Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Duidelijke en overzichtelijke website, snelle levering. Goede communicatie, je weet goed waar je aan toe bent gedurende het bestel-proces.

Nette website. Zoeken gaat prima en de site bevat ruim voldoende detailinformatie. Bestellen en betalen liep vlot.

Supersnel: 22:30 besteld en de volgende dag 15:00 op de uitgekozen locatie op te halen. Prima verpakt. Top.

Bij de Mediamarkt hadden ze de Iphone SE niet meer in space grey en boden ze me een roze aan... Wilde 'm eerst in de winkel kopen omdat me dat leuker leek. Toen 's avonds snel bij belsimpel besteld en 's ochtendsvroeg was die al in huis. Koop voortaan bij Belsimpel, toffe winkel en webshop.

Status van bestelling is live/snel. Automatisch goed op de hoogte via mail.
EDIT: kreeg er ook een gratis hoesje bij en de telefoon was goedkoper dan bij andere winkels.

de bestelling was snel te doen, ik heb zondag avond om 23.00 besteld en heb mijn pakketje maandag ontvangen. erg tevreden over deze service.

Bestelling compleet en snel geleverd. Ik heb dan ook al veel plezier gehad van het product!

S'avonds besteld en de volgende ochtend al in huis!

Duidelijke website en de bestelling is snel behandeld op een gemakkelijke manier.

De bestelling was makkelijk te plaatsen en ook erg duidelijk. Product vervolgens binnen 24 uur in huis. TOP!

Snelle verzending. Correcte bezorging. Zeer tevreden!

Snel en simpel. Overzichtelijke website waar je snel kunt kiezen waar je naar opzoek bent.

Snel verzonden in een deugdelijke verpakking. Binnen een werkdag geleverd volgens afspraak.

Ik zal de verkorte verzie hier neerzetten, deze bestelling heeft mij al veel te veel tijd en zorgen gekost, en het is helaas nog niet afgelopen.

18 Maart 2016 is het toestel (een Sony Xperia Z5 compact black) aangekocht via Belsimpel.
Op 5 april constateerde ik dat er een scheur in de achterkant van de telefoon zat. Deze scheur was spontaan ontstaan. Een recht scheur zonder verder ergens een beschadiging aan het toestel. Het toestel was niet gevallen. Ik heb dit direct gemeldt bij Belsimpel.

Vanwege een vakantie die tussendoor kwam heb ik het opsturen uitgesteld tot 16 mei 2016. Het toestel netjes en degelijk veprakt en verzonden.

31 mei, ik krijg een email van Belsimpel met een prijsopgaaf, na navraag blijkt Teleplan (het reparatiecentrum) aan te geven dat de scheur is ontstaan door valschade. Ik geef aan dat de telefoon niet is gevallen en er verder als nieuw uitziet. Er valt eigenlijk geen degelijke discussie te voeren, het reparatiecentrum geeft deze analyse en hier moet ik het mee doen.

Diezelfde dag neem ik contact op met de klantenservice van Sony om de gang van zaken te bespreken. Nadat ze in het dossier hebben gekeken bij Teleplan komen ze inderdaad tot de contstatering dat er geen impactschade zichtbaar is op de foto’s. Ik krijg toestemming om een 2nd opinion uit te laten voeren. Dit geef ik direct door aan Belsimpel met een log van het chatgesprek.

De tijd gaat door, t/m 22 juni is het stil. Ik vraag regelmatig een statusupdate op bij Belsimpel, echter krijg enkel te horen dat ik nog even moet wachten. Ik heb absoluut niet het idee dat Belsimpel ook maar iets onderneemt om de reparatie te verspoedigen.

Op 22 juni neem ik contact op met Sony, Belsimpel onderneemt tenslotte niet veel. Sony geeft aan dat de ze de reparatiestatus gaan opvragen bij Teleplan, meer kunnen ze op dit moment niet ondernemen.

Tot 4 juli heb ik nog een aantal keer contact met Sony en is de zaak officieel geregistreerd als een klacht waardoor de zaak hogerop komt. Ik krijg op 4 juli een emailbericht van Sony waarin Sony het standpunt inneemt dat het toestel binnen de garantie gerepareerd dient te worden.

12 juli, nog steeds niets vernomen, zowel van Sony als bij Belsimpel blijft het stil. Ik besluit om een tweet te sturen naar Belsimpel met een simpele vraag: Wat onderneemt Belsimpel als een reparatie langer dan twee maanden duurt?

13 juli, bij Teleplan veranderd de status van de repartie naar “onderhoud afgerond” .

