Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenMakkelijk en snel via IDEAL betaald, altijd vertrouwt met het norton product, snelle en betrouwbare service.
VerzendingVolgende dag in huis, Top!
Pluspunten Dun, licht, snel, mooi, nieuw.
Minpunten Geen
De iPad air2 is zeer snel, dun, mooi en vernieuwend. Grotere opslag en mooier beeld en geluid.
Winkel is netjes en er is voldoende personeel aanwezig om je te helpen waar nodig.
VerzendingTop!
Meerdere keren iets besteld bij Media Markt en verwerking liep tot nu altijd rap en ik had de producten dan ook snel binnen.
VerzendingProducten zijn altijd netjes en veilig verpakt en het is ook tot nu toe altijd de volgende dag binnen (waarvoor ook dank aan PostNL).
Bestellen was zo gebeurd. Geen probleem en snelle levering ook. Product op de Website makkelijk om op te zoeken.
VerzendingPakket werd bij de buren geleverd. Voor de ontvangst zou een handtekening nodig zijn voor ontvangst. Nog steeds niet tevreden over een levering bij PostNL. Er is van te voren geen tijdstip in te vullen wanneer je het pakket geleverd zou willen hebben op een tijdstip waarop het jouw wel uit komt. Dat is bij andere webwinkels vaker beter geregeld.
Ik heb ruim voor 23.00 uur besteld en bij Post.nl werd aangegeven dat er van 17.00-19.00 uur bezorgd zou worden, daarna kreeg ik bericht dat de bezorging vertraagd was en het zsm bezorgd zou worden.
De hele avond gewacht en niks bezorgd gekregen...
Niet tevreden hierdoor..
De bestelling heb ik geplaatst via m'n telefoon (iOS). Het laden van pagina's bleef wel hangen, maar dat was te verwijten aan de geïnstalleerde adblocker ("Better") die iets tegen bleek te houden. Ik weet niet wat het precies was, maar kan me voorstellen dat niet iedereen het gaat zoeken bij het uitschakelen van een adblocker. Zo ga je wel klanten missen.
Verder gaat het zoals je verwacht; vul je adres in, betalen, hop, klaar.
Het werd netjes op tijd geleverd in een extra doos om de originele verpakking te beschermen. Dikke prima.
wasmachine met antitrillingsmat besteld. Wasmachine komt in de ochtend, wordt geplaatst, géén antitrilmat, die kwam pas na de middag toen de wasmachine al op zijn plaats stond.
VerzendingOp tijd, 2 chagrijnige heren, die klagen over 2 druppels water die uit de oude wasmachine druppen. ( had hem incl de pomp leeggemaakt) wasmachine wordt geplaatst, verpakkingsmateriaal: " kunt u dat zelf wegdoen??" Nee, daar betalen we voor. Van de weggelegde fooi zijn we zelf een pilsje gaan drinken.
Klantenservicede antitril mat teruggebracht, snel en soepel geregeld.
Item besteld via de MediaMarkt app op de telefoon.
Werkt zeer prettig en alle stappen zijn prettig te doorlopen.
De bestelling afgelopen zondag om 22.15 uur geplaatst en werd netjes de volgende dag bezorgd
december 2016 een combimagnetron gekocht. lampje van het apparaat was kapot binnen garantietermijn deze naar de servicebalie gebracht, model werd niet meer verkocht en dus ook niet meer gemaakt en kreeg gelijk het geld terug. Daar het artikel online gekocht is word het geld op mijn rekening terug gestort.
Verzendingbestelling is de volgende dag geleverd. bestelling zou tussen 13.00 uur en 15.00 uur geleverd worden dit werd echter pas om 17.00 uur.
ruime keuze, goede ondersteuning van het personeel.niet te lang moeten wachten tot je geholpen wordt.
Al meerdere malen bij Media Markt besteld en ik ben heel tevreden. Veel aanbod en voor elk budget wat wils.
VerzendingAfgelopen weekend was mijn toetsenbord kapot gegaan en ik baalde omdat bij de meeste webshops mijn bestelling pas dinsdag geleverd zou worden. Op zondag bestelde ik voor een zacht prijsje een nieuw toetsenbord bij Media Markt en deze werd maandag al geleverd. Dat noem ik service. Ook fijn dat het gratis word verzonden vanaf 20 euro wanneer je (gratis) lid word van de Media Markt club.
Stofzuiger besteld en was met eenvoudige handelingen geregeld. Goed geholpen in de winkel door het personeel.
VerzendingSnelle levering
Het is heel overzichtelijk vanaf de bestelling tot en met de betaling de producten zijn ook heel gemakkelijk te vinden op de website.
Verzendingje krijgt ruim op tijd een mail over de bezorgtijd.
KlantenserviceNog geen ervaring mee gehad
Bestelling de volgende dag ontvangen
. Was goed verpakt en artikel voldoet aan mijn wensen
Snel geleverd.
voor tien besteld en de volgende dag keurig op tijd geleverd.
Bestelde artikel voldoet aan mijn eisen.
Bestel proces is goed ingericht en makkelijk te begrijpen. Betalen via Ideal werkt erg lekker via mobiel bestellen.
Bestelling makkelijk kunnen plaatsen en is de volgende dag geleverd.
Top dus. Het betrof een scheerappraat en ik ben er erg blij mee.
Snel geleverd dus top.
KlantenserviceDit weet ik nog niet. Ik zag dat mijn aanschaf twee dagen later 6 euro goedkoper was bij de MediaMarkt
Nu dus afwachten of ik makkelijk het verschil van eur 6 terug krijg.
prima gegaan,en gekregen wat we besteld hebben en netjes op tijd.
Dus prima aan te raden aan anderen.
3 keer moeten bellen.Daarna ging het vrij vlot.Aardig personeel in de Media Markt in Apeldoorn.Gezellige winkel.