnen zorgen dat het product in ontvangst genomen kan worden....voor niks.....en nu is het maar afwachten wanneer belsimpel is goed gokt en wel weet wanneer ze leveren en ze ook echt gaan leveren. ik ben als klant erg teleurgesteld en heb en bestel niet weer bij belsimpel....1 keer niet weer ervaring
Verzendingde morgen nog in huis belofte is niks meer dan een lokkertje. belsimpel doet aan natte vinger werk en komt zijn afspraken niet na
Klantenservicevanuit de klantenservice worden ook dingen beweerd die totaal niet uit komen en waar je geen richtlijn aan hebt.
Alles is nu goed opgelost en in samenwerking met de klantenservice hebben we er een goed eind aan kunnen maken. dit duidt op een goede klantenservice, helaas ging dus door plotselinge drukte er een heleboel fout. nu is dus alles goed opgelost. super!
Goede service tot de levering van het pakket, maar vanaf daar houdt deze service op.
VerzendingPakket met mobiel en abonnement keurig op tijd en snel mogen ontvangen.
Erg blij met de snelle levering.
Helaas bleek mijn mobiel te maken hebben met een defect on arrival (na bevestiging van een expert van de Apple store). Na een herstel installatie via ITunes deed het toestel niets meer (na een defect met de Wifiknop). Na bezoek aan de Apple store bleek het gaan om een hardware fout, waardoor het toestel onbruikbaar was.
Het product heb ik helaas meteen terug moeten sturen (binnen de 8 dagen en het defect gemeld). Maar vanwege lichte gebruiksporen (lees: het toestel is enkel aan de computer gedaan en weer terug in de doos) kan belsimpel.nl mij geen nieuw vervangend toestel toesturen. Wil ik dit dan moet ik 10% van de nieuwwaarde van het toestel betalen (want zij kunnen hem nu eenmaal ook niet meer doorverkopen via marktplaats). Dit terwijl het toestel sowieso onbruikbaar is vanwege de hardware fout.
Als ik het toestel wil laten repareren, dan kan dit (maar dit is enkel gratis wanneer het binnen de garantie valt). Tevens geeft de Apple store aan dat het toestel enkel met tweedehands onderdelen te maken is, omdat het toestel is ingekocht in Bratislava. U begrijpt: ik heb een nieuw toestel besteld bij het abonnement, ik heb deze niet eens kunnen gebruiken, dus ik neem zeker geen genoegen met een gerepareerde met tweedehands onderdelen.
De laatste optie is de bestelling annuleren, en genoegen nemen met 90% van mijn aankoopbedrag. Na het accepteren van deze aanbieding (die tweemaal is aangeboden) en krijg ik vervolgens de dag erna weer een mail gekregen van belsimpel dat het bijbehorende abonnement niet meer opgezegd kan worden omdat de termijn (inmiddels) na 14 dagen is verstreken. Doodnormaal krijg ik 2 nieuwe opties: of een nieuw toestel met korting of de telefoon kan gratis gerepareerd worden.
Als toch blijkt dat ik 90% van mijn aankoopbedrag terug kan krijgen, kan dat enkel als ik 10% bijbetaal aan de aanschafwaarde van het toestel. Hierna pas kan de hele order geannuleerd worden... Een toestel dat bij levering al onbruikbaar was...
Volgens mij gaat er iets goed mis daar op de klantenservice. Dat ze überhaupt nog denken dat ik klant wil blijven...
Belsimpel.nl heeft tot de bezorging een prima service, maar na het blijken van een defect/klacht is deze service ver te zoeken. Ga vooral niet met hen in zee.
Op 17/12 Huawei Nexus 6P met cover en autolader besteld en betaald. Kon 'm 5 dagen later ophalen. Niet echt 24 uurs levering maar verder prima.
VerzendingLevertijden zijn een soort van benadering zo lijkt het, mij verder snel genoeg.
KlantenserviceZoals de algemene ervaring (zo lijkt het): als er iets mis is ga je de klantenservice in en dan wordt het het gebruikelijke drama van lage marge shops. De meegeleverde sauto-lader bleek van het foute type te zijn (geen USB-C). Dan kun je tegen betaling van 3,72 (0,5% van de originele factuur) omuilen voor een autolader zonder kabel. Eerst het fout bestelde via koerier terugsturen (via de winkel kon niet), dan proces van nieuwe lader krijgen doorlopen (en betalen). Na 4 weken (!) en terwijl de telefoon 37,- euro goedkoper is ondertussen kun je dan de autolader (zonder kabel) ophalen. In die tijd 2 keer gemeld dat ze nog steeds de foutieve aanbieding op de web-site hadden staan, twee keer: we geven het door aan de betreffende afdeling. Deze werk-student is schijnbaar met vakantie want er veranderd niets.
