MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Ik ben erg bij het was namelijk heel gemakkelijk en erg fijn dat je nu ook online financiering kan aanvragen.

Altijd snel en zonder fouten, is de verzendkosten wel waard.

Klantenservice altijd snel en duidelijk. Laat je gewaardeerd voelen als klant.

Soms trap je er gewoon weer in, Waar je in de winkel meestal nog wel redelijk af ben (behalve dan die achterlijke folie zodat ze je bij het ruilen met gemak 10% van de verkoopwaarde kunnen aftrochelen moet je bij MM echt NIET zijn voor thuisbezorging.

Mediamarkt heeft tegenwordig zijn eigen bezorgdienst (of nu ja, ze verzenden dus neit meer netjes via postnl maar doen dat via een bedrijfje dat alleen maar savonds komt bezorgen terwijl de service afdeling alleen overdag beschikbaar is... fijn, dan kun je dus nooit even bellen wat ze nu in godsnaam aan het doen zijn.. Zo kreeg ik sinds zonder zo'n 20 smsjes dat mijn pakket er ECHT maandag zou zijn, dus ik maandag niet naar de sportschool want mediamarkt komt... uiteraard is er niemand komen opdagen, wel werd ik rond half 12 gewekt door een sms dat ik helaas niet thuis was en ze het morgenavond weer zullen proberen (kortom: weer niet sporten)... uiteindelijk waren ze er dan letterlijk 10 minuten voor 10 (savonds ja),

en wat blijkt: niet die nieuwste ipad air met M1, ook niet de nieuwste ipad (a15) met usb-c... nee het wondermooie model van vorig ja...

kortom zit je 2 avonden voor jan ... thuis om dan alsnog het verkeerde te ontvangen, nu maar weer zien hoe lang het duurt voor men de boel in orde maakt... (if at all).

Hoewel de meeste klantenservice-medewerkers van MM doorgaans heel vriendelijk zijn, lijkt het erop dat niemand ÉCHT weet hoe de vork in de steel zit, bovendien vraag ik me oprecht af of 'Het Systeem' er wel echt uit ligt of dat dit een standaard afwimpel-methode is.

Het wil in ieder geval zo zijn, dat ik dus duidelijk het verkeerde product geleverd kreeg maar dat men niet in staat is om dan direct een nieuwe te sturen (al dan niet na bewijs geleverd te hebben dat je hem hebt teruggestuurd (of ingeleverd bij een locale vestiging....

Wel zou het volgens MM-online.bv mogelijk zijn om het verkeerd geleverde bij een lokale vestiging om te ruilen voor het juiste.... kortom ik zijn we in de auto gestapt op wel naar mediamarkt.lokaal.bv daar aangekomen wist men ons te melden dat je het product weliswaar daar kunt inleveren, maar dat je dan desondanks geen geld of vervangend product mee krijgt... neej... zei gaan hem voor je opsturen, en over ongeveer 5 werkdagen heb je waarschijnlijk, je geld terug.

het was ergens nog een wonder dat men niet aan kwam met dat ze hem niet wilde vanwege het plastic.... DAT hebben ze dan tenminste nog wel goed gedaan.

kortom luister niet naar al die mensen die voor geld of gratis cadeaus mooie verhalen ophangen over dit geweldige bedrijf.

want eerlijk is eerlijk, zolang alles 100% goed gaat bij dozenschuivers zie je niet met wat voor mensen je ECHT te maken hebt DAT merk je pas zodat er iets van service geleverd moet worden. DAN valt MM simpelweg door de mand als de Bagger-toko dat het is.

Tenminste wat mediamarktOnline.bv betreft.

We zijn inmiddels al weer weken verder

En wat er gebeurd is? Eigenlijk vrijwel niets

Na het debacle aan de telefoon waar ik meermaals tegenstrijdige verklaringen kreeg
En het feit dat ik tegen wil en dank een product ontving en al het gelazer daarna

Belde ik een week later wanneer ze nu eindelijk eens die credit draw zouden opheffen

MM: Maar meneer mediamarkt locatie x heeft niets ontvangen

IK: Nee natuurlijk niet want uit al onze gesprekken blijkt het om locatie y te gaan. Zullen we de gesprekken anders terugluisteren?

Mm: nee dat zal niet nodig zijn excuses voor het ongemak (net doende als dit het eerste kleine foutje is)

En nu we het daar toch over hebben. Waarom bel/mail je niet als je denkt dat er iets mis is met de ontvangs? Eigen initiatief wordt kennelijk ontmoedigd?

