Gebruikers over webshop MediaMarkt

Zeer zeer zeer slecht bedrijf. Geen service en waardeloze klantenservice. Al een tijdje op een tablet aan het wachten. Klantenservice speelt dommertje en wil order niet annuleren en geld terugstorten. Zou me niets verbazen als binnen een paar weken de boel failliet is met een verlies in 2019 van -45 miljoen euro voor het hele gedoetje inclusief Duits moederbedrijf. KOOP HIER NIETS ONLINE. Geen levering, bedrijf straks failliet en weg geld !!!

Besteld, betaald en niets gekregen. Klantenservice poeiert me af. Kansloos.

Klantenservice poeiert me af. Komt afspraken niet na. Associaal bedrijf.

Beste Johan,

Bedankt voor het delen van jouw feedback, zo kunnen wij onze service verbeteren.
Wij vinden het jammer dat je lang op de tablet hebt moeten wachten,
Wij vertrouwen erop dat het probleem inmiddels is opgelost. Zo niet, kan je contact opnemen via de onderstaande link: https://klantenservice.mediamarkt.nl/

Groeten,

MediaMarkt

Proberen mensen met mooie prijzen binnen te trekken om tijdens het bestellen ineens een enorme prijsverhoging in te zetten. Zomaar van het één op andere moment. Verschillen/verhogingen van rond de €100,- op artikelen van rond de €300,-
Prijzen stonden nog steeds goedkoper hier op tweakers en op eigen website.
Foto’s ook naar de klantenservice gestuurd.

Vreemd bedrijf geworden. Bijna 45 minuten in de wacht gestaan bij de klantenservice. Moest maar een klacht indienen, maar ze reageren ook helemaal niet meer op klachten

Beste,

Hartelijk dank voor het delen van je feedback, dit helpt ons met het verbeteren van onze service.

Ik zou graag je feedback verder willen oppakken met je. Zou je hiervoor contact met onze klantenservice kunnen opnemen via de volgende link:

MediaMarkt

Vriezer besteld, wordt niet geleverd, was op vooraad, besteld ruim week geleden, klantenservice slecht bereikbaar, order kan niet geannuleerd worden, weiger maar aan de deur. wanneer mijn geld terug ?

het lijkt wel of ze failliet gaat zo moeilijk gaat het.
Beetje zielig voor de medewerkers, je zult maar de hele dag , alleen maar ontevreden klanten aan de lijn krijgen

zeer slecht bereikbaar, lomp
na meerdere pogingen iemand aan de lijn, de 1e zegt kan niet geannuleerd worden, de na 3 dagen kon het wel geannuleerd worden.
wordt per mail bevestigd, geen mail.
Status op de site niet anders geworden, dus ze liegen ook nog eens aan de telefoon.
inmiddels elders een vriezer besteld, en geleverd gekregen
NOOIT MEER MEDIAMARKT

Beste,

Bedankt voor het delen van jouw feedback, hierdoor kunnen wij onze service verbeteren.
Wij vinden het vervelend om te vernemen dat het niet mogelijk was om jouw bestelling te annuleren wanneer je ernaar vroeg.
Gezien dat het al enige tijd geleden is, hopen wij dat je het geld inmiddels in goede orde hebt ontvangen. Zo niet, kan je contact opnemen via de volgende link: https://klantenservice.mediamarkt.nl/

MediaMarkt

Net als aantal anderen hier de Sony WH-1000XM3 met Black Friday besteld. Uiterst naïve actie van mij, blijkt achteraf. Betaald. Het product is niet leverbaar, sorry, we hebben er meer verkocht dan we hebben - dit krijg ik een week later te horen per mail.

Dan wordt er een stuk goedkoper product als 'alternatief' geboden. Oké, als jullie het vlot kunnen leveren akkoord, ik kon het komend weekend een koptelefoon gebruiken, en dan maar zonder korting. Geen reactie. Ik mail later daarom dat ik de bestelling wil annuleren. Nu bijna weer een week verder en voor alsnog geen reactie op inmiddels de 3e e-mail. Telefonisch contact na 30 minuten in de wacht opgegeven. De 'chat' is een grap. Tijd voor juridische bijstand?

Product verkocht dat niet op voorraad was, en zo te lezen niet voor het eerst. Overigens op diverse winkellocaties wel aanwezig per hun website, maar die kunnen ze natuurlijk niet verzenden.

Een week te laat melding dat het product er toch-niet is. Daarna structureel geen antwoord op mails. Telefonisch uiterst moeilijk te bereiken. Chat is waardeloos. Deze fout maak ik nooit meer.

Beste,

Bedankt voor het delen van jouw feeback, dit helpt ons met het verbeteren van onze service.
Wat vervelend om te vernemen dat jouw Black Friday deal niet meer geleverd kon worden.
Aangezien het enige tijd geleden is sinds de Black Friday deal hoop ik dat wij dit inmiddels hebben kunnen oplossen voor je. Zo niet dan wil ik je graag vragen contact met ons op te nemen via de volgende link:

MediaMarkt

Online een bestelling geplaatst, maar gekozen voor ophalen in winkel omdat mijn vriendin er onderweg langskwam. Bleek het om een tweedehands exemplaar te gaan.

Via Twitter was het contact was niet behulpzaam. "Ga maar weer naar de winkel", terwijl het product online was besteld.

Beste,

Wij vinden het vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met jouw bestelling. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat dit nogmaals gebeurd en daarom zullen wij zeker jouw feedback meenemen voor de volgende keer.

Graag zouden we deze reviewscore bespreken zodat wij onze service in de toekomst kunnen verbeteren. Daarom vragen we jou om contact op te nemen met onze klantenservice: https://klantenservice.mediamarkt.nl/

MediaMarkt

Bestel proces verliep normaal. Online betaling werkte niet vanuit de mediamarkt app. Hiervoor moest ik naar de Mediamarkt web site gaan om mijn betaling af te kunnen ronden met de Rabo bankier app.

Tip: koop geen black Friday product van Mediamarkt online. 6 dagen na mijn bestelling nog geen update ontvangen wanneer het bezorgd zal worden. Dit terwijl online vermeld staat dat het op voorraad is met een bezorgtijd van 3 tot 4 dagen.

Klantenservice is moeilijk te bereiken. Meerdere dagen geprobeerd. Eindelijk iemand na 45 minuten kunnen spreken en dan krijgen je te horen dat het product op voorraad is en dat ik een mail ontvang wanneer ze het gaan versturen, maar wanneer dat zal zijn kon hij niet zeggen.

Wasmachine besteld bij Mediamarkt. Leverdatum gekozen. Geen wasmachine, geen berichtje wanneer het apparaat wel komt. Klantenservice is niet bereikbaar (meer dan 45 minuten wachttijd). Mijn tip: betaal wat meer en laat MediaMarkt (in elk geval de webshop) links liggen. Het is helaas niet mijn eerste slechte ervaring daar. Klantenservice is echt bedroevend slecht, op internet staan letterlijk duizenden klachten over dit bedrijf.

Geen levering op afgesproken dag, geen enkel bericht wanneer product wel komt. Nadat je betaald hebt ben je voor MediaMarkt van geen enkel belang eer.

Klantenservice is telefonisch feitelijk niet bereikbaar (wachttijd van meer dan 45 minuten). Je kunt via Facebook en Twitter zogenaamd contact opnemen, maar hierbij krijg je alleen een nietszeggend geautomatiseerd antwoord ('Vragen over de levertijd? Kijk dan op onze website!')

MediaMarkt

Bestellen was eenvoudig, met een een duidelijke voorraad indicatie die helaas achteraf niet juist bleek te zijn.

Verzendstatus staat al bijna een week op 'verzonden naar magazijn'

Pas na navragen en een dag wachten kon er een reactie van af: het product bleek toch niet op voorraad te zijn(wat vreemd is, want als ik nu op de website kijk staat er nog steeds dat het product wél op voorraad is).

Wat een ramp is de Mediamarkt toch weer, levering is een drama en de klantenservice is nog veel erger.

Het bestellen van een product gaat natuurlijk altijd perfect. Ik heb hier een TV besteld op 30-11-2019 en aangegeven dat deze 4-12 bezorgd moet worden, dit kan je op de website aangeven. Voor deze dag heb ik zelfs vrij genomen zodat ik deze in ontvangst kon nemen, het tijdvak is namelijk van 08:00-22:00.

Nu kom ik er pas vandaag achter dat de bestelling nog helemaal niet is aangemaakt en/of doorgegeven is aan hun vervoerder. Kortom de bestelling komt niet op 4-12 en ze weten niet wanneer deze wel geleverd gaat worden.

Mediamarkt heeft geen idee wanneer de bestelling geleverd wordt. Op Twitter wordt gezegd ga naar de DM's, waar ze niet antwoorden. Aan de telefoon moet je eerst een half uur wachten, waarna ze alleen met leuke smoesjes komen dat het druk is en dat ze niks kunnen inzien.

HP Spectre Laptop gekocht van 1200 Euro. Premium Laptop die na 2 jaar en 2 maanden defect ging. Reparatiekosten bedragen 945 Euro. Geen enkele bijdrage of voorstel van Mediamarkt. Er wordt simpel gezegd dat het "helaas" geen garantie meer is.

