Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenKundige mensen en mooie showroom met goede en scherp geprijsde apparaten.Absolute aanrader om hier te kopen.
AlgemeenEen Samsung QE49LS03RAS besteld.
Erg vriendelijk geholpen
Zeer snelle reactie en een mooi en scherp aanbod gekregen.
Aanrader!!
Duidelijke informatie en snelle reactie!
Scherpe acties!
AlgemeenEen Samsung QE49LS03RAS besteld.
Erg vriendelijk geholpen
Zeer snelle reactie en een mooi en scherp aanbod gekregen.
Aanrader!!
Duidelijke informatie en snelle reactie!
Scherpe acties!
AlgemeenDuidelijke website en zeer vriendelijke klantenservice die snel reageren. Denken ook mee met de klant door met goede adviezen te komen.
VerzendingDe leverdatum na plaatsen van de order kwam niet overeen met de leverdatum volgens de website. Daarvoor is wel netjes excuses aangeboden en optie gegeven om betaling terug te storten
Algemeensnelle reactie ontvangen op mijn vragen en mails. goede prijs kunnen bespreken. meerdere vestingen in Nederland voor eventuele vragen.
AlgemeenDuidelijke antwoorden en eerlijk advies. Alle vragen zijn beantwoord. Wij waren in Arnhem in de winkel. Weten duidelijk waar ze het over hebben.
AlgemeenDuidelijke site. Altijd contact via LiveChat. Snelle reactie na mailbericht. Scherpe prijs. Snelle levering. Kortom ik doe graag zaken met platte TV
VerzendingPerfect
Klantenservicezie boven
AlgemeenGoede voorlichting over het te kopen product . Een link gekregen voor de betaling met korting
VerzendingNetjes op tijd geleverd
AlgemeenPrima contact met klantenservice. Snelle reacties op vragen en ik kreeg het gevoel dat er werd meegedacht om tot een goede keuze te komen.
AlgemeenSuper service, snel antwoord op je vragen en aandacht voor de klant. Heel erg tevreden!
AlgemeenHet mailcontact over mijn nieuwe televisie was uitstekend. Snelle reacties terug en het bestelproces daarna ging ook heel vlot. Na betaling had ik de televisie de volgende dag al in huis. Super snelle levering en goed verpakt!
VerzendingErg tevreden hoe het product werd verzonden. Goed verpakt en na betaling de volgende dag in huis.
KlantenserviceGoed contact via de chatfunctie op de website en later via mailcontact. Snel respons.
AlgemeenHeb al een aantal keren besteld bij PlatteTV.nl. Zeer vlotte afhandeling bij online vragen en tot nu toe telkens correctie afhandeling van mijn bestellingen.
VerzendingOp tijd geleverd en keurig verpakt.
KlantenserviceHeb een aantal maal contact gehad via de mail en via WhatsApp. Telkens ruim op tijd een reactie mogen ontvangen. Ook werd mijn vraag goed beantwoord.
AlgemeenSnel en prima geholpen. Uitstekende aanbieding waarmee ik dik tevreden ben. Ik zou platte tv zeker aanbevelen
AlgemeenContact gezocht ivm vakantiedeal actie.
Snel een leuke aanbieding ontvangen en overgegaan tot aanschaf :-) ...
Volgende dag keurig in huis.
KlantenserviceSnel en prettig contact, zoals het hoort.
AlgemeenSnel geholpen! Goed en netjes contact via de mail. Kunnen niet wachten om het product te gaan gebruiken
KlantenserviceVriendelijk mail contact gehad!
Algemeenvia de e-mail werd ik erg goed geholpen en met goede aanbiedingen tot nu toe erg tevreden
AlgemeenMakkelijk en overzichtelijk de webshop, via de mail een goede prijs gekregen voor een tv, snelle reactie. Ben daar erg tevreden over.
AlgemeenMooie kortingen (wie wil dat niet), snelle reactie en vriendelijk.
Al jaren klant bij dit goede bedrijf
Altijd goed verpakt, kan niet mis gaan.
KlantenserviceSnelle service en reactie.
Algemeensnelle servies ook via telefoon goede korting en snelle levering vandaag besteld morgen in huis
Verzendingkeurig verpakt goede levering
Klantenserviceklant vriendelijk snel en verstaanbaar
AlgemeenOp zoek naar advies na twijfel tussen 2 modellen tv, en na de grote "maak je prijsdeal" button. Niet teleurgesteld, goed advies, mooie deal en uiteindelijk zelfs korting na een review op tweakers. Helemaal de bedoeling voor een shopreview? misschien niet. Doeltreffend is het zeker wel.