14 juli, ik krijg een telefoontje van Belsimpel… Zou het dan eindelijk…. Ze kunnen mij een vervangend toestel aanbieden. Een “open doos” model van de Sony Xperia Z5 compact in de kleur wit of geel, met mogelijk lichte gebruikersschade. Tsja, dat is natuurlijk niet wat ik wil, ik wil mijn eigen zwarte toestel terug waar geen krasje op te vinden was (op de scheur na natuurlijk), of in ieder geval een Z5 compact Black zonder gebruikersschade, dit had mijn eigen toestel namelijk ook niet. Ik geef tijdens het gesprek aan eerst af te willen wachten dat het toestel geretourneerd wordt, er is tenslotte eindelijk na 2 maanden een status update bij Teleplan.

20 juli, het blijft weer lang duren, ik neem weer eens contact op met Belsimpel. Lang verhaal kort: niets binnen, even wachten. Ik kan nog steeds gebruik maken van het eerdere aanbod: een witte of gele Z5 compact met mogelijke gebruikersschade. Ik geef aan dit niet te willen.

26 juli, de telefoon gaat, Belsimpel belt op. Eindelijk, de telefoon is binnen gekomen van Teleplan! Echter….. Hij is niet gerepareerd…. Ongelooflijk. Het antwoord van Belsimpel: de aanbieding staat nog steeds: een vervangende witte of gele Z5 compact. Ik geef duidelijk aan dat ik dat niet wil, ik wil een zwart toestel. De medewerkster gaf echter aan dat een witte Z5 compact gelijk is als een zwarte Z5 compact. Op de vraag of ze mij ook een roze toestel hadden aangeboden als gelijkwaardig toestel kreeg ik enkel het antwoord dat een witte geen roze is.

26 juli, de dag dat het zover moet komen. Ik ontbindt de aankoop. Ik verstuur de brief per email en per post. 2,5 maanden heeft Belsimpel de tijd gehad om een oplossing aan te dragen, 2,5 maanden!!!

27 juli, Belsimpel belt weer, ze geven aan niets anders te kunnen aanieden dan de witte of gele Z5 compact. Zucht… Ik geef aan bij voorkeur een Z5 compact black te willen of anders een vergelijkbaar model: klein en high performance. Ze konden wellicht kijken of ze een alternatief kondern vinden, maar de Z5 compact is redelijk uniek in zijn klasse, er is geen alternatief. We komen er niet aan uit. Ik wil het toestel dat ik heb gekocht, en na 2,5 maand reparatie is het niet vreemd dat het een keer ten einde komt.

Ik ben heel erg benieuwd hoe lang deze zaak gaat spelen. Het enige wat ik wil is hetgeen wat ik gekocht heb: een Sony Xperia Z5 Compact black. Heel simpel, geen gele, geen witte, geen ander model. Gewoon hetgeen waar ik recht op heb. Na 2,5 maanden zonder toestel en geen stap verder. Belsimpel moet zich heel erg diep schamen. Ik heb zo ongelooflijk veel geduld gehad met Belsimpel, het is over, ik ben het helemaal zat.

Het duurt nog een paar dagen voordat de termijn verloopt van de ontbinding, ik ben benieuwd of ze zich aan deze termijn houden en het aankoop bedrag op tijd overmaken op mijn rekening. Ik heb er echter heel erg weinig vertrouwen in. Ik zie de toekomstige juridische rompslomp echter met vertrouwen tegemoet.

Zocht een specifiek los toestel (Nexus 5X 16G) voor mijn zoon. Belsimpel bood deze aan voor een interessante prijs. Afhandeling was helder en de levering prompt, de telefoon was volgende dag al thuis.

Overzichtelijke site, netjes de geschikte accessoires er bij vermeld ( met de bijbehorende kortingspercentages ). Na het plaatsen van de bestelling ( wat ook erg snel en makkelijk verliep ) ontving ik vrij vlot een aantal meldingen over de status van de bestelling, vervolgens de volgende werkdag gewoon netjes geleverd gekregen in een goede stevige doos en goed verpakt. ( geen artikelen die konden verschuiven. Al met al een heel fijn gevoel over gehouden aan mijn eerste bestelling bij Belsimpel.

Snelle levering ( zoals beloofd ), netjes verpakt.

geen klachten hier was en leek alles nog goed. had hier ook nog wel een goed gevoel.

De levering van TNT heb ik niets over te klagen. Het gene wat me dwars zit is dat ik bij een Nederlands bedrijf een telefoon bestel en dat ik een toestel ontvang voor de Hongaarse markt zonder dat dat bij de verkoop gemeld is en/of het in de voorwaarden vermeld stond.

De klantenservice is enorm goed in het afschuiven van klachten zonder te luisteren naar de klant.

