MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Ik heb een laptop besteld bij de Mediamarkt. Op de website stond vermeld indien voor 23.59 besteld is morgen in huis. Inmiddels ruim een week verder en nog geen laptop. Meerdere keren gebeld met de klantenservice en zij gaven aan dat zij mij niet verder kunnen helpen en dat zij een ticket aanmaken (waar je geen terugkoppeling van krijgt). Media Markt is niet meer wat het is geweest. Met een grote boog omheen lopen.

Waardeloos. Je krijgt geen verwachting mee wanneer het product verzonden gaat worden. Logistieke afdeling doet niets met tickets die aangemaakt worden door hen eigen klantenservice.

Er word niet gekeken naar een oplossing. Blijft in de modus zitten dat zij daar ook niets aan kunnen doen. Wat is het doel van de klantenservice als zij men niet verder kunnen helpen? Denk op zn minst mee met de klant.

Zoals gewoonlijk erg overzichtelijk en heel snel. Het hele proces van bekijken bestellen betalen is zeer efficient

Altijd de volgende dag geleverd, product vandaag besteld maar ik verwacht geen problemen

I ordered a fridge and washing machine. It was delivered next day and installed. Very quick and professional.

De bestelling was zo geplaatst, en zoals beloofd de volgende dag geleverd. Heel fijn, ik kan deze winkel aanraden!

Lieve mediamarkt
Ik vind jullie echt een geweldige winkel ook de medewerkers doen het super goed! De persoon die dit heeft bedacht is echt een genie want zonder de mediamarkt had ik echt geen goede leven gehad!!! De producten zijn ook echt super goed. Ook helpen de medewerkers helpen je echt geweldig goed.

Het product word echt heel goed afgeleverd heel netjes en super goed!! Het word ook optijd afgeleverd!!

Je word snel geholpen en als ze je helpen weten ze er veel van!! Ze praten ook goed met je en luisteren goed wat je echt wil echt blijf werken daar jullie doen het echt super goed!!

Het was gemakkelijk om me bestelling te plaatsen
Een goede service Helder duidelijk uitgelegd snelle levering

Zeer goede service

Klantvrienlijkheid

The site is good, proven and convenient, everything is clear.
We are from Ukraine and were able to easily navigate the site and make a few purchases.
Thank you

Delivery is excellent everything is very fast and high quality and on time

Top notch service, they helped us with everything.
All liked it

Veel keuze en naar mijn mening beste prijs/kwaliteit verhouding bij elektronische producten. Bestelling ligt optijd klaar!

Goed verpakt en met zorg verzonden. Erg snel ontvangen zoals aangegeven in de mail.

Klantenservice heeft erg veel kennis van zaken. Kunnen vragen snel beantwoorden en zorgen voor tevredenheid.

It was easy and fluent to order from online. I also called the customer service and they were very helpful. In general the website is so easy to order the best product.

The product arrived perfectly. There were no problems and it arrived in only 1 day. I can say that the service is so fast.

Customer service is so helpful while ordering. They helped me how to buy and pay.

Makkelijk en overzichtelijk betalen, alles stond er duidelijk. Je hebt diverse betaalmogelijkheden, wat heel fijn is.

---

Tot nu toe nog geen contact gehad met de klantenservice.

Fijn dat het al binnen één werkdag bezorgd wordt.

Mediamarkt heeft soms interessante aanbiedingen maar het is altijd vergelijken met andere leveranciers.
Mediamarkt is zeker niet altijd voordelig, zelfs met aanbiedingen loont het om ook te kijken wat de prijs bij anderen is.

alles was gemakkelijk en eenvoudig te bestellen. de bestelling is zeer snel verwerkt en verzonden, bedankt

snelle levering, alles werd netjes en op tijd thuisbezorgd.bedankt

Super service, geweldige ligging , goede prijs
Helaas niet op voorraad maar super geholpen met het bestellen

Waterkoker kapot, snel een nieuwe nodig... via de website van Mediamarkt, waar je redelijk basic kan filteren op producteigenschappen heb ik er eentje uitgezocht en gekozen voor "ophalen in winkel". 20 minuutjes later een mailtje dat ik het product kon ophalen bij Mediamarkt Middelburg.
Daar aangekomen 5 minuutjes moeten wachten, helaas hebben ze de ophaal-balie sinds de verbouwing samengevoegd met het Post-NL punt en de "Retouren" balie, als er dus net iemand voor je met een lastige RMA staat kan het eventjes duren, daarom geen 5 sterren.
Voor grotere/duurdere producten ga ik niet zo snel naar Mediamarkt, maar voor kleinere producten die je snel nodig hebt is het een prima winkel

Goede website werkt goed je krijg goede service
Producten ook niet te duur
Snelle levering van producten

Levering is snel en goed
Ook makkelijk dat je je pakketje kan volgen via track en tracé

Klantenservice is goed en je kan dingen makkelijk bespreken

Heel erg makkelijk en intuïtief. Echter toen ik de email ontving is deze geschreven voor als je gekozen hebt om het product thuis te laten bezorgen, terwijl ik gekozen heb om het product op locatie op te halen en ook dan pas te betalen.
Zelfs de vragen hier in deze survey gaan over bezorging en niet over in de winkel ophalen.

Product gekocht en betaald. Meerdere dagen geen reactie ontvangen, tot vandaag. Het product zou volgens deze bedrog club nu ineens niet meer op voorraad zijn. Maar op de website kan je gewoon zien dat het product nog wel op voorraad is. Alleen nu duurder. Mijn geld is terug, dat is jammer, want anders had ik aangifte kunnen doen.

Ik merk op dat veel onderstaande opmerkelijk positieve feedback van MM betaald is met winacties of beloningen. Al die accounts zijn verder 100% leeg. Waar ik vandaan kom heet dat corruptie.

Wat voor nut heeft een klantenservice wanneer die zich vooral bezig houden met het verspreiden van bewuste onwaarheden richting de klanten?

Makkelijk bestelproces. Door veel winkels goede beschikbaarheid bij product ophalen. Prima prijs ten opzichte v/d concurrent.

Het bestellen is makkelijk, maar tijdens dagen waarop veel acties zijn worden bestellingen zomaar geannuleerd. In de winkel zelf is het meestal wel prima.

Zeer goede service en snel geleverd betaling liep goed track en trace code op tijd ontvangen

verzending was erg snel en door een goed bedrijf

perfect

Scorekaart voor MediaMarkt