Naschrift 2/2/2016: Contact gehad met Belsimpel, na excuses en uitleg is eea tot tevredenheid verder opgelost. Voor mij het belangrijkste: men kijkt en reageert dus op klachten in een poging alsnog tot een goede oplossing te komen.
Na 2 jaar geleden enorm slechte ervaringen met Belsimpel, heb ik afgelopen maandag besloten ze toch een 2e kans te geven vanwege de gunstige verwachtingen. Ik heb nu alleen nog niks, behalve spijt.
Echt, bestel bij een andere winkel.
De levering 2 jaar geleden zou binnen 24uur plaatsvinden, maar dit werd meer dan 2 maanden. Ik ging er inmiddels vanuit dat dit een incident zou zijn geweest aangezien Belsimpel toch niet voor niets zo groot is geworden. Afgelopen maandag dus een telefoon + abbo besteld met als levertijd: 2-4 dagen.
Inmiddels zijn er 5 dagen voorbij, dus een telefoontje gepleegd om te achterhalen wat er is veranderd. Verwachtte levertijd is nu 7 dagen extra..
Volgens de klantenservice is de verwachte levertijd alleen voor de telefoon om op voorraad te komen, waarna pas het hele bestelproces (voor abonnement e.d.) in gang wordt gezet. De site geeft dit overigens niet zo aan.
11-1-2016
De vriendelijke meneer aan de telefoon deed niets anders dan liegen en false beloftes geven; zonder te weten wanneer we op vakantie gaan, wist hij met zekerheid aan te geven dat de telefoon voor die tijd geleverd zou worden.
Edit 18-01-2016
Na zelf nog een aantal keer bellen blijkt dat de verloopdatum van het identiteitsbewijs op 1999 staat (dat de site dit pikt is al vreemd). Men was van plan 'morgen eens te gaan bellen'.
Edit 21-01-2016
Van enige service is niet bepaald sprake. Er is nog steeds geen telefoon opgestuurd. tbc
Edit 22-01-2016
Inmiddels is de prijs van het toestel 46,-- gezakt en Belsimpel roept vrolijk dat het jammer is. Status volgens BS is 'we weten het niet, jammer voor je'.
Edit 24-01-2016:
Voor de zekerheid telefonisch gevraagd hoe annuleren werkte: gewoon een mailtje was prima. Mail verstuurd met verzoek en alle informatie, 3 dagen later wordt het oude abonnement vrolijk afgesloten en de nieuwe gestart. Nog een dag later wordt de telefoon vrolijk verstuurd. Enige wat men kan is liegen en naaien.
Edit 02-02-2016:
De telefoon is gewoon verstuurd en het abonnement afgesloten, ondanks overleg met de helpdesk en het mailcontact. Helpdesk wederom gebeld en men zou graag hebben dat we het pakketje aannemen Ehh, nee.
Het geld is nog niet terug en het abonnement is nog niet terug gedraaid, maar wat een smerige tactieken gebruiken ze zeg.
Inmiddels was het geld terug, maar er kwam ook vrolijk een termijn afschrijving van het abonnement dat nooit is afgesloten..
Bestelling en betaling verlopen snel en gemakkelijk.
Communicatie via website en e-mail helder en duidelijk.
Los toestel besteld incl docking en screenprotector, allen zo te zien in nieuwstaat.
Geen ervaring mbt de klantenservice; heb vooralsnog nl geen noodzaak gehad om contact te leggen.
Ma 11-1 omstreeks 11.00 uur besteld.
Di 12-1 omstreeks 12.30 uur conform afspraak op PostNL afhaallocatie beschikbaar voor afhalen.
Pakket netjes ingepakt, en met lucht gevuld plastic zakken alles goed in het pakket beschermd.
Site is erg overzichtelijk, je kon zo klikken wat je wou hebben; betalen; en is je bestelling geaccepteerd.
Ik kocht hier een Microsoft Display Dock voor mijn 950xl.
Doe wat er gezegd word op de site.
Ik had op zondag 3-1 een bestelling geplaatst om 14:30 ongeveer en volgende dag 4-1 werd het gewoon geleverd!!!!!!!!!
