Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenProduct was makkelijk te vinden en te bestellen. Voorraadaanduiding klopte. Vandaag besteld, morgen in huis werd waargemaakt. Een aantal mails ontvangen: bestelbevestiging en verzendbevestiging. Ook fijn dat Mediamarkt voor betaling via credit card geen kosten rekent.
VerzendingProduct was goed verpakt in een neutrale witte doos. Vandaag besteld, morgen in huis werd waargemaakt. Verzending geschiedde via PostNL pakketten met track/trace-code. Bezorging was op tijd.
Beste,
Leuk dat je zo'n fijne ervaring bij ons hebt gehad met jouw bestelling en bezorging.
Wij hopen bij iedereen zo WOW-moment te kunnen bezorgen. Een zorgeloze ervaring staat bij ons centraal en het is leuk om te lezen dat dit gewaardeerd word.
MediaMarkt
AlgemeenEr staat op de website dat je een bestelling binnen 2 uur kunt ophalen als je "nu besteld", maar daar klopt niets van (had snel iets nodig). Wordt gewoon opgestuurd vanaf een centraal magazijn. Geen mail contact mogelijkheid te vinden om te annuleren (of je dat op maar facebook wil doen als je nog vragen hebt)
KlantenserviceEr is geen klantenservice? Er is geen klantenservice? Er is geen klantenservice?
Beste,
Jammer om te horen dat het product niet binnen 2 uur klaar lag in de winkel.
Aangezien het al enige tijd geleden is hoop ik dat het probleem inmiddels is opgelost. Zo niet, kan je contact opnemen met onze klantenservice via de volgende link: https://klantenservice.mediamarkt.nl/
MediaMarkt
AlgemeenSite is naar verloop van tijd overzichtelijker geworden. Bestelproces is duidelijk. Heb zelf geen ervaring met de klantenservice.
MediaMarkt
AlgemeenHet bestellen bij MediaMarkt is o zo makkelijk maar ik snap nu waarom achteraf betalen iet mogelijk is .
VerzendingKan er niets over zeggen ,nooit ontvangen ,TNT zegt in afwachting van het pakket en MediaMarkt zegt dat ze onderzoek hebben gedaan, maar het produkt is niet eens meer voorradig
KlantenserviceAanbiedingen verkopen die later opeens op blijken te zijn , maar je hebt wel al betaald, vervolgens wordt het niet ontvangen bij TNT en MediaMarkt zegt niet meer voorradig e ze kunnen zogenaamd ook niets regelen zodat je je geld terug krijgt .
Beste,
Jammer om te horen dat je deze ervaring bij ons hebt gehad jouw bestelling. Toch bedank ik je voor de feedback.
Aangezien het enige tijd geleden is hoop ik dat wij dit inmiddels hebben kunnen oplossen voor je. Zo niet, wil ik je graag vragen contact met ons op te nemen via de volgende link: https://klantenservice.mediamarkt.nl/
MediaMarkt.
Nu is het opgelost , wel jammer dat het op zo'n manier moest gaan .
AlgemeenVoor kennis, kunde en service hoef je (in principe) niet naar de Media Markt, in mijn opinie vind je dat daar namelijk niet. Als je weet wat je wilt, en je wilt (meestal) de goedkoopste prijs, dan is het een prima plek.
KlantenserviceMeerdere malen voor verschillende Fitbits terug gegaan. Niet door Media Markt maar door veel defecten met Fitbit. Telkens om kunnen ruilen voor nieuw, of het geld terug/gebruiken voor de aanschaf van een upgrade. Wat dat betreft ben ik zeer tevreden. Kennis en kunde is alleen ondermaats in mijn opinie.
Beste,
Excuses voor de vervelende ervaring met de Fitbits.
Wij zullen er alles aan doen om onze service en kennis te verbeteren voor de toekomst. We hopen jou in de toekomst hiervan te kunnen overtuigen.
