Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenHeb op basis van de mogelijkheid een deal te maken een korting ontvangen, kreeg daarna de mogelijkheid om nog een extra korting te krijgen door deze review te schrijven.
Verder alleen positief. Uitgaande van het eerste contact ga ik er van uit dat de levering ook goed gaat verlopen!
Heb mijn nieuwe TV nog niet ontvangen natuurlijk. Klantenservice via chat en mail werkt heel goed. Kunnen anderen, inclusief het bedrijf waar ik zelf werk, nog wat van leren...
AlgemeenGeweldig te woord gestaan door de app service platte tv. Vriendelijk personeel en erg snelle reactie. Echt top ga zo door! Ik ben direct nieuwe klant bij jullie geworden!
KlantenserviceDe whatsapp service van Platte Tv is zeker aan te raden. deskundige medewerkers die je vriendelijk te woord staan en je graag als nieuwe klant tegemoet komen met leuke aanbiedingen.
AlgemeenZeer makkelijk om te bestellen op internet en een snelle service en goede deal voor een Sonos set
KlantenserviceZeer snelle klanten service met een uitstekende deal
AlgemeenPersoonlijk contact via de e-mail was erg prettig net als het persoonlijke aanbid en adviseren. Eerder al onze tv besteld bij deze winkel en nu ook een Sonos soundbar! Ik ben enthousiast!
VerzendingTijdig en in goede staat levering van de tv en soundbar. Prettig en duidelijk proces.
KlantenservicePersoonlijk contact, goed aanbod, vriendelijke service en pro-actief meedenken over de scherpste prijs/kwaliteit. Mooi voorbeeld van online service!!
AlgemeenEen zeer duidelijke site Een modern bedrijf met vriendelijk personeel dat snel op vragen reageert !
Scherpe prijzen.
AlgemeenGoede service en goede prijs! Naast de toch al scherpe prijzen krijg je vaak ook nog eens een ‘ persoonlijke’ aanbieding.
AlgemeenEen goede tv gevonden via tweakers, prijs was lager door tijdelijke promotie van platteTV, plots ging de prijs weer omhoog toen ik het de dag erna wou kopen. Besproken via de chat van platteTV en zij hebben mij de promotieprijs weer aangeboden. Dag later was de tv bij mij, fresh out of the box. Goede ervaring dus!
VerzendingNiks op aan te merken, dag later stond mijn TV thuis
KlantenserviceGoede snelle service via hun chat-dienst
AlgemeenIk heb mijn goederen nog niet ontvangen maar de service die ik tot nu toe gekregen heb was uitstekend. Een heel snelle en vriendelijke reactie op alle mails en vooral ook een scherpe persoonlijke aanbieding.
Voor een volgende aankoop zal ik zeker nog eens bij PlatteTV checken.
Uitstekend, niets negatiefs op aan te merken
AlgemeenGoede professionele uitleg in de winkel en prima service ook online, heel erg tevreden ermee.
VerzendingMooie tv en beam gekocht, beeld en geluid super!!
KlantenserviceSnelle reactie en meedenkend.
AlgemeenNa een mailtje gestuurd te hebben voor de beste prijs heeft Platte TV mij meteen een goed aanbod gedaan.
een erg snelle reactie gekregen via de mail.
Algemeensupersnel geholpen en een snelle reactie Mooi bedrijf. zeer klantvriendelijk zeer aan te bevelen voor anderen
Verzendinggoed gegaan
AlgemeenZaterdag besteld. Maandag al in huis. Vervolgens een uitnodigende mail ontvangen om met vragen of problemen niet te schromen om te bellen of te mailen. Al is het maar om te zeggen dat je blij bent met je nieuwe TV ! Mails worden per omgaande correct beantwoord door zich in de klant inlevende servicemedewerkers. Chapeau voor Platte TV . NL !
Algemeenvoor de tweede keer wat besteld en ook nu weer prima geholpen via email contact
AlgemeenPrettig partij om mee te werken welke goede en snelle service leveren tegen een scherpe prijs.
VerzendingKeurig op tijd en kosteloos.
KlantenserviceSnelle reactie.
AlgemeenIk wou een Yamaha YSP-2700 Soundbar bestellen. Helaas was dit product bij de meeste grote bedrijven niet meer op voorraad. Bij PlatteTv.nl was deze gelukkig nog wel op voorraad. Nadat ik rond had gekeken op hun website en een aantal reviews had gelezen had ik besloten om hier iets te bestellen. Met grote letters stond er dat er een SALE was op dit product en dat ik ook nog eens een speaker gratis kreeg t.w.v. €179,-. Dit was voor mij de doorslag om hier iets te bestellen. Het mail contact ging super snel, en ik ben erg goed geholpen! Ik zou hier weer bestellen! Over de levering kan ik echter geen uitsrpaak doen, deze zal ik aanpassen zodra ik alles geleverd heb gekregen.
KlantenserviceMailcontact ging super snel. Erg vriendelijk over de mail. Zeer tevreden!
AlgemeenVia mail informatie aangevraagd, snelle reactie.
Goede prijs en dus maar besteld.
Volgende keer weer aan platte TV denken!
Een vraag over de prijs, snelle correcte reactie ontvangen.
AlgemeenWe hadden de tv in de winkel gezien en was goedkoper dat online en kregen de tv ook voor de winkelprijs bezorgd! Top!
VerzendingIk moet m nog ontvangen
KlantenserviceTop!
AlgemeenHeb een mooie korting gekregen op de Sonos plat 5. Tevens reageert de klantenservice telkens binnen enkele minuten. Helemaal tevreden dus!
KlantenserviceHandelt snel en goed.
AlgemeenMooie aanbieding voor Sonos apperatuur. Ik ga nog bestellen dus kan nog niet alles beoordelen. Goed vooruitzicht!
AlgemeenDe website van plattetv is zeer misleidend. Er word zeer duidelijk geadverteerd dat bij een bepaalde TV ALTIJD korting wordt geboden. Bij navraag is dit niet het geval.
Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Het topic hier op Tweakers staat ook vol met klachten over plattetv en hun zeer misleidende gang van zaken op hun eigen website.
op mijn vraag n.a.v. bovenstaande klacht wordt gewoonweg niet gereageerd.
Goedemiddag Geert,
Jammer om te zien dat wij u niet konden bieden wat gewenst was, nogmaals onze excuses!
Door het fluctueren van de prijzen op onze website kan het helaas wel eens voorkomen dat een artikel al zo laag geprijsd is dat het voor ons simpelweg onhaalbaar is hier een verdere korting op te bieden.
Om u toch wat tegemoet te komen bieden wij u in dat geval een goede HDMI kabel of TV reiniger aan indien u ervoor kiest de TV alsnog bij ons te bestellen, jammer dat dit voor u niet voldoende was om uw aankoop bij ons te doen.
Wij laten u graag een volgende keer zien dat het zeker niet altijd zo is dat er niets mogelijk is!
Fijne dag gewenst.
Tim