Ze houden je netjes op de hoogte hoe je bestelling verloopt, met de vele mailtjes en de site waarmee je met je E-mail en Ordernummer kan inloggen.
Ik las de vele slechte reviews over belsimpel.nl, en raakte na mn bestelling wel in paniek, maar gelukkig deden ze wat ze adverteren bij mijn bestelling.
voor nu heb ik geen problemen en een top service!!!!!!!
Via Tweakers een nieuwe smartphone uitgezocht. Via een link naar BelSimpel de telefoon gelijk besteld. Duidelijke informatie over de online voorraad. Wel heb ik een tijd moeten zoeken naar de winkelvoorraden, dit had echt beter gekund. Betaling ging verder vlot.
VerzendingDinsdagavond rond 22:00 besteld, woensdag keurig met de ronde mee gebracht door de pakketbezorger. De doos van de smartphone zelf zat in een BelSimpel doos, beschermd met plastic luchtbuffers. Dank aan BelSimpel voor het waarmaken van hun service beloftes.
Bij Belsimpel voor de derde keer een bestelling gedaan. Ik had ruimschoots de tijd genomen om een toestel te zoeken en dit geld ook voor de prijs. Er waren op dat moment goedkopere aanbieders. Je praat dan over enkele euro's. Uiteindelijk heb ik weer gekozen voor Belsimpel. Op een bedrag van een paar honderd euro, is het niet handig om 4 euro te besparen. Ik heb gekozen voor zekerheid over levering en aftersale. Belangrijke aspecten. Het bestelproces verliep prima en de volgende dag geleverd. Belsimpel is telefonisch goed te bereiken en ze leveren een prima product. al met al een aanrader.
VerzendingHet product was goed verpakt en voorzien van factuur en een leuke pen
Belsimpel kwam op tweakers uit als goedkoopste voor het product dat ik wilde kopen en kreeg daarbij een ander product met 43% korting erbij, dat was een goede deal!
VerzendingVan tevoren kreeg ik een e-mail waarin stond tussen welke 2 tijdstippen mijn bestelling zou aankomen en een kwartier na het eerste tijdstip stond de bezorger voor de deur, goede service!
Ik heb snel mijn bestelling kunnen plaatsen, betaling ging gemakkelijk door middel van iDeal. Ik heb mijn telefoon 's avonds besteld rond half 11 en de volgende dag in de ochtend al binnen gekregen.
VerzendingLevering snel door middel van PostNL
duidelijk , eenvoudig en overzichtelijk te bestellen,
en dag erna zoals afgesproken geleverd. op afgesproken adres
top deal
snel, betrouwbaar en up to date qua bestel/verzend status, ik wist exact na de bestelling wat de status was, waar het pakket zich betrof en tijdig geleverd, perfecte service
Verzendingzeer tijdig, accuraat en volgens afspraak, accurrate berichtgeving over verzending. precies aangegeven waar het pakket zich bevond
Goede adviezen. Verkopers denken met je mee en zijn vriendelijk! Niets op aan te merken!
VerzendingSnel en volledig! Niets op aan te merken.
KlantenserviceiPhone 6 besteld bij het belsimpel filiaal in Groningen. Na enkele maanden vertoonde mijn scherm kuren en kon de telefoon niet meer opstarten. De telefoon retour gebracht naar het filiaal en op laten sturen naar het reparatiecentrum.
1. De reparatie duurde langer dan 5 tot 10 werkdagen (en er hoefden geen onderdelen nabesteld worden)
2. De ARC link die via de mail gestuurd wordt werkt niet
3. Telefoon is uiteindelijk retour gekomen, maar bleek bij aankomst in het filiaal in Groningen nog steeds kapot te zijn. Waardoor de telefoon nogmaals opgestuurd moest worden naar het reparatiecentrum. En op mijn vraag of de reparatie met spoed uitgevoerd kon worden werd 'nee' geantwoord. op dit moment zit ik nog steeds zonder telefoon.