Overzichtelijke site met duidelijke en bruikbare informatie. Bestelproces verliep ook soepel. Kortom ik ben heel tevreden over het informatie- en bestelproces.

De telefoon was precies zoals beschreven. Ik ben er heel erg blij mee.

Bestelling plaatsen ging in een keer goed. Tijdens de betaling onthield de website dat ik nog een bestelling open had staan dus kon deze moeiteloos afronden. Kreeg meteen mailtje met bevestiging. Uurtje later kreeg ik mailtje met track 'n trace. Volgende dag voor 12 uur had ik 'm binnen

Zoals gezegd vlot binnen. Niet beschadigd. Gewoon netjes aan de deur

Uitstekend op de hoogte gehouden wel kreeg ik het pakket verzonden bericht eerder dan het pakket ingepakt bericht, vond ik beetje verwarrend. Voorderest geen hulp van klantenservice nodig gehad,dat is altijd goed nieuws: alles verliep dus vlotjes.

Ik geef het niet graag toe, maar ik was via de reclames bij belsimpel terecht gekomen. Ik was op zoek naar een Android model en kon hier via de configurator precies aangeven wat ik belangrijk vind in een telefoon. Na wat klikken en experimenteren met instelling kwam er toch een overduidelijke winnaar uit die goed bij me past. Na nog even wat reviews te kijken van de telefoon (en stiekem of hij niet ergens anders goedkoper was) heb ik hem besteld bij Belsimpel. PayPal betaling wordt geaccepteerd wat ik een enorme plus vind en met een paar klikken was het geregeld!

Ik wilde de telefoon natuurlijk het liefst zo snel mogelijk hebben en bestelde hem op zaterdag aan het einde van de middag. Bij Belsimpel beloofde ze mij dat ik hem de volgende dag in huis zou hebben. Op zondag leek me niet heel waarschijnlijk, maar het stond er echt en hij kwam ook echt! Even een nachtje slapen en binnen 24 uur na mijn bestelling had ik mijn pakketje binnen! +1 :)

Ik heb hier eigenlijk niets op aan te merken gewoon top. Met zoveel verschillende soorten telefoons binnen 1 merk en 1 type is het soms lastig de juiste te vinden maar het is me prima gelukt.

Zaterdags besteld en zondags nog kosteloos in huis ook, waar maak je dat nog mee tegenwoordig. Toppie.

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Zeer tevreden over het hele proces.Zeker weer voor herhaling vatbaar,

Super snelle levering, zaterdag besteld, zondag in huis. Pakketje was goed/stevig verpakt.

Lumia 640 XL en hoesje besteld. Goedkoopste aanbieding. Voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Zeer snelle levering. Uitgebreid op de hoogte gehouden.

Mooi doosje, deugdelijk ingepakt.

Slechte klantenservice, aan de telefoon worden andere dingen verteld dan in de winkel. Eigenlijk liegen ze gewoon keihard tegen je,

Na 1 1/2de maand een iPhone 5s te hebben blijkt dit 1 te zijn met een slechte batterij, de telefoon gaat net 4 uur mee. Hierover heb ik telefonisch contact opgenomen met belsimpel.nl de klantenservice en gevraagd als het mogelijk is het toestel om te ruilen voor een ander product in de winkel het antwoord was ja. Nu kom ik bij de winkel en kan een product schijnbaar niet veranderd worden. In de winkel hadden ze geen verstand van telefoons wat ook heel raar is in een telecomwinkel. Overigens heb ik niets tegen veel jonge werknemers in een winkel maar als deze jonge mensen geen verstand van zaken hebben is dit flink frustrerend.

Een tip voor andere consumenten, weet dat het product dat je wilt gaan kopen geen kuren krijgt want de retour/ruilafhandeling bij belsimpel.nl is waardeloos. Of bestel gelijk 2 iPhones anders heb je de kans dat je 4 weken moet gaan wachten. Terwijl je de telefoon niet kan missen.

Bedankt Jeroen en Jeroen.

Shop gevonden via pricewatch. Product toegevoegd aan winkelwagen en zonder problemen afgerekend. Verder geen bijzonderheden. Website niet opvallend goed of slecht.

Snelle levering (next day). Verpakking goed genoeg.

De vriendelijke website is aangenaam om te winkelen. Bovendien kreeg ik het vermoeden bevestigd dat dit een uiterst veilige webwinkel is. De prijzen zijn scherp t.o.v. concurrenten met een vriendelijke website.

Het product is uiterst zorgvuldig ingepakt waardoor er geen schade kon ontstaan, een must bij elektronica. Er staat volgende dag in huis, ook dat klopte.

Al vele malen iets besteld. Duidelijke shop, snelle levering. Jammer dat betalen met creditcard extra geld kost

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops