MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

De producten zijn makkelijk te vinden waar een redelijk bijpassende prijslaartje aanhangt.
En soms ook goede kortingen voor komen

Het was erg makkelijk om een bestelling te plaatsen.
En de prijzen zijn goed in verhouding met de producten waar soms ook een flinke korting opkomt

het product wat ik zocht was makkelijk te vinden en erg in prijs gedaald ten opzichte van andere winkels. Media markt is betrouw en goedkoper!

---

Heb de klantenservice niet nodig gehad bij het bestellen van het product, maar er werd overal duidelijk laten zien waar je terecht kon met eventuele vragen!

Ik had het product de volgende dag al in huis, echt super! Het kwam heel en goed verpakt aan.

Kansloos bedrijf wat totaal niet meedenkt in het gebied van service naar de klant toe.
Bestelling geplaatst met 3 artikelen, 2 zouden binnen 30 minuten leverbaar zijn aldus de website. 1 zou uit een centraal magazijn moeten komen.
Volgende dag mail ontvangen dat de bestelling klaar staat, dus 40 kilometer rijden naar de winkel. Nee, bestelling is niet klaar, dat artikel uit centrale magazijn wel, maar de andere 2 niet. Die liggen in de winkel in voorraad, maar mogen wij niet meegeven want ook die moeten volgens het systeem uit dat magazijn komen en zijn niet geleverd.
Pech voor u klant, wij kunnen/willen/doen niets! rot maar op naar huis zonder spullen, boeit de mediamarkt he-le-maal niets! meedenken? nope! oplossing bieden? nope!
Boos weggelopen, halverwegen de rit naar huis een mailtje: bestelling is geannuleerd. Het absolute TOPPUNT van onwin en onkunde. Wat een PRUTS BEDRIJF.

Er zijn in het geheel geen producten geleverd. Qua verzending was de optie 'ophalen in de winkel' gekozen, daar de winkel het product daadwerkelijk op voorraad zou hebben. (en ook heeft aangegeven daadwerkelijk de voorraad te hebben)

Geen oplossing, terwijl dit probleem prima op te lossen was! Er was immer WEL voorraad!

De bestelling plaatsen ging met gemak, de producten die ik zocht, kon ik gemakkelijk vinden m.b.v. de zoekbalk en ik kon gelijk betalen.

Hele goede aanbieding! Bestelling plaatsen was gemakkelijk en ook het betalen verliep prima! Geen klachten dus.

Prima verpakt & supervriendelijke bezorger van PostNL. Wel héél veel handleidingen in allemaal verschillende talen erbij, beetje papierverspilling. Maar daar zullen jullie ook wel weinig aan kunnen doen.

Alles ging heel snel en werkte goed had nergens last van en alle informatie klopte

Dag later aangekomen dan werd verteld van te voren maar uiteindelijk prima en niks te klagen

Product besteld, na lang wachten en meerdere malen de klantenservice gebeld te hebben die mij vertelden dat het product onderweg was kreeg ik een mail dat dit niet leverbaar was. Hierin stond dat ik mijn geld terug kon krijgen en hier heb ik dan ook meteen voor gekozen.
Het geld heb ik na 5 weken nog steeds niet terug...

Vertellen onzin en liegen. Telefoonnummer is lastig te vinden. Heb geen goed woord over voor deze incapabele bende.

De bestelling plaatsen kost geen enkele moeite. Voorheen op internet gezocht naar de beste laptops op dit moment. Media Markt had er een van de lijst van 5 en daarnaast 100 euro goedkoper dan de concurrent. De keuze was zo gemaakt. Het bestellen en betalen ging gemakkelijk en daarnaast ook een snelle levering. Uitstekend !

De levering was zoals eerder genoemd snel.
De berichtgeving hierover was duidelijk. Was ook niet te laat met leveren

Had mijn bestelling online geplaatst en wilde het product snel hebben/ophalen, dus heb ik gekozen voor ophalen in de winkel.

De dichtstbij zijnde vestiging was voor mijn Son en Breugel.

Ik had nog geen bevestiging ontvangen maar ben toch vast naar de vestiging toegegaan, dt bleek helaas geen goede keuze daar ik uiteindelijk mijn bestelling niet kon ophalen in de vestiging vanwege een voorraad verschil.

Na goed overleg met een medewerker hebben wij de online bestelling toen ook geannuleerd en heb ik er een direct gekocht vanuit de wel kloppende winkel voorraad, helaas wel een andere kleur 😞

Van de online bestelling annulering hebben we ook netjes bericht ontvangen en het geld zal worden teruggestort conform de voorwaarden.

Al met al was de aankoop ervaring positief en heeft het personeel in de winkel mij prima geholpen.

Proces op de website is soms verwarrend, maar uiteindelijk kom je er wel met wat omleidingen.

Product dat ik besteld had werd in goede staat geleverd, en het product werkte ook nog perfect

Klantenservice komt niet echt motiverend over. Het lijkt alsof ze er staan puur voor het geld, jammer om dat zo te zien.

Ik vond het heel makkelijk om de bestelling te plaatsen, was een fijne site om te gebruiken. Helaas kwam mijn bevestiging mail in de spam terecht… verder uitstekende site

Had via een tip de link naar de website van mediamarkt gekregen. Het bestellen en betalen ging makkelijk.

Het product is zoals gemeld op de site en bevestigd in een mail keurig op tijd bezorgd.

Had mijn bestelling online geplaatst had product snel nodig zag dat mediamarkt
mijn bestelling op voorraad had bij dichts bij zijde winkel in mijn geval Breda-
Woonboulevard kreeg gelijk bericht dat ik deze kon ophalen bij aankomst werd
QR code gescand en het product gehaald werd snel en vriendelijk geholpen
door medewerker en toegelicht over de garantie en de inhoud van de bestelling
en informatie over de digitale kassabon ivm de garantie Was daarom zeer
tevreden over de snelle service en bediening van Mediamarkt

Het bestel en betaalproces verloopt makkelijk . ook voor minder ervaren computergebruikers. Snel en intuitief.

Kon geen antwoord geven op mijn vraag. Deze was: Hoe lang blijft een besteld en betaald produkt liggen om te kunnen ophalen. Dit als korte termijn niet schikt. Is niet te vinden op de website.

Geweldig product, gemiddelde prijs, leuk verjaardagscadeau, Media Market is een van de beste online winkelsites, en waarom garandeert het om het product terug te sturen als het je niet bevalt

Levering is snel en verpakking is goed ,Ik heb 's avonds online besteld en de volgende dag werd het geleverd vanuit het filiaal

Het was vrij makkelijk om te bestellen, alleen stond het product volgens mij niet in de juiste categorie. Betalen ging verder helemaal top!

alles is duidelijk en het is heel makkelijk om af te rekenen alles is makkelijk te vinden

makkelijk te bereiken , heel vriendelijk en duidelijk. en verloopt heel spoedig en simpel zonder problemen

De bestelling verliep vlot en eenvoudig, de producten zijn gevarieerd en het product is goed, ik vertrouw ze

Verzending is goed en snel, en het product is correct geleverd, zonder enige breuk of schade

Klantenservice is goed en behulpzaam. Ze geven volledige uitleg en zijn behulpzaam. Ze zijn aardig. Bedankt

Hallo,
Ik wil iedereen die online winkelt in de winkel aanbevelen, onmiddellijke afwikkeling van alle zaken met betrekking tot de aankoop en betaling. Binnen een paar minuten heb je al je droomspullen, de volgende dag in huis. Supersnelle volgende dag in huis. Daarnaast biedt Media Markt originele producten van bekende merken en veel winkelcentra. Ik koop al vele jaren in deze winkel en ben zeer tevreden met het brede assortiment en met de service en hulp van de winkelmedewerkers. Ik kom altijd met plezier terug naar deze winkel, ik zal de winkel zeker binnenkort weer persoonlijk of online bezoeken
😊

Ik ben zeer tevreden over de levering, snel en probleemloos, gekochte artikelen de volgende dag in huis. De winkel stuurt een code om het pakket te volgen, wat geweldig is, je weet niet wanneer het ons zal bereiken. De winkel stelt alles in het werk om het klantcontact met de winkel en koerier zo goed mogelijk te laten verlopen.

De service in de winkel is top. Wanneer ik hulp of informatie nodig heb, staan ​​de medewerkers altijd klaar om te helpen. Ik heb nog nooit zonder gezeten, maar ik vind het ook erg leuk om in deze winkel te winkelen. De service lacht altijd en staat klaar om klanten te helpen, bedankt daarvoor, ga zo door. Ik groet de medewerkers van Media Markt

Scorekaart voor MediaMarkt