MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Makkelijke website, niet de allergoedkoopste, maar wel goedkoop genoeg i.c.m. snelle levering. Eenvoudig bestellen & betalen. Keurige orderopvolging d.m.v. emails.

's avonds laat besteld, de volgende ochtend om 11:00 geleverd via PostNL.

Reservering konden ze niet vinden ondanks de door mij getoonde bevestigingsemail. Geen excuus, op verwijtende toon werd mij meermaals gezegd dat volgens hen systeem ik niets had gereserveerd. Waardeloze behandeling en geen benul van de. Problemen die ze zelf veroorzaken.

Verzending was niet van toepassing. Het betrof een ophaal bij MediaMarkt Leidschendam.

MediaMarkt maak aantoonbaar een fout, ontwijkt dat en legt onterecht onbeschoft de oorzaak bij de klant. Ongelovelijk....

geprobeerd controller te bestellen maar na 4 uur !!! krijg je een mail .....U heeft zojuist een bestelling gedaan, echter moet ik u mededelen dat wij dit product niet meer op voorraad hebben.
(Op de site staat voldoende voorraad overigens.)
Daarvoor annuleren wij u bestelling en ontvangt u het bedrag weer terug op u rekening na het weekend.
Je geld krijg je dus pas na 3 dagen terug.
@ mediamarkt het is UW rekening ( moeilijk he nederlands )

Product zou op voorraad zijn bij de mediamarkt Cruquius,
Nou, uiteindelijk na lang wachten, kwam 't erop neer, dat 't wel een fout in 't systeem zou zijn, want het was er niet, dus naar huis met lege handen. 2de x nu bij deze winkel.

Superlang wachten, uiteindelijk zelf de medewerker zoeken, die te druk was met andere klanten..
Wordt je omver gelopen door een getinte kale kerel met een Samsung shirt die daar werkt, jaar of 22 die je negeert als je zegt uitkijken vriend,en wegloopt, relaxte ervaring was het niet dus.

Product ging binnen de garantie termijn kapot, echter wil de Media Markt de garantie niet honoreren omdat het product vochtschade bevat. Echter heb ik voor de afgifte van het product opengemaakt en was er geen sprake van vochtschade.

Zeer langzaam met antwoorden op e-mails, vragen in de e-mails worden meestal genegeerd.

Samsung evo bestelt bij de mediamarkt. Tot mijn verbazing krijg ik een gebruikte ssd. verpaking is beschadigd en met crystaldisk kwam ik er achter dat hij al meerdere keren gebruikt was. Klantenservice gebeld, Nou dat kan ik iedereen afraden wat een ramp 22 minuten in de wacht gestaan en vervolgens wordt ik geholpen door een damen die slecht Nederlands spreekt. Zei gaf aan dat het product uitverkocht is en dat ik daarom misschien een gebruikte heb gehad?!?!?

verpaking is open geweest dus gewoon waardeloos. Hoe krijg je het voor elkaar om een tweedehands product te versturen als zo groot bedrijf zijnde

veel klantservices gesproken maar deze spant wel de kroon hoor. telkens wordt je in de wacht gezet en ze komt niet met een oplossing

Gekozen voor mediamarkt omdat het product leverbaar was en makkelijk af te halen in de winkel. Op het eerste gezicht verliep het proces prima, ik kreeg status updates via de email en de betaling. Bij het verzenden/ophalen ging het mis. De terugbetaling was ondermaats en ouderwets qua snelheid (betalingen ontvangen gaan direct, maar terugzenden 3-5 werkdagen?)

Bij de verzending/ophalen bij de winkel van het reeds betaalde product ging het mis. Bij 10 minuten voor sluiting van de zaak was het niet mogelijk om het product af te halen omdat de boel al was "afgesloten". Een medewerker met een rood mediamarkt shirt spreken was niet toegestaan door een bolle man, c.a. 20 jaar oud, met een zwart t-shirt en een zilveren v op de borst. Tenenkrommend was dat andere klanten wel geholpen werden en ik geweigerd werd om mijn product af te halen. Ik had aan alle voorwaarden voldaan en had de ophaalpapieren netjes bij mij.

Tip aan de mediamarkt: Zet niet op de website dat men tot zaterdag 18:00 open is en men producten kan afhalen. Laat mensen niet voor jan *** komen als het gebruikelijk is dat men de zaak ruim van te voren al sluit. Zet op de website dat de afhaalbalie gewoon eerder sluit dan de zaak zelf, en zorg dat je collega's/ingehuurde krachten mensen fatsoenlijk aanspreken en niet schaapachtig uitlachen omdat je als klant vraagt waarom de balie eerder sluit en de klant niet hierover geïnformeerd was! Ik had het idee of als de bewaker in kwestie er van genoot om mensen letterlijk de deur te wijzen. Ik ben geen dronken stamgast die na sluitingstijd weigert de kroeg te verlaten:(

Telefonisch: Het initiële contact via de telefonische klantenservice was prima. Een later telefoontje met de telefonische klantenservice was of als ik met een scriptlezer sprak, er leek geen mens aan de andere kant van de lijn te zitten.
Conclusie: Slecht.
In de zaak: Geen mening/Waardeloos. Zie verzending.

