Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWij beiden een iPad aan voor reparatie bij mediamarkt en ontvangen een nog meer beschadigd apparaat retour. Je ziet duidelijk dat er te hard op het reeds beschadigde scherm gedrukt is.
Worden wij in de winkel uitgemaakt voor leugenaars en vanaf dat moment onbeschoft en agressief benaderd, met een instelling van oprotten of akkoord gaan.
Wij waren opzoek naar een prijsopgaaf voor reparatie van onze iPad en kregen een nog verder beschadigde iPad retour.
KlantenserviceDe klanten service lijkt met standaard antwoorden te komen en niet te luisteren.
Ze lijken niet geïnteresseerd in oplossen van het probleem, meer in het sluiten van een incident.
AlgemeenPlaatsen bestelling was eenvoudig.
Mijn reden voor bestellen bij Mediamarkt is dat, in geval van problemen, ik fysiek in de buurt terecht kan voor retour of overleg
Prijs was concurrerend
Popt niet vanzelf op als je digitaal zoekt naar Aftershokz
Alles precies gedaan zoals beloofd met goede track and trace
Mediamarkt gebruikt Post.nl, vind ik prettiger dan bijvoorbeeld DHL
Klantenservice niet nodig gehad, alles probleemloos. Prettig is wel nabije klantenservice live.
Algemeen29 december jongstleden een Acer Nitro monitor besteld tijdens een aanbieding. Deze monitor kost normaal ongeveer 330 euro en was nu beschikbaar voor 200.
goede aanbieding zou je zeggen
Bestelling werd na 2 dagen geleverd, wat zeer netjes is gezien de drukke periode.
wel miste een extra doos om de monitor heen.
Echter hier begon de ellende. Na het uitpakken en aansluiten van de monitor bleken er zwarte randen in het display te zitten en het display zat schots en scheef in de behuizing. Dit leek een fabricage fout te zijn van Acer zelf te zijn.
Telefonisch contact opgenomen met mediamarkt en de situatie uitgelegd, men kon mij hier niet helpen en ik moest maar naar de servicebalie in de winkel.
Zo gezegd zo gedaan, bij de winkel aangekomen krijg ik vervolgens doodleuk te horen dat mijn enige optie is om het huidige (defecte) product te retourneren en een nieuw product te bestellen voor de gewone prijs van meer dan 300 euro.
Meerdere keren proberen duidelijk te maken dat dit toch niet de bedoeling kan zijn en of er geen andere weg is om het artikel om te ruilen voor een goed werkend exemplaar, maar nee.
Uiteindelijk eieren voor mijn geld gekozen en het aankoopbedrag teruggekregen.
Service van mediamarkt is non existent.
AlgemeenNa 6 weken te hebben lopen 'etteren' met een Eufy deurbel hebben we deze teruggebracht.
Ik weet dat het consumentenrecht voorziet in het recht op een deugdelijk product. De vraag is alleen of je dat ook altijd krijgt.
Ondanks de gebruikssporen werd de bel zonder gezeur en vertrouwend op mijn blauwe ogen teruggenomen.
Zoals gezegd, de mailing liep vlotjes en mocht bij de servicebalie ondanks het coronaprobleem langskomen om terug te brengen.
AlgemeenKlant binnen halen lukt ze nog, bij het leveren van de prestatie ontstaat de teleurstelling.
VerzendingWoensdag 22 december bestelling geplaatst. Snelle levering leek geen probleem gelet op voorraad indicaties. Helaas bleek dit niet te lukken voor kerst. Gelukkig was het geen kerst cadeau.
Hoe dan ook inmiddels hoop ik wel op een levering vóór kerst 2022 want soepel loopt het proces allerminst.
Gistermiddag kreeg ik mail: levering nog die dag.
In de avond een update: te druk dus wordt een dag later. Geeft niets, ik was toch druk.
Vandaag zou levering tussen 17:00 en 22:00 volgen maar helaas volgde om 19:00 de update dat het pakket überhaupt nog niet bij de vervoerder is.