MediaMarkt
AlgemeenProduct besteld wat in de aanbieding was en op dat moment nog ruim op voorraad. Op het moment van verzenden blijkt het niet meer op voorraad in het magazijn te liggen en loopt de bestelling vertraging op. Na 10 dagen wachten nog steeds geen bericht terwijl het product alweer op voorraad is. Zelfs de klantenservice kan het magazijn niet zover krijgen om het alsnog te verzenden.
Na het telefoongesprek is het product al weer uitverkocht. Ik snap niet hoe dat kan als er nog een back-order openstaat. Waardeloze service van MediaMarkt.
De voorraad in het magazijn wordt alweer doorverkocht aan 'nieuwe' klanten, terwijl er nog steeds back-orders staan te wachten.
KlantenserviceDe klantenservice geeft als oplossing de bestelling te annuleren en opnieuw een order te plaatsen, omdat ze zelf niks kunnen doen.
Beste,
We vinden het jammer om te horen dat je deze ervaring bij ons hebt meegemaakt.
Graag zouden we deze feedback met jou willen bespreken en vraag je daarom om contact op te nemen met onze klantenservice, via: https://klantenservice.mediamarkt.nl/
MediaMarkt
Algemeentot het betalen gaat het goed. headset was op voorraad, en ik kon hem morgen laten bezorgen op het moment van keuzen. Ik heb de dag erna zitten wachten, geen headset. Ik heb geen mail whatsoever gekregen dat het product niet zou komen dus ik was al redelijk teleurgesteld. De volgende dag, nog steeds niets vernomen, ben ik op de website gaan kijken. Daar stond dat het product helaas vertraagd was, en "we sturen je een bericht als het verzonden wordt". We zijn nu een week verder, nog geen bericht, en de levertijd van 1 tot 3 werkdagen is al verstreken.
Ik snap dat het druk is enzo, maar laat in hemelsnaam iets van je horen.
Ik hem meerdere keren een chat gestart en ik zou doorverwezen worden naar een medewerker. Nou we zijn nu een solide week verder, nog geen reactie uit dit bedrijf te trekken.
08-010-2020: We zijn weer een week verder. - Na een week contact opgezocht, maar de klantenservice zegt niets voor me te kunnen betekenen. Het is wachten totdat het item online weer voorradig is. Ik kan hem ook niet ophalen bij een winkel, dan moet ik de order eerst cancelen.. Maarja, de aanbieding is na 2 weken niet meer geldig.
Beste,
Jammer om te horen dat je deze ervaring bij ons hebt gehad met de bezorging van jouw bestelling. Toch bedank ik je voor de feedback.
Aangezien het enige tijd geleden is hoop ik dat het product inmiddels is geleverd. Zo niet dan wil ik je graag vragen contact met ons op te nemen via de volgende link: https://klantenservice.mediamarkt.nl/
MediaMarkt.
AlgemeenIk heb 28-11 een fohn besteld, maar op 3-01 nog steeds niet geleverd. Status staat als onderweg, maar nog steeds niet gehad.
Omdat het item nog onderweg is krijg ik mijn geld ook niet terug. Als ik het niet meer wil dan kan ik het na ontvangst terug sturen. Maar ja de vraag is wanneer wordt het dan geleverd.
En verder gebeurd er niets.
Echt een trieste boel.
Pakketje zweeft tussen Mediamarkt en postnl.
Geen beweging in te krijgen.
Trieste bedoening.
Postnl zegt dat ze het nooit ontvangen hebben en Mediamarkt zegt dat het verzonden is.
De klantenserivce is helaam triest.
van kaste naar de muur
geen terugkoppeling
4 5 keer bellen
geen acite
triest triest triest
Beste J.W. van den Ende,
Aangezien het enige tijd geleden is hoop ik dat wij dit inmiddels hebben kunnen oplossen voor je. Zo niet dan wil ik je graag vragen contact met ons op te nemen via de volgende link:https://klantenservice.mediamarkt.nl/
MediaMarkt.