Garantie/coulance afwerking ver onder de maat. Na een gebruiksperiode van iets meer dan 2 jaar bedragen de reparatiekosten 80% van de aanschaf . Het gaat om een HP Spectre X360 Laptop. Dit zou premium uitvoering moeten zijn

Ontvangst is naar behoren maar er wordt geen enkele moeite gedaan financiele oplossing te zoeken of bieden

Een waardeloze webwinkel. De levertijden kloppen niet, je wordt totaal niet geïnformeerd over de voortgang, de chatfunctie op de website werkt niet (belooft een medewerker maar die komt er nooit), bij het bellen na 20 minuten in de wacht maar opgehangen. Echt...wees verstandig en bestel hier niet!

Te laat geleverd / niet volgens levertijden website, nergens over geïnformeerd en klantenservice niet bereikbaar.

Totaal niet bereikbaar. Chatfunctie werkt niet en na 20 minuten in de wacht (ook hier geen enkele informatie over de wachttijd) maar opgehangen. Waardeloos en een schande.

Krijg een email dat ik iets besteld heb en dat ik in het in Den Bosch kan komen ophalen. Ik heb helemaal niets besteld en als ik inlog op mijn account zie ik dat mijn gegevens niet meer kloppen, er 3 mij onbekende afleveradressen staan, etc. Mediamarkt helpdesk onbereikbaar. Wachtwoord verandert en aangezien er bij ophalen pas betaald hoeft te worden eea maar zo gelaten

Telefonisch onbereikbaar. Geen email/reply mogelijkheid en Twitter/Facebook heb ik niet.

Zeer goede Black Friday deal voor PS4 met RDR2, beide op tijd geleverd volgens afspraak

PS4 was een pre-order, enkele dagen voor Black Friday besteld, keurig op tijd thuisbezorgd

Tijdens Black Friday bij mediamarkt een set Sony wh-1000xm3 gekocht. Vandaag kreeg ik een mail met daarin een excuus dat ze een product hadden verkocht dat niet op voorraad is. Het alternatief werd mij een QUIETCOMFORT 35 aangeboden, dat bijna 100 euro goedkoper als adviesprijs staat geadverteerd. Verder werd mij medegedeeld: "helaas kunnen wij ook niet meer aan dit product komen", ik zal de website de komende tijd in de gaten houden.

Product kon niet geleverd worden omdat het niet voorradig was.

Waardeloos alternatief aangeboden na waardeloze service. Mail verstuurd zonder persoonlijke afzender.

Product wat op voorraad was (volgens de website), levertijd 2-5 werkdagen, wordt de levering vervolgens met 2 weken uitgesteld met een excuusmail vol spelfouten.

product wordt 2 weken later geleverd dan de levertijd op de site aangaf.

excuusmail vol (spel-) fouten (missende spaties etc.) over de vertraagde levering

Vriezer besteld en een week later laten leveren. Hoewel de leverdatum niet in de aankoopbevestiging stond (beetje onhandig), werd hij toch op de goede tijd geleverd. Communicatie op de dag zelf was goed, Dynalogic gaf een tijdvak van 3 uur aan, die ook werd gehaald.

Visa met E-code wordt geweigerd bij MediaMarkt.!!! Wel jammer omdat ik via mijn Visa Gold kaart 100% verzekert ben voor dit soort praktijken.

Donderdagochtend besteld met mededeling van voor 23:00 uur besteld de volgende dag in huis. Maar........toen ik betaald had veranderde dat al vrij snel naar 1 a 2 dagen. Zaterdag een mail dat de tv op Zondag geleverd zou worden! Zondagochtend een mail dat de tv niet was aangeleverd bij het transport bedrijf. Ondertussen heeft de MediaMarkt al 3x de leveringsvoorwaarden veranderd. Heb nu geen idee wanneer de tv wordt geleverd!!!

Klantenservice niet bereikbaar! Oh ja... contact, wachttijd meer dan 10 min.....20 min.......30 min.......geef het op, ga naar Max kijken op mijn ouwe tv.

Het bestelde product is niet geleverd, toen ik ging nabellen is het niet opgelost. 10 dagen verder.

Ik had een aansluitservice erbij gekocht, die is niet geleverd.