Dus dan maar met de net zo waardeloze digitale assistent van de site communiceren. Die kwam er al snel ook niet meer uit waarna de vraag volgde of ik een medewerker wil ‘spreken’. Nou graag! Helaas die zijn er niet..
Digitale assistent kan niet helpen en medewerkers zijn er in de vroege avond niet.
Algemeenwat een slechte service we hadden een nientendo switch gekockt die binnen 2 weken niet meer oplaaden toen terug gegaan naar de winkel daar hebben ze hem opgestuur kwam de switch 3 weken later weer terug en werd ons verteld dat de switch het gewoon deed maar het probleem was er gewoon nog toen moest ie weer 3 weken weg en toen pas kregen we een nieuwe echt waardeloos
Klantenservicevervelende medewerkers en klote service je mag toch wel meer verwachten van zo een groet winkel
AlgemeenI ordered an e-reader and paid extra for one-day delivery. I waited for 5 days, and still waiting. Furthermore, I couldn't even check my order PDF, it showed an error.
What's the most important thing about an e-shop? Delivering things more or less on time, in good condition. Did not happen.
I ordered an e-reader and paid extra for one-day delivery. I expected it in 2 days because I made the order in the afternoon. Ok. But 5 days later it was still not delivered. And I did not get an email or any kind of estimate. They never warned me if they are not working during holiday days or anything. I was left in the dark.
AlgemeenBestellen via de app van MediaMarkt was werkelijk waar bedroevend. Een enorme aanfluiting, enorm slechte app waar het afrekenen niet eens werkt en resulteert in een mislukte transactie.
Vervolgens dus maar gekozen voor betalen bij afhalen, omdat het gewoon niet anders kon.
Vervolgens bij ophalen moest de medewerkster bij ophalen wel drie keer op en neer om de bestelling te kunnen vinden, het leek wel chaos, een ongeorganiseerd zooitje.
Erg teleurstellende ervaring, het is dat we het bestelde vandaag wilden hebben en wilden ophalen, anders had ik alleen al na die minder fijne app ervaring mijn bestelling elders gedaan.
AlgemeenHet bestelproces ging soepel maar na al het gezeur erna voelt het als ver weg.
VerzendingHeb de telefoon na drie weken wachten nog steeds niet. Dus dat kan beter.
KlantenserviceIk heb op 26 november een telefoon besteld met abonnement. Met een levertijd van 6 dagen. Na 6 dagen geen telefoon dus gebeld is moest geduld hebben. 6 december was de telefoon nog steeds niet geleverd. Weer gebeld het werd uitgezocht. Kreeg hierna een mail dat de telefoon uitverkocht was en moest wachten, voor vragen kon ik inloggen in de bestelling, Ik heb alleen een levernummer dus kon zover ik kon zien nergens inloggen. In een mail gevraagd of ik de factuur alvast kon ontvangen zodat ik de cashback niet mis zou lopen. Daar niks op gehoord. Toen maar even geduld gehad. Tot afgelopen maandag gebeld met de klantenservice. Die me doodleuk verteld dat de telefoon al lang klaar ligt bij de locatie Nieuwegein, dat ze ook niet snapte waarom die niet naar mijn huis was gestuurd als afgesproken. Ik verteld dat ik niet tevreden was met het handelen, dat ik graag een supervisor zou spreken die meer kan betekenen. Ze vertelde me dat ze me door zou verbinden, ik heb tien minuten in de wacht gezeten en daarna werd de verbinding verbroken. Ik voelde me hierna vrij geïrriteerd, maar wachtte nu al vrij lang op mijn telefoon. Dus in mijn lunchpauze naar Nieuwegein gereden vanuit Driebergen. Om mijn telefoon toch maar op te halen. Kom ik daar weet niemand van iets, mijn hele aanvraag is onbekend. Wordt me verteld maar de klantenservice te bellen. Ik bel klantenservice opnieuw, die verteld me nu dat mijn order wel bij Nieuwegein staat maar de telefoon niet voorradig is. En dat ik maar een klacht in moet dienen. En dat die me verder ook niet kan helpen. Ik heb daar meer dan een uur gestaan bellend met de klantenservice en praten met de medewerkers van de locatie Nieuwegein (die overigens erg aardig waren maar me niet verder hielpen)
Kom ik ’s avonds thuis wil ik een klacht gaat typen kijk ik nog een op de website van Mediamarkt. Zie ik bij mijn telefoon staan voor 23.59 besteld morgen in huis.
