Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHet bestelde product is dop tijd) ontvangen, maar er waren enkele minpunten aan de levering en informatie gegeven door de mediamartk
VerzendingIk vermoed dat het product in z'n eigen doos naar de winkel verstuurd was, dit resulteerde in beschadigingen op de doos.
Verder zouden er mails verstuurd worden zodra het product verstuurd zou worden (dit is niet gebeurd).
En bij het aghalen in de winkel moest ik erg lang wachten, een van de service medewerkers was daadwerkelijk met een klant bezig, nummer twee liep ergens achter in een hok en nummer drie was alleen maar bezig met iets wat ze "mijn bestelling" noemde. Na ongeveer een half uur werd ik pas geholpen (product pakken, factuur uitdraaien en mij naar de kassa sturen) terwijl ik de eerstvolgende in de rij was.
Kuddos voor het facebook klantenservice team, omdat ik niks gehoord had over de verzending contact gezocht.
Ik had netjes binnen een uur een (vrij standaard) antwoord, maar ze hebben de winkel boor me gebeld om te kijken of het product al geleverd was. Ook hebben ze ervoor gezorgd dat ik het afhaalbewijs kreeg.
Over de service in de winkel had ik al geschreven bij verzending
Algemeenwebsite werkt goed,zoekfunctie is goed en snel .Mijn bestelling word goed en snel verwerkt en de betalings mogelijkheden zijn uitstekend
Verzendingproduct is in goede staat geleverd,goed verpakt. Snelle levering zoals aangegeven op de site,en de zending is te volgen,tevens word je per mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling
AlgemeenLeuke medewerkers en hebben uitstekend geholpen, zocht een macbook en heb deze met advies van de medewerker kunnen vinden. ik ben zeer tevreden met mijn aankoop
AlgemeenHet was makkellijk om de bestelling te plaatsen de levertijd was alleen wat vaag.
Voorderest heel erg tevreden
Het bijvoegen van een verwachtte aankomst tijd is naar mijn mening vrij handig.
AlgemeenMakkelijke site. Goed overzicht van de artikelen. Bestelproces eenvoudig. Artikel snel geleverd [volgende werkdag].Altijd prettig winkelen bij deze site en goede prijs.
VerzendingGoed verpakt. Artikel kon niet schuiven in doos. Verzorgd aangekomen.
AlgemeenGeen enkel probleem met betalen. wilde graag contant betalen dit was geen enkel probleem ondanks dat ik het in een ander filiaal op ging halen.
VerzendingVia filiaal besteld en het product in een ander filiaal opgehaald opgehaald. Geen problemen, netjes een mail gekregen dat het artikel binnen was/
AlgemeenSnel gevonden wat ik zocht en voor een goede prijs, tips om nog wat extra te bestellen ervaar ik niet als vervelend door deze tips heb ik zelfs nog wat extra's gekocht. Betaling ging zeer vlotjes, voldoende manieren om te betalen.
VerzendingLevering zoals belooft de volgende dag en op de aangegeven tijd, maak je ook wel eens anders mee.
AlgemeenMakkelijk en snel. De prijs van dit artikel was de normale adviesprijs die je overal betaald. Keuze voor mediamarkt puur gemaakt omdat ik dit snel in huis wilde hebben.
VerzendingBeloofd was volgende dag en dat is ook gelukt.
AlgemeenBestelling gedaan via de webshop. Duidelijk en lage prijzen. Levering zoals aangegeven dag.Helaas weer retour moeten sturen maar ook dat perfect afgehandeld.
VerzendingWat valt hierover te zeggen a der dan op tijd en goed verpakt
KlantenserviceHelaas door inschattingsfout van mijn kant product moeten terug brengen. Totaal geen probleem en direct geld terug.
AlgemeenDe handelingen welke je moet verrichten via internet om de wasmachine te bestellen zijn eenvoudig en helder. Ook is het prettig dat je tijdens de bestelling kunt kiezen op welke datum de levering moet plaatsvinden. Het minpuntje hierbij is dat je niet kunt kiezen over het tijdvak van levering, het tijdvak van levering is conform de bestelling “overdag”. In de ochtend voor de levering ontvangt men berichtje in welk tijdvak men de levering kan verwachten.
Zekerheidshalve een dagje vrij genomen voor de levering. Krijg ik in de ochtend een berichtje dat mijn levering pas in de avond geleverd wordt. Een beetje jammer.