Affijn mediamarkt heeft er vervolgens een officiële klacht van gemaakt En er vervolgens wéér geen flikker mee gedaan

Inmiddels heb ik ook maar nelding gedaan bij klarna misschien dat zei wel iets gedaan krijgen
Ik heb namelijk weinig zin om straks een dag vrij te mogen nemen om dit verhaal aan een rechtbank uit te leggen

Prima ze doen het heel goed. Vind het ook een kwaliteit winkel. Super lieve medewerkers

---

Heel goed

---

Voldoende

Het was makkelijk en snel, Er was niks dat niet goed werkte of mij hinderde in de aankoop.

De bestelling bestaat uit twee producten, één met een levertijd van 1 dag en de ander met 5 dagen levertijd. waardoor ik voor het eerste product ook 5 dagen moet wachten ipv 1. dit is natuurlijk wel vervelend.

Geen gebruik van gemaakt maar is er wel wanneer je daar behoefte aan hebt. ook makkelijk te vinden ook de website.

Snel in huis na plaatsen bestelling;GOEDE SERVICE.

Goed geholpen en blij met de nieuwe machine.

snel in huis

geen klachten

Ik betaal eigenlijk nergens meer voor, maar voor een micro sdkaart van de mediamarkt maak ik een uitzondering!

Na mijn betaling kreeg ik gelijk een mail met een bevestiging en kon mijn bestelling na een half uur al ophalen. Bij de lokale shoarmazaak doen ze nog langer over een broodje döner

My experience has been always very good with mediamarkt, fastest delivery / pickup and always consistent good experience for support after purchase

Het betaal systeem werkt prima en is erg makkelijk te volgen voor alle leeftijden. Top

Was goed maar jammer dat je niet bij een PostNL punt kan laten bezorgen

The Best Shop I every seen. Very good owers. So many things can buy. Brilliant shop.

Fast delivery

De site werkt prettig en de bestelling was snel geplaatst. De persoonlijke kortingscode die ik had gekregen werkte helaas niet.

Eenvoudig bestellen met of zonder account. En vaak ook nog de voordeligste. Dus makkelijker beslissen

Gewoon zoals je het wilt

De bestelling was snel en goed te plaatsen. Echter wilde achteraf betalen met Klarna niet, terwijl dat wel op de site stond

Snelle levering

Je kunt geen contact met ze opnemen, alleen via de mail. Daar reageren ze altijd snel op!

Twee producten aangeschaft. Een daarvan bleek overduidelijk gebruikt in een zwaar beschadigde doos terwijl er wel een nieuw exemplaar was betaald. Ik koop hier dus niet meer.

Senseo vandaag stuk gegaan. Stond eerst bij dinsdag levering, maar na het controleren van mijn adres kan het morgen al geleverd worden! Helemaal top.

Niet gedacht dat het morgen nog bezorgd kon worden. Hier word een mens blij van.

Top. Geen gedoe. Erg vriendelijk personeel. Willen je overal wel bij helpen.

I have bought electronics of worth over 2000 euros in last 2 months from Media Markt after moving into Netherlands. It's online store is superb and easy to use and prices are very competitive too. You have a wide range of variety on all products available there. Do check it out if you are looking for an home appliance.

Majority of my orders were place online and delivered at my door step. I am living on second floor. Shipping team was kind enough to give me a hand to lift the heavy products. And Shipment is also accurately traceable. So you can plan your day accordingly as well.

Customer service is great too. I placed my first order over the weekend so I wasn't sure about the delivery date. I call in the customer service and they guided me accordingly on my order delivery date.

Ze zijn de beste! De hele tijd kreeg ik de juiste producten, allemaal op tijd. 👍❤️👍❤️👍❤️👍❤️❤️👍❤️

De geleverde producten kwamen op tijd misschien char en eerder dan de geschatte datum. Ik heb niets om bezwaar tegen te hebbenDe geleverde producten kwamen op tijd misschien char en eerder dan de geschatte datum. Ik heb niets om bezwaar tegen te hebben. 😜

Heb nooit problemen gehad met bestelen van artikels
Alles gaat wel makkelijk en je heb veel betaal mogelijk heden

Besteling word altijd snel en netjes geleverd nooit probelemen gehad

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen en ze zoeken altijd mee met een oplossing

De service bij de media markt was goed. Mijn online bestelling was na 15 minuten al op te halen, en dat process verliep snel en soepel.

de klantenservice was vriendelijk en de medewerkers die me hielpen waren snel en netjes

Meerdere opties, zeer redelijke prijzen en snelle levering Het personeel is professioneel en gedraagt ​​zich naar behoren

Ik heb het tijdens de uitverkoopperiode besteld. Mijn producten zijn volledig en correct aangekomen. Ik was zeer tevreden. mijn maag vond het ook leuk

Scorekaart voor MediaMarkt