Product gekocht bij MediaMarkt (in de winkel) ongeveer 50 dagen geleden. Wat blijkt mijn clubpas was niet juist gescand waardoor alleen het afgerekende bedrag erop stond.

De mensen van de klantenservice zowel in de winkel als online is zeer ondermaats. Ze gebruiken een bot online die niks kan en zeer irritant is. De klantenservice reageert gewoon niet of erg laat.

In de winkel is het net zo erg. Het interesseert ze allemaal geen ene flikker. Ik ben een half uur bezig geweest om een product te retouren. De medewerker was met 100 dingen tegelijk bezig. Ook nog allemaal fouten gemaakt waardoor het nog langer duurde. Leer eens van Bol en Coolblue. Train je medewerkers goed of versimpel je software.

Onlangs een product besteld. Kreeg pas op de dag van de levering (3 dagen later) een statusupdate.

Vervolgens is het niet geleverd, waarna ik de dag daarna gelijk contact heb gezocht met de klantenservice. Eerst meerdere malen via de chat, waarna ik steeds na 45 minuten wachten eruit werd gegooid. Vervolgens gebeld, en kreeg hier een een ongeïnteresseerde vrouw die netjes haar standaard gesprekslijstje doorliep. Ze hebben een onderzoek ingesteld en gaven aan dat ik tijdens het onderzoek op de hoogte gehouden zou worden. We zijn nu twee weken verder en ik heb nog niets gehoord. Ook niets binnen gekregen en ook geen geld terug. Enorm slecht van dit bedrijf.

Volgende keer betaal ik met mijn creditcard en krijg ik mijn geld makkelijker terug.

Update 29-07: Na gebeld te hebben blijkt er nooit een onderzoek ingesteld te zijn. Dat betekent dus dat ik al bijna een maand moet wachten op mijn geld. Voor mij nog een bevestiging dat ik volgende keer met een creditcard ga betalen, want dit heb ik nog nooit meegemaakt bij een dergelijke webshop van dit formaat.

Heb na weinig statusupdates uiteindelijk niets gekregen. Erg slecht en niet klantvriendelijk.

Zijn niet klantvriendelijk en komen hun beloftes niet na. Voor mij geen MediaMarkt meer.

Update 29-07: er is nooit een onderzoek ingesteld waarom ik mijn pakketje niet heb ontvangen, dus ik heb mijn oordeel verlaagd naar 1 ster.

Update 25 augustus: nog steeds geen passende reactie ontvangen. Heb hen een aangetekende brief verstuurd met hierin het bericht dat ik ze ingebreke stel vanwege verzuim. Hopelijk krijg ik mijn geld nu snel terug.

Media Markt is one of the few local hardware stores that I have access to. Usually their prices come with significant premium compared to most online stores. The only items I purchase from them are small things like cables and adaptors when I cannot afford to wait 2-3 days for online delivery.

I purchased a coffee machine that broke down after 1.5 years of usage. I brought it to the store for repair under warranty. It took Media Markt nearly 3 weeks to repair the item. After receiving the item back it was not assembled correctly. There was a large gap between the cover of the coffee maker leaving high chances of water leaking into the mains AC terminals. This was basically a safety hazard for my life and for the apartment I live in. Luckily I noticed it on time and repaired it myself.

Een Hori pad voor de Nintendo Switch besteld, samen met een Nintendo Switch screenprotector .
Had nog een verjaardagsvoucher van €5,- van de Mediamarkt, dus daar besteld.

In de doos zat geen screenprotector, ik gebeld en kreeg na lang wachten, de mededeling dat die nog wel zou komen.
Na het weekend weer gebeld, screenprotector had in de doos moeten zitten.

Had ergens anders al een andere screenprotector gekocht, wou dus graag geld terug voor de screenprotector, zo afgesproken. Twee dagen later, mail met daarin de mededeling dat de screenprotector er door hun was opgeplakt , waarop is mijn vraag aan de klantenservice, op de doos?
Ik wil mijn geld terug, zij sturen een nieuwe in een gekreukelde bubbelenvelop! Dus heb de hele bestelling maar teruggestuurd en wat schetst mijn verbazing, ze ontvangen en crediteren alleen de Hori pad, screenprotector is weer verdwenen!

