MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Sony verkoper wilde Sony verkopen. Klant wilde LG, had onderzoek al gedaan. Uiteindelijk toch met LG TV naar huis gegaan.

Service balie (afhalen na aankoop) na 18:00 gesloten, maar service medewerker heeft speciaal medewerker uit de winkel het magazijn ingestuurd op een drukke vrijdagavond.

Ik heb een telefoon gekocht bij mediamarkt. De site biedt handige mogelijkheden om verschillende producten te vergelijken. Daarnaast is het aanbod zeer uitgebreid. Ik had het geluk dat er een actie was voor de telefoon die ik bestelde. Er zijn veel verschillende betaalmogelijkheden (ik ga toch altijd gewoon voor ideal) en de levering was heel snel. Wat ik ook erg handig vindt is dat je je aankoop terug kunt vinden in de mediamarkt app, zo hoef je je bestelbevestiging etc niet te bewaren voor garantie.

Volgende dag al in huis. Netjes verpakt.

Personeel in de winkel is gemiddeld genomen erg onprofessioneel, ook de kennis over de producten laat de wensen over.

Retourneren zou binnen 14 dagen kunnen, toen ik dit probeerde omdat ik niet tevreden was over het product kon dit juist weer niet. Er zit blijkbaar een verschil tussen het open in de winkel of via de webshop, dit is mij initieel niet duidelijk gemaakt toen ik er om vroeg..

Zeggen dat je 24/7 dienstverlening doet en het ook daadwerkelijk doen is wat anders... Afspraken nakomen is toch wel het minste wat je van een winkel mag verwachten. En haal je die niet, dan laat je dat weten.

Speciaal gekozen voor Mediamarkt omdat ze bij het product hadden staan dat ik het de dag erna zou ontvangen. Helaas wordt dit zonder bericht of toelichting zelfs over het weekend heen getild. Proactief berichtje met excuses was het minste dat ze hadden kunnen doen.

Klantenservice kan niks voor je doen anders dan sorry zeggen.Ben je niet mee geholpen.

Dramatische webshop die, ondanks de wijzigingen tijdens het bestellen, toch een verkeerd afleveradres aan de bestelling heeft koppeld.
Dramatische klantenservice die, ondanks dat de order diverse uren geannuleerd kon worden, TOCH verstuurd is (naar het verkeerde adres). Een klantenservice die herhaaldelijk hun woord niet zijn nagekomen.

Niet op juist adres ontvangen, dus geen mening over het bestelde product.

08:44 – Bestelling via de webshop geplaatst & betaald
08:55 – Ontdekt dat de webshop, ondanks mijn aanpassingen, toch een oud / verkeerd afleveradres aan de order heeft gekoppeld
09:01 – Klantenservice gebeld. “Sorry meneer, de order is pas na 1 uur voor ons zichtbaar”. De order was via de website al wel “in behandeling”
10:20 – Klantenservice gebeld. “Aanpassen van adres kan niet. Oh, en het product is niet eens op voorraad - ondanks wat de website aangeeft”. Order dus maar geannuleerd. “U ontvangt spoedig bevestiging via de mail”
11:15 – Klantenservice gebeld, want nog geen bevestiging van annulering. “Ik zie de annulering in het systeem, u ontvangt binnen 24u bevestiging
12:05 – Bevestiging van PostNL dat de order wordt verstuurd (???)
12:15 – Klantenservice gebeld. “Sorry meneer, we kunnen de order niet annuleren. Hij is al verstuurd. Maar ik neem contact op met PostNL om na te vragen of we de bestelling kunnen terugvorderen”
14:12 – Mail van klantenservice. “Wij hebben je bestelde product geprobeerd te annuleren, helaas is dit niet gelukt. De bestelling is namelijk al opgehaald door de vervoerder.”
....
Volgende dag: "Uw pakket wordt vandaag bezorgd!"

Op het verkeerde adres, ja. En als (!) de verkeerde ontvanger het pakket weigert, dan pas kan ik m'n geld terug krijgen. Nee, ze hadden m'n order moeten annuleren toen deze nog niet eens uit het magazijn was gehaald.

Wasmachine besteld, werd zeeeer schandalig geleverd. Werd gezegd dat er water in het wasmachine zat en de oude dus niet meegenomen mocht worden. Wat onzin was want ik had alles leeg gelaten.

Opsomming van levering:
- Wasmachine moest 1 verdieping omhoog, me vriendin kreeg te horen van de bezorgers "Echt moet die naar boven, we hebben al zoveel trap gelopen".
- Vriendin krijgt te horen van bezorgers dat ze zich er niet mee moest bemoeien, het was namelijk geen vrouwenwerk.
- Onderling spraken de bezorgers Turks/Marokkaans onderling.
- Moest bijna "bedelen" om te vragen of ze het wasmachine wilden aansluiten (want hij werd in de gang gezet, er werd een foto gemaakt en wouden het daarbij laten).
- Zelf geen gereedschap bij, eigen gereedschap uitgeleend. Vervolgens word dit niet neergelegd maar neergesmeten op het nieuwe wasmachine.

Contact opgenomen met MediaMarkt en krijg als reactie dat ze de bezorgers er op zouden aanspreken, maar het oude wasmachine werd niet meer opgehaald.