AlgemeenWat een telleurstelling, want 29-11 had ik de Nintendo Switch besteld. Nu ruim een maand later na twee keer Media Markt bellen en dat ze beloven alles spoedig op te lossen, krijg ik het antwoord dat het product niet geleverd wordt en het geld terug wordt gestort, maar dat ik hier ook nog eens ruim een week op mag gaan wachten. Dat zo'n groot bedrijf hiermee weg komt en dat je als consument hier niets tegen kunt doen. Dan maar deze review en de waarschuwing bestel hier niet, je krijgt je product niet! Hopelijk geen faillissement, want daar lijkt het wel op!
VerzendingNintendo Switch nooit ontvangen gewoon niet verzonden, product wel betaald niet gekregen!
KlantenserviceDe eerste telefonist lijkt toegeeflijk en zegt alles op te lossen, de tweede telefonist zegt dat de eerste telefonist informatie foutief geeft. De laatste telefonist zegt dat alles terugbetaald is en toch weer niet, maar kijkt niet in de geschiedenis en zegt maar wat. Ze blijven vriendelijk, maar het is een bak ellende!
Beste,
Jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met jouw bestelling bij ons.
Het is inmiddels al een tijdje geleden en ik hoop dat alles inmiddels is opgelost.
Mocht je nog ergens tegen aan lopen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice via de volgende link: https://klantenservice.mediamarkt.nl/
MediaMarkt
AlgemeenDe producten zijn scherp geprijsd, maar helaas schiet de levering en de klantenservice sterk te kort.
KlantenserviceNa 3x contact te hebben gehad via Facebook en 2x te hebben gebeld met de klantenservice bleek een deel van mijn bestelling niet leverbaar, ondanks dat op de site het tegendeel werd beweerd.
Beste,
Vervelend om te horen dat je moeite hebt gehad om met onze klantenservice in contact te komen.
Graag zouden we deze reviewscore bespreken en vragen je daarom contact met ons op te nemen. Dit kan via: https://klantenservice.mediamarkt.nl/
Met jouw hulp kunnen wij onze service verbeteren voor in de toekomst.
MediaMarkt
AlgemeenAcer Predator Z35P was bij Mediamarkt een stuk goedkoper dan bij de concurrentie. Ondanks alle negatieve ervaringen op tweakers, toch de gok gewaagd. Bij bestellen aaangegeven het bij de Mediamarkt op te willen halen. Vrijdagavond laat besteld, dinsdagochtend mailtje gehad dat het klaar stond. Bij het ophalen netjes te woord gestaan, geen problemen. Irritant is wel dat de mobiele site slecht werkt: inloggen was dramatisch, uiteindelijk via de PC gedaan wat soepel liep.
VerzendingPrima, afgehaald bij Mediamarkt (Enschede). Heb niet lang hoeven wachten en werd vriendelijk geholpen.
Beste,
Excuses voor de vervelende ervaring met onze mobiele website.
Wij zullen er alles aan doen om onze website te verbeteren voor de toekomst. We hopen jou in de toekomst hiervan te kunnen overtuigen.
MediaMarkt
AlgemeenWanneer je snel een specifiek product nodig hebt, is het altijd makkelijk om even snel langs de mediamarkt te gaan. Wil je echter nog garantie, service en goed personeel, dan kan je beter ergens anders heen gaan. Personeel weet niet waar je het over hebt, kennen de producten niet, kunnen geen advies geven over producten, weten niets over levertijden, beveiligers die ongemakkelijk om je heen staan te draaien, niet echt prettig om te winkelen.
Ook garantie is om te huilen. Als je een product hebt welke nog binnen de garantie valt, proberen ze alles om maar niet te hoeven helpen.
