Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenAl meerdere malen bij Media Markt besteld en ik ben heel tevreden. Veel aanbod en voor elk budget wat wils.
VerzendingAfgelopen weekend was mijn toetsenbord kapot gegaan en ik baalde omdat bij de meeste webshops mijn bestelling pas dinsdag geleverd zou worden. Op zondag bestelde ik voor een zacht prijsje een nieuw toetsenbord bij Media Markt en deze werd maandag al geleverd. Dat noem ik service. Ook fijn dat het gratis word verzonden vanaf 20 euro wanneer je (gratis) lid word van de Media Markt club.
Stofzuiger besteld en was met eenvoudige handelingen geregeld. Goed geholpen in de winkel door het personeel.
VerzendingSnelle levering
Het is heel overzichtelijk vanaf de bestelling tot en met de betaling de producten zijn ook heel gemakkelijk te vinden op de website.
Verzendingje krijgt ruim op tijd een mail over de bezorgtijd.
KlantenserviceNog geen ervaring mee gehad
Bestelling de volgende dag ontvangen
. Was goed verpakt en artikel voldoet aan mijn wensen
Snel geleverd.
voor tien besteld en de volgende dag keurig op tijd geleverd.
Bestelde artikel voldoet aan mijn eisen.
Bestel proces is goed ingericht en makkelijk te begrijpen. Betalen via Ideal werkt erg lekker via mobiel bestellen.
Bestelling makkelijk kunnen plaatsen en is de volgende dag geleverd.
Top dus. Het betrof een scheerappraat en ik ben er erg blij mee.
Snel geleverd dus top.
KlantenserviceDit weet ik nog niet. Ik zag dat mijn aanschaf twee dagen later 6 euro goedkoper was bij de MediaMarkt
Nu dus afwachten of ik makkelijk het verschil van eur 6 terug krijg.
prima gegaan,en gekregen wat we besteld hebben en netjes op tijd.
Dus prima aan te raden aan anderen.
3 keer moeten bellen.Daarna ging het vrij vlot.Aardig personeel in de Media Markt in Apeldoorn.Gezellige winkel.
Zeer tevreden over de webshop. Het is eenvoudig en snel om de interessante producten te filteren en te bestellen.
Tv besteld en een ci adapter
Tv was de volgende dag geleverd
De ci adapter moest ik nog een dagje langer op wachten
Nette snelle levering
KlantenserviceDuidelijke uitleg
Order normally delivered one day after order. And customer service are easy to get in touched and patient for all my questions. Products are always well packed and well prepared. Some promotions are even cheaper then the air port tax free shop. Worth to buy anything here!
KlantenserviceI called once because something goes wrong with my payment. So I called, the lady from the customer service is very kind and patient to me.
Another time they called me to change the date of the delivery. And they informed me one day ahead by phone which is super sweet.
Het is makkelijk te bestellen en snel bezorgd. Er was goede informatie. Het was een correcte levering
Verzendingsnel en correct
Makkelijke en duidelijke navigatie. Onmogelijk om hierin iets fout te doen. Uitstekend omdat je als leveradres ook je Mediamarkt bij je in de buurt kunt kiezen, Handig zodat je zelf je afhaalmoment kunt kiezen.
VerzendingIk heb gekozen voor een Mediamarkt filiaal als afleveradres van mijn bestelling. Tot mijn grote verbazing kreeg ik vrij volt in mijn PostNL app een push notificatie dat er een zending klaar stond voor mij om verzonden te worden. Op deze manier kon ik alles nauwkeurig volgen. Sterker nog, de mails van MM zelf dat ik het pakket kon ophalen kwam enkele minuten later dan de notificatie van PostNL zelf. Zo hoort automatisering het servicelevel te ondersteunen!
Bestelling makkelijk te plaatsen, zoeken van producten is ook heel simpel op de site van mediamarkt, afrekenen gaat vanzelf en vlot
VerzendingVlotte levering zoals op de site vermeld staat.
KlantenserviceKan dit alleen zeggen uit vorige ervaringen, bij deze aankoop geen klachten.
Makkelijke site, bestel proces ook makkelijk. Ook cadeau bonnen makkelijk kunnen toevoegen. Betaling via Ideal!
VerzendingDe volgende dag netjes tussen de opgegeven uren bezorgd
Bij grote release gamereleases voor de PS4 kun je altijd wel rekenen op een goede aanbieding bij MM.
VerzendingTot nu toe altijd netjes op de releasedatum mijn nieuwe games in huis gehad.
Eenvoudig te bestellen en de volgende dag al aflevering.
Product goed verpakt, en er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
Helaas werkte de track and trace voor deze levering totaal niet en moest ik rustig thuis blijven wachten op bezorging. Het pakketje werd ook nog eens pas om 16:00 uur besteld. Jammer en erg teleurstellend!
Top..!!
Top..!!
Handtekening vereist dus goede veiligheid voor correcte levering.
Als vaste klant geen verzendkosten betaald
Snelle levering in goede verpakking
KlantenserviceGoede communicatie