MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

De webshop is erg overzichtelijk en duidelijk! Groot aanbod van verschillende producten, dus het product wat je zoekt zit er vrijwel altijd tussen.

Meerdere keren besteld en op één keer na, altijd de volgende dag het product in huis gehad.

Bij de ene keer dat mijn product niet de dag erna geleverd werd, heb ik contact opgenomen met de klantenservice en daar werd ik snel en goed geholpen. De medewerkster was erg vriendelijk en behulpzaam.

Bestelling was snel geleverd bij mediamarkt. Alleen de pick-up service van online pakketen was 3 keer niks. Dikke 35 minuten moeten wachten voordat ze de pakketjes gingen controleren en ondertussen maar beetje rond zitten te kijken en niet veel zitten te doen.

Erg snel binnen!

De webshop is erg overzichtelijk. De producten zijn goed vindbaar en het plaatsen van de bestelling verloopt soepel en snel.

Mijn bestelling had ik om iets voor 22.00 geplaatst en het product werd de volgende dag al om 14.00 bezorgt.

Ik heb geen gebruik gemaakt van de klanten- of klachtenservice. Over de serviceverlening kan ik wel zeggen dat ik hierover zeer tevreden ben. Vanaf het moment dat je de bestelling hebt geplaatst, wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Ordered from MediaMarkt in the evening and the package was at the door in the morning. Just as promised. The packaging and the product itself were perfect. Very trustworthy store and hassle free. Highly recommend.

media markt heeft ruime keus online en snelle bezorging , er wordt bezorgd zoals beloofd top !

bezorgd zoals beloofd prima verpakt

goede en snelle service

Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen en er waren geen problemen met het bezorgen.

De Media Markt is mijn winkel. Waar ik graag kom, waar ik graag rondzwerf. Ik zou eigenlijk iedere week er willen komen zo leuk ik het daar vindt. Het personeel heeft niet echt diepgaande kennis is mijn ervaring, voor mij is dat geen probleem omdat ik weet wat ik wil. Groot assortiment en een goede beschikbaarheid qua voorraad.

Voor iedere doelgroep kan ik daar terecht: Fotografie, Action Cam, scheerapparaat, stereoinstallatie, elektrische tandenborstel en noem zo maar op.

Bestelling geplaatst die de volgende dag geleverd zou worden. Was wel duurder dan andere winkels maar omdat ik het product snel nodig had bij Mediamarkt besteld.
Natuurlijk dat Mediamarkt zijn beloftes niet na kan komen. Contact gehad met de helpdesk "Uw order is niet goed verwerkt, het product is nu niet meer op voorraad".
Inmiddels is mij dit daar al 3 keer overkomen. Helemaal klaar met die shop van loze service. Gelukkig staan er giganten op die het beter voor elkaar hebben (bol.com/coolblue)

Via de chat contact gehad. Geen excuus of wat dan ook. Deal with it.

Duidelijke website, bestelprocedure duidelijk, goede informatie,
Product voldoet prima aan de verwachtingen. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

De verzending was netjes op tijd. De bestelling was goed te volgen met Track and Trace.

Mediamarkt heeft er geen problemen mee om €799,- te innen voor een PRE-ORDER van een samsung galaxy S8 op 30-03-2017 en vervolgens niet op tijd te leveren

Mediamarkt heeft door een fout in hun systeem de telefoon niet op 18 april verzonden om vandaag binnen te komen. De Track & Trace code is gisteravond niet verzonden en dat zou wel het geval zijn is bevestigd op mijn online klacht:

Eerst de helpdesk gebeld en die konden niets voor mij betekenen en ik kon een klacht achterlaten maar daar zouden ze dan toch niets mee doen.
Daarna via https://wwww.klachtenkompas.nl een klacht aangemaakt en daarna keurig gebeld door het klachtenteam van Media Markt, helaas gaf zij mij informatie die niet klopte

Laptop gezien bij de Media Markt die ik graag wilde hebben. Omdat het product niet op voorraad was heb ik het vervolgens online besteld. Bestellen was snel geregeld en werd netjes via de email op de hoogte gehouden.