Na contact gehad te hebben met de klantenservice over een geplaatste bestelling, werd ik vrij grof te woord gestaan. De medewerker wilde niet helpen met de vraag en zei dat ik geduld moest hebben.
Beste,
Bedankt voor jouw feedback. De ervaring die jij bij ons hebt gehad is niet de ervaring die wij willen bieden.
Met jouw hulp kunnen wij onze service verbeteren voor in de toekomst.
Algemeen30-12-2019:
De overwegend negatieve reviews hier eerst gelezen.
Voor het bestellen eerst met de klantenservice gebeld. Ook deze weten weinig over voorraadbeheer. Website loopt iets achter op de realiteit blijkbaar.
Wil een Acer Predator Z35P, ca. 10% goedkoper dan de rest van de aanbieders. Dat geloof je niet zomaar. Gevraagd of dit klopt en deze er werkelijk dan nog is. Het antwoord was dat online voorraad altijd betekend dat er nog minimaal 10 stuks zijn. Dat dat dan vermoedelijk wel goed zal komen.
Klantenservice kan blijkbaar wel voorraadbeheer kijken als er een bestelling met ordernummer is, maar nu nog niet.
De mevrouw bij de klantenservice was wel netjes, beleefd en hulpvaardig.
We gaan het meemaken … . Levering zal waarschijnlijk 2 of 3 januari gaan worden.
31-12-2019:
Ze zijn al aan de deur geweest blijkbaar, erg snelle levertijd. Helaas hadden wij al wat in de planning, dus waren niet thuis. De bezorgdienst voor Mediamarkt, Dynalogic, is wel zo netjes om een monitor van meer dan €700,- niet bij de buren af te geven. Dus nieuwe afspraak gemaakt via de website, dat gaat boven verwachting heel makkelijk en snel. Top!
02-01-2020:
Nieuwe levering rond 14:15. Netjes op de bank aan het wachten. Om 14:45 nog niks. Ik mijn mail checken, click op de status van de bezorging staat daar 'afgeleverd om 14:19' met een handtekening welke niet de mijne is.
Ergens is mijn monitor, maar niet bij mij!
Klantenservice Dynalogic gebeld, €0,45 per minuut ook nog eens. Zouden contact opnemen met de chauffeur en mij terug bellen.
Korte tijd later wordt ik terug gebeld, chauffeur gaat terug om alles recht te zetten. Prima. Kan een uurtje duren.
Anderhalf uur later, niks gehoord. Ik weer naar de klantenservice Dynalogic gebeld. Laten me nu voor €0,45 per minuut even een kleine 10 minuten in de wacht staan ook nog, terwijl zij met de chauffeur bellen…. . Chauffeur was terug geweest en had bevestigd dat het pakketje afgeleverd was op het adres. … Maar nog steeds niet bij mij. Adresgegevens kloppen wel.
Nu brak bij mij de paniek uit.
Het zal toch niet dat ik in dit bureaucratische geneuzel €700,- ga kwijtraken.
Dan maar gevraagd waar de chauffeur het afgeleverd zou kunnen hebben, hij was door een aantal straten in de wijk gekomen. Ik zelf in de auto en bij verschillende adressen aanbellen of daar mijn pakketje was afgeleverd. Niks te merken.
Wordt weer gebeld door Dynalogic, de straten welke opgegeven waren voorheen blijken toch fout te zijn geweest, ze weten nu preciezer waar mijn monitor is afgeleverd. In een bejaardentehuis notabene.
Ik terug naar huis, lopend naar het tehuis gegaan. Ja hoor daar staat mijn monitor in een halletje, doos half open gemaakt door een 89 jaar oude man welke dacht dat het een cadeautje was van de woningstichting vanwege een kapotte brievenbus waarover hij had geklaagd. (Dat is niet door de bezorger vermeld, zo denken oude mensen als het verstand wat minder wordt, dat merk ik ook bij mijn eigen vader)
De man gaf wel bij mij aan dat hij 3 tot 4 keer zijn naam genoemd had, welke totaal niet op mijn achternaam lijkt. Aangegeven had dat hij niks besteld had. Hij kreeg min of meer het gevoel van de bezorger dat hij maar gewoon moest tekenen.
