MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Het was een fijn makkelijk proces met goede uitleg.
Het werd niet te ingewikkeld gemaakt waardoor ook mensen die minder goed zijn met technologie het zonder te veel moeite zouden kunnen doen

De levering was optijd en het product was in goede staat

Mediamarkt is een goede website om iets bij te bestellen. Betrouwbare website en bedrijf. Geen ervaring met klantenservice. Wel is het altijd snelle levering en zelfs mogelijkheid om product op te halen bij winkel. Ervaring in de winkel zelf kan wat beter, want iedereen lijkt altijd bezet om iets aan te vragen.

Over het algemeen geen klachten en volgende dag geleverd, zelfs van zaterdag op zondag.

De bestelling ging heel soepel ik kon gelijk vinden waar ik naar opzoek was en ik had geen enkel probleem tijdens het afrekenen!

De levering van het product kon helaas niet naar mijn huis komen maar ik kon het wel bij de dichtstbijzijnde winkel ophalen

De levertijden zijn heel goed en de kwaliteit is top, de service in de winkel is ook heel fijn je word heel snel en goed geholpen door de werknemers

De levering was best snel het duurde niet lang en het product komt altijd heel en veilig aan

Je word altijd goed en snel geholpen elke vraag word duidelijk beantwoord

goeie en snelle verzending en altijd goede service altijd goede service gehad dus ga uiteraard vaker bestellen

levering uitstekend en ook zeer snel geleverd kan niet meer zeggen dan top

mocht er iets wezen met het bestelde product heb ik uit ervaring goeie service gehad en goeie oplossingen

Ik heb jbl oortjes besteld en ik kreeg meteen reactie wanneer het bezorgd zou worden.

De verzending is snel en het product wordt altijd heel geleverd

De klantenservice is makkelijk te bereiken en geeft een snelle reactie op je vraag.

De bestelling plaatsen is eenvoudig en zeer overzichtelijk qua info voor mensen die ouder zijn

Ze geven goed aan wanneer het komt en hoe laat

Altijd makkelijk te spreken en behulpzaam

Er waren paar errors terwijl ik probeerde met betalen maar ik moest gewoon opnieuw de website op starten en het werkte weer

---

Ik kon het snel ophalen, product was goed verpakt en werkte goed

Het item wat ik bestelde stond op de website als voorradig en verzending binnen een dag.
Na bestelling en betaling ontvang ik een email dat het product er toch niet is en ik mijn geld terug krijg.
Op zich netjes.
Maar als ze iets niet hebben moet dat gewoon vermeld staan dit kost iedereen tijd en geld en daarmee frustrerend. MediaMarkt is een 2e keus voor online.

Het was super makkelijk om een bestelling te plaatsen k bestel altijd sowieso alles bij media markt laatst een laptop besteld 10 uur ik de avond en kwam 10 uur in de ochtend al aan

Altijd zeer tevreden ermee noooit problemen mee gehad bij de media markt!

Altijd netjes geholpen worden is altijd fijn en dat zie ik bij de media markt wordt alijtd geholpen

Gemakkelijk het product te bestellen. Zoeken naar producten werkt soms niet. Hierdoor moet je via de categorieën zoeken.

Het was heel makkelijk om mijn spullen te laten klaar zetten in de winkel en daar gewoon te betalen zo ben ik zeker dat ik niet naar de winkel gaat zonder dat ik te horen krijg dat het product er niet is echt hele verbetering op deze manier

Mediamarkt annuleert vanwege een systeemfout (aldus klantenservice) na een aantal dagen zelf een bestelling die al betaald is en weigert vervolgens het product tegen de oorspronkelijke prijs te leveren.

6x contact met klantenservice op eigen initiatief + 1x officiele klacht + 1x ingebrekestelling = 0,0 reactie. Klantenservicemedewerkers kunnen helemaal niets zelf doen; alles moet 'doorgezet worden naar een andere afdeling' die er 'hard mee bezig zijn' en 'zelf contact zullen opnemen op korte termijn'. Inmiddels zijn we 2.5 maand verder; product is gewoon al die tijd leverbaar geweest maar geen enkele intentie om de klant serieus te nemen of met een oplossing te komen...

Laten we eerlijk zijn: de klantenservice is er om klanten loze beloften te doen in de hoop dat ze het op een gegeven moment maar opgeven. Niets meer en niets minder.

Als ik wat nodig ben kom ik altijd bij mediamarkt uit goed prijs snelle levering en goede service nooit problemen gehad met het bestellen van een product.. makkelijk zelf bestellen en anders kan je vragen bij een medewerker in een filiaal bij je in de buurt

Goede en snelle verzending afspraken en datums makkelijk te overzien en altijd passend aan jezelf

Het is een makkelijk systeem voor jong en oud, hoop dat het zo blijft! Je kan met alle banken betalen.

Goed en veilig bepakt, waterdicht en stevig zodat je pakketje niet beschadigd

Aardig personeel en zijn respectvol

Goed duidelijk en leesbaar makkelijk te bestellen vanaf de bank thuis en makkelijk te betalen

Goed en duidelijk

Goede uitleg vriendelijk te woord gestaan en goede kennis van het product

Ik kon snel betalen waardoor ik snel weet dat ik het product krijg
Website is makkelijk te gebruiken
En uit andere keren weet ik dat alle producten op tijd komen

Als je het product koopt staat er waarneer het komt en het komt uit andere keren altijd op tijd

Mijn telefoon was kapot en dat kon erg snel worden gemaakt (ongeveer 1 week)

Ik kon het product wat ik zocht heel makkelijk vinden en binnen een paar minuten had ik het besteld. Er waren geen onzin dingen waardoor je alles heel snel kon doen.

Het is altijd goed verpakt als ik iets bestelt heb. Daarbij duurt het ook geen eeuwen voor dat je je product binnen hebt .

Ik kon heel snel mijñ vraag stellen en werd ook heel netjes te woord gestaan. Ik vond het erg prettig hoe de mensen met mij hebben gecommuniceerd.

Ideal werkt altijd. Ik vond de website wat haperen waardoor ik eerst 3 apparaten in mijn mandje had.

---

'item is op voorraad. We zetten jouw bestelling, tijdens onze openingstijden, binnen 30 minuten klaar.' Dus ik met goede zin naar de winkel op mijn vrije vrijdagavond. Als ik er ben zijn die 30 minuten wel voorbij! Blijkt de enige voorraad het showmodel te zijn of ik morgen terug kan komen. Waarom zit het showmodel bij de 'voorraad'? Uurtje verspild aan helemaal niks.

Met hem was niks mis. Maar met lege handen thuis komen en zelf opnieuw tijd investeren om het op te halen is natuurlijk geen service.

Mediamarkt hanteert prima prijzen. Snelle verzending en de service is tot nu toe ook redelijk goed bevallen.

Verzenden is vaak gratis en is ook vrij snel meestal.

Mijn ervaring met de klantenservice in de FB chat is redelijk goed. Ligt er wel aan wie je aan de andere kant hebt en of het druk is.

Scorekaart voor MediaMarkt