Al om al hele slechte bezorging, helaas doet de MediaMarkt verder hier ook niets aan dan de bezorgers erop aanspreken. Ik zit nu nog thuis met het oude wasmachine te kijken.

Prijs: Goed
Verzending: WAARDELOOS
Klantenservice: WAARDELOOS

Zie uitleg in de korte toelichting. Hier staat alles omschreven.

Zie uitleg in de korte toelichting. Hier staat alles omschreven.

Keurige communicatie over het bestel en verzend proces, hele nette prijs en gewoon uitstekend bedrijf om je goodies bij te kopen!

Ik werd keurig op de hoogte gehouden over het verzend proces, heel netjes!

Geen ervaring mee gehad want alles ging erg goed en voorspoedig!

makkelijk en snel te bestellen, overzicht op de website is prima, snelle levering, produkt voldoet aan eisen

binnen de vermelde tijdslimiet verzonden

makkelijk contact, goede service

Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding. Service en levering is goed geregeld. Via de chat functie kan gemakkelijk een medewerker (M/V) worden benaderd (zie ook mijn toelichting bij klantenservice).

Ik kon zelf aangeven wanneer ik het product geleverd wilde hebben en werd op de dag van levering op de hoogte gehouden over het tijdstip van levering.

Ik was er niet zeker van of ik extra service moest bijboeken voor het bezorgen en plaatsen van het product en het meenemen van het oude apparaat. Via de chat functie ben ik snel en vriendelijk geholpen. Het bezorgen en retour nemen is inbegrepen in de prijs.

Item was op dat moment het goedkoopste bij de Mediamarkt dus heb het hier besteld.

Item was makkelijk te bestellen en te betalen. Het item is snel geleverd.

Heb mijn artikel makkelijk kunnen vinden. Het betalen via iDeal ging ook makkelijk. Nu met account gaat het nog makkelijker

Bestelling werd keurig de volgende dag bezorgd

De website is goed bereikbaar en overzichtelijk de enige opmerking die gemaakt kan worden is dat het product op voorraad was, vervolgens een levertijd van 5 -7 werkdagen lijkt te hebben om vervolgens de volgende dag geleverd te worden.

Snel ontvangen maar ......................

De doos die de fabrikant gebruikt is ongeschikt voor het product een magnetron van ruim 15 kilo. Omdat logistieke medewerkers dozen ruw kunnen behandelen waren de beide handvatten uitgescheurd en was linksonder de doos een kleine vervorming. Dit bleek een grote impact te hebben op de magnetron en in het frontpanel zat een flinke deuk. Beter was geweest de doos op dat moment te weigeren.

Toen ik de 2de zending ontving was deze doos onbeschadigd maar door kleine verschillen kreeg ik de indruk (zoals het ontbreken van de aftekenmal) dat de 1ste zending reeds een retour product was)

In eerste instantie kreeg ik foutieve informatie over op welke wijze waarop het pakket kon worden geretourneerd namelijk omwisselen bij ontvangst. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren maar informeer de klant niet pas als deze zelf de servicedesk opbelt !

Het pakket moest dus geretourneerd worden via een PostNL-punt en laten we wel wezen een doos van de afmetingen 40x44x64 cm en 17 kg is niet makkelijk te vervoeren voor de meeste mensen.

Was een goede deal. makkelijk te bestellen en duidelijke voorwaarden. ben gewend van mediamarkt dat zij goede deals geven.

Verzending was snel en soepel gegaan. zelfde dag nog track and trace ontvangen.

klantenservice kon goed uitleggen dat het artikel zonder problemen bij een mediamarkt filiaal ingeleverd kon worden.

Het kwam snel aan. Vandaag bestelt morgen in huis dat is gewoon waar. Ga zoo door mediamarkt

Heel erg snel en het was erg goed verpakt

Bestellen en betalen gingen makkelijk. Mediamarkt komt z'n afspraken na. De website is duidelijk en eenvoudig.

Het product is in goede staat en op tijd afgeleverd.

Via een dagdeal makkelijk besteld met flinke korting via de mail en een dag later al thuis bezorgd

Binnen 24 uur thuis bezorgd

De bestelling plaatsen ging snel, vlotte website en de betaling ging ook in één keer goed.

helaas komt media markt zijn eigen afspraak niet na namelijk: voor 23:59 besteld volgende werkdag in huis.

Als je contact opneemt met het webcare team snappen ze je niet en word je afgewimpeld.

Great product, good price and fast delivery. I recommend media markt to everybody, no regrets.

The delivery was fast, the day after I ordered it.

Product goed te vinden, duidelijk hoeveel je betalen moet en snel en veilig betaalbaar via ideal

Duidelijk wanneer je pakketje komt, netjes een track en trace code er bij vermeld snel en op tijd bezorgt en vooral fijn dat er om een handtekening gevraagd wordt.

Helpen direct en fijn je hoeft niet lang te wachten als er wat is en ze helpen je erg professioneel met al je vragen.

Overzichtelijke en verschillende mogelijkheden tot betaling Eenmaal betaald dan krijg je er gelijk een mail dat de betaling is ontvangen en dat je een mail krijgt bij verzending.

Goed en degelijk verpakt

Een kwestie van vertrouwen.
Heb geen contact nodig gehad

Scorekaart voor MediaMarkt