Verzending was ook dik in orde, laptop zat goed verpakt in de doos en was goed.

Er bleek was mis te zijn met de laptop, dus ik ben naar een vestiging gegaan en heb daar gevraagd was de opties waren. Mevrouw aan de balie moest even overleggen. Maar uiteindelijk was het geen probleem om de laptop in te ruilen of mijn geld terug te krijgen.

Het gezochtte product was makkelijk te vinden (hoewel wat meer filters handig was geweest), te bestellen en te betalen

Je kunt geen voorkeur dagen opgeven, dus de dag dat men kan leveren moet maar net in je agenda passen. Het is nooit de volgende dag, meestal de 2e dag, maar dat is ook niet elke keer zo. De levering zelf is wel weer perfect, krijgt mail etc met tijden.

Bestelling was makkelijk zonder account aan te maken te doen. Betaling achteraf kost niets extra.

De levering ging opzich goed, maar het oude apparaat werd niet meegenomen. De bezorger deed een dop open draaien en vond dat het apparaat nog vol water stond. Hij moest eerst minstens een half uur op zijn kant staan (nergens aangegeven), dus hij kon hem niet meenemen. Het apparaat staat onderhand anderhalve dag op zijn kant en er is geen extra water uitgekomen, er zat slechts een beetje water in het zout reservoir. In de voorwaarden zit ergens een regel verstopt die aangeeft dat alle apparaten "droog" en "transport klaar" moeten worden aangeleverd. Het apparaat stond gewoon netjes, na een afpomp programma, afgekoppeld klaar. Kennelijk zijn deze voorwaarden er ook om bepaalde dingen gewoon niet te hoeven doen.

Na contact met de klantenservice over het niet meegenomen oude apparaat, verwijzen ze slechts naar de voorwaarden. Dat het apparaat toch watervrij was, is niet relevant. Geen aanbod om het apparaat alsnog op te halen, waardeloze service. De bezorging was kosteloos, maar nu is ook te zien waarom. Ik zal de volgende keer wel iets meer betalen voor het bezorgen bij een bedrijf dat wel normaal het oude apparaat meeneemt.

Betaling via Ideal, ging probleemloos en snel. Prima notifications en bestelling opgepikt in de winkel.

Tv besteld, email gehad gefeliciteerd met uw aankoop.Zou nog enkele emails
Ontvangen van mediamarkt maar dat is niet gelukt. Wel ontving ik van postnl een melding dat er een pakket afgeleverd zou worden van mediamarkt. Toch een goede recentie want de prijs was goed en de volgende dag geleverd. In mijn account staat ook keurig de factuur ed.

Volgende dag geleverd.

Een geweldige webshop waarin ik gemakkelijk kon vinden wat ik zocht. Het aanbod is overweldigend groot en de artikelen zijn scherp geprijsd. Het betaalgemak is prima en het bestelde artikel werd supersnel geleverd.
Helaas beviel het artikel niet en ik ruilde dit in de winkel. Geen probleem!
Binnen enkele dagen was het aankoopbedrag terug gestort op mijn rekening. In de winkel kocht ik vervolgens een ander product. Helemaal top!!!

Ik bestelde het product in de avond en had het de volgende dag al in huis. Geweldig!

Ik wilde het product in de winkel omruilen en dat was geen enkel probleem. Het aankoopbedrag werd binnen enkele dagen alweer terug gestort.

Op tijd en prima verpakt geleverd. Precies zo als ze hadden op geschreven. Erg blij mee.

Het bestellen was overzichtelijk en makkelijk, ook zijn er meerdere betaalmethodes mogelijk. Werd snel en onbeschadigd geleverd. Top!

Full HD scherm en snel tablet. Deze tablet is een aanrader. Android versie 6.01.
Eenvoudige installatie.

Binnen 24 uur geleverd en zeer goed verpakt. Track & Trace werkt goed.

Mooie practische laptop gekocht met bijbehorende laptoptas.
Merk Acer.
Goede prijsverhouding.
Ben er superblij mee

Goed en keurig netjes verpakt.
Snelle levering

Scorekaart voor MediaMarkt