4. Wanneer ik bel met de klantenservice om de reparatiestatus van mijn telefoon op te vragen krijg ik als antwoord dat er weinig info beschikbaar is. Kortom ik weet nu nog niet waar ik aan toe ben. Erg vervelend allemaal! Als ik dit had geweten had ik mijn telefoon elders gekocht.
prima, makkelijk zonder moeite de order plaatsen en het betalingsproces, geen problemen gehad bij betsellen
Verzendingsnel volgens afspraak de volgende dag; belangrijk dat het vertrouwd is, een NL model en een webshop met een goede reputatie, wellicht niet altijd de goedkoopste, maar je weet wel dat je geleverd krijgt [op tijd]
Eenvoudig, snel en goede levering. Precies zoals het hoort. Je wordt over de zending goed op de hoogte gehouden.
VerzendingIk was bang dat het om de zelfde telefoon ging als bij alle andere aanbieders (die dachten ook dat iedere Huawei P8 lite dual sim is) Maar Belsimpel kon wel de juiste leveren.
Prima overzichtelijke site, nette prijzen. Maar wat een verschrikkelijk schandalige afhandeling als er wat mis is en je moet contact hebben met de klantenservice.
VerzendingZoals geadverteerd.
KlantenserviceWat een verschrikkelijke klantenservice/klantencontact als er iets mis is met je toestel. Sinds de eerste week van september (!!!) al 3x het origineel bestelde toestel (microsoft lumia) retour gestuurd ter reparatie, 3x een niet naar behoren werkend toestel ontvangen. Bij de laatste keer als oplossing een (gebruikt) hogere categorie toestel ontvangen. Blijkt ook al kapot te zijn, wat (na voor de zoveelste keer gebeld te hebben) al in het systeem stond volgens de klantenservice medewerker! Nu, na maanden van wachten op een besteld werkend toestel, maar weer zelf gebeld, want twee weken geleden zou ik al iets horen over een oplossing. "U stond op de lijst om vandaag gebeld te worden". Uiteraard. Oplossingsaanbod: uw aankoopbedrag als korting op een ander toestel. Na zoveel frustratie, slechte behandeling, slechte communicatie en telefoonkosten wil ik geen korting ter waarde van het originele aankoopbedrag. Aangegeven geld terug te willen, maar uiteraard moet er wéér een andere afdeling over beslissen. "Uw wordt vandaag teruggebeld." Het is al geen vandaag meer, en ik heb nog altijd niks gehoord. Toch maar het advies van de rechtsbijstand gaan volgen..
Toestel Samsung S5 gekocht. Blijkt niet voor Benelux markt en dat werd nergens gemeld. Ook niet dat Samsung hierop een andere fabrieksgarantie geeft (1 jaar ipv 2) dan voor Benelux toestellen.
Onvoldoende informatie m.b.t. het artikel verschaft, ten dele misleidend.
Het toestel werd snel geleverd na betaling.
KlantenserviceService blijkt bar slecht georganiseerd (de GPS werkt nagenoeg niet). Inmiddels 3 maal ter reparatie aangeboden en ruim 6 weken zonder toestel binnen een jaar. Toets 3 voor informatie over uw reparatie: Veel wachten en dan medewerkers aan de telefoon die vervolgens geen toezeggingen mogen doen of afspraken mogen maken en niet door mogen verbinden met 'bevoegde medewerkers'. Slecht en laat reageren op e-mail (1-3 dagen zegt men, de praktijk blijk minstens 5). U wordt binnen 3 dagen teruggebeld, en vervolgens weer 5 dagen niets horen.
Samsung Service Amersfoort kon toestel niet repareren omdat men niet over de 'software' beschikte.
2e reparatie via Belsimpel: 2 weken weg, niet gerepareerd retour. Simpelweg niet getest.
3e reparatie via Belsimpel: Zij kregen toestel terug omdat bedrijf niet gecertificeerd bleek voor reparatie (2 weken later). Waarom niet oopgestuurd naar Samsung? Die repareren dit toestel binen 3 weken. Geen antwoord.
Nu voorstel voor standaard S5 als vervangend toestel ontvangen + € 15 euro accessoires naar keuze. En dat terwijl ik €40 meer had betaald voor de dual sim. Waarom moet mij dit zoveel tijd kosten? Waarom ging Belsimpel eerder niet in op mijn voorstel het toestel in te ruilen tegen een gewone S5? Waarom wist men mij niet eerder te melden dat de dual sim veel problemen heeft met GPS?
Op zondagavond Via Tweakers naar Belsimpel.nl gegaan, klantenservice is die avond nog online tot 23.30. Een Lg g3 32gb uitgezocht overal keurig een bevestiging van mogen ontvangen en maandagmiddag om 1330 afgeleverd aan huisadres. Online shoppen zoals online shoppen bedoeld is!