Ik heb een wasmachine gekocht (€800) en daarbij meteen een aansluitservice afgesloten.
Na 7 uur hebben zitten wachten op de chauffeur met de wasmachine meldde hij dat hij niet bevoegd was tot het aansluiten. Ik moest maar een nwe afspraak maken. Dat heb ik gedaan, ik heb er weer (!) een dag vrij voor genomen, en wéér 6 uur zitten wachten. Toen de chauffeur kwam zei hij dat hij niet genoeg spullen bij zich had om mijn apparaat aan te kunnen sluiten. Ik moest maar een nieuwe afspraak maken. Dat zou dan alleen 5 dagen later kunnen. Maar wegens Black Friday konden ze dan niet garanderen dat het daadwerkelijk die dag gedaan zou worden. Tegen die tijd staat het apparaat al 12 dagen hier, en is er van service nog geen sprake. Daarnaast als je DYNALOGIC belt, die het transport van witgoed voor z'n rekening neemt, betaal je €0.40 per minuut en kom je met gemak 10 minuten in de wacht te staan. Het voordeel dat ik op de wasmachine dacht te pakken door het bij de Mediamarkt te kopen is verdampt aan belkosten. Het apparaat is nog steeds niet aangesloten.....
Zeer en zeer slecht. Niemand, echt niemand die ik aan de telefoon had was bevoegd of kundig genoeg om mij verder te helpen dan het antwoord 'U zult een nieuwe afspraak over een week moeten maken'. Daar trap ik niet meer in. Jammer van zo'n groot bedrijf.

Voor Black Friday de WF-1000XM3 besteld online. Op de website stond vermeld "Voor 23.30 besteld, morgen in huis". Eén dag voorbij en dat blijkt dus niet het geval te zijn. Vanwege drukte kan ik me voorstellen dat het wat vertraging heeft opgelopen.

Echter heb ik heb 3 dagen geduldig gewacht en checkte ondertussen de winkelvoorraad gecheckt. Het product was online uitverkocht de eerste en tweede dag, maar je kon het product nog wel bestellen. Op dag drie stond er weer vermeld dat als je vandaag bestelde, het morgen bij je thuis zou zijn en dat maakte me een beetje pissig. Op geen enkel moment heb ik een update gekregen van de status van mijn bestelling.

Ik heb de klantenservice gebeld en naar de status van mijn bestelling gevraagd, en die kon ook geen concreet antwoord geven. Ik kreeg alleen te horen dat 'als het goed is' het product morgen aan zou moeten komen. Ik antwoordde dat ik nog een dag zou wachten, maar ik kreeg de optie om m'n bestelling te cancelen. Dit heb ik uiteindelijk maar gedaan.

Verzending is nooit geleverd aan huis. Heb ook geen statusupdates van m'n bestelling gehad ondanks de vertraging.

Redelijk snel geholpen.

Waardeloze service. Ik bestel hier nooit meer wat. Eigenlijk om dezelfde reden als veel van dezelfde reviews: Duur product besteld waarvan aangegeven dat het op voorraad was. Echter volgende dag niet in huis. Dag erna ook niet. Geen notificatie van gehad.

Vervolgens kreeg ik na 3 dagen een mail dat het product niet meer op voorraad is en pas over een week leverbaar. Ik dien daar vervolgens een klacht over in en vraag of ze eventueel een ander soortgelijk product kunnen aanbieden of iets anders voor me kunnen betekenen. Tegelijk zie ik overigens op hun website dat het product op dat moment weer op voorraad zou moeten zijn.

Als reactie op mijn klacht kreeg ik een automatisch gegenereerd mailtje dat ze de bestelling hebben geannuleerd. Schijnbaar willen ze me dus liever niet als klant hebben.

Ik bel vervolgens de klantenservice weer: excuses, maar het enige wat ze kan doen is het product opnieuw bestellen, maar dan is het er op zijn vroegst pas over 3 weken. Ze geeft toe dat aangegeven voorraad op de website wel vaker niet overeenkomt met de daadwerkelijke voorraad. Zeker rond periodes als Black Friday. Dan hebben ze niet genoeg capaciteit schijnbaar en worden er 'foutjes' gemaakt. Begin dan niet aan zo'n campagne denk ik dan... adverteer dan met een realistische levertijd denk ik dan...

Geen enkele coulance of andere oplossing (zoals een soorgelijk artikel wat wel op voorraad is aanbieden) geboden. Ik heb het product (ging om een volautomaat koffiemachine van een behoorlijk bedrag) nu maar bij Coolblue besteld, nadat ik bij Coolblue voor de zekerheid telefonisch heb gechecked of hij bij hun wel echt op voorraad is (dat werd me verzekerd).

Weliswaar was hij daar wat duurder, maar bij Mediamarkt spendeer ik geen cent meer, zeker gezien ik een jaar eerder ook al leveringsproblemen heb gehad bij ze met een koelkast. Ook toen ging het ook echt om een fout in hun voorraadsysteem en niet om een vertraagde levering vanwege drukte bij de koeriersdienst.

Als je zeker wilt weten dat je iets geleverd wilt krijgen en dat je een goede service ontvangt wanneer er iets niet goed gaat bij een bestelling, bestel dan dus niet bij Mediamarkt.

Scorekaart voor MediaMarkt