MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

bestellen en betalen met cadeaubonnen ging gemakkelijk. Ook kon ik het resterende bedrag gewoon bijbetalen.

levering was gewoon goed.

Heb mijn bestelling ontvangen, maar het schermpje bleek een zwart vlekje te hebben. Ben langs een filiaal geweest om het te laten omruilen. Moesten wel eerst 5 medewerkers naar kijken alvorens het werd omgeruild, maar voor de rest prima.

Het bestellen zelf was makkelijk, net als het betalen. Ook kreeg ik het snel binnen en was de service goed.

Alles was netjes geleverd. Ook was alles gewoon heel gebleven dus de bezorgers zijn er goed mee omgegaan.

Nette website, werkt vlot en is overzichtelijk. Goede beschrijving en betalen gaat soepel en velig.

Zoals afgesproken de volgende dag bezorgd.

Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen en deze werd netjes de volgende dag bezorgd. Prijs was ook beter dan elders.

Bestelling werd netjes de volgende dag geleverd. De producten waren goed ingepakt.

Overzichtelijke pagina's, makkelijk te navigeren, vzv na te gaan is de informatie allemaal wel behoorlijk volledig

Bestelling kwam netjes volgende dag binnen.

Niks op aan te merken. Makkelijk te bestellen. Snelle levering en het product werkt perfect.

Geweldig. Eerst volgende werkdag al in huis!

Alles ging goed en snel. Erg tevreden

De webshop is zeer duidelijke en overzichtelijk. De betalingsmogelijkheden zijn ook prima !. Kom zeker terug

bestelling prima op tijd bezorgd

Binnen 5 seconden bestelling geplaats en volgende dag netjes gelevered verder geen moeite hoeven doen

Product snel geleverd in perfecte staat geleverd en geen schade

Is het kapot ga even kangs en ze reaperen bet gratis of je krijgt geld terug

De 25e een printer besteld die de volgende dag in huis zou zijn, De printer was niet op voorraad dus er werd een alternatief geboden door een medewerker, Stom dat het alternatief ook niet op voorraad is en ik wacht nu al 20 dagen op beweging. op Mails word niet of dagen later pas gereageerd. Nooit meer bij mediamarkt bestellen!

Binnen 20 dagen nog geen levering, geen reacties op mails

De reactie tijd op mails die je ze stuurt is gemiddeld 4 dagen, Ik heb mijn printer nu ergens anders besteld, NOOIT MEER bij MEDIAMARKT!

MediaMarkt Hengelo is overzichtelijk, schoon & goed verlicht.
Voorheen voor de renovatie was dit anders.

Ze doen het z.s.m, en als er iets niet klopt, bellen ze.

Ik heb een kleine hekel aan een te groot keuzemenu.

Anderhalve week geleden een bestelling gedaan. Geen bestelbevestiging ontvangen. Ik wacht een paar dagen en bel vervolgens met de klantenservice, blijkt er een storing te zijn geweest. Maar ik zou vanzelf de bestelbevestiging binnenkrijgen binnen een paar dagen. Weer een paar dagen gewacht. Vervolgens naar de lokale vestiging geweest waar ik mijn product zou moeten kunnen afhalen. Verteld een baliemedewerker dat er eentje op voorraad ligt (Apple usb kabel) en dat ik de online bestelling kan annuleren. Maar vervolgens binnen verteld een medewerker van wel. Wordt ik weer naar de balie gestuurd, 2 keer kastje naar de muur en nog niet verder geholpen. Weer een tijdje gewacht en weer de klantenservice teruggebeld, blijkt mijn bestelling helemaal niet terug te vinden zijn. (en kon ik hem zelfs niet meer annuleren) Terwijl er toch echt geld is afgeschreven van mijn rekening. Waar-de-loos.

Is er niks verzonden want mijn bestelling was misgegaan. Maar ik kon de bestelling ook niet annuleren.

Ze konden mijn bestelling niet annuleren, ze konden me in eerste instantie niet vertellen wat er was.

Goed product, goeie prijs, snelle levering. De grafische kaart voldoet voor 100% aan de v erwachting.

keurig verpakt, weliswaar in een erg grote doos.

Als je vraagt aan de medewerkers of zij jou willen helpen, dan helpen zij je ook als het niet te druk is. Als je een cd bestelt dan is het 2 dagen later in de magazijn en krijg je bericht om jouw bestelde cd op te halen.

De verzending ging super snel, want je hoeft er niet te lang op te wachten.

De medewerkers die werken bij de klanten-/klachtenbalie zijn heel vriendelijk en aardig.

wederom gemakkelijk te bestellen, geldt ook voor betaling. Informatie over product was makkelijk en handig was het om diverse vergelijkbare producten te vergelijken.

Snelle levering (volgende dag)

een duidelijke website, eenvoudig bestellen en betalen , snelle levering die helemaal in orde is

super snelle levering helemaal goed.

Om 23:10 49 inch led tv besteld en de andere dag om 12 uur in huis, super snelle levering helemaal goed.

Snel track and tracé goed verpakt.

Na aanbiediding,direct besteld op zondag.
Maandag om 12.00 in huis
Dus dat is heel erg snel

Snelle bezorging ,binnen 21 uur.
Hele goede service.

Na bestelling geen verdere reactie. Vanuit het systeem of klanten service. Opeens na 3 dagen een reactie vanuit het systeem zonder toelichting.

Zelf contact opgenomen met klanten service. Er bleek een storing te zijn in het bestel systeem.

De website van de mediamarkt is redelijk. Vind alleen jammer dat niet alles compleet ingevuld is en dat er vaak fouten tussen staan. Ook is het opvallend dat als ze een actie gaan doen, er op de dag van de actie heel veel zaken niet meer te vinden zijn. Terwijl de dag ervoor wel nog erop stond. Ook zijn de acties vaak niet kloppend. Volgens de product info zou ik cashback krijgen... Heb tot heden geen informatie over de cashback actie van Canon. MediaMarkt heeft nog een lange weg te gaan voordat de site echt goed is. Leveren doen ze wel snel en correct!

Heb een vraag gesteld die nog steeds niet beantwoord is. En niemand die echt de moeite neemt voor een klant 100% te helpen.

Een leuke go pro camera (art.1485641 - ) OK. OXC-3040 besteld.
Voor 75 euro een 4K video, goede prijs kwaliteitverhouding.

zondagochtend besteld, maandagmiddag geleverd.

Scorekaart voor MediaMarkt