Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVia kieskeurig kwam ik bij mediamarkt uit. Nog even naar een ander model gekeken met reviews: zag er beter uit. Toch 1e keus opgezocht: moest er moeite voor doen om hem terug te vinden. Ik kreeg alles van tristar te zien maar niet de waterkoker. Bezorging snel. Netjes verpakt met niet te veel lege ruimte.
VerzendingWerd binnen 2 dagen geleverd in een onbeschadigde doos. Alleen waarom is de pakbon geseald en geplaatst op de dicht getapete bovenkant. om die doos open te krijgen is een rot klus en die pakbon krijg ik er nooit zonder scheuren uit. kan dat evt aangepast worden.
KlantenserviceEr waren geen problemen, dus geen contact gezocht.
AlgemeenIk heb een telefoon online gekocht en daar begonnen de problemen al. Zondagavond besteld voor 22.30, krijg de volgende dag een email dat het pas dinsdag geleverd word. Terwijl er heel duidelijk op de website staat voor 22.30 besteld op zondag betekend maandag in huis. Zie link https://klantenservice.me...KV3c5WmdkUlJPZnFRJTIxJTIx
Toen ik dinsdag de telefoon had gekregen bleek dat de telefoondoos al open geweest was, de zegel was al verbroken voordat wij het hadden opengemaakt. Hierom ben ik naar een media markt vestiging gegaan en wilde de telefoon omruilen. De medewerker daar heeft de telefoon omgeruild voor ons en ter plekke hebben we samen de zegel van de doos gebroken om er zeker van te zijn dat de doos/telefoon nieuw was. Helaas bij thuiskomst bleek dat er een plastic cover aan de voorkant miste van de telefoon en daarom zijn we terug gegaan naar de winkel met de intentie om het toestel te retourneren zodat we onze geld terug konden krijgen.
Aangekomen bij de winkel werd ons verteld dat we geen geld meer retour konden krijgen omdat de seal al verbroken was. We hebben dit samen met de media markt service medewerker gedaan en ik heb mijn product online gekocht met de intentie om mijn retourrecht te behouden.
bij mijn algemene beoordeling staat dat media markt foutieve informatie afgeeft wat betreft de bezorgtijden.
KlantenserviceDe klacht werd slecht afgehandeld en media markt zei gewoon dat ze er niks aan willen doen. Ik wil gewoon mijn geld terug en van media markt af zijn
Algemeenwat betreft de bestelling, het product, de levering, de prijs, service, allemaal, uitstekend, makkelijker kan het niet maken, maar wel veeeeeeeel leuker en mooier
en dat wordt het ook, maar dan wel met mediamarkt, fantastisch.
de bestelling, was goed verpakt, zeer snel geleverd, precies zo als het moet en hoort, zeer tevreden.
AlgemeenZeer snel, voordelig, goede verpakking. Verder geen op- of aanmerkingen. Voorlopig blijft Media Markt mijn keus.
AlgemeenVia internet xbox controller gekocht. Deze hield er mee op na 1 uur gebruik. Naar de winkel terug nieuwe gekocht. Blijkt dat we waarschijnlijk al een gebruikte toegestuurd hadden gekregen. De batterijen ontbraken in de doos bij de internetbestelling. Bij degene die we in winkel hadden gekocht waren deze wel bijgesloten. Vreemd..
AlgemeenBestellen en betalen gaat snel en simpel, maar gezien het ophalen in een filiaal hadden wij het sneller verwacht.
VerzendingOmdat wij hadden gekozen voor ophalen in een filiaal van MM, hadden wij verwacht dat we het dezelfde of uiterlijk de volgende dag konden ophalen. Helaas duurde het na bestellen 2 werkdagen, terwijl het product volgens de website op voorraad was. Dan had ik het dus net zo goed thuis kunnen laten bezorgen, want eerder komt het toch niet. Nu scheelt het alleen (extra) verzendkosten voor de Media Markt en maken wij kosten om met de auto naar de MM te gaan. Niet klantvriendelijk.
AlgemeenMijn pakket is alleen opengemaakt voor de rest heb ik er niks mee gedaan en alsnog mag ik hem niet retour brengen slecht dit. Ik ga nooit meer iets kopen bij mediamarkt het is altijd het zelfde met hun
VerzendingKwam op tijd.....
KlantenserviceMijn pakket is alleen opengemaakt voor de rest heb ik er niks mee gedaan en alsnog mag ik hem niet retour brengen slecht dit. Ik ga nooit meer iets kopen bij mediamarkt het is altijd het zelfde met hun
Algemeenwas een zeer goeie levering lekker op tijd, mailtje van mediamarkt zelf kwam iets later aan maar, het was zeker wel de wachten waard!