PS: Een paar maanden terug nog een Logitech MX Ergo muis besteld bij MM, krijg je een muis met een ander serienummer dan op de doos.
Geen probleem volgens de klantenservice!

Product mooi op tijd aangekomen.
Eenmaal doos geopend zat er iets anders in dan besteld en bestelbon van een andere persoon. Contact opgenomen met klantendienst en na half uur in wacht maar opgegeven.
Persoon van wie ik zijn bestelling had zelf maar getelefoneerd (gegevens stonden op de bestelbon).
Postbode was bij hem nog niet langs geweest maar ging contact opnemen met mij als hij er was.
Uurtje later telefoon en ja hoor mijn bestelling zat bij hem in de doos.
Zelf maar naar hem toe gereden en geruild.

Als je iets bestelt en daar staat bij dat je het binnen 2 uur kan afhalen en dat het op voorraad is, verwacht je niet dat je alsnog "moet wachten tot het is geleverd" volgens de klantenservice. De 24 uur zijn inmiddels ruimschoots overschreden en nog kan men mij niet vertellen hoe lang ik moet wachten tot ik het kan afhalen in de winkel. In de tussentijd staat het product nog steeds op de website als op voorraad en binnen 2 uur af te halen. Ik heb oprecht nog niet eerder zo'n slechte service ervaren als bij deze Mediamarkt bestelling.

Het product zou in de winkel in Leeuwarden op voorraad zijn en binnen 2 uur kunnen worden afgehaald. Top! Direect besteld dus. Helaas binnen een uur een mail dat de levering vertraagd was. Klantenservice gaf aan dat alles wat op voorraad is, al gereserveerd is voor andere klanten. Rare gang van zaken!

Wachttijd klantenservice via telefoon: meer dan 30 minuten.
Resultaat klantenseervice via telefoon: vriendelijke medewerker die niets kon zeggen of uitleggen
Wachttijd klantenservice via chat: meer dan 60 minuten (2 opeenvolgende dagen)
Resultaat klantenservice via chat: bijdehante medewerker (op mijn vraag wanneer de verwachting is dat ik mijn bestelde en betaalde product dan wél af kan halen kreeg ik letterlijk terug "Dat weet ik niet, ik sta niet in de winkel namelijk." die kortaf alleen aangeeft niets te kunnen doen en zegt "Je zult dit nog even moeten afwachten". Geen tijdsindicatie en men wil geen contact met de betreffende winkel opnemen.

Woordje vooraf: ik schrijf regelmatig een review (Google , Tweakers, etc.), dit is de eerste keer dat ik een onvoldoende geef.

Zondag 21 juni een bestelling geplaatst voor een Samsung S10e telefoon met abonnement. Reden om voor Mediamarkt te kiezen was simpelweg dat het de enige leverancier was welke dit specifieke model en kleur op voorraad had.
Via de mail netjes een bevestiging ontvangen en de melding dat ik gebeld zou worden door de Mediamarkt.
Helaas een week geen bericht gehad en inmiddels was de telefoon niet meer op voorraad volgens de website. Dus zelf maar geprobeerd te bellen. Toen begon de ellende. Mediamarkt verwijst naar T-Mobile, T-Mobile naar de Mediamarkt. Na 3 call center medewerkers was ik er een beetje klaar mee en gaf ik er iets meer draagkracht aan door te melden dat ik van plan was mijn klacht op Instagram te melden en dat mijn 100.000 volgers dat vast interessant zouden vinden.. (in werkelijkheid heb ik geen Instragram..) Toen werd ik ineens heel goed geholpen. Wat blijkt: Mediamarkt heeft de bestelling eenzijdig geannuleerd, omdat het toestel niet op voorraad was, zonder mij daarover te informeren.
Dat is dus blijkbaar hoe de Mediamarkt met klanten en bestellingen om gaat...

Dus bij deze een waarschuwing voor iedereen die overweegt online een bestelling te plaatsen: doe.het.niet. Je krijgt er spijt van.

Lange wachtrij, bij elkaar zeker een uur gewacht over meerdere telefoontjes. Op een gegeven moment raadde een call center medewerker mij aan hetzelfde nummer opnieuw te bellen omdat zij het niet kon oplossen..

Mediamarkt, deze manier van klanten benaderen is echt niet meer van deze tijd. Het is dat Mediamarkt soms op basis van grootschalige inkoop "goedkoop" kan inkopen, maar als dit zo doorgaat gaat iedereen naar Coolblue, waar ze wel begrijpen wat service verlenen is.