15 min voor aanvang van levering nog een smsje ontvangen dat men binnen 15 minuten terplaatse was. Perfect bezorgd, geplaatst (in de kelder), uitgepakt en aangesloten.
KlantenserviceKlantenservice kon mij ook niet daags van te voren aangeven in welk tijdvak de levering zou plaatsvinden. Dit wordt door een extern bedrijf verzorgd. I
Algemeenruim assortiment, snelle en nette bezorging.
De winkels zijn op veel plaatsen aanwezig en over het algemeen goed bereikbaar
De doos is zonder enige beschadiging netjes op tijd aangekomen
AlgemeenWinkelaanbod is super, hulp met uitzoeken en kennis van de medewerkers is altijd fantastisch. Algeheel tevreden over de mediamarkt
VerzendingLevertijd stond op dinsdag 16 januari maar op maandag was de iPad al in huis na hem op zondag besteld te hebben
AlgemeenLevering wasmachine dezelfde dag nog kapot, gebeld dat ie terug moest en opgehaald moest worden, 2 dagen later komen ze m halen maar de man is alleen en zegt ik kan hem niet van boven naar beneden dragen dat snap ik. Weer gebeld nu zouden ze m 2 dagen later ophalen zonder overleg of we thuis waren. Weer gebeld dat we er niet waren nu n afspraak voor na t weekend, 4 dagen later dus met de mededeling dat t me 15 euro kost, dacht t niet. Weer gebeld en nu maar afwachten ofdat ze maandag komen en ik niet betaal voor t ophalen.
VerzendingDe levering was wel goed maar na n uur was de wasmachine al kapot
KlantenserviceMachine is nog steeds niet opgehaald! En nu maar afwachten of ze de afspraak die er nu staat nakomen.
Algemeensnel + prima afgeleverd + op tijd + netjes verpakt + lieve chauffeur + mooi pakje
VerzendingOp tijd
KlantenserviceKeurig te woord gestaan
AlgemeenBestelling is makkelijk te plaatsen en te betalen. Meer heb ik er niet over te melden.
VerzendingTe laat
KlantenserviceOp zondag een bestelling gedaan. Op maandag een mail dat het 2 weken zou duren voor het geleverd zou worden. Hier kon ik niet op wachten. Met de winkel gebelt hier was het product wel in voorraad,maar helaas 4 euro duurder dan de dag ervoor. Helaas kon ik het product niet in de winkel krijgen voor het bedrag in de webshop. Jammer dat hier niets voor te regelen is ! Ook niet via de webshop. Mijn bestelling bij de webshop werd geannuleerd en helaas het tweede product ook waar ik niets over gezegt had. Het product dus toch maar voor 4 euro duurder in de winkel gehaald.
AlgemeenBij de mediamarkt werd ik goed geholpen en kreeg goed advies op basis waarvan ik de aankoop verantwoord kon doen.
KlantenserviceDe dames van de klantenservice waren zeer behulpzaam en vriendelijk, ik voelde me welkom, gewaardeerd en goed geholpen.
AlgemeenMakkelijk en snel te bestellen en werd ook binnen de afgesproken tijd geleverd in een fatsoenlijke en degelijke doos.
VerzendingZoals eerder gezegd binnen de afgesproken tijd geleverd.
KlantenserviceSnel en vakkundig geholpen.
AlgemeenZaterdag middag besteld, per omgaande bevestiging zondag de levering.
Ik vind dit een hele fijne overzichtelijke webshop.
Mediamarkt = mijn winkel
zaterdagmiddag besteld, zondag worden de aankopen aangeboden. 1 klein smetje, koerier app zegt na 14.30 aan te bellen, blijkt om 13.10 de chauffeur aan de deur te staan.
De volgende morgen alsnog volgens de juiste nieuwe tijd aangeleverd.
Jammer want om 14.00 zou ik uiterlijk thuis zijn, jammer van de efficiency
AlgemeenOp je gemak thuis bestellen vanuit de bank, en via track en tracé je bestelling volgen. Ideaal!
VerzendingGisteren besteld? Volgende dag op tijd geleverd!
AlgemeenProduct was snel verzonden. Uiteindelijk wel retour gedaan, dat was op een zaterdag, dinsdag was de retournering al afgerond en was mijn betalingsplicht bij Klarna laten vervallen. Allemaal heel vlot.
VerzendingProduct was in de doos beschermd met plastic. Helemaal prima aangekomen.
KlantenserviceRetournering ging snel en zonder problemen.