Ik wil tegelijk zeggen die iedereen die ik gesproken heb erg aardig was, maar me niet kon helpen of verkeerde of tegenstrijdige informatie gaf.
(na mijn review de klantenservice weer proberen te bellen, is tot nu toe drie keer de verbinding verbroken nadat ik mijn bestelnummer gaf)
AlgemeenI.v.m. een cashback probleem wilde ik een online bestelling annuleren. (15 minuten na aankoop). Klantenservice zei de order geannuleerd te hebben, en binnen 15 minuten zou dat doorgevoerd worden. Na een half uur was de order status nog niet veranderd. Wederom gebeld, en te horen gekregen dat de order niet meer geannuleerd kon worden en dat ik het product maar moest weigeren als het afgeleverd worden. Lees online dat je vervolgens (vaak?) maanden op je geld kunt wachten. Nu 6 uur later is de order nog steeds niet verzonden trouwens.
KlantenserviceDe taak van Mediamarkt klantenservice is het scammen van klanten. (ik heb de 2 gesprekken opgenomen).
AlgemeenIk had een SSD besteld. Die was volgens Track & Trace bezorgd, maar in mijn brievenbus zat niks. Contact opgenomen met Mediamarkt en die hebben zonder vervelend te doen een nieuwe aangeboden (of ik kon mijn geld terug krijgen). En dat terwijl de schuld eigenlijk bij PostNL lag.
Het duurde alles bij elkaar wel heel lang: 22 dagen. Dat kwam deels omdat ik van PostNL nog een paar werkdagen moest wachten tot ik weer een melding mocht doen en daarna lag het systeem van Mediamarkt eruit vanwege een cyberaanval en moest ik later terugkomen. Al met al denk ik dat het anders een dag of 10 had gekost.
Gewoon netjes te woord gestaan, duidelijke vragen en zonder moeilijk te doen een vervangend product opgestuurd.
AlgemeenPrima ervaring bij het online bestellen en daarna in de winkel afhalen. Het voelt als een verademing om gewoon een besteld product snel en zonder problemen te krijgen. Ik had in de week van Black Friday iets besteld in de aanbieding bij een andere Webshop met op voorraad "vandaag besteld, morgen in huis". Ik heb daar 8 dagen op gewacht en niks geleverd gekregen. Die order bij de andere webshop dus geannuleerd en bij MediaMarkt besteld. Er stond op de website besteld is in 30 minuten op te halen. Ik kreeg echter al na 10 minuten al het bericht dat ik het kon ophalen. Erg fijn! Ja het is een paar euro meer, maar dan krijg je de bestelling ook gelijk. Je hoeft overigens niet direct op te komen halen, je hebt 7 dagen de tijd. Er komen uiteraard ook geen verzendkosten bij dus dat scheelt ook. Uiteindelijk ook beter voor het milieu voor zowel verpakking als transport. Ook erg prettig dat je niet de speciaal thuis hoeft te zijn om te wachten op je pakketje. Ook extra voordeel is dat als er iets is met het product kan je gewoon naar de winkel gaan, i.p.v terug te sturen en te discussiëren via de mail of telefoon.
Kortom erg tevreden. Ik zal om bovengenoemde redenen vaker bij MediaMarkt bestellen.
Algemeen3 Items besteld op black friday.
Deze zouden allemaal de dag erna bezorgd worden.
Ik wacht 3 dagen, stuur een mail om te vragen hoe het gaat, aangezien de bestelling ook niet bij mijn bestelde items stond.
Ik krijg na 4 dagen (de dag na cyber monday) een mail dat al mijn items geannuleerd zijn omdat ze toch niet op voorraad waren....