Uiteindelijk met plakbandjes de boel maar weer aan elkaar getaped en meegenomen naar huis.
Al met al de wijk door gesjeesd met de auto, een kleine €5,- aan belkosten gemaakt om de mensen van Dynalogic te helpen er achter te komen waar het pakket gebleven was en vervolgens deze uit wanhoop deze zelf maar naar huis gesjouwd.
De vreselijkste bezorgervaring die ik heb meegemaakt tot nu toe.
Positief. De medewerkers van de klantenservice Dynalogic zijn erg pro-actief. Bereid om actie te ondernemen, hebben alles geprobeerd wat ze konden vanuit hun callcenter locatie. Niks negatiefs over deze dame(s), alleen warme gevoelens.
Op de doos na, was het product trouwens verder onbeschadigd gebleven.
Kom op zeg.
Een ACER Predator Gaming Monitor in een bejaardenflat afleveren!
De klantenservice van Dynalogic kan er ook niks aan doen dat transporteurs de boel verknallen. Deze hebben mij bijzonder goed geholpen alles na te speuren en alles gedaan wat zijn konden vanuit hun locatie.
Ik zou graa nog wel een vergoeding willen zijn voor de gemaakte belkosten welke ik gemaakt heb om de ellende van de levereing weer te moeten recht zetten.
Beste Ben,
Bedankt voor jouw uitgebreide feeback. Dit helpt ons om onze service in de toekomst te verbeteren.
Wat fijn om te horen dat de monitor zonder schade in jouw handen terecht is gekomen en dat de medewerkers van Dynalogic je goed te woord hebben gestaan.
Ik kan me goed voorstellen dat je, je levering liever thuis had ontvangen. Hiervoor onze oprechte excuses. Wij vertrouwen erop dat je, je volgende bestelling zelf in ontvangst kunt nemen.
MediaMarkt
AlgemeenSLECHT..Online bestellingen die je af wilt halen worden zonder uitleg gewoon geannuleerd. gewoon op voorraad volgens de site maar naar een uur of 2 krijg je een mail dat je hem ZELF hebt geannuleerd. gebeurd vaker zo te lezen op internet als het product er toch niet blijkt te zijn, wat een slechte service!!!
En maar volhouden op de site dat het wel op voorraad is.
Al meer slechte ervaringen gehad dus nu de maat vol, GEEN mediamarkt meer en hoop dat binnenkort er daar de stekker uit gaat.
Bedankt voor jouw feedback.
Wij vinden het vervelend om te horen dat jouw bestelling geannuleerd is.
Graag zouden we deze feedback willen bespreken en vraag ik jou daarom om contact op te nemen met onze klantenservice: https://klantenservice.mediamarkt.nl/
MediaMarkt
AlgemeenSlecht voorraad beheer waardoor je blij wordt gemaakt met een dooie mus. Annulering kwam ook pas na 3 uur....
Bedankt voor jouw feedback.
Graag zouden we deze reviewscore willen bespreken en vragen je daarom contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij onze service voor in de toekomst kunnen verbeteren. Contact kan je opnemen via: https://klantenservice.mediamarkt.nl/
MediaMarkt
Algemeen1 December een telefoonabonnement verlengd met telefoon. Inmiddels meer dan 2 weken verder en nog steeds niks ontvangen terwijl de indicatie 5 werkdagen zou zijn. Tevens is dit product wel op voorraad op de reguliere website. Blijkbaar heeft mediamarkt een aparte voorraad voor telefoonabonnementen. Er wordt niet op mijn e-mails gereageerd door mediamarkt (meer dan 1 week geleden verstuurd). Klantenservice zelf is ook niet behulpzaam, ze sturen een bericht naar de juiste afdeling die dan contact met mij opnemen. (wat dus niet gebeurd).