Lege doos ontvangen, na een week nog niks geregeld en/of ontvangen.
Maken een incident nr aan en vervolgens doen ze niks meer

Lege doos ontvangen, na een week nog niks geregeld en/of ontvangen

Maken een incident nr aan en vervolgens doen ze niks meer

Aankoop en winkelservice in Assen was goed, maar 'landelijke' mediamarkt-service na defect apparaat ronduit slecht. Zie aanvulling bij service/ klachten.

Naschrift: uiteindelijk (na lang wachten en heel veel telefoontjes) heeft iemand van het filiaal in Assen contact met mij opgenomen. Ze verbaasde zich zeer over de gang van zaken bij de 'landelijke klantenservice'.
Ik heb inmiddels een vervangend product ontvangen. Helaas niet net zo'n product als ik had; was er niet meer.
En ik kreeg ee aardige kaart met een cadeaupas erbij van 10 euro.

Klantenservice staat je wel te woord maar dat bestaat uit luisteren en zeggen dat iets goedkomt. Maar....het komt niet goed. Ook niet na meerdere telefoontjes. Ik ben nog steeds wachtende. Gekocht product na drie wk defect, dus opgestuurd. Nu , inmiddels 5 wk nadat ik t heb opgestuurd, nog steeds niks retour. Er is mij (na meerdere telefoontjes van mijn kant) een nieuw product beloofd. Ik wacht nog steeds... Ik koop nooit meer iets bij m.markt vanwege : de slechte service ná aankoop, het niet nakomen van meerdere beloftes én vanwege het interne niet functionerende communicatiesysteem binnen Mediamarkt.
Dit blijkt uit: 'Er is een computerstoring' ,/We hebben het doorgezet' /',' uw status stond verkeerd in het systeem./ We hebben het aangepast' '/ - 'u krijgt een nieuw product opgestuurd'/ 'Binnen 24 uur krijgt u een mailreactie'.
Het wordt allemaal beloofd... Maar niet waargemaakt. Ik heb nog stééds geen reactie en nog steeds geen nieuw
product.

Bestelling geplaatst op Mediamarkt. Tijdens bestelproces wordt er gevraagd om het product, wat op voorraad is, al na 2 uur op te halen bij een Mediamarkt vestiging in de buurt. Gekozen voor de afhalen optie. Na een uur een melding krijgen dat je bestelling vertraagd is en niet meer op voorraad bij de betreffende locatie.

Product was niet aanwezig op de gekozen locatie terwijl het product op voorraad zou zijn.

Telefonisch enorm slecht bereikbaar. Na 20 minuten een medewerker aan de lijn gekregen. De medewerker zou iets gaan uitzoeken, na 20 minuten de hoorn er maar opgelegd na complete stilte aan de andere kant van de lijn.
Fysieke klantenservice op locatie kon niets doen omdat de order online geplaatst was, tevens konden ze de order niet aanpassen naar een andere locatie in de buurt waar deze wel op voorraad was.

Net als alle anderen die hier een review achterlaten trapte ik er in, nu baal ik dat ik de reviews niet eerder had gelezen. Een product zou op voorraad zijn, zondagavond besteld en maandag in huis. Prijs was ook erg scherp. Te mooi om waar te zijn natuurlijk, de volgende dag niets gehoord en zelf gezien dat het product is vertraagd.

Normaal vind ik het kinderachtig om te annuleren zodra een product iets vertraging heeft, maar als er op de site staat dat het de volgende dag in huis is, dan ga ik daar anno 2020 wel redelijk vanuit. Mocht het een dagje vertraging oplopen dan is dat natuurlijk begrijpelijk, maar in dit geval was geen enkele verwachte leverdatum bekend en mocht ik zelf ontdekken dat PostNL vandaag niet zou aanbellen. Jammer, toch maar bij de buren besteld met de grote blauwe buik.

Ruim 10+ minuten wachtrij bij zowel chat als telefoon om de bestelling te kunnen annuleren. Uiteindelijk ging dit via een chatbot via de facebook messenger interface wel..

Het navigeren in de webshop van Mediamarkt verliep eenvoudig. Verder is website overzichtelijk en biedt per product goede en duidelijke productinformatie. Daarnaast is het volledige bestelproces inclusief de betaling goed en eenvoudig verlopen.

Ondanks de melding dat het mogelijk langer zou duren dan ik gewend was, is mijn bestelling gewoon de volgende dag (na het plaatsen van de bestelling) uitgeleverd.

Goede shop, er zijn veel producten, je kan ze uittesten in de winkel en goede service. Veel fillalen en het personeel is aardig. Motivatie is allen uit eigen beweging.

Geleverd in goede staat, korte verzendtijd en geen foutjes in de bestelling.

Uit eigen beweging en niet altijd even goed. dan duurt het lang en de andere keer weer kort. (wisselend)

Scorekaart voor MediaMarkt