Vervolgens is het dus niet meer mogelijk om met de aanbiedingen van black friday of cyber monday dezelfde items te kopen.
Ik stuur nog een bericht met de vraag of er misschien een andere oplossing is.
Het komt er op neer dat ik de items kan kopen als ze er weer zijn en dan mag ik ze kopen (voor de prijs op dat moment, zonder korting) en dan krijg ik als "tegemoetkoming" een voucher Achteraf...
Ik mag dus de items voor een hogere prijs dan sommige andere winkels opnieuw kopen over enkele maanden en ik krijg hier een vouchertje voor terug die ik niet op deze items kan gebruiken...
Het is verder dus ook niet mogelijk om gewoon de items die ik besteld heb voor dezelfde prijs (mogelijk later) alsnog te krijgen.
Ik voel me eigenlijk opgelicht, aangezien ik dus ook geen tijd meer heb gehad dezelfde items ergens anders voor dezelfde afgeprijsde prijs te bestellen...
Late reacties waardoor ik mijn items niet ergens anders heb kunnen bestellen en matige oplossing waardoor ik geen spullen krijg en ik meer geld kwijt ben voor dezelfde spullen en kost het meer tijd.
Ik ben wel teleurgesteld, Ik zou zelfs voor de items naar de winkel willen rijden waar ze nog in de schappen liggen maar er was helaas maar één oplossing mogelijk.
AlgemeenTijdens de Black Friday week een Philips 65OLED705/12 gekocht voor een zeer nette prijs a €1222. Even vergeleken in onder andere pricewatch en uiteindelijk besteld. Bestelproces ging soepel, betaling was ook geen probleem. Niets op aan te merken.
VerzendingLevering was snel en volgens indicatie. De bezorgers hebben de TV netjes naar de woonkamer getild.
KlantenserviceHelaas zat het niet mee - na 2 dagen de nieuwe TV in huis te hebben is de TV gesneuveld dankzij een ongeluk van mijn dochter. Barst in het scherm en de TV wil niet meer aan.
Aangezien de Black Friday deal nog liep t/m Cyber Monday gelijk contact opgenomen met de klantenservice om mijn zorgen te bespreken dat de reparatie wel eens zeer duur zou kunnen worden en deal voor een vervangend exemplaar mogelijk goedkoper zou zijn. Klantenservice raadde mij aan om toch een reparatieverzoek in te starten omdat dat goedkoper zou zijn dan een nieuwe a 1222 te bestellen.
Zodoende dit gedaan. De reparateur zou binnen 2 dagen een afspraak maken voor reparatie. Maandag, Cyber Monday, kreeg ik een verzoek voor aanvullende info: aankoopbewijs en foto serienummer en schade. Direct aangeleverd. Verder geen bericht die dag.
Dinsdag, deal inmiddels verlopen, krijg ik een betaalverzoek voor onderzoekskosten a €37,50. Direct voldaan. Ook de rest van de dinsdag geen reactie.
Woensdag krijg ik een reparatievoorstel a €1600,63. Fors meer dan de aanschafprijs. Ondertussen is er dus ook geen monteur langskomen dus waar die €37,50 voor waren is mij een raadsel. Dankzij het getreuzel dus bijna €400 duurder uit dan als ik direct een nieuwe had besteld.
Klantenservice hierover opnieuw gecontacteerd. Ze begrijpen dat het heel vervelend is maar kunnen niets voor mij betekenen.
Zeer klantonvriendelijke houding. Aangezien het op het advies van diezelfde klantenservice is geweest dat ik géén vervangend exemplaar heb besteld maar de reparatie heb aangevraagd zou ik het niet meer dan redelijk vinden dat mij nu alsnog wordt aangeboden om voor de gereduceerde prijs een vervangend exemplaar te bestellen.
Daarnaast is de €37,50 onderzoekskosten voor een duidelijk totaal onacceptabele reparatieofferte zonder onderzoek ook zeer ongepast.
Ik zal hier niet snel weer bestellen.