Ik vind de website frauderend, wanneer je een telefoon besteld met abonnement op de reguliere website staat er een levertijd van 1 dag. Hier kun je dus ook gewoon gelijk je abonnement bestellen. Alleen wanneer je dus op de website voor telefoonabonnementen komt staat er een andere levertijd verstopt.
2 Weken verder en nog steeds niks ontvangen van Mediamarkt. Ook geen communicatie vanuit mediamarkt voor duidelijkheid van de levertijd.
KlantenserviceDe klantenservice is waardeloos. Ze hebben blijkbaar niet de juiste informatie om klanten goed te helpen. Het enige wat ze blijkbaar kunnen doen is een bericht sturen naar de juiste afdeling om contact met je te maken.
Beste.
Bedankt voor jouw feedback. Dit helpt ons om onze service te verbeteren.
Wij vinden het jammer om te horen dat jouw aankoopervaring met ons niet naar verwachting was. Ik hoop dat dit inmiddels opgelost is. Zo niet, kan je contact opnemen met onze klantenservice: https://klantenservice.mediamarkt.nl/
MediaMarkt
AlgemeenBestellen ging makkelijk, netjes orderbevestiging per mail + pdf factuur gekregen. Ook was het erg makkelijk dat er een directe link naar de cashbackactie op de productpagina stond.
VerzendingZondagavond besteld, de volgende dag om 13:00 uur afgeleverd. Goede verpakking.
Beste.
Bedankt voor jouw feedback. Fijn om te horen dat alles duidelijk en overzichtelijk is!
MediaMarkt
AlgemeenZelfs 1 ster is te veel. Iets met black friday gekocht en nog steeds geen idee wanneer het geleverd word. Er zijn te veel Nintendo switch verkocht. Oké dat kan gebeuren maar dat je een keer een mail stuurt en daarna nooit meer iets communiceert.
Krijg steeds een tegenstrijdig antwoord of helemaal geen antwoord van de klantenservice. Zowel online als in de winkel word je gewoon niet geholpen.
Het product is zogenaamd wel nog op voorraad en word online gewoon aangeboden met levertijd van 1 tot 3 dagen. Maar ik heb na 17 dagen nog steeds niks ontvangen.
Advies in winkel was om bestelling te annuleren en gewoon product in winkel te kopen. Als of ik die optie zelf niet het kunnen bedenken! En mij ook nog is 100 euro extra kost.....
Ik kwam al niet meer in de winkels omdat ik een stof zuiger wou kopen. Die was toen helaas uitverkocht, 'gelukkig' was het mogelijk om nieuwe te bestellen. Zou een mail krijgen wanneer ik het product kon afhalen. Week later haal ik het product op maar moet ik in een keer het dubbele betalen.....
Product is op voorraad zowel online als in winkels maar na 17 dagen nog steeds niet verzonden.
KlantenserviceWaardeloos zowel in de winkel als online. Word totaal niet geholpen.
Beste.
Bedankt voor jouw feedback. Dit helpt ons om onze service te verbeteren.
Wij vinden het jammer om te horen dat de bestelling van Black Friday vertraagd was.
Ik vertrouw dat jouw bestelling inmiddels is geleverd, mocht je nog vragen hebben kan je contact opnemen met de klantenservice via de volgende link: https://klantenservice.mediamarkt.nl/
MediaMarkt
AlgemeenEen Switch besteld. Deze was bij aankomst al defect, want hij wilde niet opladen. Volgens MediaMarkt was de enige optie wegsturen voor reparatie. Wat meer dan drie weken kon duren.
Ze zeiden dat de bestelling terugsturen en annuleren niet mogelijk was. Volgens mij mag dit wettelijk gezien helemaal niet.