Verzendingpostnl vertrouw ik altijd op ze bezorgen meestal wel op tijd naar de mediamarkt toe dus ik heb men pakketje altijd zeer vroeg!
Klantenserviceik ben zeer goed geholpen helemaal geen problemen gehad vriendelijke mensen bij de mediamarkt als ik iets koop. dan zal ik het zeker wel doen bij hun
AlgemeenSnel service maar let op op de website als je klaar ben om te betalen ze bieden meer produkten om te kopen,zeer verleidelijk. Ik heb zo een Brita Serve en ze hebben mij de filters aangeboden voor een andere model, niet oplettend heb ik deze ook besteld nou moet ik naar de winkel om ze te ruilen voor de juiste. Ik kon ook mijn klantenkaartnummer nergens toe te voegen. Jammer.
AlgemeenHet bestellen en de betaling ging vrij snel en makkelijk, hier is weinig aan toe te voegen.
VerzendingHet product was snel geleverd, en redelijk verpakt.
De doos zat vol lucht-kamer-zakjes, nadeel was wel dat dit aan 1 kant was gedaan om de doos te vullen, alle kanten lijkt mij wat veiliger tegen beschadigingen.
Telefoon besteld dat in de winkel was uitverkocht.
In de winkel voorgelicht, dat er 4g op zou zitten en android 6.0.
Thuis besteld, niet verder gelezen, aangezien de informatie uit de winkel mij voldoende leek.
Thuis gekregen, in gebruik genomen en erachter gekomen dat er Android 5.1 op zit(niet te upgraden) en de 4g ontbreekt op dit toestel.
Erg jammer van de verkeerde voorlichting.
(verkoper haalde de informatie van de verkoop-screens af in de stellingen).
AlgemeenDuidelijke site. Snelle bestelling. Bezorging was super snel binnen 24 uur. Gebruik maken van de aktie was fluitje.
VerzendingKeurig verpakt
AlgemeenBestelling ging makkelijk, volgende dag al in huis. Snel verzonden en keurig en stevig verpakt.
VerzendingKeurig verpakt.
KlantenserviceCashback lukte niet. Meteen persoonlijk geholpen.
AlgemeenMakkelijk besteld via de website van mediamarkt snel en netjes afgeleverd en de de eerste werkdag Maandag bezorgd.
AlgemeenZoals ik van Media Markt gewend ben. Groot aanbod, prima prijs, makkelijk betalen en snelle verzending.
VerzendingVolgende dag netjes in huis
AlgemeenBijna 2 weken geleden heb ik een Sony Xperia L1 besteld. Deze heb ik rond 9 uur 's avonds besteld, en kwam al meteen de volgende dag binnen.
Mijn pakketje was netjes ingepakt, en ook goed beschermd zodat het pakketje eventueel tegen een val kon.
Wel had ik helaas een klein probleempje met de telefoon, maar dat is opgelost met de erg vriendelijke telefonische klantenservice. Dus ik ben erg tevreden met mijn aankoop en ervaring bij de MediaMarkt.
Super snelle levering.
KlantenserviceBehulpzame en vriendelijke klantenservice. Kreeg ook erg snel al iemand aan de lijn die mij kon helpen.
AlgemeenBestelling verliep vlekkeloos. Levering op mijn wekradres was ideaal, je hoeft er niet voor thuis te blijven. Product was ook goed verpakt (box in box) en had geen enkele beschadiging.
Factuur en informatie via de mail, ook erg fijn en we besparen weer wat papier. .
Ik zou het zo weer doen als ik wat zoek.
Op mijn werk laten bezorgen, werkt uitstekend, je hoeft niet thuis te blijven.
AlgemeenWaardebon die ik nog had makkelijk inleveren. Nu wel wachten op cashback van de actie.
VerzendingLevering zou eerst volgende dag zijn, i.v.m. niet thuis op het moment. Later toch bij buren afgegeven. Netjes te zien op Track&Trace.
AlgemeenAirPods bij Media Markt besteld toen ze heel kort beschikbaar waren. Keurig de volgende dag afgeleverd!
VerzendingHet product was voor 22:00 besteld, dus ik had het de volgende dag om 12:00
AlgemeenAlles oké, het product was: TP-LINK 7-Port USB-Hub en echt snel geleverd!
De complimenten Media Markt!
Doet wat t moet doen!
AlgemeenOnline werkt super goed ik ben te vrede. De winkel is ook top veel personeel die je helpt
VerzendingAlles was top
KlantenserviceTop