AlgemeenBestelling geplaatst en bevestigd maar verscheen niet tussen 'mijn bestelling'. Chat klantenservice bevestigd dat de bestelling wel doorgekomen is. Vijf dagen later wordt de bestelling geannuleerd wegens niet op voorraad. Zelfde product in andere kleur is opeens wel weer leverbaar (maar nu tegen veel hogere prijs). Vermoed dat er nooit de intentie was om deze verkoop door te laten gaan.
KlantenserviceVia chat na een paar uur wachten een reactie. Daar een raar verhaal dat ik contact moest zoeken met de mediamarkt club(???) over het niet verschijnen van mijn bestelling.
AlgemeenTweakers pricewatch geeft aan dat het product beschikbaar is. Afijn, doorgeleid naar de mediamarkt website, kom ik erachter dat ik het gewenste product alleen kan afhalen.
Neem een voorbeeld aan coolblue. Niet op voorraad? Niet listen!
Geen mogelijkheid om winkelvoorraad te laten verzenden. Of niet laten listen in de pricewatch, of deze mogelijk wel bieden.
AlgemeenIk heb vandaag geprobeerd mijn abonnement bij Vodafone te verlengen bij Mediamarkt in Duiven. Het toestel kostte 264 euro icm abonnement. Ik had gekozen voor 7 euro toestelbetaling per maand en de rest zou ik direct betalen aan de kassa. Echter hebben ze de maandelijkse toestelbetaling (168 euro) niet in mindering gebracht en moest ik aan de kassa 272 euro! gaan betalen. Hier ging ik natuurlijk niet mee akkoord. Dit is pure oplichting. Ik wilde dus ook per direct de overeenkomst ontbinden. Maar het personeel werkte niet mee, ze hadden zogenaamd "onderbezetting" en moest ik maar maandag terugkomen. Ze hebben enkel personeel voor de verkoop blijkbaar, wat een stelletje oplichters zeg! Ik heb nu geen toestel maar wel een abonnement met toestelkosten! Ik ga daar nooit meer iets kopen en als ze maandag ook niet willen meewerken ga ik naar de politie, want dit pik ik echt niet!
KlantenserviceZe willen je enkel helpen bij de verkoop! Meest waardeloze onvriendelijke arrogante personeel en klantenservice van Nederland hebben ze. Als je klaagt roepen ze gelijk security erbij om de klant te intimideren. Wat een malafide k*t winkel is het zeg!!!!!
AlgemeenGame in een goede staat ontvangen, bestellen ging makkelijk. Alleen kon ik buitend de mails die ik ontvangen had mijn bestelling niet terug zien op de website, misschien dat het nog met de hack te maken had, maar op de mail prima op de hoogte gehouden
VerzendingVerzending duurde wat langer omdat de webshop zelf de game niet meer op voorraad had en hij uit een fysieke winkel kwam, dit stond netjes op de website en binnen 4 dagen had ik alsnog mijn spel
KlantenserviceContact maken gaat wat moeilijk via de website, maar het botje probeert je te helpen, maar dit mag wel nog wat beter en dat je makkelijker iemand te pakken krijgt. Maar ook dit kan misschien met de Hack te maken hebben gehad.
AlgemeenBestel veel apparatuur zakelijk. Bij mediamarkt altijd een risico. Nu voor de derde keer iets besteld waar staat; Levertijd 1-2 werkdagen.
Na 2 dagen niets ontvangen. Contact met de klantenservice. Ja meneer 1-2 werkdagen is de verwachtte levertijd he.
Dat staat er toch niet. Er staat levertijd 1-2 werkdagen niet verwachtte levertijd.
Pure misleiding en na 6 werkdagen nog niets ontvangen. Pure misleiding. Op Mediamarkt valt niet te rekenen.
Misleidende levertijden op website. Wordt soms helemaal niet geleverd. Waardeloos
KlantenserviceKunnen of mogen niets doen behalve draaiboek volgen en je afschepen.
AlgemeenNest Hub gen 2. besteld online. Levertijd zou binnen 2 werkdagen zijn en ik kreeg het product de volgende ochtend al binnen(op een zaterdag).
VerzendingSneller geleverd dan verwacht