Er werd alleen gesproken in systemen en procedures. Werkelijk 0 empathie.
Het product was bij levering al defect. Retourneren was volgens MediaMarkt onmogelijk.
KlantenserviceEr wordt niet in oplossingen gedacht. Alleen in procedures en systemen.
Beste Ferry (Wijn),
Bedankt voor het delen van jouw feedback. Dit helpt ons met het verbeteren van onze service.
Vervelend om te horen dat de Switch defect is geleverd.
Zou je contact op kunnen nemen met onze klantenservice? Dan kunnen wij kijken wat er is gebeurd en of wij dit eventueel nog voor jou kunnen oplossen.
Dit kan via: https://klantenservice.mediamarkt.nl/
MediaMarkt
AlgemeenIk heb op 27 november een iphone 11 met een abonnement van Ben gekocht bij de Mediamarkt. Ik kreeg een SMS met een link naar mijn orderstatus en geen mail. Dat vond ik al heel gek. Na 1,5 week was mijn orderstatus “onbekend” en had ik nog steeds niks te horen gekregen over mijn telefoon. Toen heb ik gebeld naar de klantenservice van de mediamarkt. Ik heb een half uur in de wacht gestaan, om uiteindelijk te horen: “hij zal vast vertraagd zijn door black friday”. Ik voelde mij totaal niet gehoord door de klantenservice. Maar goed, ik ging er dus maar vanuit dat de vertraagde levering door Black friday kwam en wachtte dus nog een week geduldig af. Drie weken na mijn bestelling kreeg ik een mail van Ben dat mijn abonnement klaar staat en dat mijn nummerbehoud is goedgekeurd. Eindelijk! Dacht ik... Want diezelfde dag kreeg ik van de Mediamarkt een mailtje dat mijn bestelling mogelijk geannuleerd gaat worden, omdat het nummerbehoud is afgewezen door mijn oude provider (??). Heel gek, want Mediamarkt hoeft alleen mijn telefoon te bezorgen, Ben is verantwoordelijk voor het abonnement en het nummerbehoud. Inmiddels was ik al helemaal klaar met de Mediamarkt, en dit mailtje was daarbij echt de druppel. Na weer een half uur in de wacht gestaan te hebben, kreeg ik iemand van de Mediamarkt klantenservice aan de lijn. “Dat is gek” kreeg ik te horen, en mijn vraag zou doorverwezen worden naar een andere medewerker, en die zal binnen een week contact met mij opnemen.... Ik was het wachten echt zat, en heb toen een mail met mijn klacht over de vreselijke service, de vreselijk lange levertijd en het feit dat ik totaal niet op de hoogte wordt gehouden over mijn order verstuurd naar het hoofdkantoor. Wonder boven wonder kreeg ik toen ineens wel bericht over mijn bestelling en had ik de telefoon de volgende dag binnen. Ik bestel NOOIT meer wat bij de Mediamarkt. Ik heb nog nooit zulke slechte service meegemaakt. Vreselijk. Een nieuwe telefoon kopen hoort leuk te zijn, maar de lol was er voor mij al wel af.
VerzendingVreselijk. Ik werd niet op de hoogte gehouden van mijn order en kreeg de telefoon pas na drie weken, inclusief heel veel gezeik.
KlantenserviceWachttijd is veel te lang, gemiddeld een half uur. Wanneer je dan eindelijk iemand aan de lijn hebt, wordt je totaal niet gehoord en raffelen ze het gesprek af.
Beste Iris,
Bedankt voor het delen van jouw feedback, dit helpt om onze service te verbeteren.
Wij bieden onze excuses aan voor de vertraagde levering van jouw nieuwe telefoon. Ik zie in je bericht dat wij de telefoon inmiddels hebben geleverd.
Mocht je toch nog ergens tegen aanlopen dan kan je contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij jou in de toekomst van beter dienst kunnen zijn: