MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Ik vond gelijk het juiste product waar ik naar op zoek was. Er werd een goede productomschrijving gegeven. Het betalen ging zonder moeite. Top

Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelde product. Hij kwam ook netjes op tijd zoals aangeven door website.

Je wordt goed geholpen en mijn vragen worden beantwoord. Alleen duurt het af en toe een beetje lang, maar niet storend.

Top site met duidelijke instructies voor het bestellen van producten, in een klik in het winkelwagentje en daarbij goede en duidelijke instructies voor betalingen

Binnen 1 dag heb ik mijn bestelling ontvangen, daarbij top mails over informatie waar het product is en wanneer en hoelaat de bestelling geleverd wordt. 👌🏻

Via de pricewatch kwam Media Markt als goedkoopste uit de bus. Bestellen was makkelijk en een overzichtelijke website.

De levering is correct verlopen, de prijs/kwaliteit was zeer goed, nieuwe smartphone doet het goed, wel even wennen

Zeer vlot afgeleverd

Bestelling plaatsen was een fluitje van een cent. Duidelijke website goed kunnen zoeken. Komt ook goed naar voren in zoekopdrachten bij Google.

Snel, goed verpakt en volgens afspraak geleverd.

de zoekopdracht kwam direct bij de actieaanbieding van de Mediamarkt. Bestellen en betalen een fluitje van een cent

inderdaad volgende dag bezorgd

Wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling op de website tot de levering aan de deur

Website geeft aan voor 22:00 uur besteld de volgende dag in huis niets is minder waar moest er 2 dagen op wachten helaas, ondanks dat hij gewoon voorradig was.

Door online prijsvergelijking van de door mij gewenste dvd uitgekomen bij Mediamarkt. Niet alleen de beste prijs maar ook snelle levering en geen verzendkosten. Wat wil je nog meer!!

Snelle levering.

De epson printer was duidelijk aangegeven met de kortingsprijs. Bestelling via de webshop en de betaling via Paypal was binnen een hand omdraai voor elkaar. Savonds voor 11 besteld en de volgende dag rond 12 al afgeleverd aan huis.

ging zeer makkelijk betalen via PayPal netje op de hoogte gehouden van me bestelling zeer goede service

product was zeer goed verpakt met lucht kussen in de doos

Top service, zondag besteld en maandag meteen in huis! Kon niet beter wensen dan dit

Product (draadloze toetsenbord +muis van trust) doet wat ik er van verwacht. Helemaal top dus!

Het door mij bestelde artikel was netjes verpakt om beschadiging onmogelijk te maken. De aangegeven levertijd is netjes behaald.

Duidelijke bestel procedure.
Heldere site. Ideal werkt perfect. Middels mails goed op de hoogte gehouden.

De ene dag om 21.00 bestellen, de volgende dag om 11.30 franco thuis. Perfect.

Scherpe prijs van het product, makkelijk besteld en snel in huis zonder verzendkosten. Alles ging prima

Belofte om binnen een dag te bezorgen werd volledig waar gemaakt.

Makkelijk te kiezen de dpeciale aanbieding
De 2TB USB harddisk
Ook makkelijk betalen via Ideal

Goed verpakt en beschermd in een iets te grote doos.
Is goed aangekomen

Vlot via de mobiele website besteld en met iDEAL betaald. Bevestiging van de bestelling en verzending direct via de email ontvangen.

duidelijke informatie op de website. bestellen en betalen is eenvoudig en verliep zonder bijkomende problemen. simpel weg geen op of aanmerkingen

product de volgende dag al in huis. keurig op tijd en keurig verpakt

Makkelijke site, overzichtelijk. Alleen vreemd ik dacht aangeklikt te hebben dat ik het bestelde artikel bij de winkel op zou halen maar toch kreeg ik een bevestiging dat het aan huis werd bezorgd.

Levering binnen 2 dagen!

zeer gemakkelijk om datgene wat ik wilde bestellen te vinden op mediamarkt.nl
volgende keer kiezen voor online bestellen op mediamarkt.nl

de bestelling is zoals toegezegd prima op het juiste tijdstip bezorgd

Bestellen gaat zeer makkelijk. Was een dagaanbieding en bedoeld voor de verjaardag van onze zoon.

Vele mails ontvangen en ook telefoontjes. Laptop was er wel maar schade aan de doos. Kwam een nieuwe aan.

Begreep niet dat de laptop niet werkte? Was toch nieuw? Werd ook geen alternatief aangeboden want dat wist ze niet, moest ik zelf maar vragen.

Scorekaart voor MediaMarkt